Opinie o Ziołowa herbata Ronnefeldt Leaf Cup Rooibos Cream Orange 15x3g

  • Herbata Rooibos Cream Orange marki Ronnefeldt to połączenie liści krzewu Rooibos z dodatkiem wanilii i pomarańczy o delikatnym kremowym posmaku. Niesamowity smak i aromat herbaty został zamknięty w 15 eleganckich saszetkach.
Kod produktu: 4006465135901
Producent: RONNEFELDT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2022-08-23
Bardzo dobra ziołowa herbata.Wyjątkowy smak i aromat.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2022-05-01
Rooibos piję od niedawana i muszę przyznać ,że właśnie ta z dodatkiem pomarańczy i wanilii skradła moje serce. Zawsze wszystkim bardzo smakuje , dlatego chętnie podaję gościom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, łódź
2022-04-11
Delikatna, a jednocześnie intensywna w smaku.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2022-03-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, MIELEC
2022-02-28
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Mielec
2022-02-19
Herbata bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Warszawa
2022-02-13
Najlepszy Roiboos na Świecie. Bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2022-01-09
Najlepsza herbata ever:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2022-01-04
Super herbata.Pełnia smaku i aromatu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, BIAŁYSTOK
2022-01-03
Szybka przesyłka, zgodna z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Warszawa
2021-12-21
Najlepsza herbata pod słońcem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2021-10-24
Doskonała herbata ! Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ola, Warszawa
2021-09-25
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2021-09-12
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Biała
2021-09-10
Mniej super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Bielsko-Biała
2021-09-03
Jak zawsze, pyszna herbata Rooibos, która nie ma sobie równych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Krynica Morska
2021-06-11
5/5 wspaniała .!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Raciąż
2021-04-22
Rewelacyjna herbata. Chyba nawet lepsza jest po wystudzeniu, na zimno jako ice tea :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2021-04-09
Bardzo intensywna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Szczecin
2021-01-19
Herbata ma cudowny, łagodny, aksamitny smak. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2020-11-29
Wszystko zgodnie z opisem, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-10-24
Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2020-10-23
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Otwock
2020-05-24
Uwielbiam! Wspaniały aromat. Rooibos i wanilia to naprawdę świetne połączenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Raciąż
2019-12-31
Herbata o wspaniałym smaku, idealna również podczas ciepłych dni, gdy można ją pić w wersji "ice tea" ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bydgoszcz
2019-10-17
Herbata bardzo aromatyczna. Każda torebka zapakowana osobno w folię. Spokojnie wystarcza na zaparzenie dużego dzbanka z herbatą. Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Do zamówienia sklep dołożył małą niespodziankę :). Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stalowa Wola
2017-01-10
Wybrałam ten rodzaj herbaty już po raz drugi z racji doskonałego zestawienia aromatu pomarańczy z wanilią. Uświetnia nam rodzinne spotkania. Bardzo polecam na wyjątkowe wieczory.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2016-01-04
Moja ulubiona herbata:) Lekka nuta smakowa pomarańczy i wanilii sprawia, że jest to herbata naprawdę wyjątkowa!!! Bardzo polecam:)
Opinia naszego klienta w
    pixel