Opinie o Ziołowa herbata Ronnefeldt Leaf Cup Rooibos Cream Orange 15x3g

  • Herbata Rooibos Cream Orange marki Ronnefeldt to połączenie liści krzewu Rooibos z dodatkiem wanilii i pomarańczy o delikatnym kremowym posmaku. Niesamowity smak i aromat herbaty został zamknięty w 15 eleganckich saszetkach.
Kod produktu: 4006465135901
Producent: RONNEFELDT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2021-04-09
Bardzo intensywna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Szczecin
2021-01-19
Herbata ma cudowny, łagodny, aksamitny smak. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2020-11-29
Wszystko zgodnie z opisem, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-10-24
Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2020-10-23
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Otwock
2020-05-24
Uwielbiam! Wspaniały aromat. Rooibos i wanilia to naprawdę świetne połączenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Raciąż
2019-12-31
Herbata o wspaniałym smaku, idealna również podczas ciepłych dni, gdy można ją pić w wersji "ice tea" ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bydgoszcz
2019-10-17
Herbata bardzo aromatyczna. Każda torebka zapakowana osobno w folię. Spokojnie wystarcza na zaparzenie dużego dzbanka z herbatą. Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Do zamówienia sklep dołożył małą niespodziankę :). Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stalowa Wola
2017-01-10
Wybrałam ten rodzaj herbaty już po raz drugi z racji doskonałego zestawienia aromatu pomarańczy z wanilią. Uświetnia nam rodzinne spotkania. Bardzo polecam na wyjątkowe wieczory.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2016-01-04
Moja ulubiona herbata:) Lekka nuta smakowa pomarańczy i wanilii sprawia, że jest to herbata naprawdę wyjątkowa!!! Bardzo polecam:)
Opinia naszego klienta w
    pixel