Opinie o Kapsułki Tchibo Cafissimo Caffè Crema Rich Aroma 96 sztuk

  • Kawa w kapsułkach przeznaczonych do ekspresów z systemem Tchibo Cafissimo. Tchibo Caffe Crema Rich Aroma posiada wyrazisty smak, w którym wyczujemy ciemną nutę.
Producent: TCHIBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 52 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2022-09-12
Dobra kawa z dobrą pianką na szybką poranną kawę. Bez rewelacji standard.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2022-09-11
Szybka dostawa mojej ulubionej kawy i w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, POZNAŃ
2022-09-05
Delikatna w smaku aromatyczna , polecam. Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2022-09-05
Jestem bardzo zadowolona z kupionej kawy. Jest pyszna. Piję codziennie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2022-09-04
Bardzo sprawna , szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wrocław
2022-08-30
Moja ulubiona z kaw cafissimo, polecam, ma super piankę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2022-08-29
Jak zwykle bez problemów. Zamówienie wysłane błyskawicznie. dostawa bez problemów. Polecam KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Czerwonak
2022-08-24
Polecam tutaj zakupy, wszystko zgodnie z zamówieniem. Będę wracać na pewno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Czerwonak
2022-08-19
Wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam i jeszcze otrzymałam rabat na następne zakupy, super!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Magdalenka
2022-08-15
Zamówiony produkt zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WŁODZIMIERZ, OTWOCK
2022-08-14
Kupuję w Konesso któryś już raz. Dlatego,że poza ceną jest tam szybko, dokładnie i profesjonalnie. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Borzechowo
2022-08-14
Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona z zakupu kawy TCHIBO w promocyjnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Chorzów
2022-08-10
Jestem zadowolona z produktu oraz firmy oferującej ten produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Mrzeżyno
2022-08-05
Jestem zadowolony z zakupów. SZybka realizacja i ceny konkurencyjne w stosunku do innych sklepów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanislawa, Wieliczka
2022-07-31
jeste zadowolona z waszych towarow i uslug dziekuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Grabno
2022-07-29
szybko i sprawnie-bardzo polecam, nie ma się do czego ''przyczepić"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Oświęcim
2022-07-29
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Towar zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Mielec
2022-07-28
Szybka przesyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Polkowice
2022-07-28
Polecam kawę jak i sklep. Zawsze wszystko super, szybko i nie zawiodłem się ani na produkcie ani na sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2022-07-24
Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Towar zgodny z opisem wysyłka natychmiastowa. POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Katowice
2022-07-22
Dobra kawa w korzystnej cenie. Zawsze zamawiam do firmy, bo chyba najtaniej wychodzi w tym sklepie. Bardzo szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2022-07-11
Super jakość i przystępna cena, dostawa z dnia na dzień:-) Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2022-07-10
Od wielu lat używam kapsułki CREMA RICH AROMA - mają wyrazisty smak prawdziwej kawy. Opakowanie 96 sztuk jest ekonomicznie opłacalne. B. dobra obsługa ze strony firmy - tak trzymać !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2022-06-26
Realizacja zamówienia jak zwykle bez zastrzeżeń. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wrocław
2022-06-24
Pyszna kawa, siwetnie zapakowana, polecam serdecznie ❤️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Klucze
2022-06-12
kawa owszem dobra ale jak dla seniorki zbyt droga. Ale dziekuję za mozliwość zakupu. Szybka rzetalna dostawa. Dziekuję, będę korzystać nadal. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2022-06-02
Polecam Wszystkim ..cudna kawa...przesyłka szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata APTEKA, Gdańsk
2022-05-30
Bardzo szybka wysyłka. Bardzo dziękuję, na pewno jeszcze skorzystam. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, BOCHNIA
2022-05-30
Bardzo rzetelny sprzedawca,b.dobra cena produktów i b szybką wysyłka.Gorąco polecam tego sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2022-05-25
Dostawa sprawna, bezproblemowa. Jestem zadowolona z zakupów w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2022-05-23
realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie. Dostarczony towar najwyższej jakości z długim terminem przydatności. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Tokarnia
2022-05-17
Dziękuje. Kupuję regularnie ,wszystko OK.Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Tychy
2022-05-15
zamówienie dotarło szybko,towar zgodny z zamówieniem.Miłym upominkiem okazał się kod rabatowy,skorzystam napewno.Magdalena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Mrzeżyno
2022-05-12
Cena konkurencyjna do innych dostawców. Produkt dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-05-05
Bardzo dobre kapsułki i w świetnej cenie. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Cigacice
2022-04-21
Kawa w korzystnej cenie. Dobra obsługa klienta. Towar przyszedł szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jędrzychów
2022-04-21
Kawę w kapsułkach pijemy już chyba 10 lat. I ciągle nam smakuje. A do tego ten sposób zaparzania kawy jest jednym z najzdrowszych. Ze względu na dobrą cenę kupiliśmy zapas na 10 miesięcy (:
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wlodzimierz, Drewnica
2022-03-12
Zasłużone pięć gwiazdek. Padam do stóp. Włodek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Tychy
2022-01-16
Dobra jakość za dobrą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2022-01-13
Idealne dla osób które robią kawę popołudniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Latchorzew
2022-01-06
Świetna kawa. Duże opakowanie ma bardzo atrakcyjną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Wrocław
2021-12-24
Polecam. Przesy"ka dotar"a bardzo szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Warszawa
2021-12-07
Zamówienie jest realizowane błyskawicznie ,to sprawia satysfakcję przy zakupach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Chełmno
2021-11-20
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Kaski
2021-10-10
Jak zawsze to jest to co używam od lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Niemodlin
2021-09-30
Klasyczna czarna kawka w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Tarnowo Podgórne
2021-09-13
Polecam kawka super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenona, Łódź
2021-09-07
Towar zgodny z oczekiwaniem, szybko dotarł, sprawna realizacja zamówienia, bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Swarzedz
2021-09-05
Zamówienie zrealizowane szybko, kawa z kapsułek pyszna, wszyscy domownicy delektują się dobrym gatunkiem kawy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Niemodlin
2021-07-31
Bardzo dobra cena, kawa sprawdzona, smak ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Międzyrzecz
2021-07-20
to już kolejny mój zakup w tym sklepie i jak zwykle super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Choroszcz
2021-07-04
Super i szybko.
Opinia naszego klienta w
    pixel