Opinie o Kapsułki Tchibo Cafissimo Caffè Crema Rich Aroma 96 sztuk

  • Kawa w kapsułkach przeznaczonych do ekspresów z systemem Tchibo Cafissimo. Tchibo Caffe Crema Rich Aroma posiada wyrazisty smak, w którym wyczujemy ciemną nutę.
Producent: TCHIBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 140 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, Krapkowice
2024-02-02
Zamówienie było zrealizowane szybko,niebawem zaś skorzystam z zakupu kapsułek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grodzisk Mazowiecki
2024-01-21
Transakcja przeprowadzona błyskawicznie. Produkt zgodny z zamowieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Dębno
2024-01-12
Kawa w tych kapsułkach bardzo smaczna. Szybka dostawa. Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Płock
2023-12-30
Super aromat, super smak, super cena, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2023-12-24
Jak zwykle bardzo szybka dostawa. Zakupy w KNESSO to sama przyjemność. POLECAM SKLEP !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Łódź
2023-11-25
te kapsułki wyróżniają się nie tylko interesującym aromatem i smakiem ale także ma znaczenie cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Mrzeżyno
2023-11-21
Od dawna jestem klientem sklepu Konessoo. Przeważnie kupuję kawę w kapsułkach. Zakupy są realizowane b. szybko. Cena kawy jest konkurencyjna w porównaniu do innych sklepów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2023-11-07
Dostawa w tempie natychmiastowym, szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzanna, Gościno
2023-10-27
Bardzo dobra kawa,szybka dostawa.Czesto robię tutaj zakupy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARZENA, KONSTANTYNÓW ŁÓDZKI
2023-10-26
Zakup kapsułek Tchibo -cena bardzo dobra jakość również. Szybki czas dostawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, LUSÓWKO
2023-10-18
Kupuję tę kawę już kolejny raz, dla mnie i moich bliskich jest właśnie taka jak lubimy - aromatyczna i jednocześnie łagodna. Łatwo też ją zamówić w sklepie Konesso i jest w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Słupca
2023-10-16
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Konesso kawy Tchibo Cafissimo. Spełnia ona moje oczekiwania smakowe i jest sprawdzona w użyciu. Kawę zamawiam i kupuję już kilkakrotnie.Zachęcam wszystkich do jej kupna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Pruszków
2023-10-11
To już kolejny raz kiedy kupuję kapsułki kawy Tchibo w sklepie Konesso. Dostawa szybka , cena przystępna . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Czajowice
2023-10-09
ok, terminowo. Kawę pijemy i smakuje. Polecam Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Polkowice
2023-10-08
Wszystko w jak najlepszym porządku. Od lat jestem wierny temu produktowi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jola, Koprzywnica
2023-10-08
Obsłuba sprawna i profesjonalna. Produkt bez zarzutu. Jola
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Słupsk
2023-10-07
Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Przesyłka była zgodna z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2023-10-07
Profesjonalnie zrealizowane zamówienie, bardzo szybka dostawa. Polecam sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Łódź
2023-09-21
Jesteście super firmą. Jestem bardzo zadowolona z produktów i obsługi. Diekuję I
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2023-09-04
Polecam zakupy tutaj, zawsze na czas i pysznie, wracam z przyjemnością
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2023-08-28
Jak zwykle bez zarzutów. Ekspresowa przesyłka. POLECAM KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Stare Babice
2023-08-25
Polecam sklep, szybki i sprawny zakup i dostawa, z pewnością wrócę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lesław, Katowice
2023-08-07
produkt zakupiony zgodnie z zamówieniem w konkurencyjnej cenie, dostawa sprawna terminowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Świecie
2023-08-05
Bardzo dobra kawa kapsułkowa, aromatyczna, bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2023-08-04
Zawsze szybko i zgodnie z zamówieniem, szczerze polecam,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2023-08-03
Zakupione kapsułki w pełni zadawalają smakiem i ceną.Dostawa bardzo szybka i sprawna .Ogólnie wrażenia bardzo dobre,polecam zainteresowanym zarówno sklep jak i produkt. Krzysztof.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wrocław
2023-07-29
Wszystko w najlepszym porządku ❤️ pyszna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grodzisk Mazowiecki
2023-07-27
Produkt odpowiada autentyczności. Bardzo mi odpowiada średnia moc tej odmiany kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Głosków
2023-07-21
Zamówiony produkt zgodny z moimi oczekiwaniami, szybko dostarczony, ponieważ korzystałam pierwszy raz z Waszych usług, mogę powiedzieć, że niebawem złożę kolejne zamówienie. Spokojnie mogę polecić zainteresowanym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Warszawa
2023-07-16
Sprawna , terminowa realizacja. Asortyment bardzo mi odpowiada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Krzyszkowice
2023-07-16
Paczka szybko przyszła, stan idealny, wszystko się zgadza, produkt jak najbardziej do polecenia, cena też zadowala.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Nysa
2023-07-14
Zawsze jestem bardzo zadowolona z państwa zamówień. Szybko i bez problemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2023-06-13
Ekspresowa wysyłka. Bardzo,o dobry stosunek jakości do ceny Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł+48515860517, Warszawa
2023-06-12
Szybką wysyłka bardzo dobry kontakt kapsułki Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Olsztyn
2023-06-10
Szybka i sprawna dostawa towaru. Zamawiałem już wiele razy i zawsze jestem zadowolony z zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Opole
2023-06-10
szybka reakcja towar ok.polecam firme z ktorej zreszta zawsze korzystam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2023-06-09
Polecam, to mój ulubiony sklep, wszystko zgodne z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Szczecin
2023-06-04
Wszystko super a wysylka… błyskawiczna! Dziękuje i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wola Gródecka Kolonia
2023-06-04
Obsługa na najwyższym poziomie , szybko, sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kraków
2023-06-02
sa w porzadku, smak i aromat oraz moc wystarczjące
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2023-05-17
POLECAM KONESSO. Zawsze sprawnie i szybko. PROFESJONALIŚCI
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2023-05-15
Polecam, kupuję tutaj chętnie i jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Wrocław
2023-05-14
Bardzo szybka przesyłka. Polecam ten sklep z całego serca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Warszawa
2023-05-07
Kawa bardzo smaczna i aromatyczna ze smakowitą pianką , lubimy ją a w konesso dobra cena, taniej niż w Tchibo co jest dla nas dodatkowym plusem.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2023-05-03
Jak zwykle bez problemów. Oby wszyscy sprzedawcy internetowi byli tacy jak KONESSO. Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2023-04-17
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, zawsze szybko i zgodnie z oczekiwaniem, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wągrowiec
2023-04-16
Moja opinia o produkcie i obsludze jest dobra i bardzo dobra ,nie mozna nic dodac i poprawiac, tak trzymac dale,bedzie wysmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Szamocin
2023-04-12
Bardzo szuka obsługa i przesyłka , towar zgodny z zamówieniem . Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2023-04-08
Rewelacja !!! W niedzielę zamówione a w poniedziałek już w paczkomacie. SUPER.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Polkowice
2023-04-01
Moja ulubiona kawa, którą pije się u nas w domu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Poznań
2023-03-16
Bardzo dobry sklep solidny, szybka dostawa, goraco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lilianna, Warszawa
2023-03-13
Kolejne zamówienie ulubionej kawy zrealizowane terminowo i bezproblemowo. POLECAM WSPÓŁPRACĘ !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2023-03-06
Dziękuję za szybką i sprawną transakcję. POLECAM KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2023-02-27
Polecam, pyszna kawa, zamówienie dotarło już następnego dnia, Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Łódź
2023-02-07
Jesteście solidni i ceny macie przyzwoite a czasem nawet dajecie jakiś bonusik. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wołów
2023-01-29
Jeden z moich ulubionych smaków kawy , często do niej wracam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2023-01-22
Jak zwykle szybka dostawa. Możliwość skorzystania z kodu. Bez zarzutów. Dobrze mieć takie pewne źródełko z kawą. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2023-01-09
Super cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Tarnów
2022-12-31
kawa jak zawsze zaspokajająca pragnienie - "na szybko" w pracy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Morąg
2022-12-30
Kapsułki (także wcześniej zamawiane filtry do Jury) dotarły błyskawicznie, solidnie, firmowo zapakowane. Polecam Conesso bez wahania i dziękuję - Ewa Witkowicz-Pałka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2022-12-28
SUPER. KOD RABATOWY I DARMOWA DOSTAWA. DZIĘKUJĘ I POLECAM KONESSO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2022-12-28
Pyszna kawa dotarła zgodnie z zamówieniem, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Dąbrowa Górnicza
2022-12-27
Przesyłka z zamówionymi kapsułkami dotarła bardzo szybko. Cały proces zakupu bez żadnych zastrzeżeń. Kawa wyśmienita. Polecam sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Zakopane
2022-12-27
Moja ocena 5/5 Zamówienie zrealizowane szybko . Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-12-27
Sprzedawca jak i produkt SUPER ZNAKOMICIE. WRÓCĘ DO WAS. POZDRAWIAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Sucha Beskidzka
2022-12-27
Polecam, szybko, bezproblemowo :) Następnym razem kawowe zakupy tylko w sklepie Konesso.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Dąbrowica
2022-12-26
Bardzo dobra kawa kapsułkowa. Mocna, aromatyczna, o niskiej kwasowości. Wysyłka zamówionego produktu błyskawiczna. Polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Częstochowa
2022-12-25
Wszystko przebiegło super. Szybka przesyłka i bez problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Dziedzice
2022-12-23
Bardzo szybka dostawa, najwyższa jakość produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Opole
2022-12-16
Szybka dostawa - produkt zgodny z oczekiwaniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2022-12-14
wracam tu, odkąd odkryłam ten sklep, polecam szczerze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Olsztyn
2022-12-12
Zamówienie bardzo szybko dotarły. Dziękuję za współpracę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2022-11-30
Wszystko jak zwykle na najwyższym poziomie. Kawa wysłana błyskawicznie Zero problemów. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbyszek, Warszawa
2022-11-16
Godni polecenia. Zamówienie realizowane z najwyższą starannością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2022-11-12
POlecam robić tutaj zakupy, wracam tu regularnie, wszystko zgodnie z oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Żory
2022-10-16
dobra cena w stosunku do ilości kapsułek i samego smaku kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2022-10-14
Jak zwykle wszystko super. Sposób dostawy i terminowość bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim KONNESSO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2022-10-14
Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybko , zamówienie dzisiaj, z jutro odbiór, To mój ulubiony sklep. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Stare Babice
2022-10-12
Polecam ten sklep, szybka i sprawna obsługa i dostawa, chętnie wrócę na zakupy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kołobrzeg
2022-10-12
Kawa dostarczona niemal natychmiast, jakość jej bardzo dobra. Obsługa super. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Nowy Dwór Mazowiecki
2022-10-09
Firma super dostawa szybka bez żadnych komplikacji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata APTEKA, Gdańsk
2022-10-08
Kawa jak kawa :) zamawiam bo dobra cena. Realizacja przesyłki błyskawiczna. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, BOCHNIA
2022-10-03
WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU,DOBRE CENY I SZYBKA WYSYŁKA.POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Warszawa
2022-09-30
Z przyjemnością mogę powiedzieć że firma solidna. Szybka i sprawna dostawa. Produkt spełnia moje oczekiwania. Dziękuję za solidność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Borzechowo
2022-09-27
Jestem zadowolona z zakupu. Kawa bardzo dobra. Cena zadowalająca. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miriam, Cieszyn
2022-09-26
Kawa odpowiada moim oczekiwaniom. Otrzymałam przesyłkę w terminie. Produkt był odpowiednio zapakowany i dotarł nieuszkodzony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Nowy Sącz
2022-09-20
Otrzymane kapsułki tchibo cafissimo cafe crema rich aroma spełnia moje oczekiwania. Jest to najbardziej ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kobyłka -Ossów
2022-09-19
Lagodna bardzo smaczna kawa ,polecam będę nadal ją zamawiał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2022-09-12
Dobra kawa z dobrą pianką na szybką poranną kawę. Bez rewelacji standard.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2022-09-11
Szybka dostawa mojej ulubionej kawy i w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, POZNAŃ
2022-09-05
Delikatna w smaku aromatyczna , polecam. Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2022-09-05
Jestem bardzo zadowolona z kupionej kawy. Jest pyszna. Piję codziennie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2022-09-04
Bardzo sprawna , szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wrocław
2022-08-30
Moja ulubiona z kaw cafissimo, polecam, ma super piankę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2022-08-29
Jak zwykle bez problemów. Zamówienie wysłane błyskawicznie. dostawa bez problemów. Polecam KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2022-08-24
Polecam tutaj zakupy, wszystko zgodnie z zamówieniem. Będę wracać na pewno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ŁÓDŹ
2022-08-19
Wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam i jeszcze otrzymałam rabat na następne zakupy, super!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Magdalenka
2022-08-15
Zamówiony produkt zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WŁODZIMIERZ, OTWOCK
2022-08-14
Kupuję w Konesso któryś już raz. Dlatego,że poza ceną jest tam szybko, dokładnie i profesjonalnie. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Borzechowo
2022-08-14
Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona z zakupu kawy TCHIBO w promocyjnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Chorzów
2022-08-10
Jestem zadowolona z produktu oraz firmy oferującej ten produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Mrzeżyno
2022-08-05
Jestem zadowolony z zakupów. SZybka realizacja i ceny konkurencyjne w stosunku do innych sklepów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanislawa, Wieliczka
2022-07-31
jeste zadowolona z waszych towarow i uslug dziekuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, GRABNO
2022-07-29
szybko i sprawnie-bardzo polecam, nie ma się do czego ''przyczepić"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Oświęcim
2022-07-29
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Towar zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Mielec
2022-07-28
Szybka przesyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Polkowice
2022-07-28
Polecam kawę jak i sklep. Zawsze wszystko super, szybko i nie zawiodłem się ani na produkcie ani na sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2022-07-24
Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Towar zgodny z opisem wysyłka natychmiastowa. POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Katowice
2022-07-22
Dobra kawa w korzystnej cenie. Zawsze zamawiam do firmy, bo chyba najtaniej wychodzi w tym sklepie. Bardzo szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2022-07-11
Super jakość i przystępna cena, dostawa z dnia na dzień:-) Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2022-07-10
Od wielu lat używam kapsułki CREMA RICH AROMA - mają wyrazisty smak prawdziwej kawy. Opakowanie 96 sztuk jest ekonomicznie opłacalne. B. dobra obsługa ze strony firmy - tak trzymać !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2022-06-26
Realizacja zamówienia jak zwykle bez zastrzeżeń. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wrocław
2022-06-24
Pyszna kawa, siwetnie zapakowana, polecam serdecznie ❤️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Klucze
2022-06-12
kawa owszem dobra ale jak dla seniorki zbyt droga. Ale dziekuję za mozliwość zakupu. Szybka rzetalna dostawa. Dziekuję, będę korzystać nadal. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2022-06-02
Polecam Wszystkim ..cudna kawa...przesyłka szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata APTEKA, Gdańsk
2022-05-30
Bardzo szybka wysyłka. Bardzo dziękuję, na pewno jeszcze skorzystam. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, BOCHNIA
2022-05-30
Bardzo rzetelny sprzedawca,b.dobra cena produktów i b szybką wysyłka.Gorąco polecam tego sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2022-05-25
Dostawa sprawna, bezproblemowa. Jestem zadowolona z zakupów w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, WARSZAWA
2022-05-23
realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie. Dostarczony towar najwyższej jakości z długim terminem przydatności. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Tokarnia
2022-05-17
Dziękuje. Kupuję regularnie ,wszystko OK.Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Tychy
2022-05-15
zamówienie dotarło szybko,towar zgodny z zamówieniem.Miłym upominkiem okazał się kod rabatowy,skorzystam napewno.Magdalena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Mrzeżyno
2022-05-12
Cena konkurencyjna do innych dostawców. Produkt dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-05-05
Bardzo dobre kapsułki i w świetnej cenie. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Cigacice
2022-04-21
Kawa w korzystnej cenie. Dobra obsługa klienta. Towar przyszedł szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jędrzychów
2022-04-21
Kawę w kapsułkach pijemy już chyba 10 lat. I ciągle nam smakuje. A do tego ten sposób zaparzania kawy jest jednym z najzdrowszych. Ze względu na dobrą cenę kupiliśmy zapas na 10 miesięcy (:
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wlodzimierz, Drewnica
2022-03-12
Zasłużone pięć gwiazdek. Padam do stóp. Włodek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Tychy
2022-01-16
Dobra jakość za dobrą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2022-01-13
Idealne dla osób które robią kawę popołudniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Latchorzew
2022-01-06
Świetna kawa. Duże opakowanie ma bardzo atrakcyjną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Wrocław
2021-12-24
Polecam. Przesy"ka dotar"a bardzo szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Warszawa
2021-12-07
Zamówienie jest realizowane błyskawicznie ,to sprawia satysfakcję przy zakupach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Chełmno
2021-11-20
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Kaski
2021-10-10
Jak zawsze to jest to co używam od lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Niemodlin
2021-09-30
Klasyczna czarna kawka w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Tarnowo Podgórne
2021-09-13
Polecam kawka super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenona, Łódź
2021-09-07
Towar zgodny z oczekiwaniem, szybko dotarł, sprawna realizacja zamówienia, bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Swarzedz
2021-09-05
Zamówienie zrealizowane szybko, kawa z kapsułek pyszna, wszyscy domownicy delektują się dobrym gatunkiem kawy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Niemodlin
2021-07-31
Bardzo dobra cena, kawa sprawdzona, smak ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Międzyrzecz
2021-07-20
to już kolejny mój zakup w tym sklepie i jak zwykle super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Choroszcz
2021-07-04
Super i szybko.
Opinia naszego klienta w
    pixel