Opinie o Kapsułki Tchibo Cafissimo Espresso Intense 96 sztuk

  • Kawa w kapsułkach przeznaczonych do przygotowania w ekspresach z systemem Tchibo Cafissimo. Tchibo Espresso Intense Aroma posiada wyrazisty smak z wyczuwalną nutą palenia i sprawdzi się jako intensywne espresso.
Producent: TCHIBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 16 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Łódź
2022-08-27
Szybka i profesjonalna obsługa. Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Warszawa
2022-08-06
Typowa podstawowa kawa której używam. Wypróbowałem w upały wersję mrożoną. 1 kapsułka kawy, łyżeczka cukru i po ochłodzeniu 2-3 kostki lodu. Super polecam Ryszard z warszawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Polkowice
2022-07-28
Polecam kawę jak i sklep. Zawsze wszystko super, szybko i nie zawiodłem się ani na produkcie ani na sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Borzechowo
2022-07-19
Jestem zadowolona. Towar zgodny z opisem. Cena bardzo dobra. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2022-07-10
Dobra kawa, ekonomiczne opakowanie, ekspresowa realizacja zamówienia, na pewno skorzystam jeszcze z tej usługi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gdańsk
2022-06-14
Pyszna, aromatyczna kawa, rozsądna cena, opakowanie bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Tokarnia
2022-05-17
Dziękuję .Transakcje odbyła się sprawnie, wszystko dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WŁODZIMIERZ, OTWOCK
2022-04-25
Do wszystkich klientów Sklepu obecnych i przyszłych !!!! cała transakcja przebiegła perfekcyjnie. Moja Kancelaria Adwokacka stała się zatem Waszym klientem. Adwokat Włodzimierz M. Borowiec
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jędrzychów
2022-04-21
Te kapsułki (espresso) wybieram ja - Maciek, żona woli pomarańczowe Caffe Crema. Ta kawa jest przepychota!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Stalowa Wola
2022-04-17
Przesyłka ekspresowa kawa jak zwykle pyszna . Polecam sklep konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poznań
2021-12-22
Polecam, szybka i fachowa obsługa. Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, IWINY
2021-11-08
Zakupy zrealizowane terminowo i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Brwinów
2021-10-22
Wszystko jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Białystok
2021-09-13
Bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Nadolice Wielkie
2021-08-25
Całe zamówienie otrzymałam zgodnie z umowa i o czasie więc jestem bardzo, adowolona i będę nadal korzystać z tej firmy
Opinia naszego klienta w
    pixel