Opinie o Zielona herbata Richmont Green Jasmine - 50x4g

  • Prestiżowa chińska zielona herbata z dodatkiem płatków jaśminu. Herbata skutecznie niweluje stres i zachwyca smakiem. Opakowanie zawiera 50 saszetek herbaty.
Kod produktu: 5907774381098
Producent: RICHMONT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Bielkso-Biała
2022-11-06
Smak Jasminowej herbaty jest dla mnie czyms wyjatkowym! Delikatna a jednoczesnie wyraznie wyczuwalny aromat Jasminu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kościan
2022-11-05
Herbata bardzo dobra, realizacja zamówienia bardzo dobra, na pewno będę polecał wasz sklep i z pewnością do was wrócę niedługo .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Poznan
2022-09-04
Najlepsza herbata zielona jaśminowa , bardzo szybka wysyłka , polecam bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2022-04-25
Bardzo lubię delikatną cierpkość w połączeniu z jaśminowym aromatem, więc pewnie musiałoby być coś spektakularnie sknocone, aby mi się nie podobało. Saszetki do zaparzania w imbryku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-12-28
Bezkonkurencyjna, kosztowna. Przyjemność picia łagodzi koszt. Torebka starcza na czajniczek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Rydzyna
2021-10-24
Ulubiona mojej żony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-10-12
Doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-10-24
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julianna, Warszawa
2020-09-12
bardzo dobra jakość obslugi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Nowy Dwór Mazowiecki
2020-07-23
polecam na lato, bardzo dobry smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Lubaczów
2020-05-05
Tę herbatę kupuję od lat i stwierdzam, że smakuje bardzo. Ma szlachetny smak i aromat. Pierwszy raz piłam jaśminową w Krakowie w kawiarni i od tej pory kupuję do domu. Zimą celebruje się parzenie i picie herbaty ( koniecznie w czajniczku od richmonda) Polecam w 100 %.
Opinia naszego klienta w
    pixel