Opinie o Ekspres do kawy Lelit Anita PL042EMI

  • Lelit Anita PL042EMI to połączenie kolbowego ekspresu do kawy z żarnowym młynkiem, ten zestaw pozwoli Ci przygotować idealne espresso oraz mleczne specjały kawowe takie jak latte czy cappuccino. Grupa 57 mm, Bojler 250 ml, Żarna młynka 38 mm
Kod produktu: 8009437001491
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Skierdy
2020-12-31
Elegancki, dobrze wykonany ekspres, łatwy w obsłudze. Całkiem szybko się nagrzewa więc do codziennej porannej kawki idealny. Można z nim zrobić przyzwoite espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gorzów Wielkopolski
2020-12-19
Profesjonalna maszyno do używania w domu. Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-10-01
Szybka wysyłka, świetna pomoc infolinii
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Limanowa
2020-09-06
Polecam - profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Prądki
2020-01-20
Ekspres kupiłam prawie pół roku temu i z czystym sumieniem mogę go polecić do użytku domowego. Obsługa jest bardzo intuicyjna, choć chwilę trwało nim zaczęłam robić espresso marzeń. Olbrzymim plusem tego ekspresu jest wbudowany młynek do kawy. Mleko wolę spieniać w osobnym spieniaczu,ale to raczej kwestia przyzwyczajenia. Ekspres łatwo utrzymać w czystości, co jest także atutem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Katowice
2019-09-22
Świetny sprzęt. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Poznań
2019-07-30
Solidne, profesjonalne wykonanie. Espresso wyśmienite.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Bydgoszcz
2019-06-24
Lelit, to mój pierwszy ekspres kolbowy. Faktycznie, trzeba nabrać doświadczenia, żeby dobrze dobrać miarkę kawy, a wczesniej odpowiednio ją zmielić... Niesamowite, że takie detale mają aż tak duży wpływ na finalny produkt... LELIT ANITA PL042EMI świetnie się prezentuje w kuchni. Polecam goraco ten produkt!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Pasym
2019-05-28
Posiadam ten ekspres już kilka miesięcy i muszę powiedzieć, że to optymalna maszyna na potrzeby domowe za niewygórowaną kwotę. Można na niej przygotować na prawdę przyzwoite espresso. Dysza spieniacza w tym modelu spisuje się super a wbudowany młynek to wielka wygoda. Wiem, że puryści krzywią się na ekspres kolbowy typu "combo" ale proszę mi wierzyć, młyn w Anitce spisuje się poprawnie. Przemiał równy, łatwy dostęp w razie potrzeby wyczyszczenia. Odradzam tylko trzymanie kawy w hopperze bo moim zdaniem nie jest dobrze odizolowany od "czajnika" i kawa się grzeje. Ja i tak mielę już odważoną dozę pod doppio. Tak mi najwygodniej. Nie jest najmniejszy ale spokojnie zmieści się pod szafką. Nie ma problemu z utrzymaniem czystości samego ekspresu jak i wokół niego. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-05-16
Bardzo ładny ekspres , zaletą jest jakość wykonania. Stała temperatura którą zapewnia ekspres jest niezbędna do uzyskania właściwej ekstrakcji, tak samo jak aksamitnej, kremowej pianki. Espresso, latte i cappuccino jak w kawiarni stało się codziennością
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-04-05
Super sprzęt na początek, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korczyna
2018-12-25
Jestem baaardzo zadowolona z ekspresu, dużym plusem jest obecność młynka, pyszna i aromatyczna kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2018-11-13
Jestem bardzo zadowolony z tego ekspresu. Dość długo nie mogłem się zdecydować, ale drugi raz na pewno wybrałbym ten sam. Jestem wielkim fanem espresso i kawa smakuje mi lepiej niż w wielu kawiarniach. Potwierdzone również przez moich gości. Z daleka ekspres wygląda świetnie i zajmuje mało miejsca (w porównaniu z dwoma urządzeniami). Młynek jest bardzo dobry. Kawa zmielona i zaparzona w moim starym ekspresie kolbowym smakuje o niebo lepiej. Dodatkowo OGROMNE podziękowania dla Pana Mateusza za pomoc i świetne poprowadzenie zakupu. Obsługa klienta w skali 0-10 to 11 !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2018-08-20
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Nareszcie porządna kawa w warunkach domowych(nawet lepsza niż w niejednej kafeterii). Stosunek jakości do ceny super. Przy zakupie fantastyczne doradztwo w wykonaniu mega profesjonalnego Pana Mateusza. Dobrze, że mnie odstręczył od kupowania kolejnego expresu automatycznego. Bardzo dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Oława
2017-12-01
Ekspres świetny, gorąco polecam. To mój pierwszy kolbowy. Trochę czasu zajęło nauczenie się odpowiednich miar kawy, siły i jakości ucisku, ale kawa świetna i satysfakcja samodzielnego przygotowania kawy. Poza tym wbudowany młynek jest faktycznie ogromną wygodą, wygląd świetny, i nareszcie doskonale spienione mleko. Jeszcze raz polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2017-09-11
Początkowo bardzo spodobał mi się wygląd tego ekspresu. Mogę sama spienić mleko, dokładnie tak jak chcę, ale najbardziej jestem zadowolona z wbudowanego młynka. Ekspres warty każdego wydanego grosza!
Opinia naszego klienta w
    pixel