Opinie o Ekspres do kawy Lelit Anna PL41LEM

  • Anna PL41LEM jest świetnym ekspresem, który na pewno znajdzie miejsce w naszym domu. Urządzenie nie jest zbyt wielkie i posiada prostą obsługę jednocześnie pozwala na przygotowanie filiżanki idealnej kawy. Grupa 57 mm, Bojler 250 ml
Kod produktu: 8009437001156
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Żyrardów
2020-10-05
Obsługa w sklepie na 6. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kowalewo Pomorskie
2020-08-27
TOWAR WADLIWY
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-02-11
Bardzo zgrabny, bardzo ładnie się prezentujący w kuchni a co najważniejsze robi wyśmienite kawy i przy tym prosty w obsłudze ekspres. Godny polecenia tak jak i sam sklep. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2018-11-18
Bardzo fajny ekspres, włoska robota, świetnie się prezentuje. Obsługa sklepu też pierwsza klasa, ekspresem i rzeczowo rozwiązali moje wątpliwości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krzemienica
2018-10-01
Polecam ten ekspres. Bardzo fajny wygląd, robi dobrą kawę i dobrze spienia mleko. Sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Wrocław
2018-06-25
Polecam ten ekspres zwłaszcza do domu, jako pierwszy ekspres kolbowy. Ma bardzo wygodną dysze do spieniania mleka, kolba również jest przyjemna w pracy, a 3 przyciski w stylu retro umożliwiają łatwą obsługę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Ełk
2017-12-18
Wspaniały ekspres kolbowy. Daje dużo radości i dobrej kawy, a poza tym bardzo atrakcyjna cena. Polecam go wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Katowice
2017-08-18
Zdecydowanie polecam! Fajny ekspres za niewielkie pieniądze
Opinia naszego klienta w
    pixel