Opinie o Herbata Loyd Tea zielona o smaku Ananasa 20x1,7g

  • Doskonała zielona herbata o smaku ananasa marki Loyd Tea. Wysokiej jakości zestaw herbat przeznaczony do hoteli, restauracji, kawiarni i innych punktów gastronomicznych. Opakowanie zawiera 20 szczelnie zapakowanych torebek herbaty.
Producent: LOYD TEA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 36 Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Paweł, Siemiatycze
2023-12-22
Loyd niestety zaskoczył negatywnie. Herbata o smaku ananasa, po zrobieniu ma intensywny smak cynamonu. Dopiero wtedy człowiek czyta skład i faktycznie.. niestety już wtedy produkt nie podlega zwrotowi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Poznań
2023-10-29
Delikatna, smakuje i pięknie pachnie. Sklep polecam i dziękuję za bardzo szybką obsługę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Poznań
2023-06-08
Herbata ma oryginalny smak i aromat, wyczuwalną nutkę ananasową, jest słodkawa, napar jest delikatny, nie dla wielbicieli mocnej herbaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Lublin
2023-04-20
Herbata jest specyficzna, ma dość oryginalny smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sosnowiec
2023-01-15
Wielokrotnie juz pilem te herbate i moge ja ze spokojem polecic
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Nadarzyn, Pow. Pruszkowski
2023-01-12
Obdarowana herbatką osoba, wyraziła swoje zadowolenie z produktu. Z tego co usłyszałam - BARDZO SMAKOWAŁA :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Tarnów
2022-12-21
W porównaniu z innymi zakupionymi zielonymi herbatami - Loyd nie zawodzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2022-12-20
Zakupy jak zwykle bardzo udane. Bardzo smaczna herbata.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ludmiła, Kraków
2022-10-24
Klasyczna zielona herbata z lekko wyczuwalnym smakiem ananasa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sosnowiec
2022-08-06
Bardzo dobra herbata, juz mi sie konczy i bede musial zamowic kolejna porcje :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdynia
2022-03-01
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2021-10-03
Można się delektować smakiem, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, PABIANICE
2021-09-11
Zielona herbata o anielskim smaku. Spróbuj, bo trudno opisać ten zrównoważony smak zielonej herbaty i ananasa. Moi goście przestali u mnie pić kawę odkąd polecam im tę herbatę. A ja nie umiem zacząć dnia bez jej smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Rudno
2021-03-13
Dobra zielona herbata. Lekki aromat owocowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, LESZNO
2021-03-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2021-03-08
Smak nieodbiegający od naturalnego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, PABIANICE
2021-03-05
Przepyszna herbata jest moja popisową herbata do deserów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-12-18
Bardzo dobry smak herbaty ananasowej. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, PABIANICE
2020-12-17
Moja ukochana herbata. Piję tylko zieloną herbatę a ta z posmakiem ananasa daje ogromna przyjemność picia. Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworzno
2020-12-16
polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2020-11-17
Transakcja godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kielce
2020-10-10
Bardzo pyszna. Herbaty Loyd są naprawdę przepyszne, głęboki smak i super aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2020-02-17
Ciekawa alternatywa dla tak popularnej czarnej herbaty. A osobno pakowane torebeczki można ładnie wyeksponować w specjalnym pudełku:) Do tego ananas- smak wakacji- rewelacja:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2019-12-29
Wspaniały smak . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Gdańsk
2019-06-21
Herbatka rewelacyjna. Bardzo ładnie pachnie a jeszcze lepiej smakuje :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Pisz
2019-02-22
Bardzo smaczna herbata! Szybka wysyłka! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Góra Kalwaria
2018-03-04
Herbata jest przepyszna, jedna z najlepszych jakie piłam, polecam bardzo!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2017-12-10
Rewelacja,naprawdę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Elbląg
2015-06-28
Bardzo smaczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, JANÓW LUBELSKI
2015-03-10
Wspaniała herbata, dla mnie super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: , Kraków
2014-01-23
Godna polecenia, bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Limanowa
2013-11-29
herbata wyśmienita pięknie pachnie i smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-08-20
Wspaniały smak i cudowny zapach polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2013-07-23
Smaczna, pachnąca. Coś innego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2013-05-13
Wysmienity smak i zapach - jak dla mnie numer jeden w herbatach smakowych
Opinia naszego klienta w
    pixel