Opinie o Zielona herbata Lipton Exclusive Selection Green Tea Sencha 25x1,8g

  • Herbata Green Tea Sencha Lipton to zielona herbata aromatyzowana z dodatkiem płatków kwiatu róży. Lipton Piramida to specjalna oferta wysokiej jakości herbaty w szczelnie zamkniętych piramidkach, przygotowana dla lokali gastronomicznych.
Kod produktu: 8717163858974
Producent: LIPTON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 51 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2022-08-08
Bardzo dobrej jakości produkty szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2022-07-16
Najlepsza na świecie, szkoda, że w sklepach spożywczych jej już dawno nie ma, więc muszę zamawiać z konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zielona Góra
2022-06-14
Kontakt ze sklepem wręcz kapitalny. Oddzwaniają . Zakupy , bez żadnych kłopotów. Wysyłka , dostawa na piątkę . Miła obsługa. Dziękuję. Będę waszym klientem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2022-05-30
SUPER! REWELACJA HERBATA ! POLECAMY KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Celina, Swinoujscie
2022-05-12
Zielona herbate pyszna,polecam.Firma Konesso tez godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sucha Beskidzka
2022-04-09
Moja ulubiona herbata. Jest trudno dostępna, ale ta firma jest bardzo solidna- szybka dostawa, miły , rzeczowy kontakt. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zielona Góra
2022-04-05
Super sklep . Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Będę kupował w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2022-04-03
Lipton Sencha, zielona, najbardziej ulubiona, tylko przez internet niestety, bo w sklepach już nie ma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2022-04-03
Jak zawsze, na 5, nie ma lepszej herbaty na świecie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdynia
2022-04-01
Dobra, Trudno dostępna gdzie indziej. Polecam do picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2022-03-19
Ekskluzywna, smaczna i zarazem elegancka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2022-02-20
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2022-02-18
Czysty produkt, odkryłem w 2007 roku i od tamtych czasów nie zmieniam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2022-02-09
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wlkp.
2022-02-07
Mega szybka obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Dąbrowa Górnicza
2022-01-17
Bardzo dobra herbata o delikatnym smaku. Jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zielona Góra
2022-01-12
To jedyna herbata , którą pije moja żona . Ciesz się że mogę ją kupić u Was . Zawsze szybko i bezproblemowo. Pozdrawiam Marek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wilkanowo
2022-01-08
Moje córki ją uwielbiają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2021-12-18
ok pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2021-12-14
+++
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Poznań
2021-11-20
świetnie smakuje, delikatnie aromatyzowana, jedna z naszych ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2021-11-18
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2021-11-06
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2021-10-23
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2021-10-08
Jak zawsze na +
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2021-09-23
Zawsze na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2021-09-12
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2021-08-27
Pięć gwiazdek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2021-08-15
Zamawiam cały czas i polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Poznań
2021-07-08
Bardzo delikatna w smaku, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr, Warszawa
2021-06-29
Najwspanialsza moim zdaniem i wielu innych osób, zalecam aby zawsze była dostępna na magazynie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zielona Góra
2021-06-29
Jedyna na rynku herbata która smakuje mojej żonie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliaksandr⁹, Warszawa
2021-06-04
Najlepsza na świecie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-05-08
Idealna propozycja dla osób jeszcze nieprzekonanych do herbaty zielonej. Smaczna, delikatna i aromatyczna, bez cienia goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korzkiew
2021-05-05
Uwielbiam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Nowy Kosciól
2021-05-05
Delikatna zielona herbata, można się delektować bez konca, polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Jarosław
2021-04-18
Extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Chrzanów
2021-04-16
Wspaniała aromatyczna herbata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-04-13
Tę zieloną herbatę można skutecznie przekonać sceptyków tego rodzaju herbaty. Nie ma w niej absolutnie goryczy, jest smaczna, delikatna i ma piękną barwę. smaczna i zdrowa ze względu na skład
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-03-12
Pyszna, ciekawa w smaku, nie ma w sobie trawiastego posmaku, smaczny głęboki napar jak z herbaty sypane anie z torebki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Świdnica
2021-03-05
Intensywna, na duży kubek :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-02-28
Wysoka jakość, bardzo smaczna jak na herbatę w torebce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zabrze
2021-01-07
Super herbatka - tak w smaku jak i dla zdrowia !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Kraków
2020-12-30
Herbata o delikatnym smaku, bez goryczy i z delikatnym aromatem róży. Świetny napój na chwile relaksu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2020-11-27
Bardzo dobra zielona herbata z delikatnym aromatem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-11-16
doskonały produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Szczecin
2020-06-06
Świetna herbata z owocowym aromatem. Ładne i praktyczne opakowanie. Czas dostarczenia przesyłki i obsługa na dobrym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2020-05-26
Bardzo dobry świeży smak z delikatnym owocowym aromatem. Ładne opakowanie. Bardzo szybka przesyłka - serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-04-26
Wyraźna różnica jakości herbaty w porównaniu ze zwykłymi Liptonami. Dodatkowo bardzo wygodne pudełko z otworem do wyjmowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2019-07-29
Herbaty nie piłam, bo na prezent, ale "odbiorca" bardzo zadowolony. Natomiast sklep - super profesjonalna obsługa, szybka dostawa, rewelacja. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Świdnica
2018-12-06
Super zielona tea. Intensywna.
Opinia naszego klienta w
    pixel