Opinie o Zielona herbata Lipton Exclusive Selection Green Tea Sencha 25x1,8g

  • Herbata Green Tea Sencha Lipton to zielona herbata aromatyzowana z dodatkiem płatków kwiatu róży. Lipton Piramida to specjalna oferta wysokiej jakości herbaty w szczelnie zamkniętych piramidkach, przygotowana dla lokali gastronomicznych.
Kod produktu: 8717163858974
Producent: LIPTON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zabrze
2021-01-07
Super herbatka - tak w smaku jak i dla zdrowia !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Kraków
2020-12-30
Herbata o delikatnym smaku, bez goryczy i z delikatnym aromatem róży. Świetny napój na chwile relaksu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2020-11-27
Bardzo dobra zielona herbata z delikatnym aromatem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-11-16
doskonały produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Szczecin
2020-06-06
Świetna herbata z owocowym aromatem. Ładne i praktyczne opakowanie. Czas dostarczenia przesyłki i obsługa na dobrym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2020-05-26
Bardzo dobry świeży smak z delikatnym owocowym aromatem. Ładne opakowanie. Bardzo szybka przesyłka - serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-04-26
Wyraźna różnica jakości herbaty w porównaniu ze zwykłymi Liptonami. Dodatkowo bardzo wygodne pudełko z otworem do wyjmowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2019-07-29
Herbaty nie piłam, bo na prezent, ale "odbiorca" bardzo zadowolony. Natomiast sklep - super profesjonalna obsługa, szybka dostawa, rewelacja. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Świdnica
2018-12-06
Super zielona tea. Intensywna.
Opinia naszego klienta w
    pixel