Opinie o Kawiarka Bialetti New Venus 2 filiżanki - Miedziana

  • Odświeżona wersja popularnej kawiarki Bialetti Venus, która posiada nowy kształt i grubszy dolny zbiornik na wodę. Bialetti New Venus w kolorze miedzianym pozwala zaparzyć 2 filiżanki kawy i nie jest przeznaczona do płyt indukcyjnych.
Kod produktu: 8006363033299
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Lipowa
2023-01-11
w tym produkcie nie doczytałam dokładnie pojemności, ale w efekcie końcowym uznałam,że wymiana nie będzie konieczna.Pozdrawiam.Bożena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2023-01-11
Jakość wyrobu świetna, dostawa i obsługa bez zarzutu. Dziekuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Warszawa
2022-10-17
Śliczna i funkcjonalna , a przesyłka ekspresowa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Inowrocław
2022-08-12
Kolejna mała kawiarka Bialetti. Jest ok. Ładna, zdecydowanie lepsza rączka niż w poprzednim modelu. Polecam, choć ciągnie do prawdziwej kolby!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Ząbki
2022-07-14
Kawiarka super robi bardzo dobrą kawę polecam.Szybka wysyłka oraz dobry kontakt ze sklepem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2022-06-18
Świetna malutka kawiarka, idealna do śniadania dla 1-2 osób. Starannie wykonana, piękny kolor, bardzo dokładnie się zakręca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2022-06-07
Rewelacja. Lepsza od aluminiowej, choćby w czyszczeniu. Uszczelka również lepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Łódz
2022-05-14
Towar bardzo dobrej jakosci,dobra stal,dobre wykonanie. Wszystko działa bez zastrzezen
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Dębno
2022-04-25
Stylowa, nieszablonowy kolor, perfekcyjne wykonanie. Kawa jest największą przyjemnością. Zdecydowanie polecam. Zalet bez liku. Wad brak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2022-03-20
Bardzo ładnie wykonana, ze szlachetnych materiałów. Wydaje się być trwała. Jest ozdobą kuchni. Mimo, że producent nie zapewnia tego w przypadku tej małej wersji na 2 filiżanki, kawiarka działa również na kuchni indukcyjnej.
Opinia naszego klienta w
    pixel