Opinie o Kawa ziarnista Bazzara DODICIGRANCRU 250g

  • Bazzara Dodicigrancru jest z pewnością jedną z najlepszych mieszanek do espresso na świecie. Skład: 100% Arabica (5% Jamaica Blue Mountain)
Kod produktu: 8026028001210
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 457 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, SKAWINA
2022-09-16
Bardzo sprawne, proste dokonywane zamówień, łatwa wymiana lub zwroty produktów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2022-08-17
Fundament tej palarni. Nigdy się na niej nie zawiodłem. Z kolby smakuje wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2022-08-15
Absolutnie ulubiona w mieszance z innymi kawami Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bielsk Podlaski
2022-08-08
Polecam zakup w sklepie, jak również samą kawę. Dostawa szybka,kawa wyśmienita. Na pewno będę zamawiać kolejne kawy, bogaty wybór kaw, jest w czym wybierać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-07-04
Spoko klasyczna kawka, bez jakiejś nie wiadomo jakiej fuzji smaków. Jest ok, choć w tej cenie można już kupić jakieś specialty, które jest o półkę jakościową wyżej. Fajnie smakuje też w kawach mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2022-06-20
Najlepsza kawa, super sklep, błyskawiczne zakupy, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Kraków
2022-05-12
Pyszna! Póki co jedna z moich ulubionych z bazzary. Niska zawartość kofeiny sprawia, że jest idealna jako popołudniowa kawa. Dla nas najlepsza w wersji czarnej, bez cukru. Ma pełny smak, wyczuwalne nuty czekoladowe i likieru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Kraków
2022-05-09
Przepyszna kawa, aromat i smak rewelacyjne. Nie jest kwaśna,jasna, nie nadmiernie spalona i dzięki temu ma wspaniały czekoladowy posmak. Dziękuję bardzo :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-05-09
Kawa umiarkowana w smaku, nie powaliła smakiem niestety.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Goczalkowice-Zdrój
2022-04-25
Pod ciśnieniowe metody zaparzania kawy bardzo dobra kawa. Przesyłka jak zwykle perfekcja !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Łódź
2022-04-21
Kawa delikatna, aksamitna, bardzo przyjemna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, BIAŁOGARD
2022-04-12
Jeszcze nie skosztowałam. Zakupiłam zachęcona opiniami innych klientów. Kupuję, próbuję różne kawy. Nie mam ulubionej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Radom
2022-02-28
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Koszalin
2022-02-24
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Ludwin
2022-02-19
Jest rewelacyjna w smaku! Pełnia aromatu! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Zabierzów
2022-02-17
Bardzo smaczna kawa, niezbyt kwaśna i nie za mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Włocławek
2022-02-14
Kawa bardzo aromatyczna głębia smaku i doznań pobudza kubki smakowe co daje pełną satysfakcje w degustacji tego boskiego naparu. Co do sklepu serdecznie polecam sama jestem stałą i zadowoloną klientką co jakiś czas zamawiam partie kaw co przychodzi w ekspresowym tempie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Ostrów Wielkopolski
2022-02-12
Ten kto pił tą kawe wie jak smakuje.Oczywiście kwestia gustu ale dla mnie wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Dąbcze
2022-02-10
Bardzo dobra łagodny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Wrocław
2022-02-07
Bardzo delikatna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Bielsko-Biała
2022-02-02
Spodziewałem się lepszej kawy w tej cenie... Dużo osób się nią zachwyca. To chyba niepj smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2022-01-30
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tomaszów Mazowiecki
2022-01-28
Jak dla mnie kawa 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Stargard
2022-01-27
Kawka o niesamowitym smaku. Polecam bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Jozefow
2022-01-20
Bardzo smaczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Stare Lipiny
2022-01-18
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Piotrkowice
2022-01-18
Miło robić zakupy na konesso , szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Czestochowa
2022-01-17
Bardzo dobra kawa z mojej ulubionej palarni. Osobiście jednak bardziej wolę santo domingo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Koszalin
2022-01-15
Wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Biała Podlaska
2022-01-15
fantastyczna kawa ,aromat,smak powalają
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Czarna Dąbrówka
2022-01-13
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sopot
2022-01-13
Pyszna, tytoniowa i przyprawowa w smaku kawa. Moim zdaniem lepsza w espresso niż kawach mlecznych. Koniecznie warto spróbować !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radomsko
2022-01-13
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bochnia
2022-01-12
Rewelacyjny smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Stężyca
2022-01-11
Kawka o mocniejszym, bardziej wyrazistym smaku, próbowana w wersji mlecznej jak i bez, jedna druga jak najbardziej na plus. Z całą pewnością nie jest to mój ostatni zakup w tym sklepie. Paczka ślicznie i starannie zapakowana, błyskawiczna wysyłka. Wszystko super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2022-01-11
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Poznań
2022-01-10
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Zwoleń
2022-01-10
Dla mnie ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PIOTR, Krasnystaw
2022-01-09
Kawa wyśmienita. Polecam zakup nawet na spróbowanie nowego smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Garwolin
2022-01-09
Dostaliśmy tę kawę w miłym bonusie . Bazzara nam smakuje bardzo:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2022-01-08
Wspaniała, jak wszystkie kawy Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2022-01-08
dla mnie osobiście najsmaczniejsza kawa, warta swojej ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Michałowo
2022-01-08
Kawa smaczna. Spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2022-01-08
Zamówiłem na próbę trochę mniejszą objętość na spróbowanie i rozczarowania zdecydowanie nie było. Ale puki co zostaję przy rewelacyjnym GUSTOITALIANO!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Kraków
2022-01-08
Niezła kawka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Dagmara, Kiełczów
2022-01-07
ja wolę kawę o intensywniejszym i mniej kwaśnym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Babice
2022-01-06
Realizacja zamówienia - szybko i sprawnie Kawa spełnia moje oczekiwania jakościowe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Liszyno
2022-01-06
Fajny aromat i smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-01-06
fantastyczna kawa bo jest super równowaga pomiędzy słodkością a kwasowościa którą można wyczuć przy każdym łyku, długo utzymujący się smak, po paru łykach dochodzi smak owocowy mi bardzo odpowiada. polecam do ekspresu kolbowego. zalewana wrzątkiem tz tradycyjnie traci swoją słodkość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Magnuszew
2022-01-06
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Mościska
2022-01-06
Expres super, sklep super polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2022-01-06
Super Kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Swarzedz
2022-01-04
Kawa wyborna o małej kwasowości. Dla mnie gastryka możliwa do wypicia na czczo. 5/5. Michał ze Swarzędza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Zamek Bierzgłowski
2022-01-03
Do tej pory spróbowałem trzech kaw z palarni Bazzara; COLOMBIA UPREMO, DODICIGRANCRU oraz PIACEREPURO, wszystkie są bardzo dobre, wysokiej klasy, ale DODICIGRANCRU wydała mi się najsmaczniejsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2022-01-03
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2022-01-03
Znakomita kawa, moja ulubiona. Sklep profesjonalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, ŚWIECIE
2022-01-03
BARDZO DOBRA MIESZANKA Z ODROBINĄ ŚWIEŻOŚCI
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, ŚWIECIE
2022-01-03
MIESZANKA BARDZO DOBRA Z ODROBIĄ ŚWIEŻOŚCI
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, ŚWIECIE
2022-01-03
BARDZO SMACZNA KAWA, A LE Z ODROBINĄ KWASOWOŚCI NADAJĄCEJ ŚWIEŻOŚĆ
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mińsk Mazowiecki
2022-01-03
wszystko dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2022-01-03
Moja ulubiona kawa! Bazzara top of the top! :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Krzyżówki
2022-01-03
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2022-01-03
mile zaskoczony smakiem kawy, Naprawde goraco polecam dla osob szukajach kawy, ktora nie jest "kwasna"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Makowiec
2022-01-03
Smaczna w Nivonie w Jurze już mi nie smakuje tak dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Lednogóra
2022-01-03
Świetna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Dęblin
2022-01-02
Błyskawiczna wysyłka. Produkt zgodny z opisem. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2022-01-01
Pyszna kawka pod espresso o kawy mleczne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RATOWICE
2022-01-01
To jest jedna z moich ulubionych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gdańsk
2022-01-01
Bezpłatny bonus do zamówienia - super !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2021-12-31
Super kawa Polecam do parzenia w wekspresie automatycznym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Dobrzykowice
2021-12-31
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Hajnówka
2021-12-31
dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2021-12-31
Król jest tylko jeden. Pierwsze miejsce na podium
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stary Sącz
2021-12-31
Uwielbiam kawy z tej serii. Są intensywne, najważniejsze ,że nie czuć kwasowości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Warszawa
2021-12-30
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radom
2021-12-30
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Gliwice
2021-12-30
Niezła !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Siedlce
2021-12-30
Bardzo dobra, mocna kawa. Dla nas na 2 miejscu, po PIACEREPURO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Włocławek
2021-12-30
kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Będzin
2021-12-30
Pierwsza liga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Jedwabno
2021-12-30
Kupiłem ją dla żony już drugi raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-12-29
Wysokiej klasy mieszananka kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Szumowo
2021-12-29
Przesyłka expresowa Kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2021-12-29
Wyśmienity smak kawy, a do tego szybka i sprawna realizacja zmówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Wieś Lęborska
2021-12-29
Wszystko zgodnie z oczekiwaniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2021-12-29
Kawa b. dobra. Z pewnością zamówię ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ireneusz, Siedlce
2021-12-28
Kawa bardzo dobrej jakości, ale moim zdaniem jest przeznaczona do ekspresów kawiarnianych. W domowym ciśnieniowym nie wydobywa się wszystkich walorów. Dlatego 4 gwiazdki.Polecam tylko jako podwójne espresso. Pozostaję przy GIMA- Ambra i Rubino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Ostrowiec Św.
2021-12-28
W moim domu zdeklasowała "Pellini Top".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-12-28
Nie tylko espresso ale przede wszystkim. Wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grudziądz
2021-12-28
jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Warszawa
2021-12-27
Kawa wyśmienita. Polecam bardzo gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sośnie
2021-12-27
Smak kawy wyśmienity Nie piłam lepszej kawy Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Wrocław
2021-12-27
Super Kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Fabianki
2021-12-27
Bardzo dobra. Polecam. Zamawiam ja kiedy tylko mogę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-12-27
Czasami poszukuję nowej kawy jako alternatywę do moich faworytów. To dobra propozycja, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czarnów
2021-12-27
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Borowina
2021-12-27
Przepyszna kawa,z mlekiem i bez smakuje świetnie. Jedna z lepszych ,której próbowałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENA, WITKOWICE
2021-12-27
Realizacja sprawna. Kawa to świąteczny dodatek do zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Kępno
2021-12-26
Od samego początku czyli ponad 5 lat jest z nami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2021-12-26
Wszystko ok. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Popowo Letnisko
2021-12-26
Wszystko super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Wrocław
2021-12-25
Warta uwagi, jak wszystkie z repertuaru Bazzary :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2021-12-25
Bardzo dobra mieszanka, ale cena trochę wysoka więc rzadko kupuje. Tą dostałem jako gratis więc cena nie bolała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-12-25
Świetna mieszanka arabik, godna polecenia każdemu koneserowi!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Biała Podlaska
2021-12-23
Moja ulubiona kawa z tej palarni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, SZCZECIN
2021-12-23
BARDZO SMACZNA KAWA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-12-23
klasyk Bazzara...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2021-12-23
Najlepsza Bazzara. Top of the top.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-12-23
Wszystkie rodzaje kawy BAZZARA są pyszne BAZZARA ESPRESSO TOP12 GRAN CRU/DODICIGRANCRU w szczególności- zachwyca mnie jej smak i aromat. Polecam wszystkim kawoszom. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2021-12-22
Znakomita! Zarówno do automatu, jak i kolby!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2021-12-20
Moja ulubiona kawa Bazarra na jesienną słotę,zimowe wieczory,wiosenne i letnie rozkoszowanie się smakiem kawy,na każdą okazję. Bardzo polecam,spróbujcie⁸
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Chojnice
2021-12-20
Jak zawsze. Macie świetne kawy. Tak trzëmac!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Siedlce
2021-12-20
Kawa doskonała, najlepsza po PIACEREPURO (ta na 1 miejscu)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Gliwice
2021-12-20
odpowiadająca wymogom pracowników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2021-12-20
warta swojej ceny, dla mnie personalnie najlepszy smak, pełny bukiet zapachowy, bez nuty goryczki, kremowy smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Jelenia Góra
2021-12-20
Można się delektować - bo jest i czym! Błogi posmak pozostaje w ustach. Bogate smakowe doznanie. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2021-12-20
Kawa bardzo smaczna, bardzo aromatyczna, sklep najlepszy. Bardzo szybka wysyłka, towar bardzo dobrze zabezpieczony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-12-19
Rewelacja! Bardzo smaczna, aromatyczna, wyczuwalna głębia smaku, najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Tarnobrzeg
2021-12-19
Nie po raz pierwszy zdecydowaliśmy się na ten konkretny rodzaj kawy. Nasze, jak i naszych znajomych, miłośników kawy, opinie, są zdecydowanie pozytywne. Nie zmieniły się na jotę po obecnym zakupie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-12-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Śrem
2021-12-19
Zawsze bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-12-19
polecam pyszna zrownowazony smak aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sznurki
2021-12-19
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2021-12-18
Najlepsza Bazzara. Top. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Myślenice
2021-12-18
****
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Stalowa Wola
2021-12-17
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Rybnik
2021-12-17
Jedna z najlepszych jakie piłem. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kolbuszowa
2021-12-17
Kawę zamawiam po raz kolejny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Nowa Dęba
2021-12-17
Świetna kawa do której zawsze wracam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2021-12-17
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-12-17
Bardzo smaczna, aromatyczna kawa. Zgodna z opisem w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamila, Świnoujście
2021-12-16
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2021-12-16
Co tu się rozpisywać,klasyka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-12-16
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bydgoszcz
2021-12-16
Bardzo dobra kawa. Świetna pod espresso, natomiast żona piją z mlekiem i również sobie chwali.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Swarzędz
2021-12-16
Troszkę kosztuje, ale smakuje wybornie. Po wypróbowaniu ponownie zamówiona. Polecam bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Warszawa
2021-12-15
Jedna z lepszych kaw, które ostatnio pijemy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Nisko
2021-12-14
Jest warta swojej ceny. Polecam wszystkim kawoszom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, WARSZAWA
2021-12-13
kawa rewelacyjna, sklep jak zwykle na medal !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2021-12-13
Doskonały smak i aromat tej kawy sprawia, że każdy dzień nabiera wspaniałych kolorów. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Nowa Ruda
2021-12-13
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2021-12-13
Bardzo dobra lagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2021-12-13
Idealna do espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-12-10
Zawsze tu kupuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2021-12-10
Kawa, badzo dobra. Piękny aromat . Warta spróbowania przez miłośników mocnych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-12-10
Bardzo dobrze wyważona smakowo kawa. Dobrej jakości ziarna gwarantują niezmienny smak. Polecam do ekspresu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gorzów Wielkopolski
2021-12-09
Kawa bardzo dobra! Polecam i kawę, i sklep!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Częstochowa
2021-12-09
Kawa rzecz gustu, żonie smakuje a to najważniejsze. Polecam. sklep szybko i bez problemu!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lublin
2021-12-09
Jak zwykle doskonała świeża kawa, błyskawiczna realizacja zamówienia. Słowem, sklep wart odwiedzenia przez wszystkich kawoszy:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Skwierzyna
2021-12-09
Jak dla mnie-wolę inne smaki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sandomierz
2021-12-09
Kawa trafiła w moj gust. Goraco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Sochaczew
2021-12-09
Idealna mieszanka! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2021-12-08
Kawa smaczna myślę że będę ją również zamawiała. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2021-12-08
Prawdziwy "top".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2021-12-08
doskonała!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-12-08
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-12-07
Najlepsza!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Nowogrodziec
2021-12-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-12-06
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, KRAKÓW
2021-12-06
Bazzara Dodicigrancru to najlepsza kawa do ekspresu. Niestety, cena jest dość wysoka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Cybinka
2021-12-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2021-12-06
Smaczna kawa. Tym smaczniejsza, że za darmo - w promocji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2021-12-06
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Musto Studio Pr, Wrocław
2021-12-06
Przeciętna, ciemno palone ziarna. Nic specjalnego w smaku, przyzwoita, ale nic mnie nie zaskoczyło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2021-12-05
Opakowanie zniknęło w okamgnieniu! Wspaniały zapach rozchodzi się po całym domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2021-12-05
Znakomita kawa dla koneserów.Zachwyca swoim aromatem.Uczta dla podniebienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-12-05
Bardzo dobra kawa, wyczuwalne nuty tytoniu w aromacie, troszkę również w zapachu. Aromatow jest oczywiście wiecej i cały zestaw jest naprawdę ciekawy. Dobra baza pod kawy mleczne. Świetny wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Zgłobień
2021-12-05
Bogaty aromat kawy po prostu pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WROCŁAW
2021-12-05
Jeszcze nie otworzyłam jej ale super ze dostałam ja jako dodatek do głównego zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Gliwice
2021-12-04
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2021-12-04
Za malo mocy jak dla nas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamila, Warszawa
2021-12-03
Dobra jakość, ale nie mój smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2021-12-03
Top of the top. Najlepsza kawa z palarni Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kalisz
2021-11-28
Najbardziej smakuje jako espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Katowice
2021-11-24
Doskonała kawa. Używam jej do ekspresu kolbowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2021-11-19
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Warszawa
2021-11-19
Bardzo dobra kawa. Klasyczny posmak gatunkowy. Miły wstęp listopadowego poranku. We współpracy z włoską kawiarka mistrzostwo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Tomaszów Mazowiecki
2021-11-19
Najlepsza kawa! Niezwykły aromat i smak. Kawa idealna. Zagości u mnie na stale
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2021-11-18
Przepyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Dąbie
2021-11-18
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2021-11-18
Kawa warta swej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Katowice
2021-11-18
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2021-11-18
Wspaniała kawa, łagodna, o migdałowym posmaku. Wciąż dokupuję nowe opakowania mimo posiadania wielu kaw specility. polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2021-11-18
Kawa jest smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jelenia Góra
2021-11-17
Moja ulubiona kawa Bazzary! jest wyśmienita. Smak bez kwasu, mocna. Super do czarnych kaw. 10/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bełżyce
2021-11-17
Bardzo smaczna, łagodna, wyczuwalne wszystkie składowe aromaty!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2021-11-17
Świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zgorzelec
2021-11-07
Klasyka sama w sobie, małe opakowanie kupione na prezent. Kawa zyskała nową wielbicielkę . Taki miałam zamiar, bo mnie w sobie rozkochała :) i ja poniżej 1 kg nie schodzę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Międzychód
2021-11-07
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Poznań
2021-11-06
Super kawka, pięknie zapakowana.. sprawiła mi duża radość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-11-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2021-11-03
Ekstra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-11-02
Jedna z lepszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Słupsk
2021-10-27
Kawa bardzo dobra. Szybka dostawa. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2021-10-18
Świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Cisek
2021-10-09
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2021-10-08
Dobra Kawa zwłaszcza do ekspresu i kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, KRAKÓW
2021-10-02
Topowa spośród wszystkich kaw Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Luboń
2021-09-06
Doskonała !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2021-09-05
Bardzo dobra kawa - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Cybinka
2021-09-05
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-09-04
Moja ulubiona kawa, sprawdza się zarówno przy espresso, jak i w kawie z mlekiem. Bogaty aromat, piękna crema, bajka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Opole
2021-09-03
Moja ulubiona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2021-09-03
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2021-09-02
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Zgłobień
2021-09-02
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Pogorzelica
2021-08-31
kolejny produkt spełniający moje oczekiwania ,czyli nie za intensywny smak ,brak goryczki robusty ,czuć pełne 100% arabiki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2021-08-30
Przesypuję całą zawartość torebki do młynka, uruchamiam młynek i za chwilę mogę się znowu delektować wspaniałym aromatem i smakiem kawy Bazzara!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2021-08-27
Za slaba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Zduńska Wola
2021-08-23
Pyszna, aromatyczna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JADWIGA, Warszawa
2021-07-30
Super - bez żadnych uwag. Polecam gorąco tego sprzedawcę.Towar bardzo wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Laszki
2021-07-30
Intensywna, lekko dymna, przyjemna do kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Jastrzębie Zdrój
2021-07-29
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hubert, Warszawa
2021-07-28
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2021-07-26
polecana bardzo dobra o wspaniałym aromacie i intensywności
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2021-07-26
szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Zabrze
2021-07-25
pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tymoteusz, Warszawa
2021-07-24
Bardzo smaczna intensywna mocna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Warszawa
2021-07-23
Jedna z lepszych kaw jaką piliśmy, niepowtarzalny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-07-23
Bazzara ma w sobie to co chce aby było
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Mroków
2021-07-21
Dobra kawa. Umiarkowany stosunek ceny do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-07-20
Kawa bez kwasowości, a za to z lekką goryczką. Smaczna - my ją pijemy bez mleka. Bardzo dobra też w wersji mrożonej z lodem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nina, Piotrków Trybunalski
2021-07-20
Witam Kawa ziarnista BAZZARA po zmieleniu daje delikatny zapach , po zaparzeniu unosi się przepiękny aromat w całym mieszkaniu. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Rumia
2021-07-19
Bardzo dobra kawka, która trafiła się w extra cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Nowa Karczma
2021-07-19
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Raciborz
2021-07-18
Jakość obsługi oraz kawa super. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Częstochowa
2021-07-18
Kawa dobra dobrze że zakupiłem w promocji bo takiej ceny bym nie zapłacił
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Częstochowa
2021-07-18
Kawa dobra,ale ta cena jest nieadekwatna do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Częstochowa
2021-07-18
Kawa dobra ,choć za tą cenę pijało się lepsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Katowice
2021-07-18
Smaczna, mocna, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Katowice
2021-07-18
Smaczna, mocna, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Katowice
2021-07-18
Smaczna, mocna, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Katowice
2021-07-18
Smaczna, mocna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zgorzelec
2021-07-18
Uwielbiam. Kolejna paczka jest już u mnie.polecam. Super smak, zapach i pianka w sam raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-07-18
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Katowice
2021-07-18
Szybko i sprawnie oraz dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Stare Babice
2021-07-18
Smaczna codzienna kawa. Stosuje w kawiarce głównie, aczkolwiek ostatnio aeroPress w ruchu i też smaczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2021-07-17
Jedna z ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2021-07-17
Znakomita kawa na początek każdego dnia. Doskonały smak i aromat. Polecam wszystkim!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Kraśnik
2021-07-17
Polecam ,Szybko i sprawnie .Duży wybór
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Głogów
2021-07-17
Najlepsza kawa jaką piłam! Polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-07-17
Rewelacyjna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2021-07-17
Kawa jak za tą cenę bardzo dobra, nie będę się rozpisywał nad jej walorami organoleptycznymi, bo zawsze ktoś powie, że są lepsze kawy. Ja jestem jej walorami usatysfakcjonowany. Dostarczona szybko i bezpiecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Ruda Śląska
2021-07-17
Bardzo smaczna kawa, sklep pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-07-17
super dla amatorów arabiki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Białystok
2021-07-17
Ziarna ładne, całe, równo wypalone. Kawa bardzo smaczna, zarówno espresso jak i z mlekiem. "Testowana" w ekspresie automatycznym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2021-07-17
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-07-16
Małe opakowanie absolutnie dobrej kawy, wchodzi zarówno w espresso, jak i cappuccino, polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Robert, Sulejówek
2021-07-16
Przeciętna, nie warta swojej normalnej ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Robert, Sulejówek
2021-07-16
Wg mnie nie zachwyca, jest po prostu przeciętna, nie warta swojej normalnej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Rybnik
2021-07-16
Bdb kawa jako parzuch jak i z ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2021-07-16
Dobra kawa, ja przygotowuję ją w Dripperze. Czuć aromat orzechów i czekolady. Kawa bardzo dobra. Dodanie odrobiny mleka podkreśla samki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Włodawa
2021-07-16
Kwa super jakości, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Białystok
2021-07-16
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Świnoujście
2021-07-16
Super do mlecznych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Łomża
2021-07-16
Wszystko w jak najlepszym porządku! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bielsko-Biała
2021-07-16
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gorzów Wlkp
2021-07-16
Bardzo smaczna kawa. Jak dla mnie jedna z lepszych włoskich mieszanek tego typu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gorzów Wlkp
2021-07-16
Bardzo smaczna kawa. Jak dla mnie jedna z lepszych włoskich mieszanek tego typu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gorzów Wlkp
2021-07-16
Bardzo smaczna kawa. Jak dla mnie jedna z lepszych włoskich mieszanek tego typu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2021-07-16
Gorąco polecam zakupy. Pełen profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Przasnysz
2021-07-16
Szybka wysyłka, bardzo dobra promocyjna cena, dobra kawa, POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2021-07-16
klasyczny smak, idealna kawa do espresso. Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2021-07-16
Serdecznie polecam zakupy w sklepie. Postawa wyraźnie ku zadowoleniu Klienta. Szybko i sprawnie. Dziękuję kawa już dawno wypita:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-07-15
KAWA ZIARNISTA BAZZARA ESPRESSO TOP12 GRAN CRU/DODICIGRANCRU pyszna! Polecam i kawę i sklep KONESSO! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kalisz
2021-07-15
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Żydowo
2021-07-15
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Luboń
2021-07-15
Bardzo dobra mieszanka kaw. dla mnie idealny smak, zapach i crema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE
2021-07-14
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2021-07-13
Pyszna kawa. Najwyższa klasa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2021-07-08
Najlepsza kawa! Aromat i smak „the best of the best”.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Luboń
2021-07-03
Bardzo zrównoważony smak. Z cała pewnością zamówię ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2021-07-03
Dobra ale szkoda że ma niską zawartość kofeiny - to kawa dla smakoszy nie potrzebujących porannego "kopa"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, WARSZAWA
2021-07-01
Wspaniały sklep. Ekspresowa realizacja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rzeszów
2021-06-29
Nic dodać, nic ująć - doskonała kawa, na myśl o której już mam pełno śliny w ustach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2021-06-26
Jedna z najlepszych kaw jakie piłem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Chorzó
2021-06-22
Kawa bardzo smaczna i aromatyczna. Szybka dostawa i przystępne ceny. Jak zawsze zadowolenie z zakupów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Katowice
2021-06-17
Rewelacyjna kawa, półka premium. Skład naprawdę robi wrażenie, większość z kaw tworzących mieszankę piłem osobno, jednak razem naprawdę tworzą coś wyjątkowego. Idealna pod espresso i kafetierkę. Nuty karmelowo-czekoladowe, fajny głęboki smak, lekka goryczka ciemnej czekolady i odrobina kwaskowatego posmaku owoców.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chmielno
2021-06-06
nic nie mogę napisać, gdyż nie miałem okazji tej kawy spróbować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Grójec
2021-06-06
Bardzo dobra mieszanka kaw. Wspaniały smak. Absolutnie bez kwaśnych nut. Nie jest mocna, wiec można pić o każdej porze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Szczecin
2021-06-04
Zgodnie z oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Libiąż
2021-05-31
Dobra na specjalne okazje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2021-05-25
Najlepiej smakuje z mlekiem. Przygotowywana w kawiarce. Bardzo dobry smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Elbląg
2021-05-20
Bardzo dobra kawusia. Idealna na wypicie jej w godzinach popołudniowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Czernica
2021-05-15
Wspaniała kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Luboń
2021-05-09
Bardzo zrównoważony i bogaty smak. Jedna z lepszych kaw pod espresso jakie miałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Poznan
2021-05-03
Mega kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dorota, Medyka
2021-04-24
Kawa smaczna aczkolwiek zbyt intensywny smak i zapach. Do ekspresu kolanowego bardzo dobra, krema duża utrzymuje się do ostatniej kropli.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ela, Lublin
2021-04-21
Kawa poprawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Bydgoszcz
2021-04-02
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Pieszyce
2021-04-01
Najsmaczniejsza z zamówionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2021-03-28
Najlepsza kawa w sklepei - nienajatańsza, ale stałem się regularnym nabywcą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Sejny
2021-03-27
Kawa bardzo aromatyczna, smaczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Częstochowa
2021-03-21
Doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-03-18
Pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAWID, HENRYKÓW
2021-03-12
Mój numer jeden
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Polkowice
2021-03-08
Najlepsza kawa jaką piłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Stalowa Wola
2021-03-04
Wyśmienita kawa. Polecam dla smakoszy dobrej kawy. Realizacja zamówienia pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, GRODZISK MAZOWIECKI
2021-02-26
DLA WIELBICELI DOBREGO ESPRESSO.POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Białogard
2021-02-19
Polecam tą kawę, bardzo dobra w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Warszawa
2021-02-14
Bardzo dobra, lekka i wyrazista
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-01-23
Bardzo ciekawa propozycja dla smakoszy kaw mlecznych. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2021-01-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Ścinawa
2021-01-10
Wyśmienity smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Oborniki
2021-01-09
Kawa już skonsumowana smak bardzo dobry , na pewno dokonam zakupu ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Kraków
2021-01-09
całkiem smaczna, ale Pellini bardziej mi podchodzi ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbyszek, Toruń
2021-01-09
Rewelacyjna kawa. Ja tu jeszcze wrócę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Olkusz
2021-01-09
Mniam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Czarne
2021-01-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, LUBLIN
2021-01-04
Szybko i profesjonalnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Częstochowa
2021-01-02
Szybka, sprawna,bezproblemowa realizacja zamówienia.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ełk
2021-01-02
Profesjonalna transakcja. Wszystko w najlepszym porządku. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Starzyno
2021-01-02
Mój top jeśli chodzi o kawki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Jaszkowo
2021-01-02
Nie piłam, bo dałam w prezencie na Gwiazdkę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Ostrołęka
2021-01-01
Wspaniały aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Pińczów
2021-01-01
Kawka rewelacja nic dodać nic ująć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Juszczyna
2021-01-01
Świetna kawa. Najlepsza w całej ofercie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Juchnowiec Dolny
2020-12-31
Dobra kawa, mega obsługa i szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Koszalin
2020-12-30
Kawa jest doskonała. Zarówno wygląd , zapach jak i smak. Cieszę się że ją wybrałam bo stała się w okresie świąt, przysłowiową "wisienką na torcie ". Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Niedarzyno
2020-12-30
Super sklep kawa pyszna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Białystok
2020-12-30
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-12-29
Jedna z najlepszych kaw jakie piłem. Głęboki smak i aromat. Wyśmienita crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bielsko-Biała
2020-12-28
waspaniała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, Wrocław
2020-12-27
pyszna! w smaku lekko czekoladowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2020-12-27
Napewno do niej wrócę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2020-12-27
Mocna, aromatyczna, idealna do kolby
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Grodków
2020-12-26
Bardzo szybka i sprawna przesyłka, a kawa przepyszna. MOcno polecam ☺️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pogórze
2020-12-26
Pyszna kawa, ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Rzeszów
2020-12-26
Kawa bardzo smaczna, o aksamitnym i delikatnym smaku. Świetnie komponuje się z mlekiem. Nie jest zbyt mocno palona, czyli taka jak lubie. Zamówienie dostarczone okspresowo, w dodatku pięknie zapakowane i w towarzystwie świeżutkich świątecznych krówek. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Sosnowiec
2020-12-25
Pyszna kawusia,zapach świeżej kawy w całym domu :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Stara Wieś
2020-12-25
Najlepsza kawa jaką piłam! ❤
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Rudno
2020-12-25
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2020-12-24
Najlepszy wybór bo pewny ze zasmakuje każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2020-12-22
Kupuje już drugi raz w ramach prezentu bo uważam że kawa jest bardzo smaczna, ma dość łagodny smak, ale nie ma czekoladowej - jak w innych bazarach - nuty. Ogólnie bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Katowice
2020-12-20
kawa jest aromatyczna, spełniła moje oczekiwania.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czaniec
2020-12-20
Przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sulejówek
2020-12-14
KAWA BARDZO DOBRA POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2020-12-11
Jedna z najlepszych włoskich mieszanek, bardzo aromatyczna i doskonale zbalansowana. Świetna jako espresso, cappuccino i z moki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łódź
2020-12-03
Zdecydowanie odkrycie roku! Zawsze wierna Lavazzy, ale czasem warto zdradzić... Cudowna podróż po smakach. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2020-11-22
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Szczcin
2020-11-16
Brakuje mi robusty, żona jest zachwycona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Wałbrzych
2020-11-15
Ostatnio jakoś gorsza się zrobiła..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2020-11-14
Bazzara na spróbowanie bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tychy
2020-11-12
Kawa bardzo dobra, realizacja zamówienia szybka i sprawna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JACEK, OLSZTYN
2020-11-08
Rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2020-11-07
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Kraków
2020-11-07
Bardzo dobra, delikatna w smaku kawa. Obsługa jak zwykle na plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, Ustka
2020-11-02
Moja ulubiona, pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Katowice
2020-11-01
Bardzo dobry smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2020-10-30
Pyszna, aromatyczna kawa, zapach kawy urzeka. Delikatny smak, mniam :) Pijam czarną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-10-30
Bardzo oryginalna w smaku, wyczuwalne nuty tytoniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2020-10-30
WZOROWO cena, kontakt, pakowanie, czas dostawy ( bez zwłoki z wysyłką) bravo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2020-10-29
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kraków
2020-10-29
Najlepsza w serii. Klasa sama dla siebie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Warszawa
2020-10-27
Kawa zachwyca smakiem, niepowtarzalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2020-10-26
Dobra kawa. Pierwszy raz ja piłam i bardzo mi smakowala
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Giżycko
2020-10-26
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2020-10-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tychy
2020-10-25
Bardzo dobra kawa, delikatna, bez kwaskowego posmaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Sandomierz
2020-10-25
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2020-10-25
Polecam, super smak i zapach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2020-10-24
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Grotniki
2020-10-24
Bardzo dobra kawa głównie piję jako espresso czasem jak americano.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2020-10-23
Rewelacja. Wyjątkowa kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Sobków
2020-10-23
Kawa jak zwykle niezwykła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Robert, Mikołów
2020-10-20
Dobry smak, nie ma się do czego doczepić, ale osobiście nie będzie należeć do moich ulubionych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Poznań
2020-10-15
Bardzo dobra mieszanka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELŻBIETA, POZNAŃ
2020-10-14
Kawa w pełni spełnia moje oczekiwania. Jest doskonała na jesienne popołudnia przy kominku. Ela
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Nowy Tomyśl
2020-10-12
Kawa bardzo delikatna. Przyznam, że trochę mnie zaskoczyło to, że ziarna zaraz po zielenimieniu nie mają tak intensywnego zapachu jak np. Lavazza,czy popularne kawy z marketu. Niestety nie jestem ekspertem. Espresso smakuje super. Chętnie wypróbuję inne kawy tej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Strzelce Kraj.
2020-10-08
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2020-10-05
Super kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Poznan
2020-10-03
kawa b.dobra,aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kozy
2020-09-18
Kawa bardzo dobra - brak słabych stron. Lubię zrównoważony smak kaw. Arcafe jest jednak trochę lepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, BOCHNIA
2020-09-05
Towar był na prezent więc nie wiem jak smakuje i czy jest zadowolenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Dąbrowa Górnicza
2020-07-06
100% kawy w kawie, zdecydowanie nie mój typ, ale jak ktoś lubi typowo włoski kawowy smak to polecam. Genialna crema, w ogóle zaparzona kawa jest gęsta, kleista, wrażenia wizualne na duży plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata Retz, Starogard Gdański
2020-06-26
kawa jest rewelacyjna, delikatna, pachnąca, zamawiam ją od kilku lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Migdalski, Płock
2020-06-09
Zawsze bardzo dobrej jakości towar i terminowa dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Poznań
2020-05-24
Super kawa. Super serwis - szybko, profesjonalnie spakowane i szybko dostarczone. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Oświęcim
2020-05-23
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Białystok
2020-04-18
Wszystko szybko i dokładnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2020-04-14
Nie nadaja się do altrnatywnych metod. Jak dla mnie mocno przeciętna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Milanówek
2020-04-14
Bardzo wyważony smak. Idealna dla osób o preferencji lagodnych kaw. Godna zakupu. Obsluga i jakość towaru jak zawsze na wysokim poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2020-03-19
Jak dotychczas najlepsza kawa z tego sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Warszawa
2020-03-09
Kawa przypadła mi do gustu. Na pewno jeszcze zamówię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2020-02-10
Kawa ok, ale bez szału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-01-13
Bardzo dobra kawa. Dla mnie jedna z najlepszych. Sklep również!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2020-01-13
Aromatyczna, klasyczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Krosno
2020-01-07
Obsługa i dostawa perfekcyjna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2019-12-14
Wypróbowałem już bardzo wiele różnych kaw (parzę w ekspresie kolbowym i w moce), przy obu metodach ta daje najsmaczniejszy napar i najprzyjemniejszy aromat, kropka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2019-11-13
Najlepsza kawa,jaką kiedykolwiek piłam! Bardzo polecam. Podobnie sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2019-09-20
Klasyka smakowa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2019-08-26
Całkiem dobrze sprawdziła się do latte. Nie jest mocno palona. Raczej łagodna bez kwasowości czy goryczy. O ile mnie pamięć nie myli, to zawiera domieszkę Jamaica Blue Mountain. Zakup udany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecinek
2019-08-18
Bardzo dobra kawa, jednak, jeżeli ktoś nie przepada za dużą kwasowością polecam jeszcze bardziej tę samą markę, Bazzara, ale z Kostaryki. Jest też tu w sklepie, który w ogóle jest bardzo rzetelny):
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2019-08-12
To moje drugie podejście do Bazzary, tym razem z nowym sprzętem. Piję jedynie podwójne espresso - crema ładna,smak jednak nie całkiem mi odpowiada. Wole smaki Pellini Top, lub Hausbrant Acedemia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2019-05-31
Bardzo dobra i aromatyczna, godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2019-05-17
Wciąż na podium, kawa o ciekawym aromacie i zapachu, bardzo dobra również z mlekiem. Warto spróbować, nikt nie będzie żałował.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-04-08
Bardzo dobra kawa, tylko ta cena... Mój gust nie jest jeszcze na tyle wysublimowany, więc pozostanę przy tańszych pozycjach ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2019-03-28
Wyśmienita kawa, wyrazista i rewelacyjnie sprawdza się przy kawach mlecznych. Duży plus (jak dla mnie)za niską zawartość kofeiny. W czołówce moich kaw :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2019-03-07
Bardzo smaczne espresso można przyrządzić z ziaren tej kawy. Jak na mój gust jest trochę za słabo wypalona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Jarocin
2019-01-08
Rewelacyjna, po prostu stworzona dla mnie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bezrzecze
2019-01-07
Cudowna, zagości w moim domu na dłużej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Nowy Sącz
2019-01-06
Kawa bardzo aromatyczna, z gęstą crema o wspaniałych nutach smakowych, bez goryczki. Idealnie nadaje się na poranne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-27
Można spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stalowa Wola
2018-11-02
Pyszna, aromatyczna kawa. Zapach kawy unosi się długo, długo po jej zaparzeniu. Delikatny smak, idealna do espresso i latte. Polecam wszystkim koneserom kawy!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Robert, Bogatynia
2018-06-28
Dobra kawa ale nie powaliła . Może kiedyś...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2018-04-21
Bardzo dobra kawa,bez goryczki i wspaniałym aromacie.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2018-03-08
Kolejny zestaw kawy bazzara. Kawa i sklep jak zawsze super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2018-02-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-01-30
Bardzo dobra kawa, delikatna i zrównoważona. Każdemu powinna przypaść do gustu. Trochę wysoka cena...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2018-01-18
Doskonały smak , czekolada wyczuwalna , ma to coś co ja lubię , wrócę do niej ma pewno , na razie testuję różne kawy , ale szczerze mogę polecić prawdziwym kawoszom /
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-12-15
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2017-12-11
Do tej pory nieznana mi kawa,ale zaskakuje pozytywnie.Warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2017-12-07
Zastanawialiśmy się czy wziąć cały kilogram. Póki co mamy 250 gram, znaczy mieliśmy bo kawę wypiliśmy już dawno temu i następnym zakupem będzie ta kawa w ilości 1 kg. Świetna kompozycja ziaren. Smak nam przypadł idealnie do gustu. Pijemy póki co tylko zwyczajnie zalewaną wrzątkiem, lekko słodzoną i lekko bieloną mleczkiem. Pyszota. Kinga i Marek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-11-14
Aromatyczna, wyjątkowa. Jedna z lepszych. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-11-07
Kawa wyśmienita !!! Jedna z lepszych, jakie próbowaliśmy :-) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Czerwin
2017-11-05
Kawa delikatna, bez kwasowości,lekko słodka, podchodzi czekoladą. Bardzo dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Choroszcz
2017-11-02
REWELACJA przez DUŻE eR !! Przy następnym zamówieniu biorę w kilogramach :D Super smak, zapach, pianka, smak, zapach, pianka, smak, zapach, pianka....mogę tak bez końca. Pozdrawiam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2017-10-30
najlepsza z wszystkich kaw polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Świnoujście
2017-10-07
Bardzo smaczna kawa, delikatna. Nie ma w sobie goryczy ani kwasowych nut. Dla mnie idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2017-09-30
Bazzara Espresso Top12 Gran Cru to moja najbardziej ulubiona kawa. Smak łagodny, lekko gorzka pozbawiona kwasowości z wyśmienitą cremą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2017-09-05
Kawa pyszna. Dostawa jak zwykle ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Baranów
2017-09-01
Espresso: Nieprawdopodobna mieszanka. Łagodna. Brak gorzkości i kwasowości. Po chwili przyjemnie słodki posmak w ustach. Cappucino: w mojej ocenie kawa zbyt łagodna do cappucino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olkusz
2017-08-24
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Zawoja
2017-08-20
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Warszawa
2017-08-15
Kawa wyśmienita delikatna bez kwasowości, którą wyczuwam prawie w każdej, na razie testuję inne ale ta będzie chyba nr 1 Sklep polecam wszystkim kawoszom, kaw do wyboru można trafić na swój smak kontakt i obsługa rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Sromowce Niżne
2017-08-08
kawa bardzo smaczna, na pewno kupię ją jeszcze nie raz i nie dwa :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kraśniczyn
2017-07-20
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Wrocław
2017-07-16
Najlepsza kawa jaką dotychczas piłem! Aromatyczna, smaczna, pobudzająca zmysły - polecam w 100% ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bytom
2017-05-13
Dobra łagodna kawa, plus za brak kwaskowatego posmaku i dobry smak w połączeniu z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2017-05-08
Bardzo smaczna kawa. Polecam. Jeszcze do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2017-04-23
Bardzo dobra kawa, bez kwaśnego posmaku i goryczy, delikatny posmak orzechów i czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Chełm
2017-04-09
Bardzo dobry balans kwasowości i lekkiej goryczki. Delikatnie palona o wyśmienitym aromacie i z wyczuwalnymi czekoladowymi nutkami. Dobry kontakt ze sklepem i błyskawiczna realizacja przesyłki. Polecam sklep oraz samą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-04-01
W tej kawie wszystko jest poukładane, tak jak mówią fachowcy: zbalansowane, nie znajduję dominujących cech takich jak goryczka czy kwasowośc. Aromat bardzo poprawny,intensywny, ale nie jest to zawrót głowy. Crema wspaniała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Poznań
2017-03-04
Polecam sklep Konesso - asortyment bogaty obsługa szybka i sprawna a Kawa Bazzara 12 wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sławomir, Łódź
2017-03-02
Smak i aromat typowy dla włoskich mieszanek ale tych lepszych.Espresso z przepiękną kremą (tygrysek) jednak nieco wodniste.Spodziewałem się bardziej intensywnych doznań .Cena niestety zwala z nóg.Jak zwykle szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2017-02-16
Kawa bardzo dobra. Przesyłka expresowa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2017-02-06
Obsługa i dostawa PERFEKCYJNA. Kawa bardzo smaczna i łagodna niezwykle lekka bez goryczki o delikatnym słodkim smaku z właściwą cremą bez goryczki.Prawie idealna do espresso ale do kaw mlecznych nie polecam chyba że z podwójnym espresso bo mleko zakłóca jej smak. Aromat typowy dla kaw włoskich ale nie jest zbyt intensywny.Jedną wadą jej jest cena którą uważam za wygórowaną, jest to jedną z najlepszych kaw w ofercie. W tej cenie znam kilka innych i wcale nie gorszych kaw. Nie jest to kawa idealna dla mnie więc będę jeszcze szukał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2017-01-27
Bardzo dobra, delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2017-01-23
Kawa bardzo smaczna, łagodna, świetnie sprawdziła się w niewielkim, domowym ekspresie ciśnieniowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lidzbark
2017-01-16
Bardzo dobra kawa tzn. zdecydowanie mój smak - brak kwasowości, wspaniały aromat przy sypaniu ziarenek do expressu oraz odpowiednio delikatna moc. Cena nieco wysoka ale często są dostępne jakieś kupony rabatowe i do tego rozsądne ceny dostawy więc warto sobie pozwolić - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2017-01-07
Bardzo dobra kawa. Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Poznań
2017-01-04
Bardzo dobra, delikatna, bez goryczy. Niestety w tej cenie można chyba dostać smaczniejsze kawy. Ogólnie polecam, bo warto się zapoznać ze smakiem tej kawy. Ja natomiast jestem raczej koneserem Illy. A o sklepie można się wypowiadać tylko w samych superlatywach ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2017-01-01
Wiele pochlebnych opinii na temat tej kawy z pewnością jest zasłużona. Intensywny aromat i bogaty smak, jedyna wada to nieco wygórowana cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Bydgoszcz
2016-12-31
Jedna z lepszych kaw dostępnych w sklepie. Wspaniały aromat. Idealna do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2016-12-05
Moim zdaniem kawa wyśmienita w smaku, delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2016-11-02
doskonała kawa, aromatyczna i delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Gorlice
2016-10-22
Kawa wyśmienita, aromatyczna, o pełnym, zbalansowanym smaku. Gorąco polecam zarówno kawę jak i doskonałą obsługę sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Włodawa
2016-10-20
Trudno polecać komuś kawę bo smaki są różne.Ale kawa jest naprawdę b dobra.Aromatyczna z bogatą creme i nie kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-10-17
Bardzo dobra, niekwaśna, aromatyczna kawa. Crema bogata. pasuje nam zarówno solo jak i mleczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gdańsk
2016-10-03
Kawa rewelacyjna. Delikatnie palona o wyśmienitym aromacie i z wyczuwalnymi czekoladowymi nutkami. Mógłbym ją pić kilkanaście razy dziennie. Polecam :) Sklep oczywiście na 5 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-09-09
Pyszna kawa, na pewno jeszcze nie raz po nią sięgnę. Wspaniały smak i aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2016-07-25
Kawa bardzo smaczna, odpowiednia do picia z expresu przelewowego i aeropressu (oczywiście po odpowiednim zmieleniu). Wspaniała do picia z odrobiną mleka. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel