Opinie o Kawa ziarnista Caffe del Faro Suprema 100% Arabica 250g

  • Wspaniała kawa o wyjątkowych nutach aromatycznych z wyczuwalnymi brzoskwiniami oraz kwiatami. Przygotowane espresso ma delikatną oraz gęstą cremę i przyjemne subtelne body o łagodnej cytrusowej kwaskowatości. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8033897360096
Producent: CAFFE DEL FARO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2020-08-03
Super kawa na po popołudniowe spotkanie z przyjaciółkami. Polecem zakupy w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2019-09-30
Trzyma poziom, ładny aromat, przyjemny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2019-06-25
Kawa dobra, ale jako espresso trochę zbyt mało wyrazista. Na pewno przypadnie do gustu osobom, które nie przypadają za kwasowością lub tym, które kawę preferują z mlekiem. Niestety wyrazisty aromat po świeżym zmieleniu w samej kawie średnio wyczuwalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Trzebnica
2019-05-02
Kawa doskonała, prawie w ogóle się z nią nie rozstaję;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-04-01
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2018-12-27
Kawa bardzo "delikatna" w smaku. Delektowałem się jej smakiem (długo utrzymującym się po każdym łyku). Dobra wcześnie rano jak i późno wieczorem. Na pewno wprowadzę ją do mojej listy "faworytów".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2018-10-12
Bardzo delikatna, idealna na śniadanie kawa. Kremowy i słodkawy posmak. Ziarna są jasno brązowe przez co kawa jest bardzo delikatna i idealna na początek dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kazimierza Wielka
2018-02-08
Znakomite jakościowo ziarenka dające w pełni satysfakcjonujący smak i aromat:) Przepyszna! Nic dodać, nic ująć...no może poza szybką dostawą:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2017-12-16
Przyjemne zaskoczenie. Kupiona na spróbowanie z innymi w opakowaniach 250 g i nie zawiodła nas. Lekka, przyjemna z cremą... Polecamy i sklep i kawę. Kinga i Marek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2017-04-22
Kupiłam tę kawę "w ciemno". Trafiona. Przywołało mnie do niej najpierw eleganckie, subtelne opakowanie. To samo mogę powiedzieć o treści pudełka. Kawa jest niezwykle delikatna, "spokojna", aż chce się zamknąć oczy i pozostać z tym subtelnym smakiem na dłużej albo pozwolić się mu "uprowadzić" w miejsce bezpieczne i relaksujące, refugium. Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-01-07
Bardzo, bardzo dobra. Wpisana do ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2016-08-02
Bardzo dobra kawa o wyraźnych czekoladowych nutach, z lekkim owocowym posmakiem. Dobra jako espresso, może zbyt delikatna do cappu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2016-07-09
Dobra kawa w dobrej cenie. To chyba norma w tym sklepie :-). Wprawdzie pozostanę przy "swojej" kawie Lavazza ale od czasu do czasu dobrze spróbować czegoś innego.
Opinia naszego klienta w
    pixel