Kawa ziarnista Instytut Kawy
- 1
- 2
Kawa ziarnista Instytut Kawy Salwador Finca Espana 250g
Jasno palona arabika jakości specialty z Salwadoru przeznaczona do przelewowych metod parzenia. Salwador Finca Espana ma słodki smak z wyczuwalną nuta jabłka, ciasteczek i pomarańczy.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Salwador
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Jabłko Ciasteczko Pomarańcze
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kolumbia Buenos Aires 250g
Jasno palona arabika jakości specialty przeznaczona do przelewowych metod parzenia. Kolumbia Buenos Aires ma lekko kwaskowy smak z wyczuwalną nutą maliny, landrynki, melona i mlecznej czekolady.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Maliny Landrynki Melon Mleczna czekolada
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kolumbia San Gabriel 250g
Jasno palona kolumbijska arabika jakości specialty przeznaczona do przelewowych metod parzenia. Kolumbia San Gabriel ma intensywny smak z wyczuwalną nutą anyżu, cynamonu, jagermeistera i goździków.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Anyż Cynamon Jagermeister Goździki
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kolumbia Villa Betulia 250g
Jasno palona arabika jakości specialty przeznaczona do przelewowych metod parzenia. Kolumbia Villa Betulia ma owocowy smak z wyczuwalną nutą ananasa, karmelu, brzoskwini i owoców tropikalnych.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Ananas Karmel Brzoskwinie Owoce tropikalne
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kolumbia El Porvenir 250g
Jasno palona arabika jakości specialty przeznaczona do przelewowych metod parzenia. Kolumbia El Porvenir to kawa o lekkim smaku z wyczuwalnymi nutami białego winogrona, wiśni, żurawiny i mlecznej czekolady.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Białe winogrona Wiśnia Żurawina Mleczna czekolada
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kolumbia Los Alamos 250g
Jasno palona kolumbijska arabika jakości specialty przeznaczona do przelewowych metod parzenia. Kolumbia Los Alamos ma słodki smak z wyczuwalną nutą czerwonego jabłka, czereśni, czekolady i rumu.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Czerwone jabłko Czereśnie Czekolada Rum
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Brazylia Cerrado Espresso 1kg
Średnio palona arabika specialty z Brazylii z regionu Cerrado doskonała do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Brazylia Cerrado ma klasyczny orzechowo-czekoladowy smak, który doskonale smakuje zarówno jako espresso, jak i baza do kaw mlecznych.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 1000g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Brazylia
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Orzechy Karmel
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Brazylia Cerrado Espresso 250g
średnio palona arabika specialty single origin z Brazylii Cerrado, idealna do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Brazylia Cerrado ma niska kwasowość i przyjemny smak z nutami karmelu i orzechów. Doskonała dla miłośników klasyków.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Brazylia
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Orzechy Karmel
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Honduras Verracruz Espresso 1kg
Średnio palona arabika specialty z Hondurasu przeznaczona do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Honduras Verracruz ma niską, przyjemną kwasowość oraz nuty mlecznej czekolady, granatu i herbaty.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 1000g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Honduras
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Mleczna czekolada Granat Czarna herbata
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Honduras Verracruz Espresso 250g
Średnio palona arabika z Hondurasy wypalona z myślą o ekspresach i kawiarkach. Instytut Kawy Honduras Verracruz doskonale smakuje jako espresso oraz z dodatkiem mleka. Ma niską, przyjemna kwasowość oraz posmak mlecznej czekolady, granatu i herbaty.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Honduras
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Mleczna czekolada Granat Czarna herbata
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Salvador Apaneca Espresso 1kg
Średnio palona arabika specialty z Salwadoru przeznaczona do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Salvador Apaneca ma niską kwasowość, a w jej smaku znajdziemy nuty czekolady, karmelu oraz owoców leśnych.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 1000g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Salwador
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Czekolada Karmel Owoce leśne
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Salvador Apaneca Espresso 250g
Średnio palona arabika specialty z Salwadoru idealna do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Salvador Apaneca ma niską kwasowość, a w jej smaku znajdziemy nuty czekolady, karmelu oraz owoców leśnych. Opakowanie 250 g.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Salwador
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Czekolada Karmel Owoce leśne
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kolumbia Huila Espresso 1kg
Średnio palona arabika specialty stworzona do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Kolumbia Huila urzeka owocową kwasowością oraz posmakiem porzeczki i wiśni przełamanej akcentem kakao. Doskonała do espresso i kaw mlecznych w ekspresach i kawiarce.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 1000g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Porzeczka Wiśnia Kakao
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kolumbia Huila Espresso 250g
Średnio palona arabika specialty z Kolumbii przeznaczona do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Kolumbia Huila ma owocową kwasowość przełamaną nutami kakao. Doskonała do espresso i kaw mlecznych. Sprawdzi się w ekspresach i kawiarkach.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Porzeczka Wiśnia Kakao
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kolumbia Pitalito Decaf Espresso - kawa bezkofeinowa 1kg
Kawa bezkofeinowa Instytut Kawy Kolumbia Pitalito Decaf ma pełny smak z nutami pomarańczy, karmelu i mlecznej czekolady. Stworzona do ekspresów i kawiarek. Doskonała dla osób, które chcą się cieszyć smakiem kofeiny bez działania kofeiny.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 1000g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Zawartość kofeiny: Bezkofeinowa
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Pomarańcze Karmel Mleczna czekolada
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kolumbia Pitalito Decaf Espresso - kawa bezkofeinowa 250g
Kawa bezkofeinowa Instytut Kawy Kolumbia Pitalito Decaf ma bogaty smak z nutami pomarańczy, karmelu i mlecznej czekolady. Została stworzona do ekspresów i kawiarek i jest doskonała dla osób, które chcą się cieszyć smakiem kofeiny bez działania kofeiny.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Zawartość kofeiny: Bezkofeinowa
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Pomarańcze Karmel Mleczna czekolada
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Rwanda Nova Filtr 250g
Jasno palona arabika specialty przeznaczona do alternatywnych metod parzenia. Instytut Kawy Rwanda Nova zaskakuje zbalansowanym smakiem z nutami jeżyny, herbaty oraz karmelu.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Rwanda
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Jeżyny Czarna herbata Karmel
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Tanzania Ngile Estate Filtr 250g
Domyślną nazwę, opis jak i inne parametry dodawanego produktu zmienisz udając się na stronę TOWARY \ Ustawienia nowo dodawanego produktu.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista Instytut Kawy Kolumbia La Reserva Filtr 250g
Jasno palona arabika specialty z Kolumbii poddana procesowi fermentacji beztlenowej anaerobic honey, która nadała jej egzotycznego posmaku. Instytut Kawy Kolumbia La Reserva przeznaczona jest do alternatywnych metod parzenia.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Liczi Melon Białe winogrona
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Wenezuela Santa Cruz Filtr 250g
Jasno palona arabika specialty przeznaczona do alternatywnych metod parzenia. Instytut Kawy Wenezuela Santa Cruz urzeka przyjemną kwasowością cytrusów. Znajdziemy w niej również nuty herbaty brzoskwiniowej oraz mlecznej czekolady.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Wenezuela
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Herbata brzoskwiniowa Owoce cytrusowe Mleczna czekolada
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kostaryka Hacienda Sonora - GEISHA Filtr 250g
Wyjątkowa Geisha z Kostaryki, która urzeka kwiatowo-owocowym profilem. Instytut Kawy Kostaryka Hacienda Sonora to jasno palona kawa specialty przeznaczona do alternatyw. Delikatna, złożona i niezwykle przyjemna.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kostaryka
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Kwiat pomarańczy Truskawki Mango Czarna herbata
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Gwatemala La Cumbre Filtr 250g
Jasno palona arabika specialty przeznaczona do alternatywnych metod parzenia. Instytut Kawy Gwatemala La Cumbre ma łagodny i zbalansowany profil smakowy z nutami pomarańczy, nektarynki i mlecznej czekolady.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Gwatemala
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Mleczna czekolada Pomarańcze Nektarynka
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kenia Endebess Filtr 250g
Jasno palona arabika specialty przeznaczona do alternatywnych metod parzenia. Instytut Kawy Kenia Endebess. Instytut Kawy Kenia Endebess to owocowa kaw z soczystą świeżością, w której odnajdziemy nuty truskawki, borówki, rumu i czekolady.
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Skład: 100% Arabika
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kenia
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Delikatna
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Truskawki Borówka Rum Czekolada
- Polecana do: Kawa czarna
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Tradycyjny
Kawa ziarnista Instytut Kawy Cascara Panama Geisha La Gloria 125g
Cascara Panama Geisha La Gloria z Instytutu Kawy urzeka słodkim i orzeźwiającym charakterem. Cascara to wysuszony miąższ owocu kawowca, który ma bogaty aromat z nutami brzoskwini, jaśminu i miodu.
Przeczytaj dalej- Kawa Specialty: Tak
- Rodzaj: Cascara
- Opakowanie: 125g
- Skład: 100% Arabika
- Zawartość kofeiny: Niska
- Pochodzenie ziaren: Panama
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Średnia
- Wyczuwalne smaki: Brzoskwinie Jaśmin Miód lipowy
- Gorycz: Delikatna
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper French Press
- Przeznaczenie : Do alternatyw Do domu
- 1
- 2









