Opinie o Kawa ziarnista Antica Tostatura Triestina Nessun Dorma 1kg

  • Wyśmienita kawa ziarnista, mieszanka 6 odmian arabiki z niewielkim dodatkiem wysokiej jakości robusty. Antica Tostatura Triestina Nessun Dorma to jasno palona kawa o bardzo delikatnym i złożonym smaku, idealna dla miłośników subtelnego espresso.

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 4.78
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Darłowo
2020-10-24
Towar jak zwykle pierwsza klasa, to moja ulubiona kawa, dopasowana w 100% smakowo. Przesyłka dotarła w przeciągu chyba 2-3 dni czyli pozytywne odczucia z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Darłowo
2019-07-15
Robert, Darłowo Bardzo lubię prawdziwe włoskie mieszanki espresso, Antica Tostatura to jedna z najbardziej autentycznych włoskich firm espresso dostępnych na rynku Polskim. Wariant Nessun Dorma ma bogaty i głęboki smak, wyczuwalne ślady czekolady, nie jest zbyt kwaśna jak na poranek, nie traci również swojego charakteru ze śmietanką do kawy, ta kawa to górna półka i czuć sporą róznicę smakową jaka dzieli ją od średniej półki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2016-11-21
Bardzo aromatyczna i delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-11-02
Bardzo łagodna kawa. Nie za bardzo nadaje się do kaw mlecznych, ale espresso wychodzi bardzo dobre. Osobiście preferuję kawy o bardziej złożonym aromacie i lekko owocowej nucie. Nie mniej smakowała mi zdecydowanie bardziej niż Jolly Espresso Crema, którą piłam wcześniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2015-03-18
Znakomita kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2015-01-24
Delikatna kawa, zdecydowanie bardziej do espresso, przy kawach mlecznych, szczególnie latte, aromat może być mocno zdominowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2014-10-03
Bardzo dobra - niezwykle łagodna kawa. Całkowicie pozbawiona kwaskowatości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Robert, Prudnik
2014-08-26
Kawa dobra, delikatna bez ciemna goryczy, idealna do latte i capuccino. Pierwszy raz trafiła się kawa tak fatalnie zapakowana przez sklep, mikro dziury i ulatniał się aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2014-02-07
Bardzo smaczna kawa polecam szczególnie tym ,którzy lubią łagodne kawy.
Opinia naszego klienta w
    pixel