Opinie o Kawa ziarnista Antica Tostatura Triestina Buonissimo Espresso 1kg

  • Kawa ziarnista Antica Tostatura Triestina Buonissimo Espresso to wysokiej jakości mieszanka ziaren arabiki i robusty, mieszanka o wyrazistym smaku z wyczuwalną nutą słodyczy. Skład 75% Arabica, 25% Robusta
Kod produktu: 8018306004266

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Darłowo
2022-04-11
Nowy Designe opakowania, ale odnoszę wrażenie podkręcenia smaku tego sortu kawy oczywiście na plus. Kawa jak najbardziej w czołówce jeśli ma być podawana na biało.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Darłowo
2022-01-21
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Darłowo
2021-11-05
Jak zwykle wszystko na 5 zamówienie w terminie i gwarancja na otrzymany produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Darłowo
2021-10-18
W końcu, dokonało się. Nadszedł kres poszukiwań tej jedynej i ulubionej kawy. Niesamowita mieszanka, która wpasowuje się w rytm picia kawy przeze mnie.Topowa kawa do picia z mlekiem i trudno o smaczniejszą, choć Nessuma Dorma bardziej nadaje się jako i tylko czarna filiżanka to obie te mieszanki wystarczą by zadowolić najbardziej wrazliwe kubki smakowe. Zdecydowanie polecem wszystkim, którzy jeszcze jej nie posmakowali.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2021-01-01
Dobra kawa wysyłka ekspresowa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2015-07-20
bardzo dobra kawa zdecydowanie warta swojej ceny, polecam dla tych którzy lubią kawę zabieloną, jak również smaczne espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2015-06-09
Kawa charakteryzuje się wyrazistym smakiem z wyczuwalnymi nutami słodyczy, mieszanka zupełnie pozbawiona goryczy. Szybka wysyłka !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2014-11-11
Kawa - mój osobisty - ideał. Bardzo, bardzo czysta w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, KRAKÓW
2013-10-21
faktycznie smaczna kawa z mlekiem, choćmi bez mleka jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2013-09-21
Dobra
Opinia naszego klienta w
    pixel