Opinie o Kawa ziarnista Antica Tostatura Triestina Nessun Dorma 250g

  • Wyśmienita kawa ziarnista, mieszanka 6 odmian arabiki z niewielkim dodatkiem wysokiej jakości robusty. Espresso przygotowane z tej kawy ma delikatny słodki smak o sporej i trwałęj cremie z wyczuwalną nutą jaśminu i wanilii o kwiatowo-cytrusowym aromacie.

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 25 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Pszczyna
2021-01-05
Jak dla mienie zbyt kwaśna choć mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2021-01-03
Przyjemna, łagodna kawa, którą można pić w ciągu całego dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-12-11
Bardzo ciekawa w smaku kawa. Dostawa, co oczywiste :) - na 6!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2020-05-03
Odpowiada mi brak goryczki i kwasowości w tej kawie. Polecam ją innym konsumentom o podobnych oczekiwaniach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-01-11
Dobra, dość łagodna kawa, daje ładny balans czekoladowości z odrobiną nut owocowych, nie jest nadmiernie kwasowa ani słodka. Warto nad nią popracować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2019-10-26
Bardzo ciekawy smak, którego próżno szukać w innych kawach. Wymaga "dopracowania" podczas parzenia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, WROCŁAW
2019-09-13
Kawa wymagająca specjalnego podejścia. Jest trudna w ustaleniu poprawnej ekstrakcji (zmielenie, doza oraz sila ubicia). Jak się to dopracuje to smak kawy staje się wyśmienity z przyjemną nutą czekoladową z domieszką cytrusową. Z pewnością warta polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tychy
2019-06-17
Bardzo dobra kawa, łagodna, delikatnie palona, bez kwasowości, mimo wszystko aromatyczna. Zamawiałam już kilka razy i zapewne jeszcze nie raz ją zamówię. Przede wszystkim dla osób, które nie lubią mocnych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2019-05-18
Idealna dla osób, które w kawie nie lubią kwasowych nut - dość łagodna, na początku może wydać się nieciekawe, ale dość aromatyczna, przez co chętnie się do niej wraca. Chętnie sięgnę po nią ponownie - tym razem w większym opakowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Siewierz
2018-10-18
Przepyszna. Będę do niej wracać. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2018-10-12
Łagodna kawa śniadaniowa, ale jakoś nie wyczułam w niej tych subtelnych słodkich akcentów. Nie jest mocna, nie ma goryczy, ale jakoś mnie nie urzekła. Parzona w kawiarce Baldini.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2018-05-15
Świetna kawa, bardzo delikatna, bez nadmiernej goryczy i kwasowości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2017-09-10
Bardzo dobra kawa. Jest delikatna, w sam raz na poranną kawkę,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Katowice
2017-07-28
Bardzo dobra kawa.Uważam że posmakuje każdemu kto lubi delikatne subtelne kawy bez goryczki i kwasowości.Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-04-01
Kawa bardzo podatna na zmianę smaku w zależności od grubości mielenia (przynajmniej tak jest w moim przypadku). Bardo łagodna, wyważona. Lepsza jako espresso z ekspresu kolbowego niż z frenchpressu. Wtedy ujawnia swoje tajemnice, a jest ich sporo...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-08-12
Delikatna ale i wyrazista...smaczna pozostawiająca delikatny posmak migdałów jednak nie jest to nachalne doznanie. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Przyborów
2016-08-08
POLECAM ! Bardzo dobra kawa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Trzebień
2016-08-06
Ulubiona kawa żony. Sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-06-21
Delikatna z piękną pianką. Warta polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Trzebinia
2015-04-28
Bardzo delikatna i smaczna kawa. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2015-04-23
Kawa bardzo łagodna,ładny aromat,warta polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2015-02-23
Rewelacyjna i bardzo aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kąpino
2015-02-16
Bardzo delikatna kawa. Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-10-17
Delikatna w smaku z wyraźną nutką słodową. Gęsta orzechowa crema. Na pewno jeszcze ją kupię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2014-10-13
Bardzo aromatyczna i delikatna kawa. Piekna crema. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
    pixel