Przepis na espresso z cytryną

2015-03-24
Przepis na espresso z cytryną

Espresso Romano - porcja espresso z dodatkiem cytryny Bardzo ciekawy i prosty sposób na kawę, która na długo pozostanie w Twojej pamięci - Espresso Romano, bo tak nazywana jest kawa espresso z dodatkiem cytryny.


Do przygotowania tej kawy potrzebne nam będą:

 
   

Jak przygotować espresso romano?


Espresso romano to banalnie prosta w przygotowaniu kawa, która zaskoczy swoim smakiem niejednego miłośnika kawy. Do prawidłowo przygotowanej kawy espresso wystarczy wrzucić niewielki plasterek cytryny, bądź sparzonej skórki z cytryny.

 
Kawa podana w ten sposób z pewnością zaskoczy Twoich gości, jej niepowtarzalny, egzotyczny smak i aromat oczaruje zmysły każdego!
  
  
Zobacz także:

Pokaż więcej wpisów z Marzec 2015

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij