Przepis na kawę - White Chocolate&Creme Brulee

Przepis na kawę - White Chocolate&Creme Brulee
Przepis na kawę - White Chocolate&Creme Brulee
Jeżeli szukasz przepisu na wspaniałą kawę, którą zachwycisz swoich gości, to właśnie znajdujesz się w odpowiednim miejscu. White Chocolate&Creme Brulee to niezwykły napój, który jest połączeniem aromatycznej kawy, aksamitnej białej czekolady i syropu Creme Brulee. Do przygotowania kawy potrzebujesz jedynie kilku wolnych minut i dodatków firmy Monin. Przygotuj w domu White Chocolate&Creme Brulee, a kolejne spotkanie z przyjaciółmi okaże się jeszcze słodsze.

Cremme BruleeSkładniki potrzebne do przygotowania kawy:


  • 30 ml Syropu Creme Brulee Monin
  • 20 ml Sosu White Chocolate Monin
  • 2 espresso
  • 250 ml mleka

Sposób przygotowania:

  1. Wlej gorące mleko do dużej szklanki.
  2. Wlej sos White Chocolate Monin.
  3. Wlej syrop Creme Brulee Monin.
  4. Dodaj podwójne espresso.




Do przygotowania White Chocolate&Creme Brulee, idealnie sprawdzi się kawa ziarnista Bazzara Dolcevivace. Jest to doskonała, włoska mieszanka ziaren arabiki i robusty w proporcjach 50:50. Wysoka zawartość tej drugiej odmiany sprawia, że pomimo dodatku mleka i słodkich syropów, napój zachowuje intensywny smak kawy. 
Polecane produkty w tym artykule
Pokaż więcej wpisów zKwiecień 2018
Podziel się swoim komentarzem z innymi
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel