Przepis na kawę - Pumpkin Nut Latte

Przepis na kawę - Pumpkin Nut Latte
Przepis na kawę - Pumpkin Nut Latte
Jesień to dla wielu bardzo ponura pora roku i nie ma w tym nic dziwnego, ponieważ dopiero co pożegnaliśmy kolorowe i gorące lato. Podczas gdy ze słońcem wygrywa pochmurna pogoda, a drzewa zrzucają swoje liście, my możemy pozostać w domu i ogrzać się wyśmienitą kawą. Pumpkin Nut Latte to doskonałe połączenie jesiennych smaków z kawą wysokiej jakości. Słodka kompozycja dyni oraz orzechowych pralin rozjaśni pochmurny dzień i pobudzi nas do działania.

Składniki potrzebne do przygotowania kawy:

Pumpkin Nut Latte

  • 25 ml Syropu Praline Monin
  • 30 ml Syropu Pumpkin Spice Monin
  • 120 ml spienionego mleka 
  • 2 espresso
  • Bita śmietana

Sposób przygotowania:

  1. Do wysokiej szklanki wlej syrop Praline Monin
  2. Następnie dodaj syrop Pumpkin Spice Monin.
  3. Dodaj podwójne espresso.
  4. Powoli wlej spienione mleko, delikatnie mieszając całość.
  5. Udekoruj bitą śmietaną.


Słodką kompozycję Pumpkin Nut Latte wypada uzupełnić doskonałą kawą. Bazarra Aromamore to rewelacyjna mieszanka wysokiej jakości arabiki (70%) i robusty (30%), która nawet w połączeniu ze słodkimi dodatkami oraz mlekiem posiada swój wyrazisty smak.


Polecane produkty w tym artykule
Pokaż więcej wpisów zPaździernik 2018
Podziel się swoim komentarzem z innymi
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel