Przepis na kawę - Lavender Espresso Tonic

Przepis na kawę - Lavender Espresso Tonic
Przepis na kawę - Lavender Espresso Tonic
Walentynki pragniesz spędzić z najbliższą osobą. Jeżeli nie masz jeszcze pomysłu jak zaskoczyć swoją drugą połówkę, to podsuwamy Ci znakomite rozwiązanie. Przepis na mrożoną kawę z dodatkiem syropu Monin, która "rozpali" Wasze zmysły. Lavender Espresso Tonic to wspaniałe połączenie lawendowego syropu z tonikiem, podkreślone niepowtarzalnym smakiem kawy. Przygotowanie kawy trwa kilka minut i nie wymaga dużego wysiłku, a gotowy napój zapadnie w Twojej pamięci na długo. 

Lavender Espresso TonicSkładniki potrzebne do przygotowania kawy:


  • 25 ml Syropu Lavender Monin
  • 120 ml toniku
  • 2 espresso
  • lód

Sposób przygotowania:

  1. Napełnij szklankę lodem.
  2. Wlej syrop Lavender Monin.
  3. Wlej tonic.
  4. Dodaj espresso.
  5. Delikatnie wymieszaj.



Do przygotowania Lavender Espresso Tonic polecamy użyć kawy ziarnistej Bazzara Dolcevivace. Jest to wysokiej jakości mieszanka południowoamerykańskiej arabiki (50%) i orientalnej robusty (50%). Duża zawartość robusty pozwoli zachować wyrazisty smak kawy nawet przy użyciu innych dodatków.
Polecane produkty w tym artykule
Pokaż więcej wpisów zLuty 2018
Podziel się swoim komentarzem z innymi
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel