Przepis na kawę - Blackcurrant Chocolate Coffee

Przepis na kawę - Blackcurrant Chocolate Coffee
Przepis na kawę - Blackcurrant Chocolate Coffee
Mleczne
Na ciepło
Z sosem

Jest początek nowego roku, więc to normalne, że za oknem straszy nas nieznośny mróz. Ciężko z nim walczyć w pojedynkę, dlatego potrzebujesz do tego odpowiedniego sojusznika. Konesso podpowiada jak w szybki i prosty sposób ogrzać się w zimowe dni, równocześnie podnosząc poziom hormonu szczęścia. Blackcurrant Chocolate Coffe to połączenie słodkiej czekolady, wyrazistej kawy oraz wspaniałego kwaskowatego smaku czarnej porzeczki.

4:00
Czas przygotowania
1
Proporcje dla ilości osób
Poziom łatwy
Dodaj listę zakupów

Składniki:

15 ml Syropu Blackcurrant Monin
20 ml Syropu Chocolate Monin
150 ml Mleka
1 Espresso

Sposób przygotowania

  1. Do szklanki wlej syrop Blackcurrant Monin.
  2. Następnie wlej syrop Chocolate Monin.
  3. Dodaj espresso.
  4. Wlej spienione mleko.

Do poprawnego przygotowania Blackcurrant Chocolate Coffee naszym zdaniem idealnie sprawdzi się kawa ziarnista Bazzara Dolcevivace. Jest to mieszanka najlepszych ziaren arabiki i robusty w stosunku 50:50. Tak wysoka zawartość robusty pozwala zachować wspaniały smak kawy nawet po dodaniu mleka i syropów.

Polecane produkty w tym artykule
Syrop BLACKCURRANT MONIN 0,7 L - czarna porzeczka
( Brak opinii ) Syrop BLACKCURRANT MONIN 0,7 L - czarna porzeczka
31,48 zł netto34,00 zł brutto34,00 zł680 pkt.
Syrop CHOCOLATE MONIN 0,7 L - czekoladowy
( Brak opinii ) Syrop CHOCOLATE MONIN 0,7 L - czekoladowy
31,48 zł netto34,00 zł brutto34,00 zł680 pkt.
Szklanka termiczna deserowa Bormioli 250ml - 2szt.
( Brak opinii ) Szklanka termiczna deserowa Bormioli 250ml - 2szt.
96,75 zł netto119,00 zł brutto119,00 zł2380 pkt.
Pokaż więcej wpisów zStyczeń 2018
Podziel się swoim komentarzem z innymi
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel