KAWA ZIARNISTA
Kawa ziarnista JAVA KOSTARYKA SAN MARCOS 250g - NIEDOSTĘPNY
Kawa, która rewelacyjnie sprawdzi się po przygotowaniu alternatywnymi metodami parzenia. Jest to jednorodna arabika pochodząca z Tarrazu w Kostaryce. W jej smaku możemy wyczuć pomarańczę, żurawinę, winogrona i kakao.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista JAVA SILTEPEC JAGUAR MEXICO 250g - NIEDOSTĘPNY
Kawa, która doskonale sprawdzi się po przygotowaniu alternatywnymi metodami parzenia. Jest to mieszanka arabik pochodzących z Meksyku. W jej smaku możemy wyczuć śliwki, brzoskwinie i mleczną czekoladę.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista LaCava Bella Crema 1kg - NIEDOSTĘPNY
Kawa z polskiej palarni LaCava, która została wypalona w typowo włoski, ciemny sposób. Jest to mieszanka arabiki i robusty w proporcjach 50/50 i posiada wysoką zawartość kofeiny. Jest to kawa, która doskonale pobudzi o poranku.
Przeczytaj dalej- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Skład: 50% Arabika, 50% Robusta
- Stopień palenia: Ciemny
- Zawartość kofeiny: Wysoka
- Palarnia: Polska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Cappuccino Espresso Latte
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Gorycz: Mocna
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Pochodzenie ziaren: Brazylia Indie
- Intensywność smaku: Mocna
- Wyczuwalne smaki: Mus czekoladowy Krem kakaowy Prażone orzechy
- Crema: Trwała
Kawa ziarnista LaCava Gran Lattina 1kg - NIEDOSTĘPNY
Mieszanka arabiki i robusty w proporcjach 75/25 pochodząca z polskiej palarni LaCava. Kawa jest przeznaczona do parzenia w ekspresach automatycznych oraz kolbowych. Sprawdzi się w formie espresso oraz kaw mlecznych.
Przeczytaj dalej- Skład: 75% Arabika, 25% Robusta
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Średnia
- Palarnia: Polska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Cappuccino Espresso Kawa czarna Latte
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Brazylia Indie
- Gorycz: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Średnia
- Intensywność smaku: Mocna
- Wyczuwalne smaki: Karmel Czekolada Migdały Masło orzechowe
- Crema: Gęsta
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
Kawa ziarnista LaCava San Lorenzo 1kg - NIEDOSTĘPNY
Mieszanka brazylijskiej i peruwiańskiej arabiki, która została wypalona przez polską palarnię LaCava. San Lorenzo to bardzo lekka i owocowa kawa, z której przygotujemy doskonałe espresso. Kawa posiada niską zawartość kofeiny.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Niska
- Palarnia: Polska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Brazylia Peru
- Gorycz: Delikatna
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Mocna
- Intensywność smaku: Średnia
- Wyczuwalne smaki: Śliwka Figa Czekolada Agrest
- Crema: Średnia
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
Kawa ziarnista LaCava Dolce Crema 1kg - NIEDOSTĘPNY
90% tej mieszanki stanowią ziarna arabiki z Brazylii, Kolumbii i Hondurasu, a 10% to wysokiej jakości robusta. Dolce Crema sprawdzi się w każdej postaci, ale polecamy ją do przygotowania espresso, które posiada słodki owocowy smak.
Przeczytaj dalej- Skład: 90% Arabika, 10% Robusta
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Niska
- Palarnia: Polska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Cappuccino Espresso Kawa czarna Latte
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Brazylia Kolumbia Honduras
- Gorycz: Delikatna
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Mocna
- Intensywność smaku: Średnia
- Wyczuwalne smaki: Czereśnie Rum Krem z ciemnej czekolady
- Crema: Średnia
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
Kawa ziarnista LaCava Braziliana 1kg - NIEDOSTĘPNY
Pochodząca z polskiej palarni LaCava najwyższej jakości mieszanka brazylijskich arabik.Jest to średnio palona kawa, przeznaczona do przygotowywania w ekspresach ciśnieniowych. Doskonale sprawdzi się w formie aromatycznego espresso.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Niska
- Palarnia: Polska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Cappuccino Espresso Kawa czarna Latte
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Brazylia
- Gorycz: Delikatna
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Średnia
- Intensywność smaku: Średnia
- Crema: Gęsta
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Wyczuwalne smaki: Czekolada Orzechy Migdały Karmel
Kawa ziarnista LaCava Blue 1kg - NIEDOSTĘPNY
Mieszanka brazylijskiej oraz indyjskiej arabiki, która została stworzona przez polską palarnię LaCava. Blue jest polecana do przygotowywania w ekspresach ciśnieniowych i zachwyci nas podana w formie aromatycznego espresso.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Niska
- Palarnia: Polska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Brazylia Indie
- Gorycz: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Średnia
- Intensywność smaku: Średnia
- Wyczuwalne smaki: Konfitury Karmel Miód Czekolada
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
Kawa ziarnista LaCava Brasil Fazenda Santa Ines 250g - NIEDOSTĘPNY
Brazylijskie ziarna arabiki odmiany Yellow Bourbon, które zostały jasno wypalone w polskiej palarni LaCava. Santa Ines jest polecana szczególnie do wszystkich alternatywnych metod parzenia kawy takich jak chemex, czy drip.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista LaCava Honduras Nelly Orellana 250g - NIEDOSTĘPNY
Kawa z polskiej palarni LaCava, której ziarna pochodzą z honduraskich upraw. Są to wysokiej jakości ziarna arabiki odmiany Catuai, które otrzymały aż 87 punktów w teście jakości. Kawa doskonale się sprawdzi do przygotowania w chemeksie lub dripie.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista LaCava Ethiopia Duromina 250g - NIEDOSTĘPNY
Wysokiej jakości stuprocentowa arabika z polskiej palarni LaCava, której ziarna pochodzą z etiopskich plantacji. Kawa jest polecana szczególnie do przygotowania alternatywnymi metodami parzenia takimi jak chemex czy drip.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista LaCava Kenya Gikanda Ndaroini 250g - NIEDOSTĘPNY
Kawa jakości specialty, której ziarna pochodzą z Kenii, a zostały wypalone przez polską palarnię LaCava. Gikanda Ndaroini jest polecana do alternatywnych metod parzenia takich jak chemex, drip czy aeropress.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista Cellini Prestigio 1kg
Cellini Prestigio to włoska kawa ziarnista, która jest połączeniem wysokiej jakości arabik z Ameryki Środkowej oraz Południowej. Jest to kawa, która najlepiej sprawdzi się w postaci aromatycznego espresso z ekspresu ciśnieniowego.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Niska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Włochy
- Przeznaczenie : Do ekspresu kolbowego Do ekspresu automatycznego
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Ameryka Środkowa Ameryka Południowa
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Średnia
- Intensywność smaku: Średnia
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Kawa Specialty: Nie
Kawa ziarnista Cellini Prestigio 500g
Włoska kawa ziarnista, która jest połączeniem wysokiej jakości arabik z Ameryki Środkowej oraz Południowej. Cellini Prestigio najlepiej sprawdzi się w postaci aromatycznego espresso z ekspresu ciśnieniowego.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Niska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Włochy
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Opakowanie: 500g
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Ameryka Środkowa Ameryka Południowa
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Średnia
- Intensywność smaku: Średnia
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Kawa Specialty: Nie
Kawa ziarnista Cellini Crema e Aroma 1kg
Włoska mieszanka arabiki i robusty, która świetnie sprawdzi się do przygotowania kaw mlecznych oraz czarnych. Cellini Crema e Aroma nadaje się do parzenia w ekspresach automatycznych oraz kolbowych.
Przeczytaj dalej- Skład: 80% Arabika, 20% Robusta
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Średnia
- Palarnia: Włochy
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Cappuccino Espresso Kawa czarna Latte
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Ameryka Środkowa Ameryka Południowa
- Gorycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Intensywność smaku: Średnia
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Kawa Specialty: Nie
Kawa ziarnista Cellini Crema e Aroma 500g
Cellini Crema e Aroma to wysokiej jakości mieszanka arabiki i robusty, która świetnie sprawdzi się do przygotowania kaw mlecznych oraz czarnych. Jest to kawa, która nadaje się do parzenia w ekspresach automatycznych oraz kolbowych.
Przeczytaj dalej- Skład: 80% Arabika, 20% Robusta
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Średnia
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Włochy
- Przeznaczenie : Do ekspresu kolbowego Do ekspresu automatycznego
- Opakowanie: 500g
- Polecana do: Cappuccino Espresso Kawa czarna Latte
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Ameryka Środkowa Ameryka Południowa
- Gorycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Intensywność smaku: Średnia
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Kawa Specialty: Nie
Kawa ziarnista Cellini Fino 1kg
Cellini Fino to włoska kawa, która nie zawiera szkodliwych ochratoksyn, a jej ziarna pochodzą z Ameryki Środkowej oraz Południowej. Jest to stuprocentowa arabika polecana do przygotowywania w ekspresach ciśnieniowych.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Włochy
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Ameryka Środkowa Ameryka Południowa
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Intensywność smaku: Średnia
- Crema: Gęsta
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Kawa Specialty: Nie
Kawa ziarnista Cellini Crema Speciale 1kg
Mieszanka ziaren arabiki i robusty w proporcjach 60/40, która jest pozbawiona szkodliwej ochratoksyny. Cellini Crema Speciale posiada wysoką zawartość kofeiny i posłuży nam do przygotowania różnych kaw mlecznych.
Przeczytaj dalej- Skład: 60% Arabika, 40% Robusta
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Wysoka
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Włochy
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Cappuccino Latte Espresso
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Ameryka Środkowa Ameryka Południowa
- Gorycz: Mocna
- Kwasowość: Delikatna
- Intensywność smaku: Mocna
- Crema: Gęsta
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Kawa Specialty: Nie
Kawa ziarnista Cellini Classico 1kg
Włoska kawa, która idealnie sprawdzi się w formie espresso, americano oraz kaw z dodatkiem spienionego mleka.Cellini Classico to mieszanka arabiki i robusty w proporcjach 70/30 i nie posiada szkodliwej ochratoksyny.
Przeczytaj dalej- Skład: 70% Arabika, 30% Robusta
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Średnia
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Włochy
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Cappuccino Espresso Kawa czarna Latte
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Ameryka Środkowa Ameryka Południowa
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Średnia
- Intensywność smaku: Średnia
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Kawa Specialty: Nie
Zestaw 3 wyjątkowych kaw Lavazza: Tierra, Crema e Aroma Blue, Grand Espresso
- Stopień palenia: Średni
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do biura Do kawiarni Do ekspresu kolbowego
- Palarnia: Włochy
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Peru Kolumbia Honduras
- Gorycz: Delikatna
- Słodycz: Średnia
- Intensywność smaku: Delikatna
- Crema: Delikatna
- Certyfikat: Rainforest Alliance
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Opakowanie: 3000g
- Kawa Specialty: Nie
Kawa ziarnista Lavazza Gran Riserva 1kg
Włoska mieszanka ziaren pochodzących z Brazylii, Indonezji oraz Indii. Jest to mieszanka arabiki i robusty w proporcjach 80/20, która została wypalona średnio, dzięki czemu posiada wspaniały aksamitny, słodki smak.
Przeczytaj dalej- Skład: 80% Arabika, 20% Robusta
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Średnia
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Włochy
- Przeznaczenie : Do ekspresu kolbowego Do ekspresu automatycznego
- Opakowanie: 1000g
- Polecana do: Cappuccino Espresso Kawa czarna Latte
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Brazylia Indonezja Indie
- Słodycz: Średnia
- Gorycz: Średnia
- Intensywność smaku: Średnia
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Wyczuwalne smaki: Syrop klonowy Orzechy włoskie
- Kawa Specialty: Nie
Kawa ziarnista Wroasters Costa Rica Espirito de San Luis 250g - NIEDOSTĘPNY
Jasno palone ziarna segmentu specialty, które zostały przygotowane przez polską palarnię kawy Wroasters. Espirito de San Luis doskonale sprawdzi się do parzenia alternatywnymi metodami takimi jak chemex, drip czy aeropress.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista Wroasters Kenia Kirimhiga 250g - NIEDOSTĘPNY
Jasno palone ziarna segmentu specialty, które zostały przygotowane przez polską palarnię kawy Wroasters. Kirimhiga doskonale sprawdzi się do parzenia alternatywnymi metodami takimi jak chemex, drip czy aeropress.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista Java RWANDA GITESI 250g - NIEDOSTĘPNY
Jasno palone ziarna segmentu specialty, które pochodzą z afrykańskiego kraju - Rwandy. Kawa doskonale sprawdzi się we wszystkich alternatywnych metodach parzenia, a w jej smaku wyczujemy pełno słodkich owoców.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista Java BURUNDI MUNYINYA 250g - NIEDOSTĘPNY
Kawa segmentu specialty, która jest polecana do alternatywnych metod parzenia takich jak chemex, drip czy aeropress. Burundi Munyinya posiada wspaniały owocowy smak, w którym możemy wyczuć morelę, ananasa oraz czerwone winogrona.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista Butterworth & Son Myanmar 200g - NIEDOSTĘPNY
Wyjątkowe połączenie różnych odmian birmańskich arabik wypalonych w jasny sposób przez brytyjską palatnię Butterworth & Son. Myanmar łączy w sobie słodkie nuty owoców z czekoladą i orzechami oraz doskonale nada się do alternatywnych metod parzenia.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista Butterworth & Son Costa Rica Sabanilla de Alajuela 250g - NIEDOSTĘPNY
Kostarykańska stuprocentowa arabika, która została wypalona w brytyjskiej palarni Butterworth&Son. Sabanilla posiada przyjemny słodki smak i jest polecana do przygotowania alternatywnymi metodami parzenia kawy.
Przeczytaj dalejKawa ziarnista Johan & Nyström Colombia Narino 250g - NIEDOSTĘPNY
Kolumbijska arabika wysokiej jakości pochodząca ze szwedzkiej palarni Johan & Nystrom. Colombia Narino doskonale sprawdzi się do parzenia alternatywnymi metodami takimi jak chemex, drip czy aeropress. W jej smaku możemy wyczuć owocową słodycz.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Jasny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Palarnia: Szwecja
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Polecana do: Kawa czarna Espresso
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Kwasowość: Delikatna
- Słodycz: Mocna
- Intensywność smaku: Średnia
- Wyczuwalne smaki: Karmel Migdały Brzoskwinie Czerwony grejpfrut
- Crema: Delikatna
- Sposób przygotowania: Aeropress Chemex Dripper Ekspres przelewowy French Press Syfon
Kawa ziarnista Johan & Nyström Urban Juice 500g - NIEDOSTĘPNY
Ciemno palona stuprocentowa arabika pochodząca ze szwedzkiej palarni Johan & Nystrom. Urban Juice nadaje się do przygotowania espresso w ekspresie kolbowym, ale również do parzenia w dripie. W jej smaku wyczujemy kakao i orzechu włoskie.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Ciemny
- Zawartość kofeiny: Niska
- Palarnia: Szwecja
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Opakowanie: 500g
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Słodycz: Mocna
- Gorycz: Delikatna
- Kwasowość: Delikatna
- Intensywność smaku: Mocna
- Wyczuwalne smaki: Kakao Orzechy
- Crema: Delikatna
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Dripper Chemex
Kawa ziarnista Johan & Nyström Espresso Isola 500g - NIEDOSTĘPNY
Średnio palona mieszanka arabiki i robusty w proporcjach 85/15, która pochodzi ze szwedzkiej palarni Johan & Nystrom. Espresso Isola doskonale nadaje się do przygotowania włoskiego espresso i najlepiej smakuje bez dodatku mleka.
Przeczytaj dalej- Skład: 85% Arabika, 15% Robusta
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Średnia
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Szwecja
- Opakowanie: 500g
- Przeznaczenie : Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Brazylia Etiopia Indie Uganda Nikaragua
- Gorycz: Średnia
- Słodycz: Delikatna
- Intensywność smaku: Mocna
- Wyczuwalne smaki: Migdały Karmelizowane owoce
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny Ekspres kolbowy