Opinie o Kawa ziarnista Trip Coffee Brazylia 1kg

  • Średnio palona brazylijska arabika przeznaczona do ekspresów ciśnieniowych. Trip Coffee Brazylia ma świetnie zrównoważony smak z nutami mlecznej czekolady, orzechów i cukru trzcinowego.
Kod produktu: 5906058147009
Producent: TRIP COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 25 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2024-04-11
Moim zdaniem bardzo podstawowa kawa, która najlepiej sprawdzi się z mlekiem. Jakość/cena na plus!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Legnica
2024-04-05
Pyszna i słodka kawa, kupię ponownie. Słodycz w espresso jest wyraźnie wyczuwalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Zabrze
2024-04-04
w porzadeczku... ja pijam z mlekiem wiec ciezko stwierdzic smak :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Szydłowiec
2024-04-04
Bardzo dobra kawa o dobrym aromacie ogółem jesteśmy zadowoleni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Legionowo
2024-04-03
Świetna propozycja do ekspresu ciśnieniowego, sprawdza się w kawach mlecznych jak i americano.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Rybnik
2024-03-28
Nie jestem smakoszem, ale kawa trafiła w moje gusta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Czermin
2024-03-28
Mega smaczna kawa, bardzo zbilansowana o klasycznym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lusówko
2024-03-28
Znakomita kawa Arabica.pelna symfonia smaków. Z pewnością sięgnę po nią następnym razem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stalowa Wola
2024-03-25
Sam fakt że kawa jest wypalana w naszym kochanym mieście Stalowa Wola, sprawia że chce się spróbować tej kawy. Bardzo dobra w smaku, delikatnie wyczuwana gorycz. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowa Wola
2024-03-18
Szybki proces zamówienia, sprawna dostawa + kawa dobrej jakości. Czyli wszystko tak jak powinno być.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Ludźmierz
2024-03-15
Bardzo dobra kawa, już nie pierwszy raz ją pijemy i wracamy do niej chętnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Wola Rzędzińska
2024-03-10
Super kawa w dobrej cenie. Polecam zwolennikom Brazylii i Kolumbii
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lusówko
2024-02-29
Świetna kawa. To moje kolejne zamówienie i pewnie nie ostatnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnobrzeg
2024-02-28
Kawa bardzo dobrej jakości , świeża pięknie pachnie i smakuje:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zakopane
2024-02-27
Kawa bardzo smaczna, Firma wiarygodna i godna polecenie.Błyskawiczna dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Szydłowo
2024-02-23
Bardzo dobra i intensywna kawa. Idealna do ekspresu automatycznego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Maków Podhalański
2024-02-19
Bardzo dobra jakość kawy, w sam raz do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lusówko
2024-02-14
Moje nowe odkrycie. Świetna kawa dla ludzi ceniacych wysublimowany smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kobyłka
2024-02-12
Smaczna kawa dodana do zamówienia. Wystarczająco mocna, mała kwasowość - taka akurat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Zbydniów
2024-01-15
Świetna kawa. Polecam !!! Ma bardzo przyjemny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2024-01-15
Dobra, mocna kawa. Bardzo ładny design opakowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Zabrze
2024-01-08
Produkt, jak i sklep na 5! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rozalin
2024-01-07
Zamówiłem kawę (zupełnie w ciemno) razem z ekspresem i muszę przyznać, że smak mnie pozytywnie zaskoczył.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mińsk Maz.
2023-12-29
jeszcze nie dotarłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2023-12-25
Trip Coffee Brazylia to klasyczny smak kawy z Brazylii, dokładnie taki jakiego oczekuje. Kawa nie jest też zbyt ciemno palona. Spokojnie zaparzymy ja w ekspresie ciśnieniowym, jak i przelewowym.
Opinia naszego klienta w
    pixel