Produkt za punkty
Kawa ziarnista Instytut Kawy Kolumbia Huila Espresso 1kg
Średnio palona arabika specialty stworzona do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Kolumbia Huila urzeka owocową kwasowością oraz posmakiem porzeczki i wiśni przełamanej akcentem kakao. Doskonała do espresso i kaw mlecznych w ekspresach i kawiarce.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 1000g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Porzeczka Wiśnia Kakao
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Salvador Apaneca Espresso 250g
Średnio palona arabika specialty z Salwadoru idealna do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Salvador Apaneca ma niską kwasowość, a w jej smaku znajdziemy nuty czekolady, karmelu oraz owoców leśnych. Opakowanie 250 g.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Salwador
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Czekolada Karmel Owoce leśne
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Salvador Apaneca Espresso 1kg
Średnio palona arabika specialty z Salwadoru przeznaczona do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Salvador Apaneca ma niską kwasowość, a w jej smaku znajdziemy nuty czekolady, karmelu oraz owoców leśnych.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 1000g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Salwador
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Czekolada Karmel Owoce leśne
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Honduras Verracruz Espresso 250g
Średnio palona arabika z Hondurasy wypalona z myślą o ekspresach i kawiarkach. Instytut Kawy Honduras Verracruz doskonale smakuje jako espresso oraz z dodatkiem mleka. Ma niską, przyjemna kwasowość oraz posmak mlecznej czekolady, granatu i herbaty.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Honduras
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Mleczna czekolada Granat Czarna herbata
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Honduras Verracruz Espresso 1kg
Średnio palona arabika specialty z Hondurasu przeznaczona do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Honduras Verracruz ma niską, przyjemną kwasowość oraz nuty mlecznej czekolady, granatu i herbaty.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 1000g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Honduras
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Średnia
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Mleczna czekolada Granat Czarna herbata
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Brazylia Cerrado Espresso 250g
średnio palona arabika specialty single origin z Brazylii Cerrado, idealna do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Brazylia Cerrado ma niska kwasowość i przyjemny smak z nutami karmelu i orzechów. Doskonała dla miłośników klasyków.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Brazylia
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Orzechy Karmel
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Kawa ziarnista Instytut Kawy Brazylia Cerrado Espresso 1kg
Średnio palona arabika specialty z Brazylii z regionu Cerrado doskonała do ekspresów i kawiarek. Instytut Kawy Brazylia Cerrado ma klasyczny orzechowo-czekoladowy smak, który doskonale smakuje zarówno jako espresso, jak i baza do kaw mlecznych.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 1000g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Kawa Specialty: Tak
- Pochodzenie ziaren: Brazylia
- Zawartość kofeiny: Niska
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Orzechy Karmel
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
Środek do czyszczenia dyszy pary Sage SCC302 - 12x10g
Środek do czyszczenia dyszy pary Sage SCC302 skutecznie usuwa osady mleczne i tłuszcze z dyszy oraz przewodów parowych ekspresu. Wygodne saszetki ułatwiają czyszczenie, zapewniając idealną piankę mleczną. Opakowanie zawiera 12 saszetek po 10 g.
Przeczytaj dalej- Przeznaczenie : Odkamienianie ekspresu
- Liczba sztuk w opakowaniu: 12
- Opakowanie: 120g
Środek do czyszczenia dyszy pary Sage SCC301 - 6x10g
Środek do czyszczenia dyszy pary Sage SCC301 skutecznie usuwa osady mleczne i tłuszcze z dyszy oraz przewodów parowych ekspresu. Wygodne saszetki ułatwiają czyszczenie, zapewniając idealną piankę mleczną. Opakowanie zawiera 6 saszetek po 10 g.
Przeczytaj dalej- Przeznaczenie : Czyszczenie systemu mlecznego
- Liczba sztuk w opakowaniu: 6
- Opakowanie: 60g
Kawa ziarnista Figa Coffee Decaf Peru Negrisa Omniroast 250g - bezkofeinowa
Średnio palona bezkofeinowa arabika z Peru przeznaczona do przelewowych i ciśnieniowych metod parzenia. Peru Negrisa ma słodki smak z wyczuwalną nutą owoców pestkowych i czekolady.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Opakowanie: 250g
- Stopień palenia: Średni
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Pochodzenie ziaren: Peru
- Zawartość kofeiny: Bezkofeinowa
- Crema: Trwała
- Palarnia: Polska
- Intensywność smaku: Średnia
- Słodycz: Mocna
- Kwasowość: Delikatna
- Gorycz: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Owoce pestkowe Czekolada
- Polecana do: Espresso Kawa czarna Cappuccino Latte
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Kawiarka Tradycyjny Aeropress Dripper Chemex French Press
- Przeznaczenie : Do domu Do ekspresu automatycznego Do ekspresu kolbowego Do kawiarki Do alternatyw
- Kawa Specialty: Tak









