Opinie o Kawa ziarnista Bazzara DOLCEVIVACE 1kg

  • Bazzara Dolcevivace to doskonale zrównoważona mieszanka kawy ziarnistej o wspaniałym aromacie przypominającym zapach owoców i prażonych orzeszków ziemnych. Skład: 50% Arabica, 50% Robusta
Kod produktu: 8026028002224
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 343 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łódź
2023-01-29
Kawa bardzo smaczna, aromatyczna. Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2023-01-29
Najlepsza kawa i sklep, serdecznie polecam! Szybma wysylka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olsztyn
2023-01-29
Idealny balans smaku,mocy i kwasowości.Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Ossów
2023-01-23
ekspres super kawa pyszna esspresso polecam gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bydgoszcz
2023-01-19
Polecam, bardzo dobra kawa a szczególnie rano na przebudzenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Krasnystaw
2023-01-07
Jest o mnie smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2023-01-07
Bardzo polecam osobą które lubią mocne, wyraziste kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2023-01-04
Jeśli lubi się kawę wyrazistą w smaku,a jednak niekwaśną polecam Dolcevivace.Świetna o poranku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Stalowa Wola
2023-01-03
Kawa wyśmienita.Delikatna i subtelna w swoim smaku.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2022-12-23
Moja ulubiona do espresso. Fajna crema, lekko orzechowy smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legionowo
2022-12-19
Kawa wspaniała i aromatyczna ,fajna pianka na ristretto to jedna z moich ulubionych kaw.Dostawa szybka towar porządnie zapakowany .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Stójków
2022-12-17
Łagodna ale niezwykle aromatyczna. Bardzo dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maksymilian, Jastrzębie Zdrój
2022-11-25
Bardzo dobra kawa jedna z lepszych :) szybkie zamówienie i dostawa klasa pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Waraszawa
2022-11-04
Kawa świeża i dobra realizacja szybka:) Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gliwice
2022-11-02
Kawa smakuje wyśmienicie o poranku, zawsze mnie budzi swoim aromatem, polecam...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Konstancin
2022-10-31
Moja ulubiona kawa.Gorąco polecam.Dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2022-10-30
zgodnie z opisem ... czytam uważnie i podnoszę moją wiedzę w oparciu o rzetelne opisy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2022-10-30
Rewelacja coś wspaniałego gdyby nie ta cena, ale smak to poprostu nieziemski
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Katowice
2022-10-24
Kawa, jak zwykle spełnia oczekiwania smakowe i energetyczne ,znacznie gorzej z jej ceną. Po kilku tygodniach żonglerki jej wysokością ,kodów rabatowych ,zwyżek i zniżek ,ulokowała się w górnych rejestrach kraju nad Wisełką. Spowodowało to nieoczywistą pauzą w jej nabyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, ŻAGAŃ
2022-10-16
Kawa Bazara w towarzystwie smakuje najlepiej. Polecam Firmę Konesso jeszcze nigdy się nie zawiodłem w zamawianiu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Suwałki
2022-10-07
Pyszna aromatyczna kawa, mocna, pobudza do działania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2022-10-06
super....................................................................
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2022-10-03
Super jak zawsze. Przesylka terminowa. Kawka najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Stalowa Wola
2022-09-29
Bazzara, jak to bazzara - dobra marka i bardzo dobra kawa - polecam...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Poniatowa
2022-09-24
Dobra kawa do picia zarówno z mlekiem jak i bez. Jest fajnie zrównoważona... ani mocna, ani słaba, ani kwaśna... itd
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2022-09-16
Kawę Bazzara pijemy już kilka lat jest idealana do ekspresu NIVONA - kupiony też w KONESSO. Polecam i kawę i ekspres. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2022-09-03
Tą kawą można się rozkoszować o każdej porze,zawsze do nie wracam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2022-09-03
świetna kawa rankiem,mocna,wyrazista ,doskonała o każdej porze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2022-09-03
To moja druga ulubiona kawa obok Bazzara Gustoitaliano. Dostawa i obsługa bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mińsk Mazowiecki
2022-08-05
Bardzo dobra, zamówienie zrealizowane bardzo szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2022-07-20
Bardzo dobra kawa, jak większość z Bazzara. Serwis sklepu jak zawsze - profi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Wrocław
2022-07-18
Kawa bardzo smaczna. Realizacja zakupu natychmiastowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2022-07-02
Bardzo dobra kawa. Zawsze ją zamawiamy.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Warszawa
2022-06-27
Kawa ziarnista Bazzara DOLCEVIVACE według mnie ma wyrazisty smak, zapach. Po zaparzeniu tej kawy w ekspresie, zapach i aromat kawy długo pozostał w kuchni. Polecam ten produkt gdyż jest to jeden z momentów od którego rozpoczynam z radością dzień. Poranek bez tej kawy jest normalny a z nią od razu przynosi miłe wspomnieniai pogodę ducha.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2022-06-26
Od kilku lat piję tę kawę. Jest przepyszna. Znajomi twierdzą, że najlepsza jaka pili.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gosia, Gdańsk
2022-06-04
Bardzo dobra, jak dla mnie delikatna w smaku, ładny zapach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2022-05-14
intensywna w smaku,najlepiej smakuje rano.dla tych co nie boją się większej ilośći robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2022-05-07
zawsze najlepsza, serdecznie polecam w 100% pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2022-05-04
Bardzo dobre espresso z idealną cremą dzięki robuście co daje bardzo dobre możliwości do latte artu. Komponuje się dobrze smakowo z mlekiem owsianymi z cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdynia
2022-05-03
Jak dla mnie najlepsza kawa. Szkoda że dość droga. Polecam spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Trzebinia
2022-04-27
Dostawa jak zwykle ok. Kawa dla osob ktore lubia napoj bardziej wyrazisty. POlecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2022-04-25
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mińsk Mazowiecki
2022-04-10
Smak, zapach, najlepsza kawa jaką piłem. Lepsza od kopi luwak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Bogucin
2022-04-06
Gorąco polecam. Kawa pyszna. Firma na plus, szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-04-03
Bardzo dobra kawa, chociaż bardziej smakowała mi z kawiarki niż w formie espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2022-04-01
Mój ulubieniec z rodziny Bazzary Polecam łagodny i gładki smak bez nuty goryczy Miła crema długo utrzymująca się w filiżance
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2022-04-01
Super jak zawsze, dluga data waznosci. Sprawdzone zrodlo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzanna, Gdynia
2022-03-28
Polecam zawsze szybka dostawa bez problemu bardzo miło
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2022-03-24
Jedna z lepszych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Lubin
2022-03-23
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Poznań
2022-03-22
Najsmaczniejsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Wałcz
2022-03-08
Super kawa, świetny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2022-03-05
Najlepsza kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Zbuczyn
2022-02-21
Spoko smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Grabów Nad Pilicą
2022-02-20
10/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Konin
2022-02-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Luboń
2022-02-15
Moja opinia może być tylko jedna tj. BARDZO DOBRA. Oby tak zawsze. Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2022-02-12
Piłem kawę Pelini znakomita ale ta o niebo lepsza polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2022-02-03
Bardzo dobra, trochę bogatsza paleta smaków niż DODICIGRANCRU, ale obie na porównywalnym poziomie jakościowym. Dostałem w gratisie do ekspresu Nivona i uważam, że warto było się z nią zapoznać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Luboń
2022-01-17
Dziękuję. Lepiej być nie mogło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogna, Suwałki
2022-01-16
Bardzo dobra, taka jaką lubię, bez kwasu, nadmiernej goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Chrząstawa Wielka
2022-01-13
jakość produktu gwarantowana, obsługa profesjonalna oby tak dalej polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2022-01-10
rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Starogard Gdański
2022-01-09
SMACZNA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Jelenia Góra
2022-01-05
Nasza ulubiona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Cybinka
2022-01-04
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Krakow
2022-01-03
Solidna firma, świetna współpraca, solidność i wysoka jakość. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Lednogóra
2022-01-03
Wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gniezno
2021-12-31
Bardzo dobra i mocna kawa. Szczególnie przed południem i do kawy mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2021-12-29
Kawa b.dobra w smaku,wolę bardziej łagodne i tak jak najbardziej mi odpowiada.. Realizacja jak zawsze bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2021-12-26
Wszystko ok. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-12-23
Mojej rodzinie bardzo smakują wszystkie warianty kawy BAZZARA zakupione w KONESSO. BAZZARA DOLCEVIVACA posiada cudowny smak i aromat. Jest bardzo dobrej jakości - jak wszystkie produkty z KONESSO w Stalowej Woli. Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2021-12-20
Aromatyczna,średnio mocna,idealna do ekspresu ciśnieniowego ,wyśmienite cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-12-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Bolesławiec
2021-12-18
Pyszna, bardzo mocna kawa, która dodaję moc na cały dzień, a zarazem nie czuć w niej goryczy. Moja ulubiona:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-12-18
Kawa do której po przerwie wróciłam z prawdziwą przyjemnością.konkretna w smaku smakuje zwłaszcza rano
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Karczew
2021-12-17
jeszcze nie próbowałam ale mam nadzieję że spełni moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Świnoujście
2021-12-16
Kawa bardzo smaczna, do tego fajna crema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-12-16
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2021-12-13
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Doskonała na każde poranki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Stalowa Wola
2021-12-11
B.dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2021-12-10
Budzi mnie rano do pacy . Z mlekiem jest super. Bez mleka troszkę za mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Sochaczew
2021-12-09
Takiej kawy potrzebowałem. Polecam. Idealna rano!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Ustanów
2021-12-08
znakomita kawa o łagodnym, przyjemnym smaku, nie kwaśna, nie gorzka, taka po prostu dobra kawa. Nie zastanawiasz się nad aromatem, nutami smaku, nie degustujesz, porównujesz czy oceniasz - po prostu pijesz dobrą kawę :) kubek przelewanej z mlekiem lub małe espresso - tak czy tak sprawdza się, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2021-12-08
super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-12-07
Najlepsza!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2021-12-05
Aromat przyciąga od razu innych domowników!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Radom
2021-12-05
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2021-12-04
Super jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Zławieś Mała
2021-11-29
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, WASILKÓW
2021-11-27
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, CHOJNA
2021-11-26
Boska
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAWID, HENRYKÓW
2021-11-25
Stały gość w naszym młynku a następnie w ekspresie...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, KRAKÓW
2021-11-21
Bardzo dobra kawa polecam. Kolejny raz zamówiona i nie ostatni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Rybnik
2021-11-21
Kawa bardzo dobra, nadaje się zarówno do automatu jak i kolby. Polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Modliborzyce
2021-11-19
Super kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Poznań
2021-11-18
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gdynia
2021-11-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-11-15
To moja ulubiona kawa kupowana w Konesso. Przy okazji zakupu kilku opakowań bazzary dolcevivace, zawsze kupuję też jedną kawę z innej palarni, bądź inną bazzarę. Jak do tej pory ta kawa zawsze wygrywa :). Ma idealnie wyważony smak, małą kwasowość i jest wyrazista.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-11-15
Bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anatolii, Wrocław
2021-11-14
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-11-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Otwock
2021-10-30
Delikatna i pyszna z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Lednogóra
2021-10-18
bardzo smaczna kupuję bardzo często
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-10-13
Najlepsza do kaw mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Poznań
2021-10-11
Bardzo smaczna, fajna nutka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zgierz
2021-10-11
Najlepsza kawa do mojego Saeco! Intensywna i ciasteczkowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-10-04
kawa rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Gorzów Wlkp.
2021-09-28
Zamówiona ponownie. Kawa może nie do polubienia od razu ale za to zostaje na dłużnej .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-09-23
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-09-20
Wszystkie kawy BAZZARA są bardzo smaczne, bo z KONESSO :) Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Przemyśl
2021-09-06
Bardzo pyszna kawa, jedna z lepszych na rynku. Jako szczęśliwy posiadacz ekspresu LELIT - ta kawa wychodzi przesmacznie, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-09-04
Solidna kawa z wyższej półki.Obsługa sklepu znakomita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2021-09-03
Pyszna kawa za niewielką cenę. Bardzo dobra do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-09-01
Kawa rewelacja smak niesamowity
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2021-08-31
Git
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2021-08-27
Wszystko spoko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mirsk
2021-08-26
Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2021-08-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Poznań
2021-08-15
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, Gostyń
2021-08-13
Kawa wysokiej jakości, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Knopin
2021-08-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłodzko
2021-07-31
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Laszki
2021-07-30
W kawiarce potrafi wyciągnąć owocowe nuty, słodko-orzeźwiające.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-07-22
Super produkt bardzo dobra na popolodnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Chrząstawa Wielka
2021-07-19
polecam super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-07-18
kawa znakomita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Świnoujście
2021-07-16
Dardzo dobra na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-07-15
KAWA ZIARNISTA BAZZARA DOLCEVIVACE tak jak wszystkie kawy BAZZARA bardzo dobra. Polecam i kawę i sklep. To profesjonaliści! Kupujcie w KONESSO w Stalowej Woli! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2021-07-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2021-07-03
Świetna, aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-07-02
bardzo dobra, łagodna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Bytom
2021-06-28
Bazzara to napewno klasa sama w sobie ale ta mieszanka jednak trochę za mocna . Wyczuwalny prazony orzech. Pijam kawy z mlekiem.Tak wiec prazone orzeszki ziemne tak bym ja podsumował.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Tarnów
2021-06-25
Jak zawsze super szybka dostawa, produkt pierwsza klasa. Smak i aromat bez uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-06-17
Rewelacyjna kawa, zawsze najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-06-12
Jak zwykle mistrzostwo świata. Przez tę kawę i nowy ekspres Nivon nie smakuje mi kawa zaparzana naturalnie z fusów fuj. Kawa mistrzostwo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2021-06-12
Dobra kawa, nasza najlepsza. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAWID, HENRYKÓW
2021-06-06
Czeka na swoją kolej, ale z nadzieją,że będzie równie smaczna jak inne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Knopin
2021-05-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2021-05-29
Doskonałą kawa, bezproblemowa obsługa i błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2021-05-27
Świetna do wszystkich specjałów robionych Jura.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kielno
2021-05-25
fantastyczna.ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jastrzebie Zdrój
2021-05-24
JAk zwykle szybko sprawnie i zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-05-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2021-05-14
Nasza najlepsza kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2021-05-10
Jestem bardzo zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirka, Gdańsk
2021-05-01
Super kawka rani stawiająca na nogi!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2021-04-30
Bardzo dobra smakowo kawa o dużej zawartości kofeiny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Przyjaźń
2021-04-26
Szybka dostawa. Kawa bardzo dobra, szczególnie używając do parzenia kawiarki. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Mińsk Mazowiecki
2021-04-22
KAWA BARDZO DOBRA, OBSŁUGA SKLEPU NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-04-20
Polecam, delikatny, a zarazem pełny smak kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-04-16
Rewelacja bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Pysznica
2021-04-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Czerwionka Leszczyny
2021-04-13
Przede wszystkim jakosc, mieszanka ziarnistej kawy robusty i arabiki z duza zawartoscia kofeiny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warszawa
2021-04-08
Ideał:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: łukasz, Zamość
2021-04-05
dostałem to co zamówiłem , więc 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Libiąż
2021-04-04
Dobra. Jeszcze kupię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-04-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłodzko
2021-04-01
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-03-29
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Goleniów
2021-03-28
Wyśmienity smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANIEL, BIELSKO-BIAŁA
2021-03-27
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdańsk
2021-03-25
Jak zawsze błyskawiczna wysyłka i super kawa :):):)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Elbląg
2021-03-20
Super towar super dostawa polecam super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-03-09
Bardzo dobre kawy. Kawy spróbowałem z polecenia pracownika sklepu i chyba pozostanie Ona naszą ulubioną. Brawa za wiedzę i profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wrocław
2021-03-05
Szybko, sprawnie i na temat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-02-22
Bardzo dobra kawa do mleka super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Lednogóra
2021-02-19
towar bardzo dobry, kupuję od dłuższego czasu również moi znajomi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Skaryszew
2021-02-19
Delikatna, bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-02-11
wyrazisty smak i aromat gęsta crema. Zakup zdecydowanie do powtórzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Kalisz
2021-01-28
Polecam bardzo w szczególmości dla kawy serwowanej z mlekiem . Wyrazisty smak wyczuwalny pomimo dodania mleka .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-01-21
Produkt wysokiej jakości, a obsługa i szybkość realizacji zamówienia na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję i serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Pysznica
2021-01-21
Z przyjemnością wypijam kolejne filiżanki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Sejny
2021-01-21
Kawa przepyszna, czuć goryczkę, ale nie jest ona przesadzona. Mocna, dobra kawa. Nie czuć kwasowości, co jest dla mnie na duży plus. Aromatyczna, pełna smaku i idealnej goryczki, polecam i kupię ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2021-01-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Goleniów
2021-01-19
Wspaniała!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2021-01-17
Bazzara jest niezawodna, zawsze smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2021-01-12
Lekka nuta goryczy, brak kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Bogatynia
2021-01-11
Szybko sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Ścinawa
2021-01-10
PolecAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2021-01-07
Kawa naprawdę bardzo dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Ostrołęka
2021-01-01
Doskonałą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2020-12-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Suwałki
2020-12-28
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wieprz
2020-12-28
Ok za zawsze:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lublin
2020-12-26
Super kawa i super sklep. MEGA POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Lublin
2020-12-20
Pyszna kawa,bardzo aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MICHAŁ, GNIEZNO
2020-12-20
kawa bez wyrazistego smaku, nie czułem też jakiegoś specjalnego pobudzenia robusty, jak na bazzara rozczarowuje, odnośnie obsługi zamówienia i wysyłki sklep konesso jak zawsze na wysokim poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Sieniawa Żarska
2020-12-19
ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2020-12-11
Głęboki smak, nieco ostra, charakterystyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, BOCHNIA
2020-12-06
szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-12-05
Kawa wyjątkowo aromatyczna o wyrazistym smaku. Ma charakter. Jesteśmy rodziną kawoszy i naprawdę uwielbiamy tę kawę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, OPOLE
2020-12-05
Polecam kawę i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Goleniów
2020-11-27
Wyjątkowy smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANINA, STALOWA WOLA
2020-10-27
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Chełm
2020-10-25
bazzara, zawsze dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2020-10-24
Super jedna z lepszych kaw wg mnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wieleń
2020-10-23
kawa znakomita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2020-10-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Kraków
2020-10-07
Kawa bardzo dobra, słodka w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Matyldów
2020-09-27
Zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Chróstnik
2020-08-22
Zdecydowanie jedna z moich ulubionych smaków. Wyważona. Nie czuć goryczy ani kwasu. Duża zawartość kofeiny stawia na nogi :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kielce
2020-07-30
Dobra kawa. Zamówiłem już po raz trzeci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Ochotnica Górna
2020-07-08
Kawa ma smak neutralny. Będzie smakować zwolennikom robusty jak i arabiki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2020-06-07
Doskonała jakość kawy. Smaczna, aromatyczna, delikatna. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, SZCZECIN
2020-05-21
Przepyszna, intensywna, ale wyważona. Dobra na porannego "kopa", ale na popołudnie dla mnie zdecydowanie za mocna, od kofeiny waliło mi serce. Mimo to - polecam, jeśli ktoś lubi naprawdę wysoką zawartość kofeiny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-05-21
Kawa, kawa, kawa - PYSZNA! Najlepiej smakuje z ekspresu Nivona z Konesso!!! Maryla Stalowa Wola
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kielce
2020-05-18
Bardzo dobra kawa. Delikatna i zdecydowanie mniej kwasna od Lavazzy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Mierzyn
2020-05-18
Dla mnie świetna pod espresso, bardzo mocna krema wytwarza się na wierzchu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wlodzimierz, Zielonka
2020-05-04
Kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2020-05-04
Doskonała kawa, aromatyczna i bardzo wyrazista. Chyba najlepsza tej marki ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łoś
2020-04-30
Smaczna, delikatna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mikołów
2020-04-27
Bardzo dobra kawa. Zagościła u nas na stałe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Włoszakowice
2020-04-14
Wspaniała kawa, mój faworyt jeżeli chodzi o kawy marki Bazara i stosunek ziaren robusta vs. arabika. Już teraz wiem, że wrócę po nią tutaj ponownie ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Robert, Koninko
2020-04-02
To moja pierwsza mieszanka robustą. Nie uwiodła mnie smakiem. Zaletą tej kawy jest, jak to w robuście, duża ilość kofeiny - rano jak znalazł.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leszno
2020-03-21
Dobra, konkretna kawa o poranku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Bytom
2020-03-10
Kawa jak na 50 % robusty, nie za mocna w smaku jak by się mogło wydawać. Proporcje są naprawdę dobre. Smak intensywny orzechowy. Pijam z mlekiem. Mogę śmiało polecić. Ziarna wypalone nie za ciemno A to ważne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2020-02-10
Najlepsza kawa jaką piłem. Nawet jeśli ją zmieniam, zawsze do niej wracam. Kawa ma bardzo przyjemny smak, a jej moc daje kopa od samego rana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Kończyce Małe
2020-01-26
kawa bardzo smaczna z wyczuwalną nutą orzechową
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Nowa Ruda
2020-01-05
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2020-01-03
Bardzo dobra kawa. Z przyjemnością popijam ją sobie każdego ranka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Kraków
2019-12-14
Bardzo dobra kawa, idealna do aeropressu i nie tylko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2019-11-24
Bardzo smaczna kawa. Zbilansowany smak. Brak kwasowości, która w niektórych kawach jest mocno wyczuwalna. Po otworzeniu opakowania otacza nas miły, delikatny aromat, który zachęca do zrobienia kawy i dobrze wróży co do jej smaku. Kto nie pił kawy z Baz(z)aru ten gapa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALDONA, CZOSNÓW
2019-10-13
bardzo dobra kawa ,zrównowazony smak ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2019-10-04
Jak zawsze rewelacja !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2019-09-27
Kawa w sam raz na poranek, po prostu dobra, mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczecin
2019-09-23
Jestem początkującym kawoszem bo dopiero niespełna dwa lata posiadam konkretny ekspres do kawy i od kilku miesięcy testuje różne mieszanki kawowe z firmy BAZZARA. Kawa mocna z smaku, wyrazista, aromat mocny unoszący się w całym pomieszczeniu podczas parzenia. Wyczuwalna nuta orzechów ale ja osobiście żadnego miodu nie wyczułem. Crema gęsta i trwała, duża zawartość kofeiny pobudza do działania. Stwierdzam osobiście że mieszanka arabiki z robustą 50/50 jest smaczna ale mi najbardziej odpowiada 75/25.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2019-08-31
Nie jest to topowa kawa, ale do codziennego biurowego użytku bardzo dobrze się nadaje. Serwis sklepu - klasa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Żarów
2019-08-23
Świetna kawa i wspaniały sklep wspaniała obsługa bardzo szybko i profesjonalnie,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wodzisław Śląski
2019-08-16
Zaskakujący aromat tej kawy każdemu przypadnie do gustu.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Katowice
2019-07-31
Piję tę kawę od paru lat,niezmiennie.Jesli wyjeżdżam ona ze mną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Racibórz
2019-07-16
Rewelacyjna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Mnichowo
2019-06-27
Bardzo dobra, wyrazisty smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Gdańsk
2019-06-21
Kawa jest przepyszna. Od roku kupujemy tylko tą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Siemianowice Śląskie
2019-06-15
Bardzo dobra, zrównoważony smak, powinna każdemu smakować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Frelichów
2019-05-28
W tej cenie nie piłem lepszej. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hieronim, Ćmielów
2019-05-28
Bazzara 50/50 % robusta/arabica, jak dla mnie, najlepsza kawa na rynku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2019-05-20
Bardzo dobra stawiająca na nogi kawa, mieszanka w tej proporcji robusty i arabiki to jest to.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2019-05-12
Bardzo dobra kawa, mój pierwszy wybór po zakupie młynka, jestem z niej zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Lublin
2019-04-04
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2019-03-19
jak ktoś lubi mocne kawy to tą wyda sie delikatna. Jak ktoś lubi delikatne to wyda się mocna :) ale generalnie smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2019-03-11
Wyczuwalny słodki posmak. Polecam dla osób które nie lubią bardzo mocnych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, KŁANINO
2019-02-16
Super kawa, wyśmienita mieszanka, mocna. Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2019-02-13
Wyśmienita mieszanka, z faktycznie wyczuwalnymi nutami smakowymi z opisu. Słodkawa, niekwaśna, świetna na poranne podwójne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-05
bardzo dobra, mocna świetna o poranku na obudzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2019-02-03
Wspaniała kawa do codziennego porannego rytuału
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2018-12-29
Kawa bardzo dobra. Mocna i o wspaniałym aromacie. Obudzi każdego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zabrze
2018-10-12
Bardzo dobra kawa. Mocna, z wuczuwalnym posmakiem miodu. Mało aromatu, ale walory smakowe wszystko rekompensują.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2018-10-01
Niestety mnie ta kawa nie urzekła, słabo wyczuwalny aromat i smak. W dodatku było mi po niej nie dobrze. Nie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świecie
2018-09-26
Kawa bardzo dobra. Delikatna i o wspaniałym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Sieniawa Żarska
2018-09-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2018-09-11
Kawa rewelacyjna, do expresu ciśnieniowego idealna, dość intensywna, z wyczuwalnym aromatem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Bydgoszcz
2018-08-24
Kawa pyszna,faktycznie kwasowość niewyczuwalna oraz stawia zaspanych na nogi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kielce
2018-06-28
Bardzo dobra kawa,jak dla mnie dosyć łagodna. Sklep,obsługa,aż miło. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Harmęże
2018-06-05
Kawa typowo włoska jak na mój smak. Mocna i konkretna. Nawet przepuszczona przez drip ma niezłego kopa. Idealna na poranne "kawowanie" lub z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2018-04-14
Świeżo zmielona kawa pachnie niezwykle aromatyczne. Pierwsze podejście było jednak średnie - kawa była dość mocno kwaskowata, ale przy drugiej próbie (drobniej zmielonej kawie) smak kawy był niepowtarzalny - delikatny orzechowy posmak, odpowiednia gorycz. Chętnie spróbuję jej ponownie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2018-01-13
Doskonała kawa. Warta takiej ceny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Warszawa
2017-12-29
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2017-12-15
Zasugerowałam się opiniami kupując tę kawę, jednak jak patrzę na nie po wypiciu (z trudem) kilku filiżanek tejże substancji, myślę, że czytam o innej kawie. Dla mnie jest drapiąca, kwaskowa, brak jej "atłasu". Oddam prawie całe kilko!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Otwock
2017-11-22
Kawa bardzo smaczna, wyczuwalny czekoladowy posmak. Nie jest kwaśna ani zbyt gorzka ale intensywna w smaku no i ten aromat ... Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-07-23
Bardzo dobra kawa. Prawdopodobnie najlepsza jaką piłem w tej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłodzko
2017-06-06
kawa rewelacja piękny aromat i smak.polecam gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-05-25
Bardzo dobra kawa !!! Na pewno jeszcze do niej wrócimy :-) Sklep, jak zawsze, bezproblemowo !!! Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-05-08
Dobra, delikatna, w atrakcyjnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Bełchatów
2017-05-06
Bardzo przyzwoita kawa. Mimo zawartości aż 50% robusty. Nie gorzka. Dobra krema. Świetna na poranne przebudzenie. Konesso - super sklep, dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWORZNO
2017-04-28
Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie i do tego aromatyczna i mocna. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-02-18
doskonała. delikatna w smaku. aromatyczna. idealna zarówno dla amatorów espresso oraz latte. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2017-02-17
Kawa wyśmienita, taka PRIMA LUX, mocna, bez nadmiernej kwasowości, idealna kompozycja arabiki i robusty (co przy proporcjach 50/50 nie jest łatwe)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2017-02-14
Polecam. Bardzo dobrej jakości kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-01-03
Aromatyczny zapach już od wejścia :-) Pychota.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2017-01-02
Bardzo aromatyczna i delikatna kawa. Zaskakuje pozytywnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grójec
2016-12-15
Kawa ziarnista Bazzara bardzo dobra. Szybka dostawa. Polecam kawę i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2016-12-02
Chyba najlepsza kawa z tych, które próbowałem. Niemalże trafia w punkt jeśli chodzi o moje oczekiwania odnośnie kawy. Jest jednocześnie bardzo aromatyczna a z drugiej strony niesamowicie delikatna. Nie pozostawia nieprzyjemnego gorzkiego posmaku, mimo że na "wejściu" ma mocny, zdecydowany smak. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sieradz
2016-11-22
Rewelacyjna kawa, mocna, super aromat czekoladowo orzechowy. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gliwice
2016-11-21
Bardzo polecam! Pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-09-21
To moja pierwsza mieszanka od tego producenta i jestem bardzo mile zaskoczony. To kawa o przyjemnym, świeżym aromacie, zrównoważonym smaku, nie za ciężka. Każdy łyk espresso daje niesamowitą przyjemność. Aż chce się od razu wypić następną kawę. Na pewno wypróbuję inne "Bazzary".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2016-07-16
Kawa bardzo dobra, delikatna a jednocześnie delikatna. Jedyne co mi przeszkadza to brak pięknego aromatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2016-05-26
Bardzo dobra wyrazista kawa, W sam raz na poranną kawę przed pracą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2016-04-16
Mocna, aromatyczna, z mlekiem bardzo mnie smakuje, jako ekspresso już mniej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-03-11
Na początku mi nie podeszła zupełnie. Zaczęłam eksperymentować z grubością mielenia (kawę przyrządzam w kawiarce Brikka). Aktualnie mogę powiedzieć, że im jestem bliżej końca zawartości opakowania kawa smakuję mi coraz bardziej. Zwłaszcza z mlekiem. Zapach może nie powala, ale smak tak. Osobiście wolę kawy z mniejszą zawartością robusty, ale do tej z całą pewnością jeszcze wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Ma swoją moc i wyraźny smak, a w dodatku zgrabna filiżanka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Bogatynia
2016-03-06
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-02-21
Rewelacyjna kawa mocna i z charakterem a do tego ładna filiżanka gratis
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2016-02-21
Eksperyment udany - fajna, mocna kawa w sympatycznej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Kupilem w celu wypróbowania. Wynik bardzo pozytywny. W gratisie fajna filiżanka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2015-11-23
Bardzo dobra kawa i w sensownej cenie. Smak dość intensywny, pewnie nie każdemu będzie odpowiadał. Mnie odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2015-11-23
Dobra kawa, do tego gratisowa filiżanka,no i w pakiecie znakomita obsługa w sklepie. Czego chcieć więcej? Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2015-10-06
przyjemna, delikatna w smaku; idealna kiedy ma się ochotę po prostu napić kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2015-09-15
Kawa znakomita. Sklep podobnie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tipharet, Sosnowiec
2015-07-29
Kawa bardzo dobra z wyrazistym smakiem. Idealna na poranny shot espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2015-06-16
Jak na razie jest to moja ulubiona kawa, dość mocna i bardzo wyraźna. Niestety nie mogę parzyć w wersji z "trzema ziarenkami" pikawa nie wytrzymuje :P
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2015-04-09
Świetna kawa, dobrze skomponowana. Czuć moc, polecam z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-03-03
Sklep świetny. Kawa... Cóż. Wędzony posmak którego nie jestem w stanie zaakceptować. Zdecydowanie nie dla mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2014-12-09
Kolejny raz wracam do tej kawy, bogaty smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Filip, Rokietnica
2014-10-24
Świeża bardzo dobra kawa. W smaku ok. Aromat samej kawy też aczkolwiek nie powala na kolana. Dobry produkt w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-10-24
Pyszna kawka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Koronowo
2014-10-06
Początkowo byłem przekonany,że jej smak absolutnie mi nie bedzie odpowiadał.Jednak z czasem okazało sie,że to najsmaczniejsza kawa z jaką do tej pory miałem do czynienia.Jej smak i aromat to dokładnie to czego oczekiwałem po kawie.Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2014-10-01
Bardzo smaczna kawa, szybka bezproblemowa dostawa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maciej, Gdynia
2014-08-02
kawa jakościowo dobra i tyle.żadna rewelacja,jestem zdziwiony aż tak dobrymi opiniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-06-06
Dla kogoś kto nie lubi ziaren arabica - doskonały wybór. Niekwaśna, łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2014-05-19
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Legionowo
2014-05-05
Na mój smak to trochę zbyt intensywna i lekko kwaśna. Mimo tego smaczna i pomaga ogarnąć się o poranku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2013-11-26
Miałem duże oczekiwania w stosunku do tej mieszanki. Nie zawiodła mnie. Polecam, choćby ze względu na gęstą creme. Z mlekiem - jest gładka, wręcz delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Tarnobrzeg
2013-11-06
Profesjonalna obsługa, kawę polecam, nabyłem już kolejne opakowanie...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2013-11-05
Mocna kawa o wyrazistym smaku! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Zawidów
2013-07-19
Bardzo, bardzo dobra kawka. Gorąco polecam szczególnie dla smakoszy kawy z goryczką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALICJA, JÓZEFOSLAW
2013-07-09
kawa bardzo dobra,zamawiam po raz kolejny,obsługa rewelacyjna,szybka dostawa,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworze
2013-07-09
Kawa b. dobra. Wyrazisty smak, może wydawać się mocna. Sklep działa błyskawicznie, Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, ELBLĄG
2013-07-07
KUPIŁAM JĄ PIERWSZY RAZ - SMACZNA . WOLĘ JEDNAK SWOJĄ LAVAZZA QUALITA ROSA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-06-18
Bardzo dobra aromatyczna kawa z dużą zawartością kofeiny.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radomir, Warszawa
2013-06-18
Absolutnie dla mnie najsmaczniejsza kawa bije nawet DANESI , bardzo szybka dostawa do klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Godziesze
2013-04-02
bardzo dobra kawa, super crema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-03-07
Kawa super. Intensywny smak i zapach, doskonała crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Elbląg
2013-02-22
Kawa bardzo dobra. Bardzo świeża. Szybko się nie znudzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kęty
2012-11-08
Kawa dotarła bardzo szybko a w smaku jest bardzo dobra. Polecam stronę www.kawywloskie.pl !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Poznań
2012-10-10
bardzo dobra, mocna - robusta:) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Warszawa
2012-09-22
Doskonała kawa świetnie skomponowana; a sklep "kawy włoskie" najlepszym sklepem tego typu w sieci, gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Fryderyk, Elbląg
2012-09-10
poezja smaku,bardzo dobra kawa i miłe zaskoczenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2012-08-31
kawa idealnie wyważona moc/aromat, crema super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Lublin
2012-08-12
Świetna kawa! Bardzo aromatyczna. Wypróbowana w ekspresie automatycznym KRUPS. Mało kwaskowata i mocna. Bardzo ładna pianka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Legnickie Pole
2012-07-15
bardzo dobra kawa, delikatna alezdecydowana w smaku, sklep godny polecenia, ekapresowa przesyłka i świetny kontakt mailowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2012-07-12
Dobra, mocna, rzekłbym "charakterna" kawa. Piękna, długo utrzymująca się crema. Może trochę zbyt dużo goryczki ale to już co kto lubi. Idealna na codzienne, poranne espresso. Dobrze spisuje się także jako podstawa do cappuccino i latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2012-07-05
Rewelacja! Ta kawa budzi mnie !! Moc i aromat wyśmienity
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2012-07-02
Bardzo smaczna kawa. Polecam. Bardzo szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2012-06-25
Dobra, mocna kawa. Szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2012-06-25
kawa bardzo dobra, wysyłka ekspressssowa także polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Brwinów
2012-06-14
Super kawa, szybka wysyłka. Polecam. Mocna i swietna goryczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Skarżysko-Kamienna
2012-06-09
Bardzo dobra kawa, mocna i z dobrym aromatem. Sklep bardzo OK ! Dostawa błyskawiczna- polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Otwock
2012-05-20
Dobra, mocna kawa. Szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2012-05-17
Sklep gorąco polecam. Ekspresowa wysyłka - kawę dostałam 1,5 dnia po złożeniu zamówienia! A kawa... cóż... przepyszna! Zapach, głębia smaku, wyraźnie przebijająca się nuta orzechowa. Ach... nic tylko się od niej uzależnić :). Polecam z mlekiem!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Tarnów
2012-05-13
Kawa przesłana Expressem - polecm ten sklep. W smaku podobno rewelacyjna, to opinia moich kolegów gdyż ja kawy nie piję :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Swędów
2012-05-07
Kawa- lepszej nie znajdziecie.Wspaniały smak i aromat.Rewelacyjna do ekspresu ciśnieniowego.Dostawa towaru BŁYSKAWICZNA!Goraco Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Działdowo
2012-05-04
Właśnie otrzymałem kawę już od progu jak tylko kurier wręczał mi paczke poczułem ten niesamowity zapach, kawa super taka jak lubię mocna i wyrazista, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, ZIELENIEWO
2012-05-04
Bardzo dobra kawka o świetnym smaku,idealna do espresso,zapach raczej nie powala ale smak zdecydowanie tak. Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lubiszyn
2012-04-30
Właśnie dziś otrzymałam zamówioną kawę. Realizacja zamówienia niezwykle szybka. A kawa..... niesamowity zapach już przy rozpakowaniu ziaren :) Lubię kawy z większą zawartością robusty, a ta właśnie jest idealna. Prawdziwe włoskie espresso z włoskiej cafeterii. Zdecydowanie polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Głogów
2012-04-29
Kawa rewelacyjna. Lubię kawy z odpowiednią mocą i goryczką. I ta kawa taka jest. Zaskakuje smakiem i zapachem długo unoszącym się w powietrzu. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel