Opinie o Kawa ziarnista Bazzara DOLCEVIVACE 1kg

Kawa ziarnista Bazzara DOLCEVIVACE 1kg - opinie w konesso.pl
  • Bazzara Dolcevivace to doskonale zrównoważona mieszanka kawy ziarnistej o wspaniałym aromacie przypominającym zapach owoców i prażonych orzeszków ziemnych. Skład: 50% Arabica, 50% Robusta
Kod produktu: 8026028002224
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 103Średnia ocena: 4.82
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-05-20
Bardzo dobra stawiająca na nogi kawa, mieszanka w tej proporcji robusty i arabiki to jest to.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Źurowa
2019-05-12
Bardzo dobra kawa, mój pierwszy wybór po zakupie młynka, jestem z niej zadowolony.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Lublin
2019-04-04
Dobra kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2019-03-19
jak ktoś lubi mocne kawy to tą wyda sie delikatna. Jak ktoś lubi delikatne to wyda się mocna :) ale generalnie smaczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2019-03-11
Wyczuwalny słodki posmak. Polecam dla osób które nie lubią bardzo mocnych kaw.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, KŁANINO
2019-02-16
Super kawa, wyśmienita mieszanka, mocna. Gorąco polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2019-02-13
Wyśmienita mieszanka, z faktycznie wyczuwalnymi nutami smakowymi z opisu. Słodkawa, niekwaśna, świetna na poranne podwójne espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-05
bardzo dobra, mocna świetna o poranku na obudzenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2019-02-03
Wspaniała kawa do codziennego porannego rytuału
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2018-12-29
Kawa bardzo dobra. Mocna i o wspaniałym aromacie. Obudzi każdego.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłobuck
2018-10-12
Bardzo dobra kawa. Mocna, z wuczuwalnym posmakiem miodu. Mało aromatu, ale walory smakowe wszystko rekompensują.
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2018-10-01
Niestety mnie ta kawa nie urzekła, słabo wyczuwalny aromat i smak. W dodatku było mi po niej nie dobrze. Nie polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pelplin
2018-09-26
Kawa bardzo dobra. Delikatna i o wspaniałym aromacie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Sieniawa Żarska
2018-09-14
ok
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2018-09-11
Kawa rewelacyjna, do expresu ciśnieniowego idealna, dość intensywna, z wyczuwalnym aromatem. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Bydgoszcz
2018-08-24
Kawa pyszna,faktycznie kwasowość niewyczuwalna oraz stawia zaspanych na nogi
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kielce
2018-06-28
Bardzo dobra kawa,jak dla mnie dosyć łagodna. Sklep,obsługa,aż miło. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Harmęże
2018-06-05
Kawa typowo włoska jak na mój smak. Mocna i konkretna. Nawet przepuszczona przez drip ma niezłego kopa. Idealna na poranne "kawowanie" lub z mlekiem.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2018-04-14
Świeżo zmielona kawa pachnie niezwykle aromatyczne. Pierwsze podejście było jednak średnie - kawa była dość mocno kwaskowata, ale przy drugiej próbie (drobniej zmielonej kawie) smak kawy był niepowtarzalny - delikatny orzechowy posmak, odpowiednia gorycz. Chętnie spróbuję jej ponownie!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2018-01-13
Doskonała kawa. Warta takiej ceny. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Warszawa
2017-12-29
Bardzo dobra kawa. Polecam
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2017-12-15
Zasugerowałam się opiniami kupując tę kawę, jednak jak patrzę na nie po wypiciu (z trudem) kilku filiżanek tejże substancji, myślę, że czytam o innej kawie. Dla mnie jest drapiąca, kwaskowa, brak jej "atłasu". Oddam prawie całe kilko!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Otwock
2017-11-22
Kawa bardzo smaczna, wyczuwalny czekoladowy posmak. Nie jest kwaśna ani zbyt gorzka ale intensywna w smaku no i ten aromat ... Godna polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-07-23
Bardzo dobra kawa. Prawdopodobnie najlepsza jaką piłem w tej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłodzko
2017-06-06
kawa rewelacja piękny aromat i smak.polecam gorąco
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-05-25
Bardzo dobra kawa !!! Na pewno jeszcze do niej wrócimy :-) Sklep, jak zawsze, bezproblemowo !!! Polecam :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-05-08
Dobra, delikatna, w atrakcyjnej cenie.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Bełchatów
2017-05-06
Bardzo przyzwoita kawa. Mimo zawartości aż 50% robusty. Nie gorzka. Dobra krema. Świetna na poranne przebudzenie. Konesso - super sklep, dziękuję.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWORZNO
2017-04-28
Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie i do tego aromatyczna i mocna. Polecam wszystkim.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-02-18
doskonała. delikatna w smaku. aromatyczna. idealna zarówno dla amatorów espresso oraz latte. polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2017-02-17
Kawa wyśmienita, taka PRIMA LUX, mocna, bez nadmiernej kwasowości, idealna kompozycja arabiki i robusty (co przy proporcjach 50/50 nie jest łatwe)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2017-02-14
Polecam. Bardzo dobrej jakości kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-01-03
Aromatyczny zapach już od wejścia :-) Pychota.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2017-01-02
Bardzo aromatyczna i delikatna kawa. Zaskakuje pozytywnie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grójec
2016-12-15
Kawa ziarnista Bazzara bardzo dobra. Szybka dostawa. Polecam kawę i sklep
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2016-12-02
Chyba najlepsza kawa z tych, które próbowałem. Niemalże trafia w punkt jeśli chodzi o moje oczekiwania odnośnie kawy. Jest jednocześnie bardzo aromatyczna a z drugiej strony niesamowicie delikatna. Nie pozostawia nieprzyjemnego gorzkiego posmaku, mimo że na "wejściu" ma mocny, zdecydowany smak. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zdunska Wola
2016-11-22
Rewelacyjna kawa, mocna, super aromat czekoladowo orzechowy. Bardzo polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gliwice
2016-11-21
Bardzo polecam! Pyszna!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Przysiek
2016-09-21
To moja pierwsza mieszanka od tego producenta i jestem bardzo mile zaskoczony. To kawa o przyjemnym, świeżym aromacie, zrównoważonym smaku, nie za ciężka. Każdy łyk espresso daje niesamowitą przyjemność. Aż chce się od razu wypić następną kawę. Na pewno wypróbuję inne "Bazzary".
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2016-07-16
Kawa bardzo dobra, delikatna a jednocześnie delikatna. Jedyne co mi przeszkadza to brak pięknego aromatu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2016-05-26
Bardzo dobra wyrazista kawa, W sam raz na poranną kawę przed pracą.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2016-04-16
Mocna, aromatyczna, z mlekiem bardzo mnie smakuje, jako ekspresso już mniej
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-03-11
Na początku mi nie podeszła zupełnie. Zaczęłam eksperymentować z grubością mielenia (kawę przyrządzam w kawiarce Brikka). Aktualnie mogę powiedzieć, że im jestem bliżej końca zawartości opakowania kawa smakuję mi coraz bardziej. Zwłaszcza z mlekiem. Zapach może nie powala, ale smak tak. Osobiście wolę kawy z mniejszą zawartością robusty, ale do tej z całą pewnością jeszcze wrócę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Ma swoją moc i wyraźny smak, a w dodatku zgrabna filiżanka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Bogatynia
2016-03-06
Bardzo dobra kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-02-21
Rewelacyjna kawa mocna i z charakterem a do tego ładna filiżanka gratis
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2016-02-21
Eksperyment udany - fajna, mocna kawa w sympatycznej cenie. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Kupilem w celu wypróbowania. Wynik bardzo pozytywny. W gratisie fajna filiżanka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2015-11-23
Bardzo dobra kawa i w sensownej cenie. Smak dość intensywny, pewnie nie każdemu będzie odpowiadał. Mnie odpowiada.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2015-11-23
Dobra kawa, do tego gratisowa filiżanka,no i w pakiecie znakomita obsługa w sklepie. Czego chcieć więcej? Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2015-10-06
przyjemna, delikatna w smaku; idealna kiedy ma się ochotę po prostu napić kawy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2015-09-15
Kawa znakomita. Sklep podobnie :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tipharet, Sosnowiec
2015-07-29
Kawa bardzo dobra z wyrazistym smakiem. Idealna na poranny shot espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2015-06-16
Jak na razie jest to moja ulubiona kawa, dość mocna i bardzo wyraźna. Niestety nie mogę parzyć w wersji z "trzema ziarenkami" pikawa nie wytrzymuje :P
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2015-04-09
Świetna kawa, dobrze skomponowana. Czuć moc, polecam z mlekiem.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-03-03
Sklep świetny. Kawa... Cóż. Wędzony posmak którego nie jestem w stanie zaakceptować. Zdecydowanie nie dla mnie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2014-12-09
Kolejny raz wracam do tej kawy, bogaty smak i aromat
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Filip, Drawsko Pomorskie
2014-10-24
Świeża bardzo dobra kawa. W smaku ok. Aromat samej kawy też aczkolwiek nie powala na kolana. Dobry produkt w dobrej cenie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-10-24
Pyszna kawka, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Koronowo
2014-10-06
Początkowo byłem przekonany,że jej smak absolutnie mi nie bedzie odpowiadał.Jednak z czasem okazało sie,że to najsmaczniejsza kawa z jaką do tej pory miałem do czynienia.Jej smak i aromat to dokładnie to czego oczekiwałem po kawie.Szczerze polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2014-10-01
Bardzo smaczna kawa, szybka bezproblemowa dostawa Polecam
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maciej, Gdynia
2014-08-02
kawa jakościowo dobra i tyle.żadna rewelacja,jestem zdziwiony aż tak dobrymi opiniami.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-06-06
Dla kogoś kto nie lubi ziaren arabica - doskonały wybór. Niekwaśna, łagodna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2014-05-19
Bardzo dobra
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Legionowo
2014-05-05
Na mój smak to trochę zbyt intensywna i lekko kwaśna. Mimo tego smaczna i pomaga ogarnąć się o poranku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2013-11-26
Miałem duże oczekiwania w stosunku do tej mieszanki. Nie zawiodła mnie. Polecam, choćby ze względu na gęstą creme. Z mlekiem - jest gładka, wręcz delikatna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Tarnobrzeg
2013-11-06
Profesjonalna obsługa, kawę polecam, nabyłem już kolejne opakowanie...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2013-11-05
Mocna kawa o wyrazistym smaku! Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Zawidów
2013-07-19
Bardzo, bardzo dobra kawka. Gorąco polecam szczególnie dla smakoszy kawy z goryczką.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALICJA, JÓZEFOSLAW
2013-07-09
kawa bardzo dobra,zamawiam po raz kolejny,obsługa rewelacyjna,szybka dostawa,polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworze
2013-07-09
Kawa b. dobra. Wyrazisty smak, może wydawać się mocna. Sklep działa błyskawicznie, Polecam!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, ELBLĄG
2013-07-07
KUPIŁAM JĄ PIERWSZY RAZ - SMACZNA . WOLĘ JEDNAK SWOJĄ LAVAZZA QUALITA ROSA.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-06-18
Bardzo dobra aromatyczna kawa z dużą zawartością kofeiny.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radomir, Warszawa
2013-06-18
Absolutnie dla mnie najsmaczniejsza kawa bije nawet DANESI , bardzo szybka dostawa do klienta.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Godziesze
2013-04-02
bardzo dobra kawa, super crema
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-03-07
Kawa super. Intensywny smak i zapach, doskonała crema.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Elbląg
2013-02-22
Kawa bardzo dobra. Bardzo świeża. Szybko się nie znudzi.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kęty
2012-11-08
Kawa dotarła bardzo szybko a w smaku jest bardzo dobra. Polecam stronę www.kawywloskie.pl !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Poznań
2012-10-10
bardzo dobra, mocna - robusta:) polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Warszawa
2012-09-22
Doskonała kawa świetnie skomponowana; a sklep "kawy włoskie" najlepszym sklepem tego typu w sieci, gorąco polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Fryderyk, Elbląg
2012-09-10
poezja smaku,bardzo dobra kawa i miłe zaskoczenie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2012-08-31
kawa idealnie wyważona moc/aromat, crema super!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Lublin
2012-08-12
Świetna kawa! Bardzo aromatyczna. Wypróbowana w ekspresie automatycznym KRUPS. Mało kwaskowata i mocna. Bardzo ładna pianka!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Legnickie Pole
2012-07-15
bardzo dobra kawa, delikatna alezdecydowana w smaku, sklep godny polecenia, ekapresowa przesyłka i świetny kontakt mailowy
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2012-07-12
Dobra, mocna, rzekłbym "charakterna" kawa. Piękna, długo utrzymująca się crema. Może trochę zbyt dużo goryczki ale to już co kto lubi. Idealna na codzienne, poranne espresso. Dobrze spisuje się także jako podstawa do cappuccino i latte.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Opacz-Kolonia Ul.Ewy 7
2012-07-05
Rewelacja! Ta kawa budzi mnie !! Moc i aromat wyśmienity
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2012-07-02
Bardzo smaczna kawa. Polecam. Bardzo szybka wysyłka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2012-06-25
Dobra, mocna kawa. Szybka dostawa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2012-06-25
kawa bardzo dobra, wysyłka ekspressssowa także polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Brwinów
2012-06-14
Super kawa, szybka wysyłka. Polecam. Mocna i swietna goryczka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Skarżysko-Kamienna
2012-06-09
Bardzo dobra kawa, mocna i z dobrym aromatem. Sklep bardzo OK ! Dostawa błyskawiczna- polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Otwock
2012-05-20
Dobra, mocna kawa. Szybka dostawa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zakrzewo
2012-05-17
Sklep gorąco polecam. Ekspresowa wysyłka - kawę dostałam 1,5 dnia po złożeniu zamówienia! A kawa... cóż... przepyszna! Zapach, głębia smaku, wyraźnie przebijająca się nuta orzechowa. Ach... nic tylko się od niej uzależnić :). Polecam z mlekiem!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Tarnów
2012-05-13
Kawa przesłana Expressem - polecm ten sklep. W smaku podobno rewelacyjna, to opinia moich kolegów gdyż ja kawy nie piję :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Swędów
2012-05-07
Kawa- lepszej nie znajdziecie.Wspaniały smak i aromat.Rewelacyjna do ekspresu ciśnieniowego.Dostawa towaru BŁYSKAWICZNA!Goraco Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Działdowo
2012-05-04
Właśnie otrzymałem kawę już od progu jak tylko kurier wręczał mi paczke poczułem ten niesamowity zapach, kawa super taka jak lubię mocna i wyrazista, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, ZIELENIEWO
2012-05-04
Bardzo dobra kawka o świetnym smaku,idealna do espresso,zapach raczej nie powala ale smak zdecydowanie tak. Gorąco polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lubiszyn
2012-04-30
Właśnie dziś otrzymałam zamówioną kawę. Realizacja zamówienia niezwykle szybka. A kawa..... niesamowity zapach już przy rozpakowaniu ziaren :) Lubię kawy z większą zawartością robusty, a ta właśnie jest idealna. Prawdziwe włoskie espresso z włoskiej cafeterii. Zdecydowanie polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Głogów
2012-04-29
Kawa rewelacyjna. Lubię kawy z odpowiednią mocą i goryczką. I ta kawa taka jest. Zaskakuje smakiem i zapachem długo unoszącym się w powietrzu. Gorąco polecam.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel