Opinie o Kawa ziarnista Brasiliana 100% Arabica 1kg

85.0074.80

Przejdź do produktu
Kawa ziarnista Brasiliana 100% Arabica 1kg - opinie w konesso.pl
  • Wspaniała kawa o intensywnym smaku i aromacie. Po zaparzeniu ma wyczuwalne czekoladowe i orzechowe nuty oraz delikatną słodycz. Brasiliana 100% Arabica jest pozbawiona kwasowości. Świetna do espresso z grubą cremą i kaw mlecznych.Skład: 100% Arabica
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 66Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2019-07-14
Kawa ziarnista Brasiliana 100% Arabica 1kg
Brasilianę kupiłem pierwszy raz.Kawa smaczna o ładnej cremie. Wprawdzie wyczuwalny wyraźnie kwaśny (cytrusowy) posmak nie należy do lubianych przeze mnie, ale ogólne wrażenia są na tyle pozytywne, że chętnie dołączę ją jako odmiana do smaków czekoladowych.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2019-07-14
Całkiem przyzwoita kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, Sierakowice
2019-06-17
bardzo delikatna,subtelna,piękny aromat przy zaparzaniu.polecam zdecydowanie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Warszawa
2019-06-07
Jest to pierwsza kawa jaką kupiłem do ekspresu Jura E8 edycja 2018. Jako podwójne lub pojedyńcze espresso sprawdza się bardzo dobrze. Nie jestem znawcą ani fachowcem ale cenię sobie porządny smak kawy i taki dostaje pijąc ww. Odpowiednio aromatyczna, bez nadmiaru goryczy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Rędziny
2019-05-28
Wysokiej jakości kawa za przystępną cenę, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2019-05-24
Sprawdzona, dobra kawa, godna polecenia smakoszom.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2019-05-17
Bardzo dobra kawa bez goryczki i nie kwaśna w dobrej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Pyskowice
2019-04-19
Aromatyczna kawa bez kwaśnej nutki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2019-02-17
Łagodna, ale treściwa w smaku kawa. Jeżeli nie lubicie ostrej kwaskowatości - to kawa dla Was.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2019-02-15
Bardzo dobra kawa , w rozsądnej cenie .Polecam samemu spróbować , w tej cenie jedna z moich ulubionych
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olkusz
2019-02-13
ok
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kobierzyce
2019-02-08
Polecam wielbicielom arabici. W smaku wyraźnie kawowa z nutami korzenno-orzechowymi (moje subiektywne odczucie), pozbawiona kwasowości, w trakcie zaparzania uwalnia mocno wyczuwalny wspaniały kawowy aromat. Zdecydowanie nie gorsza od innych kaw Bazzara.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdańsk
2019-01-22
Bardzo dobra kawa za dobrę cenę. Kwaskowatość praktycznie nie wyczuwalna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Ścinawka Dolna
2019-01-12
Kawa pyszna, o niebo lepsza od mieszanki arabiki i robusty. Delikatna w smaku, nie jest kwaśna ani gorzka. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-01-07
bardzo dobra kawa, smakuje mi
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Konin
2018-12-28
Szybka dostawa, kawa przepyszna.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2018-12-27
Dobra kawa -Delikatna w smaku, bez nadmiernej goryczy, w rozsądnej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Śrem
2018-11-04
Pyszna kawa bez kwasowości, aromatyczna. Polecam, warto skosztować.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Żołynia
2018-11-03
Kawa bardzo dobra. Sklep również na piątkę z plusem.Polecam każdemu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wojnicz
2018-10-24
Kawa super! opis smaku zgodny z prawdą, jest bardzo czekoladowa praktycznie bez kwasowości co w kawach bardzo lubię. Należy tylko ustawić dobrze młynek żeby jej nie przeparzyć. Parzona w tygielku CEZVE po Turecku także smakuje super. Na biwaku z cukrem też się sprawdzi, oj chyba będzie to moja ulubiona kawa :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2018-10-15
Bardzo dobra kawa.Bez goryczki i kkwasowości.Sklep jak zwykle na medal.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-10-12
Moja 'nowa' ulubiona kawa!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2018-07-26
Kawa bardzo dobra.Na pewno będzie jedną z moich ulubionych.......Polecam....
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Rajszew
2018-07-23
Bardzo dobra kawa; świetna do ekspresu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Tuszyn
2018-05-28
Strona sklepu świetna - pomaga w wyborze. Kawa dla mnie doskonała, nareszcie mogę bezkarnie pić duże ilości - jest delikatna w smaku. Doskonała z automatu. Z całą pewnością wrócę do tego sklepu i będę dalej próbować.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2018-04-19
Bardzo aromatyczna, świetnie sprawdziła się w ekspresie ciśnieniowym.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-09
Bardzo dobra Arabica. Sklep na najwyższym poziomie, nie widziałem drugiego takiego. Dostawa ekspresowa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Murowana Goślina
2018-03-06
Jeśli kawa to tylko w tym sklepie, szybko, sprawnie i zawsze na czas. Świetna kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2018-02-24
Szybka dostawa. Świetna kawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sanok
2017-12-07
Jestem bardzo zadowolony, zapach smak espresso bardzo dobre no i cena OK.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lidzbark
2017-11-15
Bardzo dobra kawa Bazarry w tej cenie, chociaż minimalnie w tej kategorii bardziej nam smakuje Marfisa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-10-30
Smaczna, aromatyczna. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-10-28
Kawa po prostu dobra, nie wyrózniająca się specjalnie na tle klas średnich. Głęboki, rozpoznawalny aromat, leciutka nuta goryczki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2017-10-26
Bardzo dobra, odpowiada opisowi, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Sromowce Niżne
2017-09-19
Kawa bardzo dobra zarówno z mlekiem jak i bez,na pewno do niej jeszcze wrócę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Międzyzdroje
2017-07-28
Bardzo dobra kawa- polecam wszystkim smakoszom
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Łódź
2017-06-06
Już zamówiliśmy następną. Jest dla nas idealna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-25
Kawę wziąłem na spróbowanie, bo nigdy wcześniej nie miałem z nią do czynienia i muszę przyznać, że miłe zaskoczenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, KOŚCIAN
2017-05-01
bardzo smaczna, delikatna aromatyczna, pyszna również z mlekiem, kupiłam kolejny raz, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Ostrowiec Świętokrzyski
2017-03-28
Kupiłem tą kawę pierwszy raz.Zapach i smak wymarzony dla mnie.To jest moja nowa kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2017-02-14
Bardzo dobra, wyraźna w smaku - mając jednak do wyboru niemal idelną (jak dla mnie) Marfisę to ciężko będzie drugi raz skusić się na ten zakup. Polecam do spróbowania bo jakość adekwatna do ceny.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-01-31
Kawa typowa w smaku dla Arabic z Brazylii. Jednak czegoś jej brakuje, niby jest czekolada, nie ma goryczki, ale nie ma wyrazistości. Z tej palarni najsłabsza spośród spróbowanych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Konin
2016-12-31
Transakcja wzorowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Morąg
2016-12-26
pyszna również z mlekiem, polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Regina, Zielona Góra
2016-12-06
Kawa dobra ale kawy Lawazzy nie ,,przebije,,
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-21
Kawa dobra, ale pierwsze miejsce na mojej liście nadal ma La Brasiliana Marfisa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2016-11-21
Kawa jest ok, ale mnie nie powaliła. Czuć w niej wyraźny winny smak. Zużyję opakowanie do końca, ale nie kupię jej więcej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, LESKO
2016-10-10
Kawa adekwatna do ceny.Dobra do porannej kawy z mlekiem. Polecam sklep Konesso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2016-09-14
Naprawdę dobra kawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Boguchwała
2016-08-21
Kawa mało wyrazista. Obsługa super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2016-07-17
Smaczna, delikatna i aromatyczna kawa.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-07-15
Kawa nie jest zła, ale jak dla mnie zbyt delikatna. Mimo to polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-07-10
Nawet niezła kawa.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-07-08
Idealna jako espresso i z mleka. Nie wyczuwam kwaśnej nuty i goryczki.Kawa raczej zawiera mało kofeiny jak dla mnie za słaba w smaku .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2016-06-30
Kawa dobra sklep godny polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2016-06-11
Jest po prostu pyszna !!! Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zamość
2016-06-06
Zaskakująco dobra kawa w niskiej cenie. POLECAM. ZERO kwasowości co mi bardzo pasuje.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2016-06-05
Za dużo goryczki dla mnie, z pewnością więcej u mnie nie zagości.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2016-05-26
Zaskakująco dobra kawa. Kwaskowatość niska. Intensywny - orzechowy - aromat. Świetny stosunek jakości do ceny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2016-04-23
Pyszna Brasiliana, uwielbiam :)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Warszawa
2016-03-16
Brasiliana 100% Arabica Kawa ma wyrazisty zapach o słodkawym aromacie bez cienia goryczki lub kwasowości. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Konstantynów Łódzki
2016-03-09
Potwierdzam że kawa jest bardzo dobra. Nie czuć kwasu tylko smak kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2016-02-16
kawa bardzo dobra,wyczuwalny orzechowy smak.Kupiłam ją już dwa razy i chyba nadal będę ją kupowała.Dostawa bardzo szybka
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2016-01-04
Kawa mnie nie zachwyciła. Wyczuwalna goryczka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2016-01-01
Dobra kawa o małej kwasowości, idealna na espresso. Szybka dostawa. Polecam wszystkim!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-12-04
Naprawdę świetna. Zero goryczy, wręcz słodkawa. Gruba złocista crema! Aromatyczne espresso. Stawiam ją w jednym rzędzie z pellini top
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel