Opinie o Kawa ziarnista Brasiliana 100% Arabica 1kg

Kawa ziarnista Brasiliana 100% Arabica 1kg - opinie w konesso.pl
  • Wspaniała kawa o intensywnym smaku i aromacie. Po zaparzeniu ma wyczuwalne czekoladowe i orzechowe nuty oraz delikatną słodycz. Brasiliana 100% Arabica jest pozbawiona kwasowości. Świetna do espresso z grubą cremą i kaw mlecznych.Skład: 100% Arabica
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 53Średnia ocena: 4.81
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Ścinawka Dolna
2019-01-12

Kawa pyszna, o niebo lepsza od mieszanki arabiki i robusty. Delikatna w smaku, nie jest kwaśna ani gorzka. Polecam.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-01-07

bardzo dobra kawa, smakuje mi

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Konin
2018-12-28

Szybka dostawa, kawa przepyszna.

Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2018-12-27

Dobra kawa -Delikatna w smaku, bez nadmiernej goryczy, w rozsądnej cenie.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Śrem
2018-11-04

Pyszna kawa bez kwasowości, aromatyczna. Polecam, warto skosztować.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Żołynia
2018-11-03

Kawa bardzo dobra. Sklep również na piątkę z plusem.Polecam każdemu.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wojnicz
2018-10-24

Kawa super! opis smaku zgodny z prawdą, jest bardzo czekoladowa praktycznie bez kwasowości co w kawach bardzo lubię. Należy tylko ustawić dobrze młynek żeby jej nie przeparzyć. Parzona w tygielku CEZVE po Turecku także smakuje super. Na biwaku z cukrem też się sprawdzi, oj chyba będzie to moja ulubiona kawa :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2018-10-15

Bardzo dobra kawa.Bez goryczki i kkwasowości.Sklep jak zwykle na medal.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-10-12

Moja 'nowa' ulubiona kawa!

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2018-07-26

Kawa bardzo dobra.Na pewno będzie jedną z moich ulubionych.......Polecam....

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Rajszew
2018-07-23

Bardzo dobra kawa; świetna do ekspresu.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Tuszyn
2018-05-28
Strona sklepu świetna - pomaga w wyborze. Kawa dla mnie doskonała, nareszcie mogę bezkarnie pić duże ilości - jest delikatna w smaku. Doskonała z automatu. Z całą pewnością wrócę do tego sklepu i będę dalej próbować.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2018-04-19
Bardzo aromatyczna, świetnie sprawdziła się w ekspresie ciśnieniowym.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-09
Bardzo dobra Arabica. Sklep na najwyższym poziomie, nie widziałem drugiego takiego. Dostawa ekspresowa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Murowana Goślina
2018-03-06
Jeśli kawa to tylko w tym sklepie, szybko, sprawnie i zawsze na czas. Świetna kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2018-02-24
Szybka dostawa. Świetna kawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sanok
2017-12-07
Jestem bardzo zadowolony, zapach smak espresso bardzo dobre no i cena OK.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lidzbark
2017-11-15
Bardzo dobra kawa Bazarry w tej cenie, chociaż minimalnie w tej kategorii bardziej nam smakuje Marfisa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-10-30
Smaczna, aromatyczna. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-10-28
Kawa po prostu dobra, nie wyrózniająca się specjalnie na tle klas średnich. Głęboki, rozpoznawalny aromat, leciutka nuta goryczki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2017-10-26
Bardzo dobra, odpowiada opisowi, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Sromowce Niżne
2017-09-19
Kawa bardzo dobra zarówno z mlekiem jak i bez,na pewno do niej jeszcze wrócę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Międzyzdroje
2017-07-28
Bardzo dobra kawa- polecam wszystkim smakoszom
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Łódź
2017-06-06
Już zamówiliśmy następną. Jest dla nas idealna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-25
Kawę wziąłem na spróbowanie, bo nigdy wcześniej nie miałem z nią do czynienia i muszę przyznać, że miłe zaskoczenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, KOŚCIAN
2017-05-01
bardzo smaczna, delikatna aromatyczna, pyszna również z mlekiem, kupiłam kolejny raz, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Ostrowiec Świętokrzyski
2017-03-28
Kupiłem tą kawę pierwszy raz.Zapach i smak wymarzony dla mnie.To jest moja nowa kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2017-02-14
Bardzo dobra, wyraźna w smaku - mając jednak do wyboru niemal idelną (jak dla mnie) Marfisę to ciężko będzie drugi raz skusić się na ten zakup. Polecam do spróbowania bo jakość adekwatna do ceny.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-01-31
Kawa typowa w smaku dla Arabic z Brazylii. Jednak czegoś jej brakuje, niby jest czekolada, nie ma goryczki, ale nie ma wyrazistości. Z tej palarni najsłabsza spośród spróbowanych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Konin
2016-12-31
Transakcja wzorowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Morąg
2016-12-26
pyszna również z mlekiem, polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Regina, Zielona Góra
2016-12-06
Kawa dobra ale kawy Lawazzy nie ,,przebije,,
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-21
Kawa dobra, ale pierwsze miejsce na mojej liście nadal ma La Brasiliana Marfisa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2016-11-21
Kawa jest ok, ale mnie nie powaliła. Czuć w niej wyraźny winny smak. Zużyję opakowanie do końca, ale nie kupię jej więcej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Lesko
2016-10-10
Kawa adekwatna do ceny.Dobra do porannej kawy z mlekiem. Polecam sklep Konesso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2016-09-14
Naprawdę dobra kawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Boguchwała
2016-08-21
Kawa mało wyrazista. Obsługa super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2016-07-17
Smaczna, delikatna i aromatyczna kawa.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-07-15
Kawa nie jest zła, ale jak dla mnie zbyt delikatna. Mimo to polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-07-10
Nawet niezła kawa.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-07-08
Idealna jako espresso i z mleka. Nie wyczuwam kwaśnej nuty i goryczki.Kawa raczej zawiera mało kofeiny jak dla mnie za słaba w smaku .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2016-06-30
Kawa dobra sklep godny polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2016-06-11
Jest po prostu pyszna !!! Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zamość
2016-06-06
Zaskakująco dobra kawa w niskiej cenie. POLECAM. ZERO kwasowości co mi bardzo pasuje.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2016-06-05
Za dużo goryczki dla mnie, z pewnością więcej u mnie nie zagości.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2016-05-26
Zaskakująco dobra kawa. Kwaskowatość niska. Intensywny - orzechowy - aromat. Świetny stosunek jakości do ceny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2016-04-23
Pyszna Brasiliana, uwielbiam :)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Warszawa
2016-03-16
Brasiliana 100% Arabica Kawa ma wyrazisty zapach o słodkawym aromacie bez cienia goryczki lub kwasowości. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Konstantynów Łódzki
2016-03-09
Potwierdzam że kawa jest bardzo dobra. Nie czuć kwasu tylko smak kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2016-02-16
kawa bardzo dobra,wyczuwalny orzechowy smak.Kupiłam ją już dwa razy i chyba nadal będę ją kupowała.Dostawa bardzo szybka
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2016-01-04
Kawa mnie nie zachwyciła. Wyczuwalna goryczka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2016-01-01
Dobra kawa o małej kwasowości, idealna na espresso. Szybka dostawa. Polecam wszystkim!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-12-04
Naprawdę świetna. Zero goryczy, wręcz słodkawa. Gruba złocista crema! Aromatyczne espresso. Stawiam ją w jednym rzędzie z pellini top
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel