Opinie o Kawa ziarnista Brasiliana 100% Arabica 1kg

  • Wspaniała kawa o intensywnym smaku i aromacie. Po zaparzeniu ma wyczuwalne czekoladowe i orzechowe nuty oraz delikatną słodycz. Brasiliana 100% Arabica jest pozbawiona kwasowości. Świetna do espresso z grubą cremą i kaw mlecznych.Skład: 100% Arabica
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 279 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: P., Zielona Góra
2022-08-01
Zgodna z opisem. Sprawdza się w ekspresie kolbowym. Pierwszy raz piję kawę tylko z jednego państwa. Zawsze wybierane były mieszanki. Tutaj pianka nie jest tak imponująca, jak w mieszankach, które do tej pory były w tym sklepie kupione :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Zwoleń
2022-07-23
kawa delikatna bez kwasowości, dobra jak nie lubisz mocno palonych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, Wronki
2022-07-20
Wspaniała niedostępna w normalnej sprzedaży kawa. Rewelacyjny smak. Poleceam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Warszawa
2022-07-02
Świetna kawa! Delikatna, pozbawiona kwasowości, pyszna w wersji czarnej i w wersji mlecznej. 100% arabica. Warto spróbować, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2022-06-26
Kawa bardzo poprawna. Bez goryczki czy kwasu. Do tego rozsądna cena. Polecam kawę i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leśnica
2022-06-24
Polecam. Kupuję od dawna i zawsze jest ok...............
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-06-19
Polecam wszystkim Bardzo dobra kawa, piję ją już od jakiegoś czasu i zawsze spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Zwoleń
2022-06-07
Kupiłam pierwszy raz i jestem miło zaskoczona. Raczej powtórzę zakup. Przyjemnie delikatna, sprawdza się w automacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2022-06-01
Dobra kawa w dobrej cenie. Aromatyczna i delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2022-05-25
Aromatyczna, gładka w smaku, bez goryczki… Pycha!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2022-05-23
Bardzo dobra codzienna kawka, super crema, genialna jako espresso oraz jako kawa mleczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Cisie
2022-05-20
Ulubiona kawa rodziny, ubolewam, że zdrożała, a tak jest bardzo przyjemna w smaku i zapachu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartosz, Radwanice
2022-05-17
Dałbym 4.5 gdybym mógł. Kawa dobra, ale nie porywa. Dość tluste ziarna, co widać na młynku. Przyjemna do picia, ale 4-5 dziennie nie da rady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sucha
2022-05-15
Jak zawsze świetna kawa. Delikatny smak, dobra w każdej wersji, jako late, espresso czy zwykła kawka do ciacha.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Robert, Zamek Bierzgłowski
2022-05-14
Poprawna, smaczna arabica do włoskiego espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2022-05-06
Od lat sprawdzona.Wyborna.zakup bez problemów. Szybko, sprawnie,profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wroclaw
2022-05-02
Bardzo dobra Kawa, kupuję już kolejny raz. Idealna do ekspesow kolbowych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2022-04-24
Aromatyczna i gładkimśsmaku, bez drażniącej kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Łódź
2022-04-21
Tą kawę konsumujemy już od dawna i cały czas świetnie się sprawdza w ekspresie automatycznym, bardzo gładka kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leśnica
2022-04-03
Kupuję już kolejną paczkę , bardzo ją lubię. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RYSZARD, Ełk
2022-04-01
Ta kawa okazała się zaskoczeniem na plus. Świetna relacja jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2022-03-29
Kawa w swojej klasie smakuje bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JACEK, PRUSZCZ GDAŃSKI
2022-03-24
Od dłuższego czasu pijamy brasilianę - jest po prostu smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bydgoszcz
2022-03-19
Świetna kawa! Stała się naszą pozycją obowiązkową!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Świlcza
2022-03-15
Łagodny, delikatny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2022-03-10
Dla mnie numer 1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Częstochowa
2022-02-28
Kawa pyszna,aromatyczna,mocno palona,idealna smakowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2022-02-26
doskonała, o wspaniałym aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2022-02-03
Jak zwykle bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Kępno
2022-01-19
POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogna, Suwałki
2022-01-16
Bardzo dobra, taka jaką lubię, bez kwasu, nadmiernej goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leśnica
2022-01-12
Bardzo dobra , aromatyczna ,nie kwaśna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Miłomłyn
2022-01-10
B.dobra kawa,czy czarna czy biała doskonale smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kalisz
2022-01-06
Pyszna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2022-01-03
Bardzo aromatyczna kawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Wrocław
2022-01-03
Dobra, "klasyczna" kawka. Zdecydowanie warta polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2021-12-31
Miła crema i delikatny smak bez gorzyczy czy kwasowości Gładka 100% arabika Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-12-29
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Kępno
2021-12-26
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Gliwice
2021-12-20
odpowiadająca wymogom pracowników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2021-12-20
Kawa o bogatym aromacie, podczas parzenia roznosi się fantastyczny aromat po wszystkich pomieszczeniach, już samo to prowokuje do wypicia napoju.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-12-19
kawa o wyrazistym i mocnym smaku z nuta goryczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bydgoszcz
2021-12-16
Świetna propozycja! Głębia smaku, jednocześnie nie agresywna. Świetna do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Swarzędz
2021-12-16
Kawa łagodna, smaczna. Mogę śmiało polecić
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Skwierzyna
2021-12-09
Bardzo dobra kawa! Jak dla mnie super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2021-12-08
Tradycyjnie już - najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, KRAKÓW
2021-12-06
Bardzo dobra kawa, idealna do ekspresów ciśnieniowych i w przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Łódź
2021-12-06
Stały punkt na liście zakupów w Konesso. Bardzo dobra jakość mieszanki, świetnie sprawdza się w ekspresie automatycznym NIVONA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2021-11-29
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-11-28
Rewelacyjny smak i aromat. Jak zwykle polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAREK, Warszawa
2021-11-26
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Tomaszów Mazowiecki
2021-11-19
Dobra kawa, łagodna w smaku z delikatną pianką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-11-17
Co tu dużo pisać. Kto raz zamówi, zamówi i kolejny raz. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2021-11-15
Jak zwykle wszystko Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RYSZARD, Ełk
2021-11-11
Tę kawę kupiłem dodatkowo, aby mieć bezpłatną dostawę. Pomimo tego, że była nieco tańsza, walorami nie ustępuje droższym. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-11-09
Dobra kawa w odpowiedniej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Przecza
2021-11-08
rewelka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-11-05
polecam wszytskim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Alwernia
2021-11-02
Brasiliana to kawa, której długo szukałem i znalazłem dopiero w sklepie internetowym Konesso, używam jej już dwa lata i pomimo, że próbowałem w tym czasie innych gatunków nie znalazłem niczego lepszego; jest odpowiednio mocna a zarazem łagodna, pozbawiona kwasowości, są w niej nuty czekolady i orzechów, wyważone nie przesłaniające smaku i aromatu prawdziwej szlachetnej kawy; degustujemy ją wraz z żoną codziennie rano i pozostawia nas w dobrym nastroju do następnego poranka. Pozdrawiamy i polecamy Wiesław i Anna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Libiąż
2021-10-31
Moja ulubiona. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Wrocław
2021-10-26
Porządna, aromatyczna kawa, bez zbędnej kwasowości. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2021-10-18
pyszna kawa, kupuję już jakiś czas - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, KRAKÓW
2021-09-27
Najlepsza kawa do ekspresu. Łagodna i o tak niepowtarzalnym smaku, że zamieniona powoduje protesty codziennych użytkowników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-09-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2021-09-20
Jak zwykle bez uwag. Szybko i sprawnie. Kawa sprawdzona i godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Sandomierz
2021-09-13
Bardzo dobra kawa polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-09-10
Intensywna, smaczna, jedna z moich ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Czerwionka-Leszczyna
2021-09-05
bardzo dobra kawa, dobry stosunek ceny do jakości. delikatna w smaku, dobrze sprawdzi się nawet wieczorem z kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-09-01
Dobra kawa w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2021-08-26
super kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Toruń
2021-08-24
Łagodna, nie kwaśna wyśmienita o każdej porze, polecam Gabi z Torunia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdynia
2021-08-19
Moja ulubiona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-08-18
Kolejny zakup i kolejne chwile zadowolenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Mroków
2021-07-21
Bardzo dobra kawa warta swojej ceny. Bogaty aromat bez kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-07-19
Bardzo dobra kawa. Polecam wszystkim smakoszom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Turek
2021-07-18
Polecam, bardzo smaczna kawa tak jak w opisie produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Katowice
2021-07-18
Polecam. Szybka realizacja, dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2021-07-13
super kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2021-07-02
Delikatna, dobra crema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdynia
2021-06-29
Kawa przepyszna, bardzo delikatna, zero kwasowosci. Zostaje u nas w domu poki co jako No. 1.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leśnica
2021-06-24
Bardzo dobra , nie kwaśna. Raczej łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2021-06-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdynia
2021-06-21
Bardzo polecam! Długo szukałem kawy która będzie miała super smak, rozsądne cenę i idealnie zgra się z moim automatycznym ekspresem (Jura S8) i znalazłem ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2021-06-20
Kawa prima sort
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-06-20
Od jakiegoś czasu mój nowy nr 1. Jakość od Bazzara gwarancją głębi smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Katowice
2021-06-17
Bardzo ciekawe odkrycie w ofercie Bazzary - świetna kawa dla kogoś kto lubi typowy włoski profil. Parzyłem jako espresso i w kafetierce. Jest bardzo intensywna i bardzo mocno czekoladowa. Przyjemna goryczka, kwaskowatość niewyczuwalna. Bardzo ciemny i głeboki napar. Naprawdę świetny stosunek ceny do jakości! Byłem nią bardzo mile zaskoczony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2021-06-14
Zdecydowalismy się na wypróbowanie Brasiliany w biurowym ekspresie automatycznym, ponieważ poszukiwaliśmy kawy o łagodym smaku, która dobrze sprawdzi się w cappuccino. Wybór okazał się idealny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków, Rząska
2021-06-07
Zaufałam jednej opinii i nie zawiodłam się. Kawa bardzo dobra, zero kwasowości, mocny aromat, od tej pory moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-05-30
Głębia smaku, jakość od Bazzara. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Janów Lubelski
2021-05-30
Pierwszy zakup i strzał w dziesiątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2021-05-28
Mega smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Sędziszów Małopolski
2021-05-27
Moja ocena to 4 gwiazdki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2021-05-24
kawa super, smaczna, aromatyczna - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Libiąż
2021-05-16
Super kawa! Dla mnie najlepsza. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gdynia
2021-05-16
Moja ulubiona. Wracam do niej często.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JACEK, PRUSZCZ GDAŃSKI
2021-05-16
Brasilianę zamawiam od dłuższgo czasu. Jak do tej pory wypiłem jej około 30 kg i jeszcze mi się nie znudziła. Jedyne zastrzeżenie mam do jakości kartonów w których jest przesyłana - paczka potrafi się rozlecieć po wyjęciu z paczkomatu. kiedyś buły lepsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Skierniewice
2021-04-23
Kawa z ekspresu o dobrym smaku. Ja pijam zawsze z mleczkiem, nie można przesadzić z ilością mleka. Ta bardziej mi smakowała jako espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2021-04-22
Tylko Brasiliana jak dla mnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Rzeki Małe
2021-04-19
Polecam warto sprubować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Bolesław
2021-04-19
Kawa smaczna, oachnąca, taka jak lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-04-17
To jest właśnie winowajca mojego rozwodu z La Brasiliana Marfisa po przeszło dwóch latach związku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Bytom
2021-04-16
Witam Jesteśmy w 100% zadowoleni z realizacji zlecenia. Cieszymy się że nasza firma może być obsługiwana prze Państwa. Pozdrawiam Marek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2021-04-15
świetna kawa :)) uważam ,ze najlepsza :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-04-12
Bogactwo aromatów i smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2021-04-12
Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Opole
2021-04-08
Bardzo dobra jakość kawy, dobrze palona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leśnica
2021-04-08
Pyszna , aromatyczna nie kwaśna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2021-04-01
Dla mnie najlepsza z kaw, które piłam, a próbowałam wielu:) Pychotka, o każdej porze dnia, jako poranne espresso, ale też ristretto. Kawy z mlekiem nie pijam, ale Ci co piją twierdzą, że super:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Lubin
2021-03-27
Kawa byla kupiona na prezent ale z tego co wiem to bardzo smakowała,zapewne sama spróbuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2021-03-22
Bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2021-03-20
W sam raz do super czarnej małej o poranku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2021-03-19
kawa jest super, smaczna, aromatyczna,kupuję od dawna i na pewno jeszcze nie raz kupię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gominuce
2021-03-13
Doskonała! Zgodnie z opisem - bardzo smaczna i aromatyczna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wrocław
2021-03-13
Super dobra i nie kwaśna ☺️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-03-09
Jednak smak nie powala na kolana wybieram kawy palarni BAZZARA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Alwernia
2021-03-09
Smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2021-03-08
Pyszna kawa, szybka dostawa. Czego chcieć więcej. Gorąco polecam tę firmę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Libiąż
2021-03-06
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Siedlce
2021-03-05
dla całej naszej rodziny idealny smak kawy. Kremowa, aksamitna w smaku. Przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zgorzelec
2021-02-25
Jestem mega zaskoczona ta kawą. Aromat przecudny. Smak delikatny i mocny zarazem. Wzięłam na próbę ale już wiem , że kolejne zamówienie będzie na tę kawą również.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefania, Braniewo
2021-02-24
Bardzo dobra kawa, bez kwasowości o łagodnym, wyrazistym smaku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Sosnowiec
2021-02-23
Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nysa
2021-02-20
Bardzo dobra, warta swej ceny, polecam do aeropressu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Potasze
2021-02-19
Najlepsza kawa ever! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2021-02-13
Bardzo dobra kawa, bez kwasowości o łagodnym, wyrazistym smaku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2021-02-08
pyszna kawa, zamawiam nie pierwszy raz i na pewno zamówię jeszcze nie raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Człuchów
2021-01-31
Bardzo dobra kawa - dobrze palona i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-01-29
Polecono mi te kawę jako bez kwasową i taka jest. Niestety jest też troszkę mydła. Cóż muszę dalej szukać idealu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2021-01-28
Kawa o wspaniałym aromacie, idealna zarówno do expresso jak i kaw z mlekiem. Gładki smak z nutami czekolady. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Stalowa Wola
2021-01-22
:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rybnik
2021-01-22
Bardzo dobra kawa, neutralna w smaku, ani gorzka, ani kwaśna - po prostu idealna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Zgierz
2021-01-22
Towarzgidny z opisrm, szybka wysyłka. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Tarnobrzeg
2021-01-16
Pyszna kawa jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Stargard
2021-01-04
Super sprzedawca, kawa również. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romuald, Poznań
2021-01-04
Polecam. Bardzo dobra z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-01-04
Profesjonalna obsługa klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2021-01-03
Super OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2021-01-02
Spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2021-01-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Janów Lubelski
2021-01-01
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Chrząstawa Wielka
2020-12-31
profesjonalna obsługa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2020-12-31
Jak zwykle znakomita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Chrząstawa Wielka
2020-12-30
sprawnie i bez problemów polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Solniczki
2020-12-29
solidny,szybka obsługa,godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sulechów
2020-12-28
Bardzo dobra kawa. Pije się z przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Ełk
2020-12-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwonna, Łódź
2020-12-27
Kawa zgodna z opisem - nie gorzka, nie kwaśna.Delikatna.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2020-12-24
Kawa sprawdzona, kupowana regularnie, jedna z najlepszych, jak dla mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianka
2020-12-21
Smaczna kawa o wyrazistym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2020-12-21
super kawa, na pewno jeszcze zamówię - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Potasze
2020-12-20
Pyszna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Lodz
2020-12-19
Kawy z palarni z Triestu posiadają dla mnie najsmaczniejszy poziom wypalenia ziaren
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zielona Góra
2020-12-19
Kawa ta już na stałe weszła do mojego menu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Toruń
2020-12-17
Lubie zmieniac i probowac rozne gatunki - ibtym razem sie nie zawiodlem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Tarnobrzeg
2020-12-13
Najlepsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Cisie
2020-12-12
Kupuję od 2 lat. Jest dobra. Że mnie słaby znawca kawy. Osobiście nie znoszę zapachu i nie piję. Moi goście, mąż bardzo lubią.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, PIONKI
2020-12-06
Pyszna kawa do ekspresu kolbowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, GDYNIA
2020-12-03
Gogactwo smaku. Nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Libiąż
2020-11-24
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2020-11-23
Bardzo sprawnie - rzetelnie i szybko. Dziękuję bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Kępno
2020-11-22
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2020-11-19
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mikołów
2020-11-12
Świetny smak, zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Cisie
2020-11-08
Mąż lubi ją pić. Ja nie znoszę zapachu kawy i tym bardziej nie pije, ale tej zapach mi nie przeszkadza. Kiedy myję ekspres nawet nie klnę pod nosem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Rzerzęczyce
2020-11-01
Łagodna w smaku i aromatyczna, idealna do ekspresu kolbowego, aż chce się rano wstać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2020-10-31
Bardzo dobra kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2020-10-30
Bardzo dobra, aromatyczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2020-10-29
Wspaniały smak .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2020-10-26
Lubie te kawę, jest mocna, z nuta czekolady, bez goryczki. To bardzo dobra kawa z bardzo dobrego sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Jablonna
2020-10-25
Kawa rewelacja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Chełm
2020-10-25
mocna, na początek dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Sobków
2020-10-23
Sprawnie i szybko! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Warszawa
2020-10-19
Dobry stosunek jakości do ceny. Najlepiej smakuje przy bardzo drobnym mieleniu (ale rozumiem, że mogą być inne gusta).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Kępno
2020-10-16
super polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2020-10-10
Moja jedna z ulubionych kaw. Dobra rano i popoludniu. Zgodna z opisem Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Gdynia
2020-10-04
Całkiem nieźle zbalansowana kawa i mimo iż jest to 100% arbica jest dosyć gorzka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Elbląg
2020-10-03
Najczęściej kupuję. Dobra cena za jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JACEK, PRUSZCZ GDAŃSKI
2020-10-01
Po wielu różnych mieszankach kawy trafiłem na "brasilianę" i jak na razie bardzo mi odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Żelechów
2020-09-29
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Chrząstawa Wielka
2020-09-28
polecam jest ok szkoda tylko że lasy Amazonii giną w sposób przeraźliwy i niebezpieczny dla mieszkańców Ziemi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2020-09-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Stalowa Wola
2020-09-27
Super polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2020-09-26
Dla mnie jedna z najlepszych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2020-09-26
Nie żałuję! Jest super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Rogoźno
2020-09-21
Bardzo fajna kawa, nie jest kwaśna a na tym mi zależało. Pijam czarną kawę bez dodatków i uważam, że do tego sposobu podania jest idealna. Na pewno będę do niej wracać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Msrzena, GLIWICE
2020-09-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Komarówka Podlaska
2020-09-13
Profesjonalna obsługa, wszystko na czas. Kawa smaczna....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gdynia
2020-09-12
Jestem zachwycona. Super strona internetowa,dokładne informacje, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Lubin
2020-09-09
Jeszcze nie piłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2020-09-06
To klasyk kawowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2020-08-28
Bardzo dobra kawa,łagodna choć mocna,bez kwaśności na czym mi zależało.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2020-08-04
Pyszna, delikatna kawa z wyraźną czekoladową nutą. Idealna do porannego papierosa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Łęczyca
2020-07-13
Kawa wzięta na spróbowanie. Ale już wiem, że będą następne kilogramy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Gdynia
2020-04-22
Bardzo dobra i delikatna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, SKAWINA
2020-04-19
Bardzo dobra kawa o każdej porze dnia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Elbląg
2020-04-17
Jedna z moich 3 ulubionych kaw z kilkunastu wypróbowanych w ostatnich 2 latach. Przy braku kwasowości ma dość mocny i bardzo przyjemny aromat. Jej gorycz bardzo mi odpowiada i posiada jeszcze pewną bardzo ważną dla mnie cechę, którą określiłbym jako 'oleistość' (inni konsumenci piszą, że kawa jest gładka). Gdybym był znawcą, opisałbym to lepiej, ale krótko mówiąc: zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2020-04-15
Kawa pyszna,delikatnadelikatna i łagodna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-04-06
Byłam wierna kawom Bazzara, ale postanowiłam spróbować czegoś nowego i absolutnie nie żałuję! Pyszna, aromatyczna, wspaniała w smaku z mlekiem oraz jako kawa czarna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2020-03-27
Pyszna, jedna z lepszych jakie piłem w tej cenie. Świetny, lekko orzechowo-czekoladowy zapach, crema sztywna, trwała. Mimo mniejszej ilości kofeiny po wydłużeniu czasu parzenia przyjemnie pobudza. Warto :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, NOZDRZEC
2020-03-20
kawa o super czekoladowym aromacie, polecam dla czekoladożerców
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Urszula, Łódź
2020-01-23
Kawa dobra,aromatyczna,z ładną pianką,ale nie mogę powiedzieć,że będzie moją ulubioną. Może przyzwyczaiłam się do Lavazzy. Spróbuję zaparzyć ją inaczej,jeszcze poeksperymentuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, Stanisławów Drugi
2020-01-06
kawa o super smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Łódź
2020-01-02
Kawa w smaku bardzo przyjemna i gładka. Jest dość łagodna, ale myślę, że można to też zaliczyć jako zaletę, gdyż dzięki temu będzie odpowiednia dla szerszego grona. Dobrze sprawdza się w naszym ekspresie automatycznym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Łaziska Górne
2019-12-29
Bardzo dobra, delikatna w smaku kawa, dobra jako zapasowa dla gości, którzy nie lubią goryczy i intensywnego smaku mocniej palonych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gliwice
2019-12-28
SZYBKA DOSTAWA, A KAWA WSPANIAŁA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-12-27
Bardzo smaczna kawa, bez nadmiaru goryczy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Giżycko
2019-12-05
Bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zgierz
2019-09-14
Bardzo smaczna kawa naprawde. Nie ma goryczy. Ladna pianka. Nie jest mdla. Uzywam z expresem Seaco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Beata, Nowy Sacz
2019-08-05
Dobra , ale piłam lepsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Glina
2019-07-29
Kupiłem tę kawę pierwszy raz, i będzie jedną z moich najlepszych. Pijemy ją o każdej porze dnia. Bardzo dobry smak,nie razi goryczką czy kwaskiem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2019-07-14
Brasilianę kupiłem pierwszy raz.Kawa smaczna o ładnej cremie. Wprawdzie wyczuwalny wyraźnie kwaśny (cytrusowy) posmak nie należy do lubianych przeze mnie, ale ogólne wrażenia są na tyle pozytywne, że chętnie dołączę ją jako odmiana do smaków czekoladowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2019-07-14
Całkiem przyzwoita kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, Sierakowice
2019-06-17
bardzo delikatna,subtelna,piękny aromat przy zaparzaniu.polecam zdecydowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Warszawa
2019-06-07
Jest to pierwsza kawa jaką kupiłem do ekspresu Jura E8 edycja 2018. Jako podwójne lub pojedyńcze espresso sprawdza się bardzo dobrze. Nie jestem znawcą ani fachowcem ale cenię sobie porządny smak kawy i taki dostaje pijąc ww. Odpowiednio aromatyczna, bez nadmiaru goryczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2019-05-28
Wysokiej jakości kawa za przystępną cenę, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2019-05-24
Sprawdzona, dobra kawa, godna polecenia smakoszom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2019-05-17
Bardzo dobra kawa bez goryczki i nie kwaśna w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Pyskowice
2019-04-19
Aromatyczna kawa bez kwaśnej nutki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2019-02-17
Łagodna, ale treściwa w smaku kawa. Jeżeli nie lubicie ostrej kwaskowatości - to kawa dla Was.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2019-02-15
Bardzo dobra kawa , w rozsądnej cenie .Polecam samemu spróbować , w tej cenie jedna z moich ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olkusz
2019-02-13
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, WARSZAWA
2019-02-08
Polecam wielbicielom arabici. W smaku wyraźnie kawowa z nutami korzenno-orzechowymi (moje subiektywne odczucie), pozbawiona kwasowości, w trakcie zaparzania uwalnia mocno wyczuwalny wspaniały kawowy aromat. Zdecydowanie nie gorsza od innych kaw Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdańsk
2019-01-22
Bardzo dobra kawa za dobrę cenę. Kwaskowatość praktycznie nie wyczuwalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Ścinawka Dolna
2019-01-12
Kawa pyszna, o niebo lepsza od mieszanki arabiki i robusty. Delikatna w smaku, nie jest kwaśna ani gorzka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-01-07
bardzo dobra kawa, smakuje mi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Konin
2018-12-28
Szybka dostawa, kawa przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2018-12-27
Dobra kawa -Delikatna w smaku, bez nadmiernej goryczy, w rozsądnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Śrem
2018-11-04
Pyszna kawa bez kwasowości, aromatyczna. Polecam, warto skosztować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Żołynia
2018-11-03
Kawa bardzo dobra. Sklep również na piątkę z plusem.Polecam każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wojnicz
2018-10-24
Kawa super! opis smaku zgodny z prawdą, jest bardzo czekoladowa praktycznie bez kwasowości co w kawach bardzo lubię. Należy tylko ustawić dobrze młynek żeby jej nie przeparzyć. Parzona w tygielku CEZVE po Turecku także smakuje super. Na biwaku z cukrem też się sprawdzi, oj chyba będzie to moja ulubiona kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2018-10-15
Bardzo dobra kawa.Bez goryczki i kkwasowości.Sklep jak zwykle na medal.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-10-12
Moja 'nowa' ulubiona kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2018-07-26
Kawa bardzo dobra.Na pewno będzie jedną z moich ulubionych.......Polecam....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Rajszew
2018-07-23
Bardzo dobra kawa; świetna do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Tuszyn
2018-05-28
Strona sklepu świetna - pomaga w wyborze. Kawa dla mnie doskonała, nareszcie mogę bezkarnie pić duże ilości - jest delikatna w smaku. Doskonała z automatu. Z całą pewnością wrócę do tego sklepu i będę dalej próbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2018-04-19
Bardzo aromatyczna, świetnie sprawdziła się w ekspresie ciśnieniowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-09
Bardzo dobra Arabica. Sklep na najwyższym poziomie, nie widziałem drugiego takiego. Dostawa ekspresowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Murowana Goślina
2018-03-06
Jeśli kawa to tylko w tym sklepie, szybko, sprawnie i zawsze na czas. Świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2018-02-24
Szybka dostawa. Świetna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sanok
2017-12-07
Jestem bardzo zadowolony, zapach smak espresso bardzo dobre no i cena OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lidzbark
2017-11-15
Bardzo dobra kawa Bazarry w tej cenie, chociaż minimalnie w tej kategorii bardziej nam smakuje Marfisa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-10-30
Smaczna, aromatyczna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-10-28
Kawa po prostu dobra, nie wyrózniająca się specjalnie na tle klas średnich. Głęboki, rozpoznawalny aromat, leciutka nuta goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2017-10-26
Bardzo dobra, odpowiada opisowi, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Sromowce Niżne
2017-09-19
Kawa bardzo dobra zarówno z mlekiem jak i bez,na pewno do niej jeszcze wrócę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Międzyzdroje
2017-07-28
Bardzo dobra kawa- polecam wszystkim smakoszom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Łódź
2017-06-06
Już zamówiliśmy następną. Jest dla nas idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-25
Kawę wziąłem na spróbowanie, bo nigdy wcześniej nie miałem z nią do czynienia i muszę przyznać, że miłe zaskoczenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, KOŚCIAN
2017-05-01
bardzo smaczna, delikatna aromatyczna, pyszna również z mlekiem, kupiłam kolejny raz, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Ostrowiec Świętokrzyski
2017-03-28
Kupiłem tą kawę pierwszy raz.Zapach i smak wymarzony dla mnie.To jest moja nowa kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2017-02-14
Bardzo dobra, wyraźna w smaku - mając jednak do wyboru niemal idelną (jak dla mnie) Marfisę to ciężko będzie drugi raz skusić się na ten zakup. Polecam do spróbowania bo jakość adekwatna do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-01-31
Kawa typowa w smaku dla Arabic z Brazylii. Jednak czegoś jej brakuje, niby jest czekolada, nie ma goryczki, ale nie ma wyrazistości. Z tej palarni najsłabsza spośród spróbowanych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Ślesin
2016-12-31
Transakcja wzorowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Morąg
2016-12-26
pyszna również z mlekiem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Regina, Zielona Góra
2016-12-06
Kawa dobra ale kawy Lawazzy nie ,,przebije,,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, ŁÓDŹ
2016-11-21
Kawa dobra, ale pierwsze miejsce na mojej liście nadal ma La Brasiliana Marfisa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2016-11-21
Kawa jest ok, ale mnie nie powaliła. Czuć w niej wyraźny winny smak. Zużyję opakowanie do końca, ale nie kupię jej więcej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, LESKO
2016-10-10
Kawa adekwatna do ceny.Dobra do porannej kawy z mlekiem. Polecam sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2016-09-14
Naprawdę dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Boguchwała
2016-08-21
Kawa mało wyrazista. Obsługa super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wojcieszków
2016-07-17
Smaczna, delikatna i aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-07-15
Kawa nie jest zła, ale jak dla mnie zbyt delikatna. Mimo to polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-07-10
Nawet niezła kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-07-08
Idealna jako espresso i z mleka. Nie wyczuwam kwaśnej nuty i goryczki.Kawa raczej zawiera mało kofeiny jak dla mnie za słaba w smaku .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2016-06-30
Kawa dobra sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2016-06-11
Jest po prostu pyszna !!! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zamość
2016-06-06
Zaskakująco dobra kawa w niskiej cenie. POLECAM. ZERO kwasowości co mi bardzo pasuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2016-06-05
Za dużo goryczki dla mnie, z pewnością więcej u mnie nie zagości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2016-05-26
Zaskakująco dobra kawa. Kwaskowatość niska. Intensywny - orzechowy - aromat. Świetny stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2016-04-23
Pyszna Brasiliana, uwielbiam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Warszawa
2016-03-16
Brasiliana 100% Arabica Kawa ma wyrazisty zapach o słodkawym aromacie bez cienia goryczki lub kwasowości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Konstantynów Łódzki
2016-03-09
Potwierdzam że kawa jest bardzo dobra. Nie czuć kwasu tylko smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2016-02-16
kawa bardzo dobra,wyczuwalny orzechowy smak.Kupiłam ją już dwa razy i chyba nadal będę ją kupowała.Dostawa bardzo szybka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2016-01-04
Kawa mnie nie zachwyciła. Wyczuwalna goryczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2016-01-01
Dobra kawa o małej kwasowości, idealna na espresso. Szybka dostawa. Polecam wszystkim!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-12-04
Naprawdę świetna. Zero goryczy, wręcz słodkawa. Gruba złocista crema! Aromatyczne espresso. Stawiam ją w jednym rzędzie z pellini top
Opinia naszego klienta w
    pixel