Opinie o Ekspres do kawy Jura E8 Piano Black (EB) - LIMITOWANA EDYCJA

  • Odświeżona wersja automatycznego ekspresu do kawy Jura. Jura E8 Piano Black (EB) posiada wbudowany młynek Professional Aroma Grinder i oferuje nam aż 17 napojów z menu.
Kod produktu: 7610917153558
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rabka Zdrój
2022-05-24
Polecam ten sklep ,bardzo szybko I sprawnie dostsrczono mi zamowiony towar.Ekspres nic dodać nic ująć .Świetny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szczytno
2022-05-09
Super ekspres,towar zgodny z opisem .Bardzo łatwy w obsłudze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Sandomierz
2022-05-04
Wszystko zgodnie z zamówieniem,szybko i sprawnie. Ekspres świetny.Od razu życie stało się prostsze!polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, Bogatynia
2022-04-28
Zamówiony ekspres Jura E8 Piano Black EB wygląda pięknie , jest rzeczywiście intuicyjny .Kawa pychota spieniona idealnie , zabawa że spienianiem mleka bajka .Szkoda , że ekran nie jest dotykowy ,ale to szczegół .Jestem bardzo zadowolona , ekspres mam prawie miesiąc i sprawuje się znakomocie.Polecam ekspres , polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ostrołęka
2022-04-23
Polecam ekspresu prosty w obsłudze i czyszczeniu Kawa wychodzi rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Rzeszów
2022-04-22
jest ok, spełnia moje oczekiwania, aplikacja też jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2022-04-21
Ekspres wyjątkowy, bardzo dobrze spienią mleko,kawa z pianką również smakuje wyjątkowo gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczytno
2021-09-02
Sprzęt bardzo dobry. Obsługa sklepu również bardzo sprawna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Ruda Śląska
2021-07-31
Prosty w obsłudze. Duży zbiornik na wodę. Kawa świetnie przyrządzona. Wygląd prosty i klasyczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Chęciny
2021-07-12
Zamówienie zostało zrealizowane bez żadnych problemów. Ekspres Jura jest po prostu rewelacyjny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Żukowo
2021-06-29
Sprawna obsługa. Ekspres naprawdę wart swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Piaseczno
2021-06-04
Nie wiem do końca co napisać, przesiadłem się ze starego Saeco i ciągle szukam ustawień, które dadzą mi podobne odczucia mocnego i jendocześnie słodkiego naparu. Ja chyba po prostu nie lubię kawy, na razie opcja Kawa Barista jest ok, pozostałe dla mnie nie do końca. Ekspress działa dobrze, robi wszystko co trzeba, wygodnie się go czyści, chociaż stosując się do zaleceń producenta trzeba trochę tych środków zużyć. Ma dwie wylewki do kaw mlecznych i pozostałych, coraz rzadziej podstawiam filiżankę nie pod tę, którą powinienem. :) Obsługa w sklepie super, po zamówieniu okazało się, ze lubimy z żona inne kolory, bez problemu dokonano zmiany. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Krasnystaw
2021-05-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Zielona Gora
2021-05-07
Ekspres parzy bardzo dobrą kawę. Obsługa ze strony sklepu profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Krosno
2021-05-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Bolestraszyce
2021-05-01
Jestem mega zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wielkopolski
2021-04-15
super ekspres.
Opinia naszego klienta w
    pixel