Opinie o Kawa ziarnista Caffe del Faro Espresso Italiano 1kg

Kawa ziarnista Caffe del Faro Espresso Italiano 1kg - opinie w konesso.pl
  • Idealna kawa dla smakoszy kawy. Po zaparzeniu kawa będzie miała piękną orzechową cremę oraz wyczuwalny aromat kakao, tostów i suszonych owoców łączący się ze smakiem ciemnej czekolady i pełnym body. Skład: 35% Arabica, 65% Robusta
Kod produktu: 8033897362021
Producent: CAFFE DEL FARO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13Średnia ocena: 4.54
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, Miękinia
2019-05-06
Kawa spełnia nasze oczekiwania. Słabo wyczuwalna goryczka, smak wsam raz.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-01-07
bardzo dobra kawa, smakuje mi
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2018-11-05
Genialna kawa, bardzo bogata w smaku o łagodnej kwaskowatości . Wyczuwalne nuty czekolady i wysoka zawartość kofeiny sprawia ze kawa idealnie nadaje się do picia z rana
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Nowa Sarzyna
2018-07-23
Jedna z lepszych kaw, wracam do niej za każdym razem gdy popróbuje innych kaw.
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2018-04-07
Niestety nie zamówię jej ponownie: zbyt kwaśna jak dla mnie i ta jej kwaśność przebija jakikolwiek inny smak
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tipharet, Sosnowiec
2018-02-04
Trafiony zakup. Miło zaskoczony łagodnym smakiem kawy, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Łódź
2017-09-01
Mieszanka Arabiki i Robusty w różnych stosunkach smakuje nam najlepiej. Dla nas ważna jest wysoka ilość kofeiny, a ta kawa ma jej akurat.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-07-13
Pobudzająca, ale łagodna w smaku.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Płock
2017-04-20
Dobra kawa. Piję ją jak potrzebuję energii, robusta robi swoje. Polecam kawę i sklep :) skuteczni.net
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Przysiek
2017-01-17
Czuć dużą, lecz szlachetną goryczkę (tak jak lubię). Bardzo dobra crema, przyjemna nuta orzechów włoskich. Ogólnie bardzo przyjemna, choć inna od kaw, które ostatnio zamawiam. Miła odmiana.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-09-13
Polecam !!! boguchy, wloclawek
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-09-09
Pomimo dużej ilości robusty kawa jest bardzo łagodna, Mnie nie zachwyciła smakiem, a i crema nie była zbyt obfita, ale może to wina zbyt niskiej temperatury parzenia w ekspresie automatycznym. Kawa ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-07-12
Bardzo dobrze zbilansowana kawa. Z najwyższej półki
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel