Opinie o Kawa ziarnista Caffe del Faro Espresso Italiano 1kg

  • Idealna kawa dla smakoszy kawy. Po zaparzeniu kawa będzie miała piękną orzechową cremę oraz wyczuwalny aromat kakao, tostów i suszonych owoców łączący się ze smakiem ciemnej czekolady i pełnym body. Skład: 35% Arabica, 65% Robusta
Kod produktu: 8033897362021
Producent: CAFFE DEL FARO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 52 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Janina, Janczewo
2022-07-15
Mója faworytka. Uwielbiam jej delikatny smak. Gorąco polecam dla tych, którzy lubią lekką słodycz i delikatność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2022-06-19
Świetna, wyraźny, dobry smak i aromat. Parzona w ekspresie DeLonghi ECAM 23.420.SB, najczęściej w formie cappuccino, ale również espresso - wybór bez pudła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Augustów
2022-06-07
Pierwszy zakup i miłe zaskoczenie. Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-05-14
Polecam! Kawa bardzo dobra, aromatyczna, gościom smakuje!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Janina, Janczewo
2022-05-06
Wspaniała kawa o delikatnym smaku. Polubiłam i na stałe zagości u nas. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Gilowice
2022-04-10
CAFFA DEL FARO = rozkosz dla podniebienia. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-03-27
Bardzo dobra kawa, wróciłem do niej po roku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Lublin
2022-02-27
Super smak i aromat, dobra do espresso i kaw mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2021-11-21
co tu mówić. Spróbuj sam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, PABIANICE
2021-09-11
Bardzo dobra kawa. Mieszanka arabiki i robusty. Kawa o wyrazistym smaku z lekka goryczka polecam. Jest to kawa, którą kupujemy w Konesso od dłuższego czasu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2021-08-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2021-06-28
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Krosno
2021-06-19
Jeszcze nie próbowałem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, PABIANICE
2021-03-05
Bardzo dobra kawa dla tych, którzy piją kawę o mocnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Nowe Kamienice
2021-03-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stalowa Wola
2021-01-29
Kawa jest smaczna, bez wyczuwalnej goryczy i kwasowości. Dobrze smakuje jako espresso i kawa mleczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Czeczewo
2021-01-24
Jedną z moich ulubionych kaw :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bielsko-/Biała
2021-01-20
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2021-01-16
świetna, niedroga kawa. Idealna do kaw mlecznych. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Inowrocław
2021-01-05
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2020-12-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Sochaczew
2020-12-30
Znowu brawa dla Konesso! Kolejna znakomita kawa! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdynia
2020-12-30
Polecam sklep. Szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefosław
2020-12-29
Super obsluga. Super doradztwo. Super dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Ełk
2020-12-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Gdynia
2020-12-18
Obsługa zamówienia bez zarzutu. Sklep zyskał nowego klienta. Opinia smakowa o zamówionych kawach siłą rzeczy byłaby subiektywna (nawiasem - też b. dobra), zatem mniej istotna dla celów tej ankiety.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, PABIANICE
2020-12-17
Bardzo dobra kawa. My jesteśmy zwolennikami kawy o wyrazistym smaku. Ta kawa ze sporą ilością robusty spełnia nasze wymagania i zaspakaja kubki smakowe w 100 procentach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Dobrocin
2020-12-14
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2020-12-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Łodygowice
2020-11-28
Kawa dobra, pierwszy raz ją kupiłem i nie zawiodłem się, smak zgodny z opisem sprzedawcy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olimpia, Wysoka
2020-11-24
Rewelacyjna kawa, o delikatnym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2020-11-21
Doskonała kawa zarówno na początku dnia, jak podczas przerwy w pracy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Hajnówka
2020-11-15
bardzo dobra aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2020-11-07
Bardzo dobre espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Brwinow
2020-10-31
Wg zamowienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2020-10-19
Świetny sklep, duży wybór kawy. Błyskawiczna przesyłka. Polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2020-05-07
Kawa jest zbyt kwaśna jak dla mnie niestety ta jej kwaśność przebija jakikolwiek inny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Ochotnica Górna
2020-03-03
Ta kawa jest dobra dla osób, które potrzebują szybkiego pobudzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2020-01-03
Dobra do kaw mlecznych. Na espresso wg mnie jest zbyt mocno palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Miękinia
2019-05-06
Kawa spełnia nasze oczekiwania. Słabo wyczuwalna goryczka, smak wsam raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-01-07
bardzo dobra kawa, smakuje mi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2018-11-05
Genialna kawa, bardzo bogata w smaku o łagodnej kwaskowatości . Wyczuwalne nuty czekolady i wysoka zawartość kofeiny sprawia ze kawa idealnie nadaje się do picia z rana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Nowa Sarzyna
2018-07-23
Jedna z lepszych kaw, wracam do niej za każdym razem gdy popróbuje innych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2018-04-07
Niestety nie zamówię jej ponownie: zbyt kwaśna jak dla mnie i ta jej kwaśność przebija jakikolwiek inny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tipharet, Sosnowiec
2018-02-04
Trafiony zakup. Miło zaskoczony łagodnym smakiem kawy, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Łódź
2017-09-01
Mieszanka Arabiki i Robusty w różnych stosunkach smakuje nam najlepiej. Dla nas ważna jest wysoka ilość kofeiny, a ta kawa ma jej akurat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-07-13
Pobudzająca, ale łagodna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Płock
2017-04-20
Dobra kawa. Piję ją jak potrzebuję energii, robusta robi swoje. Polecam kawę i sklep :) skuteczni.net
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-01-17
Czuć dużą, lecz szlachetną goryczkę (tak jak lubię). Bardzo dobra crema, przyjemna nuta orzechów włoskich. Ogólnie bardzo przyjemna, choć inna od kaw, które ostatnio zamawiam. Miła odmiana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-09-13
Polecam !!! boguchy, wloclawek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-09-09
Pomimo dużej ilości robusty kawa jest bardzo łagodna, Mnie nie zachwyciła smakiem, a i crema nie była zbyt obfita, ale może to wina zbyt niskiej temperatury parzenia w ekspresie automatycznym. Kawa ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-07-12
Bardzo dobrze zbilansowana kawa. Z najwyższej półki
Opinia naszego klienta w
    pixel