216 mm
Blender Vitamix The Quiet One
Vitamix The Quiet One to najcichszy blender barowy dostępny na rynku. Doskonale wytłumiony silnik oraz wysoka wydajność sprawiają, że TQ1 świetnie sprawdzi się w każdej kawiarni oraz lokalu gastronomicznym.
Przeczytaj dalej- Głębokość: 272 mm
- Moc: 1500 W
- Pojemność: 1400 ml
- Przeznaczenie : Do gastronomii Do kawiarni
- Rodzaj: Blendery
- Szerokość: 216 mm
- Waga: 9 kg
- Wysokość: 457 mm
Blender Vitamix XL z pojemnikiem 5,6 L oraz tamperem/popychaczem w zestawie
Nowej generacji profesjonalny blender kuchenny Vitamix XL z pojemnikiem o pojemności 5,6 l doskonale sprawdzi się w restauracjach oraz barach. Blender Vitamix XL umożliwia przygotowanie zup, dipów, sosów, puree czy baz lodowych.
Przeczytaj dalej- Głębokość: 483 mm
- Przeznaczenie : Do gastronomii Do kawiarni
- Rodzaj: Blendery
- Szerokość: 216 mm
- Waga: 20,5 kg
- Wysokość: 459 mm
- Moc: 1900 W
- Pojemność: 5600 ml 2000 ml
Blender próżniowy Kuvings SV-500 - Srebrny
Blender próżniowy Kuvings SV-500 w kolorze srebrnym łączy w sobie wyjątkową technologię blendowania w próżni z potężną wydajnością. Dzięki temu napoje i koktajle przygotowane w tym urządzeniu zachowują więcej witamin i enzymów.
Przeczytaj dalejBlender próżniowy Kuvings SV-500 - Czarny
Blender próżniowy Kuvings SV-500 w kolorze czarnym wyróżnia się technologią blendowania w próżni oraz dużą wydajnością. Dzięki zastosowaniu próżni, napoje i koktajle przygotowane zachowują dużo więcej witamin i enzymów.
Przeczytaj dalejBlender próżniowy Kuvings SV-500 - Czerwony
Blender próżniowy Kuvings SV-500 w kolorze czerwonym łączy w sobie wyjątkową technologię blendowania w próżni z potężną wydajnością. Dzięki zastosowaniu próżni, napoje i koktajle przygotowane w tym urządzeniu zachowują więcej witamin i enzymów.
Przeczytaj dalejBlender próżniowy Kuvings SV-500 - Biały
Blender próżniowy Kuvings SV-500 w kolorze białym wyróżnia się technologię blendowania w próżni, dzięki czemu napoje i koktajle przygotowane w tym urządzeniu zachowują dużo więcej witamin i enzymów.
Przeczytaj dalej