Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Expert Aroma Top 1kg

  • Kawa ziarnista Lavazza Expert Plus Aroma Top to 100% ziaren arabiki pochodzących z Brazylii z certyfikowanych plantacji Rainforest Alliance. Lavazza Expert Plus Aroma Top ma bardzo przyjemny smak i aromat, który nieco przypomina zboże.
Kod produktu: 8000070029620
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 36 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-06-24
Kawa na miły początek dnia, Miele ja bardzo drobno na espresso z ekspresu kolbowego, do tego jakiś słodki rogalik i jestem szczęśliwy. Średnia i tensywnosc zapachu, ale smak pozostaje długo na języku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Szczecin.
2022-03-28
Ciekawa .Bardzo aromatyczna .O poranku nastawia na cały dzień pozytywnie.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2022-02-27
Aromatyczna arabika, rewelacyjna do espresso i kaw mlecznych. Polecam kawę i sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2021-12-27
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Jedna z najlepszych Lavazzy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michalina, Przemyśl
2021-12-01
Kawa bardzo dobra!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-11-15
Smaczna. Godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2021-10-31
Bardzo dobra, aksamitny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2021-10-28
Bardzo gorzka, smakuje jakby była zbyt długo palona, niesmaczna nawet z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2021-10-26
Jedna z bardziej ulubionych kaw do 100zl, piękny zapach i delikatna słodycz to co lubieę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Człopa
2021-09-26
Dostawa szybko i sprawnie. Kawa ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2021-09-03
W tej cenie jedna z lepszych kaw jak ktoś preferuje aksamitny smak obleka słodycz. Polecam z rana jak i z wieczora
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2021-09-01
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Toruń
2021-08-28
Idealna do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2021-06-28
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2021-06-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jastrzebie-Zdroj
2021-06-19
Dobra i smaczna Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2021-06-05
delikany, lekko słodkawy smak, długo utrzymujący się smak na języku, dobra zarówno jako czarna i do mlecznych kaw. W tej cenie jedna z smaczniejszych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2021-05-28
Dobra, aromatyczna kawa. Super obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-05-13
wspaniała kawa, jak "prawie każda" Lavazza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2021-04-09
Super sklep, super serwis. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-04-03
Za te cenę może byc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-02-28
Niezwykle smaczna Lavazza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2021-01-22
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2021-01-17
Bardzo dobra i wyrazista kawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GMINA, Komańcza
2021-01-17
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2021-01-11
kawa łagodna, idealna do expresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Dwór Mazowiecki
2021-01-11
Dobra kawa, aczkolwiek jest sporo goryczki i kwasowości. Wybiorę znów lavazzę, ale moim faworytem jest terra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2021-01-03
Super OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Nowa Sarzyna
2021-01-02
Mocna. Aromatyczna. Raczej idaca w strone goryczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2020-12-25
Tą kawę lubię do cappuccino, czuje się aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-12-02
Pyszna kawa. Bardzo wyrazista z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2020-11-22
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Geraldine, Gałków
2020-11-12
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, MUROWANA GOŚLINA
2020-05-10
Rewelacyjna kawa. Super obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2017-03-31
Całkiem fajna - w moim prywatnym rankingu wypada bardzo podobnie do Pienaromy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2016-12-07
Kawa dość dobra, wyraźna w smaku, piłam ją z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
    pixel