Opinie o Filtry papierowe do dripa Hario V60-02 100szt

  • 100 sztuk filtrów papierowych do dripa o rozmiarze V60-02 producenta Hario. Są to naturalne i jednorazowe filtry o stożkowym kształcie, dzięki któremu w wygodny sposób można zaparzyć dobrą kawę w alternatywach takich jak Dripp czy Chemex.
Kod produktu: 4977642723320
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 54 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2022-09-14
Filtry jak filtry robią to co do nich należy przez co kawa smakuje zawsze dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Poznań
2022-08-29
Filtry wysokiej jakości - bez negatywnego wpływu smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Rzeszów
2022-07-31
Najlepsza grubość jeśli chodzi o ten rodzaj filtrów, bezproblemowe przygotowanie kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Jedwabno
2022-07-02
Filtr bardzo dobry, żona wykańcza je bardzo szybko, ale to przez kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2022-06-23
Bardzo dobre filtry. Polecam jednak filtry Hario brązowe, których proces produkcji jest bardziej przyjazny dla środowiska.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Giżycko
2022-06-23
Szybko ,terminowo . Miałem problemy tylko przy wyborze płatności(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-06-23
są ok, nie pękają. to już moje kolejne opakowanie i pewnie nie ostatnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2022-06-23
Klasyczne filtry. Nie pozostawiają papierowego posmaku w kawie, nie przerywają się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wawrzyniec, Pilchowice
2022-06-12
Mam nadzieję, że wolniejsze niż te z drugiej dystrybucji. Czekają na swoją kolej ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2022-06-10
Super. Delikatne, ale mocne. Świetnie się sprawdzają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Gliwice
2022-06-05
Filtry sprawują się super, wysyłka ekspresowa! Bardzo polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Wrocław
2022-05-23
dobre filtry do dripa. Dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gliwice
2022-04-25
Najlepsze filtry na rynku w mojej opinii. Polecamm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Rzeszów
2022-04-17
Niezbędne dla użytkowników V60 na chwilę obecną lepszych nie spotkałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ela, Szczecin
2022-04-16
Filtry do zakupionego dripa oceniam bardzo wysoko, naprawdę polecam i na kawę lecę. :o)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łowicz
2022-04-13
Genialne filtry. Najlepszy stosunek jakość /cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomo, Pogórze
2022-03-31
To świetne filtry, używam ich od lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Rzeszów
2022-03-24
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Gliwice
2022-03-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2022-01-14
Zawsze używam tych filtrów do dripa 02.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2022-01-14
najlepsze filtry do V60, japońskie to inna liga niż holenderskie w zgrzewanym opakowaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2022-01-10
polecam, bardzo dobry przepływ
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2022-01-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2022-01-04
szybkie filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-01-03
Polecam! Szybko, sprawnie i w dobrych cenach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Sosnowiec
2022-01-03
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Zdzieszowice
2021-12-28
Przydatne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Chrzanów
2021-12-27
Świetne, służą także do cold brew... ostatnio wykorzystałem również do odcedzenia sera (kwaśne mleko). Pozdrawiam (:-))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Elbląg
2021-12-25
Gotuws
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Konin
2021-12-19
Bardzo dobre filtry . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Chyby
2021-12-16
Kupiłem te, bo nie było moich ulubionych, tych w kartonowym pudełku po 40 szt. Te są inne, nie układają się tak idealnie jak tamte i chyba są ciut grubsze. Różnicy w kawie nie czuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2021-12-04
Innych jeszcze nie używałem i raczej nie widzę potrzeby żeby zmieniać. Kawa smakuje bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2021-11-28
Najlepsze filtry do v60
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2021-11-18
Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Opole
2021-10-23
bardzo dobory i szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Barcin
2021-09-30
Bardzo dobre filtry, kawa jest klarowna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Koszalin
2021-09-27
Dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Strzegom
2021-09-19
Niezastąpione.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliina, Chrzanów
2021-09-07
Polecam zakupy w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paula, Warszawa
2021-09-04
Dobre filtry!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ząbki
2021-09-02
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2021-08-27
Szybka dostawa. Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Poznań
2021-08-21
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lublin
2021-08-21
To kolejny produkt kupiony w sklepie Konesso. Błyskawiczna dostawa, świetny kontakt ze sklepem. Będą następne w sklepie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2021-08-21
Naklepsze filtry do V60
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Warszawa
2021-08-09
najlepsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2021-07-26
używam od dawna, kawa dobrze zmakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2020-12-04
Dobra cena, wzorcowa obsługa sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, Kłobuck
2020-11-30
Super jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-10-31
Bardzo dobre filtry. Najlepszy stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Turów
2020-09-05
Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Stalowa Wola
2020-06-25
Miła, kompetentna, odpowiednia osoba na tym stanowisku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ostrowiec Świętokrzyski
2020-06-14
Dobrej jakości średnio grube filtry do v60 w świetnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Pabianice
2014-12-18
Filtry bardzo dobrej jakości, godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
    pixel