Opinie o Filtry papierowe do dripa Hario V60-02 40szt

  • 40 sztuk papierowych filtrów do dripa o rozmiarze V60-02 producenta Hario. Są to naturalne i jednorazowe filtry o stożkowym kształcie, dzięki któremu w wygodny sposób można zaparzyć dobrą kawę w alternatywach takich jak Dripp czy Chemex.
Kod produktu: 4977642723221
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 85 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Jasień
2022-09-12
Dzień dobry.obsługa na wysokim poziomie. Filtry doskonała jakość. Dziękuję. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-09-09
Dobre filtry i w dobrej cenie. Plusem jest pudełko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2022-08-26
Najlepsze filtry do dripa. Japonskie. Holenderskie hario omijac
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Elbląg
2022-08-24
Sztos filtry, gituwa wariaty. Wieksze opakowania powinny być
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2022-08-14
Najlepsze filtry do V60. Nie mają sobie równych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-08-04
Filtry mają znacznie większą przepuszczalność niż Hemex. To wada bo parzenie trwa za krótko. Aby uzyskać mocniejszy napar używam dwóch filtrów i teraz jest ok. Mimo to polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Jasień
2022-07-24
Najlepsze filtry. Bardzo dobra cena. Obsługa jak zawsze na wysokim poziomie. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Opole
2022-07-15
Filtry spełniają swoją funkcję, brak zastrzeżeń. Idealne do dripow hario.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Bydgoszcz
2022-06-10
Dobre, japońskie V-sześćdziesiątki. Używam w Hario, oraz po zastosowaniu patentu "na origami" w przelewie automatycznym z płaskim dnem. Sprawdzają się wyśmienicie. Nie kupuję trapezów, skoro te stożki mogę sobie złożyć w trapez, co czyni je uniwersalnymi :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Opole
2022-06-10
Najlepsze filtry na świecie. Wszystko ładnie przez nie spływa, nawet bez przelewania wrzątkiem przed parzeniem nie mają tego dziwnego posmaku!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bruno, Kraków
2022-06-08
Filtry sprawują się doskonale - jestem zadowolony :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Bydgoszcz
2022-05-30
Filtry zgodne z moimi oczekiwaniami.Przesylka sprawna i szybka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-05-30
Klasyk - najlepsze filtry do V60. Dużo bardziej wolę te, niż te, pakowane po 100 szt - z uszkiem i tłoczeniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2022-05-23
Gruby filtr cechujący się bardzo dobrą jakością. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Tłumaczów
2022-05-20
Najlepsze filtry produkcji Hario i nie ma o czym z tym dyskutować, nigdy się nie zatykają, przepływ wody bardzo szybki a napary smaczniejsze niż przy innych filtrach produkcji tej firmy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdynia
2022-04-23
Bardzo dobrej jakości filtr do kawy, używam od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Warszawa
2022-03-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Mosina
2022-03-19
polecam te w kartoniku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Łomża
2022-03-10
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Rakowiska
2022-03-07
Dobry filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bohdan, Bydgoszcz
2022-03-05
dokładnie to, co jest potrzebne dla V60
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Elblag
2022-02-25
transakcja przebiegla OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lubaczów
2022-02-18
Ok. Spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Lublin
2022-02-16
Kupowalam rozne filtry papierowe, ale ten jest chyba najtrwalszy. Jako że stosuję je nie do zaparzania kawy, ale do filtowania wody zagotowanej, potrzebowałam wersji, ktora jest stosunkowo mocna. Filtry Stelli rozklejaja sie czasami nawet za pierwszym razem. Filtry Konesso są mocniejsze, zmienilabym jedynie posmak po tych filtrach, ale to jest cecha wspólna wszystkich filtrow. Ogólnie jestem zadowolona. Sprawna przesyłka. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2022-02-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2022-01-24
Najlepsze filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Ruda Śląska
2022-01-17
Bardzo dobre filtry, atrakcyjna cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-01-11
Najcieńsze - najlepsze. Używam od paru lat i to mój ulubiony wariant filtrów Hario.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2022-01-07
Codzienne filtry dobrej jakosci
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Gdańsk
2021-12-31
Właściwe filtry - zdecydowanie lepsze niz jakieś tańsze no-name
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jaśliska
2021-12-25
Spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2021-12-24
Najlepsze z dostępnych ftrów Hario.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliezer, Kraków
2021-12-09
Oryginalny, tradycyjny japoński filtr papierowy do V60.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2021-11-20
Najlepsze filtry do V60. Najmniej spowalniają przepływ wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Poznań
2021-11-18
polecam oryginalne najszybsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-11-14
Filtry, filtrują - są dobre i mają dobrą cenę ;D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2021-11-08
Klasyk, który zawsze się sprawdza :) te pakowane po 40 szt. są najcieńsze i najszybsze :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Żywiec
2021-11-07
Super filtry. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Piaseczno
2021-10-12
dobra i sprawna obsluga i przesylka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Chyby
2021-10-11
najlepsze!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-10-03
Dobre filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Bzinica Nowa
2021-10-02
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2021-10-01
Najlepsze filtry do dripa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, RZESZÓW
2021-09-24
Oryginalne japońskie filtry HARIO. Brak posmaku papieru i szybkie przelewanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Laszki
2021-09-14
Najlepsze filtry pod V60 - najszybszy przepływ, cienki papier, nieinwazyjne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Nowe Chrusty
2021-09-05
Filtry dobrej jakości i w przystępnej cenie. Szybka realizacja. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2021-07-23
Najlepsze z filtrów Hario. Produkcja japońska, cienkie, szybkie, takie jak trzeba :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Żnin
2021-07-19
Pełne zadowolenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2021-07-19
Moje ulubione filtry do dripa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łódź
2021-07-15
Działają tak jak powinny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nina, Warsaw
2021-07-12
Wiadomo - te filtry to klasa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2021-06-26
Znakomite filtry, niezawodne, brak posmaku papierowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poznań
2021-06-25
Wszystko gra, kawa kapie bez zastrzeżeń :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Brodnica
2021-06-17
Najlepsze pod dripa !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2021-06-11
Klasyczne filtry. Bardzo dobry kształt i jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2021-06-06
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anetta, Katowice
2021-05-21
Filtry, jak to filtry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-05-02
Bardzo dobre filtry przeznaczone do dripa stożkowego np firmy Bialetti
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2021-05-02
Klasyczne filtry. Działają tak jak powinny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Piekary Śląskie
2021-05-01
Polrcam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2021-04-26
Najlepsze filtry do dripa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2021-04-25
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-04-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Tczew
2021-04-22
Filtry zgodne z opisem, są to nieco grubsze niż te pakowane w większych paczkach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Legnica
2021-04-22
Pasują idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gościno
2021-04-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Świdnica
2021-04-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Warszawa
2021-04-04
Idealne i dobrej jakości- takie lubię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Laszki
2021-03-22
Klasyczne filtry, szybko filtrują, nie zostawiają smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Łódź
2021-03-20
Sprawdzają się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2021-03-19
Najcieńsze filtry do V60, najmniej spowalniają przepływ.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2021-02-22
Najlepsze filtry do V60
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2021-02-21
Najlepsze filtry do V60.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kraków
2021-02-19
działają jak trzeba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2021-02-13
Dobrej. Jakości. Filtry. Nic więcej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Płock
2021-02-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artech Rafał, Przodkowo
2020-11-29
Mega !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-11-07
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Piekary Śląskie
2020-10-31
Dobre filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-10-31
Najlepsze filtry do V60. I cena też jedna z lepszych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2020-10-24
Najbardziej lubię właśnie te filtry, pakowane po 40 szt. - japońskie. Są najcieńsze, więc i najszybsze - najlepiej mi się w nich parzy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ostrowiec Świętokrzyski
2020-06-01
Najcieńsze i najszybsze filtry do dripa v60, wyprodukowane w Japonii. Świetna jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Lublin
2017-10-04
Dobra jakość w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
    pixel