Opinie o Filtry papierowe do Aeropressu - opakowanie 350 sztuk

  • Jedno opakowanie zawiera aż 350 sztuk jednorazowych papierowych filtrów przeznaczonych do przygotowania kawy z zaparzaczu Aeropress.
Kod produktu: 085276000817
Producent: AEROBIE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 148 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Tomaszów Mazowiecki
2022-09-07
Filtry spełniają swoją funkcję, dzieki nim przygotowanie kawy w AeorePressie jest szybkie i przyjemne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bytom
2022-09-06
Filtry są przeze mnie używana zarówno do Aeropressu, jak i do kawiarki. Bardzo trwałe, używam regularnie z niezmienną opinią.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, MODRZE
2022-08-01
Jestem zadowolony zarówno z obsługi jak i z produktów, które zakupiłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Łódź
2022-07-23
Pomocne nie tylko do aeropressa, ale też do kawiarki (bialetti 3tz)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2022-07-15
Filtry zapakowane bezpiecznie w wieelki kartonik. Są takie jak powinny być. Zakupy oceniam bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Kraków
2022-07-01
Filtry jak filtry. Zapakowane w zgrabne tekturowe pudełko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Radom
2022-06-29
Szybko i profesjonalnie. To ważne, bo kawy od Was pyszne, filtry znikają w oczach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2022-06-04
Jeszcze nawet nie odpakowałem. Kupiłem na zapas by mieć darmową przesyłke ;) Ale chyba OK. Wydają się być oryginalne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jaworzno
2022-06-03
Używam od kilku lat.Sprawują się bardzo dobrze jak i Aeropress . Kupione w bardzo rozsądnej cenie w Konesso .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Tłumaczów
2022-05-20
Nic dodać, nic ująć dobre filtry i to w dobrej cenie. Poza oczywistym zastosowaniem w Aeropressie używam w kawiarce do otrzymywania czystszych w smaku kawek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2022-05-14
Filtry jak filtry, jest ich dużo i starczają mi na rok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Biłgoraj
2022-05-13
Sprawdzają się, dobra jakość i wszystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Szewce
2022-04-25
Wszystko zgodnie z ofertą. Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-04-11
Użycie w przetłoku i w kawiarce powoduje szybkie ubywanie filtrów. Próbowałem "oszczędności" używając ich powtórnie po oczyszczeniu i wysuszeniu. W kawiarce ujdą ale w aero raczej nie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Rokietnica
2022-04-03
Klasyka gatunku! Bez posmaku, kawka zawsze wychodzi sztos ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Kraków
2022-03-29
produkt bardzo dobrej jakości , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2022-03-21
Spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Rzeszów
2022-03-21
Wszystko ok, filtry spełniają swoję przeznacznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-03-19
Filtry są świetne w aeropresie. W kawiarce często zsuwają się i odsłaniają nieco kawy. Ale napar jest i tak prawie bez fusów. Od dawna nie przelewam ich wrzątkiem. Nie zauważałem żadnej różnicy w smaku kawy parzonej z filtrem zamoczonym czy filtrem suchym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Katowice
2022-03-19
Używam tych filtrów do kawiarki, dzięki czemu napój jest klarowny. Pasuje idealnie do 6tz. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Lublin
2022-03-18
Doskonały produkt, błyskawicznie realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Milanówek
2022-03-18
Wszystko ok ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Żary
2022-03-15
Co tu dużo pisać - pasują do Aeropressu, po dwie sztuki przy zaparzaniu odwrotnym dają radę. Najniższa cena w momencie mojego zakupu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALICJA, Warszawa
2022-03-11
Niezbędny zakup do aeropresu , spełniają swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2022-03-08
Wszystko w porządku, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Głowno
2022-02-25
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Secemin
2022-02-24
Pasują do Aeropress-u, nie pogarszają smaku kawy. Można "bez żadnych obawień" stosować :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, CHEŁMEK
2022-02-17
Niezbędny element aeropressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ella, Warszawa
2022-02-16
Filtry super, cena przystępna , dzikeuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2022-02-12
Filtry jak filtry, dobrze filtrują.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Stare Babice
2022-02-11
Filtra jak filtr robi robotę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zajezierze
2022-01-29
Ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2022-01-24
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Katowice
2022-01-23
Bardzo dobre filtry, szybka i sprawna wysyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Jelenia Góra
2022-01-21
Używam do kawiarki i polecam - pasują jak ulał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-01-19
Filtry są bardzo dobre, ale czy można je oceniać skoro nie mają konkurencji? Okazały się też bardzo przydatne w kawiarce. Dzięki temu napar nie ma fusów. Osobom, które w swoich ocenach filtrów wskazały na to zastosowanie, składam serdeczne dzięki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucjan, Gorlice
2022-01-15
Pasują idealnie, nie przepuszczają kawowego mułu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2022-01-14
Bardzo dobre, oryginalne filtry do aeropressu. Używam ich też jako dodatkowy filtr do kawiarki - otrzymuję wtedy idealnie klarowną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: łucja, Ełk
2022-01-10
Bardzo fajne dobry materiał. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Gorzów Wielkopolski
2022-01-07
Oryginalne i świetnie pasujące.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-01-07
Szybka realizacja zamówienia, przesyłka była już na drugi dzień w paczkomacie, bardzo dobrze zabezpieczona i zapakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jary
2022-01-04
Bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Wąchock
2022-01-03
Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Towar w oczekiwanej jakości. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2022-01-01
Duże opakowanie, starcza na dłużej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Kraków
2021-12-31
Filtr jak filtr, pasuje, jest ok :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2021-12-14
Zamówienie doszło bardzo szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2021-12-11
Filrty jak filtry. Dla mnie świetne bo pasują do aeropresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2021-12-08
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Warszawa
2021-12-08
filtry bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2021-12-06
Pasują idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2021-12-04
Filtry spełniają swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Wrocław
2021-12-02
Używam ich w innym urządzeniu, ale sprawdzają się zgodnie z moimi oczekiwaniami. Kawa jest pozbawiana fusów a zaparzacz nie jest nimi ubabrany. Korzystam z nich od kilku lat i nie zamierzam z nich rezygnować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alexander, Warszawa
2021-11-27
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michalina, Toruń
2021-11-22
Spełniają swoją funkcję. Brak zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Poznań
2021-11-18
polecam oryginalne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Katowice
2021-11-18
Przydatne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Gdańsk
2021-11-18
Filtr jak filtr. Nie ma o co się przyczepić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2021-11-13
Niezawodne i w rozsądnej cenie. O szybkiej dostawie chyba nie muszę wspominać. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, GOŁĄB
2021-11-02
Wszystko jak należy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Piaseczno
2021-10-12
dobra i sprawna obsluga i przesylka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Rybnik
2021-10-02
Filtry? Artykuł codziennego użytku. Nie wymaga opiniowania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Wieliczka
2021-09-19
Stale dobra jakość i jak na razie najlepsza cena jaką znalazłam, wliczając wszystkie koszta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Wierzbiczany
2021-09-13
Bardzo dobra jakość. Używam do swojej kawiarki Bialetti. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: bogdan, krakow
2021-09-11
Wsio super , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2021-09-11
Idealnie. Szybka przesyłka. Towar pięknie zapakowany. Sklep premium!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Białystok
2021-09-07
filtr jak filtr :D filtruje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sopot
2021-09-06
Wszystko zgodne z opisem- bardzo sprawna wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Szczecin
2021-09-03
Bardzo dobre filtry i konkurencyjna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Poznań
2021-08-21
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-08-17
najwygodniejsze w podróży
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdańsk
2021-08-14
Szybko i sprawnie wszystko towar zgodny z opisem - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Cieszyn
2021-08-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Wroclaw
2021-07-31
super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Wołomin
2021-07-29
Towar zgodny z zamówieniem. Realizacja zamówienia bardzo szybka i sprawna. Dziekuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2021-07-26
bardzo dobre filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Bochnia
2021-07-25
Świetne filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Krotoszyn
2021-07-12
mała i prosta rzecz a ile radości ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Piastów
2021-07-09
Szybka, bezproblemowa dostawa polecam. Towar spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Międzyrzecze Górne
2021-07-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, SOSNOWIEC
2021-07-05
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rzeszów
2021-06-10
wszystko tak jak w opisie, dobra jakość, szybka dostawa i przystępna cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Czaniec
2021-05-07
Wszystko OK. Polecam sklep i produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2021-04-30
Niezbędne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-04-16
Wszystko zgodne z zapotrzebowaniem i zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-04-12
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Stare Babice
2021-04-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Wrocław
2021-04-09
WSzystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kraków
2021-04-03
Extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Sieradz
2021-04-02
Filtry bardzo dobre.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Drygały
2021-03-29
Dostawa na czas. Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krościenko Nad Dunajcem
2021-03-28
Dobrze się sprawdzają zatrzymując na sobie drobinki kawy. Polecam przy stosowaniu kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Kraków
2021-03-22
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-03-18
Nadaje się także jako dodatkowy filtr do kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nina, Wrocław
2021-03-16
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Hello., Siemianowice Śląskie
2021-03-15
mogłyby być lepiej dopasowane do bocznych dziurek w aeropresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-03-08
Wszystko w porządku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roksana, Wrocław
2021-03-07
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Warszawa
2021-03-05
Perfekcyjne do kawiarki :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2021-02-25
Tak jak w opisie. Atrakcyjna cena. Szybka dostawa. Godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Tarnów
2021-02-21
Dostawa na drugi dzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nysa
2021-02-20
Spełniają swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pruszków
2021-02-19
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-02-13
Aeropress podbił moje serce, na filtry do niego jest ciągłe zapotrzebowanie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2021-02-12
Spełniają swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Katowice
2021-02-08
Jestem zadowolona z towaru i rzetelnej obsługi, polecam firmę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2021-01-31
Ekspresowa wysyłka, wszystko się zgadza :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sochaczew
2021-01-22
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Dopiewo
2021-01-19
Filtry kupiłam do kawiarki na gaz aby żadne zmielone ziarenka kawy nie przedostawały się na górę.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Gdynia
2021-01-16
Wszystko gra na 102
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2020-12-30
Szybka wysyłka, towar ładnie zapakowany, a w środku kilka gratisów. Dzięki :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-12-29
Filtry świetnie nadają się do kawiarki. Od kiedy je stosuje nie mam na dnie filiżanki fusów po parzeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Krzanowice
2020-12-22
Dobre filtry i blyskawiczna realizacja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2020-12-19
super jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warszawa
2020-12-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecinek
2020-12-17
Robią to do czego zostały stworzone. A nawet więcej. Obecnie wykorzystuję filtry w kawiarce. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Kraków
2020-12-16
Działają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łańcut
2020-12-05
Filtry znalazły nietypowe zastosowanie i są używane w naszym laboratorium - spełniają nasze wymagania . Polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2020-12-04
Dobra cena,wzorcowa obsługa sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-11-30
Filtr jak filtr, spełnia swoją rolę już od pojedynczego listka, natomiast niektórzy zalecają np. używanie ich podwójnie. Na ile to zmienia smak kawy z aeropressu - trzeba samemu popróbować. Na pewno przy tej cenie - można się bawić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Rybnik
2020-11-29
Wszystko ok. Jestem zadowolony , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumił, Warszawa
2020-11-25
Mercedes wśród filtrów papierowych! Bardzo chwalę sobie ten produkt/model - zarówno komfort użytkowania jak i funkcjonalność...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2020-11-23
Są to ewidentnie filtry do aeropressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gdynia
2020-11-22
Towar zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Kraków
2020-11-22
Filterki standardowe takie jak w zestawie z areopressem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2020-11-19
Polecam ;) wszystko pasuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2020-11-09
Filtry dobrej jakości i w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Libiąż
2020-11-09
Konieczność dla tych co lubią kawkę z aeropresa... Towar spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Opole
2020-11-02
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Głogów
2020-10-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Denys, Gorzów Wlkp
2020-10-21
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Wrocław
2020-10-20
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Sosnowiec
2020-10-09
Jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Łask
2020-10-06
Szybko, sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Tychy
2020-09-09
Zamówiony towar plus dostawa bez problemu.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Katowice
2020-09-04
W pierwszej przesyłce zabrakło opisanych w zestawie filtrów. Po rozmowie telefoniczne, za dwa dni były już u mnie. Zadowolona z podejścia do Klienta i szybkości reakcji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2020-07-20
Szybka dostawa, filtry ok, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Karski
2020-01-03
Idealne do aeropressu ale również zwykłej kawiarki, aby uzyskać bardziej klarowny napar. Dużo filtrów w niskiej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Pstrążna
2019-10-19
Bardzo dużo filtrów za dobrą cenę. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2019-09-28
Wygodne w użyciu i dobrej jakości filtry do aeropressu, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Krosno
2019-07-09
Niezbędne do aeropressu. Spokojnie wystarcza 1 szt. na 1 napar. Nie zapomnijcie zmoczyć przed wkręceniem sitka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Krakow
2019-06-24
Świetnie wykonane filtry do Aeropressu! Bardzo dużo filtrów w doskonałej cenie, polecam dla każdego miłośnika kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2018-07-10
Wygodny do włożenia, dobrej jakości filtr - polecam zakupić na zapas, bo szybko się kończą! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Włocławek
2018-03-01
Filtry używam w kawiarce i jest to dobry sposób aby uzyskać bardziej klarowny napar kawa smakuje wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-11-02
Niezbędny dodatek (w przypadku braku filtra stalowego) do Aeropressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Warszawa
2014-09-09
Produkt jako uzupełnienie, niezbędny dla tych, którzy polubili kawę z Aeropressu.
Opinia naszego klienta w
    pixel