Opinie o Filtry papierowe do Aeropressu - opakowanie 350 sztuk

  • Jedno opakowanie zawiera aż 350 sztuk jednorazowych papierowych filtrów przeznaczonych do przygotowania kawy z zaparzaczu Aeropress.
Kod produktu: 085276000817
Producent: AEROBIE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 40 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Dopiewo
2021-01-19
Filtry kupiłam do kawiarki na gaz aby żadne zmielone ziarenka kawy nie przedostawały się na górę.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Gdynia
2021-01-16
Wszystko gra na 102
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2020-12-30
Szybka wysyłka, towar ładnie zapakowany, a w środku kilka gratisów. Dzięki :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-12-29
Filtry świetnie nadają się do kawiarki. Od kiedy je stosuje nie mam na dnie filiżanki fusów po parzeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Krzanowice
2020-12-22
Dobre filtry i blyskawiczna realizacja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2020-12-19
super jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warszawa
2020-12-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecinek
2020-12-17
Robią to do czego zostały stworzone. A nawet więcej. Obecnie wykorzystuję filtry w kawiarce. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Kraków
2020-12-16
Działają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łańcut
2020-12-05
Filtry znalazły nietypowe zastosowanie i są używane w naszym laboratorium - spełniają nasze wymagania . Polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2020-12-04
Dobra cena,wzorcowa obsługa sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-11-30
Filtr jak filtr, spełnia swoją rolę już od pojedynczego listka, natomiast niektórzy zalecają np. używanie ich podwójnie. Na ile to zmienia smak kawy z aeropressu - trzeba samemu popróbować. Na pewno przy tej cenie - można się bawić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Rybnik
2020-11-29
Wszystko ok. Jestem zadowolony , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumił, Warszawa
2020-11-25
Mercedes wśród filtrów papierowych! Bardzo chwalę sobie ten produkt/model - zarówno komfort użytkowania jak i funkcjonalność...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2020-11-23
Są to ewidentnie filtry do aeropressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gdynia
2020-11-22
Towar zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Kraków
2020-11-22
Filterki standardowe takie jak w zestawie z areopressem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2020-11-19
Polecam ;) wszystko pasuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2020-11-09
Filtry dobrej jakości i w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Libiąż
2020-11-09
Konieczność dla tych co lubią kawkę z aeropresa... Towar spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Opole
2020-11-02
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Głogów
2020-10-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Denys, Gorzów Wlkp
2020-10-21
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Wrocław
2020-10-20
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Sosnowiec
2020-10-09
Jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Łask
2020-10-06
Szybko, sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Tychy
2020-09-09
Zamówiony towar plus dostawa bez problemu.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Katowice
2020-09-04
W pierwszej przesyłce zabrakło opisanych w zestawie filtrów. Po rozmowie telefoniczne, za dwa dni były już u mnie. Zadowolona z podejścia do Klienta i szybkości reakcji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2020-07-20
Szybka dostawa, filtry ok, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Karski
2020-01-03
Idealne do aeropressu ale również zwykłej kawiarki, aby uzyskać bardziej klarowny napar. Dużo filtrów w niskiej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Pstrążna
2019-10-19
Bardzo dużo filtrów za dobrą cenę. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2019-09-28
Wygodne w użyciu i dobrej jakości filtry do aeropressu, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Krosno
2019-07-09
Niezbędne do aeropressu. Spokojnie wystarcza 1 szt. na 1 napar. Nie zapomnijcie zmoczyć przed wkręceniem sitka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Krakow
2019-06-24
Świetnie wykonane filtry do Aeropressu! Bardzo dużo filtrów w doskonałej cenie, polecam dla każdego miłośnika kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2018-07-10
Wygodny do włożenia, dobrej jakości filtr - polecam zakupić na zapas, bo szybko się kończą! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Włocławek
2018-03-01
Filtry używam w kawiarce i jest to dobry sposób aby uzyskać bardziej klarowny napar kawa smakuje wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-11-02
Niezbędny dodatek (w przypadku braku filtra stalowego) do Aeropressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Warszawa
2014-09-09
Produkt jako uzupełnienie, niezbędny dla tych, którzy polubili kawę z Aeropressu.
Opinia naszego klienta w
    pixel