Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Qualita Oro 250g

  • Delikatna, ledwie wyczuwalna kwiatowa nuta zapachowa, charakterystyczna dla ziaren pochodzących z Ameryki centralnej, nadaje tej kawie unikalny charakter. Kawa Lavazza Qualita Oro to kawa o intensywnym smaku i aromacie. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8000070020511
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 32 Średnia ocena: 4.69
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Łódź
2021-01-02
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Warszawa
2020-12-30
Dobra łagodna kawa. Dla smakoszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Pasłęk
2020-12-30
Tu chyba marka mówi sama za siebie, nie ma potrzeby oceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Warszawa
2020-12-29
Bardzo dobra i smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-12-27
dobra kawa ale nie znalazłem jeszcze takiej swojej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leoncin
2020-12-26
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Legionowo
2020-10-16
Subtelny, kremowy smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Nowy Tomyśl
2020-10-12
To moja ulubiona kawa. W porównaniu z kawą mieloną , ta w ziarkach zaraz po zmieleniu i zaparzeniu w ekspresie smakuje bosko. A ten aromat podczas mielenia i parzenia...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Józefosław
2020-10-09
polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2020-10-01
Wysmienita kawa, delikatna, aromatyczna. Doskonala na początek dnia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona Sułkowska, Limanowa
2020-09-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Szczecin
2020-04-10
Kawa jest bardzo smaczna, delikatna. Sklep natomiast należy do moich ulubionych i bardzo się do niego przyzwyczaiłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zalasewo
2019-10-24
Próbowałem różnych kaw... Ale kawa z mojego ekspresu musi być oraz Lavazza Qualita Oro oraz Espresso. To są dla mnie i żony top 1 pod względem smaku, aromatu, konsystencji nie wspominając o piance na kawie, które w obu przypadkach przypadły nam do gustu. ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-11-08
Całkiem niezła kawa, jednak dla mnie za delikatna, zdecydowanie wolę mieszanki robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2018-08-03
Dobra kawa w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2018-01-18
Kawa super , po zmieleniu aromat wypełnia całe pomieszczenie , po prostu pyszna / Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-12-10
Kawa ok, ale bez szału. Sklep jak zawsze pierwsza klasa :-) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2017-07-30
Bardzo dobra lekka kawa, klasyczna arabica w bardzo atrakcyjnej cenie. Dostawa ekstra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gorzów Wielkopolski
2017-03-27
Kawa dobra ,aromatyczna,Sklep profesjonalny,błyskawiczna dostawa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Mieroszów
2017-02-16
Godna polecenia . Dobra kawa za dobre pieniążki .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-12-31
Kawa w porządku, ale bez szału. Jakość poprawna - jak na kawy marketowe. Za tę cenę można znaleźć o niebo lepszą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Wrocław
2016-02-08
Dobra kawa w stosunkowo dostępnej cenie dla każdego !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2015-12-13
Świetna klasyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: MARIUSZ, ZGORZELEC
2015-11-19
Jako kawa - ogólnie jest ok. Nie powala na kolana smakiem. Aromat natomiast przyjemny i trwały. Crema - taka sobie. Nie wrócę do niej - ide szukać dalej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Łukasz, Szczecin
2015-09-18
Nie wiem na ile to kwestia temperatury w ekspresie i tego jak drobno kawa jest zmielona w młynku, ale mimo wielu prób z różnymi ustawieniami, kawa za każdym razem wychodzi mi dość kwaśna. Ocena 3/5, ponieważ bardzo fajnie komponuje się z mlekiem w latte czy cappucino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-04-10
Kawa dobra, delikatny smak, niska cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2014-07-24
Jak dla mnie bez rewelacji i do tego bardzo słaba crema.Obsługa sklepu jak zawsze na 6!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świdnik
2014-03-27
Klasyk do codziennego popijania, niby zwykła, ale zawsze do niej chętnie powracam, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2014-03-18
Doskonała, aromatyczna kawa, błyskawiczna obsługa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Kostomłoty
2013-12-27
Jedna z lepszych kaw. Polecam szczególnie do ekspresów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2013-12-12
Bardzo aromatyczna kawa , bardzo dobrej jakości. Polecam :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, DZIERŻONIÓW
2013-10-04
Pyszna kawa.Wysyłka ekspresowa.Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
    pixel