Opinie o Ekspres do kawy Melitta F83/0-101 Caffeo Barista T Smart - srebrny

  • W pełni automatyczny ekspres do kawy niemieckiej firmy Melitta, który idealnie sprawdzi się w Twoim domu. Caffeo Barista T Smart zapewnia maksymalną wygodę użytkowania oraz kawę porównywalną do tej z kawiarni.
Kod produktu: 4006508217816
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Basingstoke
2022-10-26
Fajny expres, kawa jest znacznie lepsza niż z mojego poprzedniego. Jest dosyć spory, co u mnie nie jest problemem, ale w mniejszej kuchni może. Przyciski dotykowe mogłyby działać lepiej, ale ogólnie to dobry ekspres, oby działał jak najdłużej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Bielsko-Biała
2022-08-21
Jestem zachwycona ekspresem. To była najlepsza inwestycja roku. Cały proces przebiegał sprawnie od pierwszego kontaktu z infolinią aby uzyskać poradę. Następnie ponownie przemyślałam zakup a już wieczorem zrealizowałam zamówienie. Moja ogromną radość kiedy następnego dnia dostałam telefon z informacją że właśnie ekspres zostanie wysłany. Zaproponowano mi zakup kawy a miła doradczyni zaproponowała kawy które warto wypróbować. Przygotowuje maksymalnie 2 kawy dziennie i myślałam że 2 młynki nie będą potrzebne. Uważałam że to marketing producenta ale jakże przydatna funkcją. Sterowanie z aplikacji jest bardzo intuicyjne i daje ogromne możliwości. Cały proces zakupu i jakość ekspresu przewyższały moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Szczecin
2022-05-20
Ekspres spełnia oczekiwania. Jest bardzo prosty w obsłudze oraz konserwacji. Stosunkowo cichy. Duży wybór rodzajów kaw oraz możliwość dwóch jednoczesnych białych kaw - super rozwiązanie. Jedynie mały minus za zbyt mały pojemnik na ziarna kawy. Zauważyłam również, że metalowa podstawka ociekacza niestety szybko się zarysowała...Fakt, że prawie 2000 kaw zrobione....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Zaleszany
2022-03-19
Jest suuuper
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kędzierzyn Koźle
2021-12-25
Szczerze polecam , towar zgodny z opisem , obsługa profesjonalna .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gorzów Wlkp.
2021-10-11
Ekspres działa sprawnie, jednakże możliwości w zakresie samodzielnej kreacji przepisów kawowych zarówno z poziomu aplikacji, jak i ekspresu są niedoskonałe, czyt. nie ma pełnej dowolności w zakresie programowania stylu/rodzaju/wariantów parzonej kawy. Sama aplikacja również nie działa zbyt dobrze, proces łączenia się aplikacji jest wadliwy, okresowo się rozłącza, a innym razem nie rozłącza się samoistnie, gdy ekspres się ręcznie wyłącza - do poprawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kalisz
2021-05-28
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Sosnowiec
2021-04-20
Ekspres bardzo fajny, jednak nic nie pobije mojej wczesniejszej Nivony. Mozna powiedziec, ze to ta sama fabryka ekspresow. Wybierajac Melitte zastanawialem sie nad tym czy bede zadowolony z obslugi przez panel dotykowy, ze to pewnie nie bedzie spelniac moich oczekiwan i sie nie pomylilem. Odejmuje gwiazdke wlasnie za ten panel, gdyby to byly przyciski fizyczne to zdecydowanie lepiej szla by obsluga :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, ZWONOWICE
2021-03-18
Ekspres do kawy Melitta jest rewelacyjny, wszystkie rodzaje kaw są bardzo dobre. Za bardzo przyzwoitą cenę zdecydowanie polecam ten ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agata, Turka
2020-01-16
Na plus dwa pojemniki na kawę umożliwiające korzystanie z rożnych gatunków kawy oraz czyszczenie systemu mlecznego gorąca parą. Minusów jest chyba jednak więcej choć kawę robi przyzwoitą (nie rewelacyjną). Sztywność piany jest różna w zależności od zastosowanego mleka, czasem zupełnie się rozpada. Gorące mleko jest ledwie letnie, nawet nie ciepłe. Dla mnie problematyczne jest opróżnianie pojemnika na brudną wodę ponieważ jest wyjątkowo nieporęczny. Ma niski rant przy dużej powierzchni dlatego wyjątkowo łatwo rozlać zawartość. Aplikacja bluetooth jest niedopracowana ponieważ łączenie z ekspresem wychodzi jej co kilka razy, a to skutecznie zniechęca do korzystania. Pojemniki na wodę i kawę przy dużych gabarytach urządzenia są zdecydowanie niewielkie dlatego pijąc dużo kawy co chwilę trzeba coś dosypać, dolać albo opróżnić. Design bardzo przeciętny, a czarna błyszcząca obudowa stanowi nie lada wyzwanie dla ekspresów ustawionych w kuchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Kalisz
2018-06-05
Ekspres jest rewelacyjny, ale domyślnie ma menu w języku niemieckim. Po uruchomieniu trzeba zmienić na polski. Oprócz tego, to nie ma do czego się przyczepić. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Łódź
2018-05-14
Ekspres automatyczny, który w tej cenie jest chyba najrozsądniejszym wyborem. Długo zastanawiałem się nad zakupem ekspresu do domu i padło na Melittę Barista T Smart. W tej chwili nie zamieniłbym go na żaden inny.
Opinia naszego klienta w
    pixel