Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Expert Gusto Pieno 1kg

  • Intensywna i mocna kawa z dużą zawartością kofeiny. Lavazza Expert Gusto Pieno to mieszanka 20% arabiki i 80% robusty z Afryki, Azji i Ameryki Południowej. Doskonale sprawdza się w ekspresach automatycznych jako intensywne espresso.
Kod produktu: 8000070043381
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2020-11-12
Idealna jak dla mnie , wyrazisty oryginalny smak. Idealna do espresso i małej czarnej z mleczkiem. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2020-03-08
Kawa o intensywnym aromacie.Pyszne espresso.Polecam kawę,oraz sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2020-03-04
Bardzo dobra kawa. Stawia na nogi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sokolniki
2020-01-16
Bardzo dobry stosunek cena/jakość. Charakteryzuje się intensywnym smakiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-01-11
Smaczna wysokokofeinowa kawa, robusta wcale nie psuje tak smaku jak niektórzy straszą. Idealna na rano.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2019-12-08
Kawa o intensywnym aromacie. Bardzo dobrze smakuje jako espresso. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2019-10-27
Bardzo dobra kawusia, gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Miejsce Piastowe
2018-09-27
Polecam ten sklep kawy są bardzo dobre Miła obsługa i szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2018-09-10
Polecana przez konsultanta rzeczywiście pyszna i godna uwagi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bukowno
2018-08-20
Smaczna, kremowa, dobra na cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2018-06-27
Za bardzo dobrą ceną bardzo fajna w smaku kawa i dośyc mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2018-02-05
Dobry stosunek jakości do ceny, dość delikatna chociaż ma sporą domieszkę robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-08-17
Zakupy szybkie, profesjonalne i niezawodne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Krakow
2017-06-20
Moje ulubiona kawy to duża ilość kofeiny, niskie wypalenie i delikatny smak. Każda kawa zakupiona tutaj trafia nie tylko w moje gusta i ponawiam zakupy. Mimo że tania to spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-06-11
Kawa tylko dobra. Sklep - bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-03-23
Pyszna kawa w dobrej cenie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Darzlubie
2017-03-05
Kawa smaczna i w przystępnej cenie. Polecam na co dzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Warszawa
2017-02-24
Bardzo dobra i smaczna kawa. Błyskawiczna dostawa. Polecam sklep i produkty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-12-02
Piłem niemalże wszystkie produkty jakie wypuściła Lavazza. O tej kawie mogę uczciwie powiedzieć: dobra. Nie powaliła mnie, ale nie jest zła. Może to nie te odmiany robusty, które lubię. Najlepiej mi smakowała parzona jako cafe crema.
Opinia naszego klienta w
    pixel