Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Expert Crema e Aroma 1kg

  • Lavazza Expert Crema e Aroma to mieszanka z dużą zawartością robusty. Intensywna i aromatyczna kawa, w której można wyczuć nuty czekolady oraz suszonych owoców. Lavazza Crema e Aroma doskonale sprawdza się w ekspresach automatycznych.
Kod produktu: 8000070029644
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 40 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Ślesin
2022-06-29
Bardzo dobra Kawa za rozsądne pieniądze . Dobrze zbalansowany smak bez nuty kwasowości z delikatną nutą goryczki, dobrze wypalona mieszanka ziaren arabiki i robusty. Kupiłem na wyprubowanie i się nie zawiodłem idealna do espresso jak i cappucino czy latte lub kawy czarnej. Polecam niezdecydowanym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Józefosław
2022-01-15
Bardzo aromatyczna, charakterystyczna goryczka, ale wyważona intensywność. Moja ulubiona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Lipnik
2022-01-07
Super smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Żary
2021-12-27
Lekka kwasowość, idealna do mleka na "normalną" kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2021-12-23
Lavazza i co tu więcej pisać:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2021-12-21
Nie najmocniejsza,ale i nie słaba.Jak druga kawa pita dostarcza niezłego zastrzyku energii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, WROCŁAW
2021-12-04
Dla mnie ta mieszanka ma moc, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2021-11-19
LAVAZZA z dużą dozą Robusty to jest właśnie to co lubię na "porannego kopa" ;-)). Ta kawa zdecydowanie mi odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-10-31
bardzo dobry aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wałbrzych
2021-10-23
Jestem zadowolony z obsługi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Krakow
2021-10-11
Pyszna kawa. Kupiłem ja jako pierwsza kawę do ekspresu. Do tej pory nje pilem lepszej. Fajny wyczuwalny posmak korzenny i lekki posmak czekolady. Polecam gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2021-09-27
Rewelacyjna kawa o bogatym aromacie i subtelnej mocy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2021-09-14
bardzo fajny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2021-09-06
Jak zwykle bardzo dobra jakość. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Chorzelów
2021-07-22
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2021-06-25
Dobra, dla mnie za dużo goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Gdańsk
2021-06-17
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Świnoujście
2021-06-13
xpresowa wysyłka, przystępne (a nawet atrakcyjne) ceny, wysoka jakość produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kostrzyn Nad Odrą
2021-06-08
Szczerze polecam. Bardzo szybko wysłane. Solidnie zapakowane, no i oczywiście towar w 100% zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, ELBLAG
2021-05-17
Towar ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2021-04-26
bardzo dobra kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-04-24
Pyszna. Wyrazista i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leon, Lublin
2021-04-12
doskonała kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Zaklików
2021-03-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Łódź
2021-02-07
Świetna kawa, sprawny i doskonale zorganizowany sklep. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDA, KOWALEW
2021-01-09
Sprawdzona kawa do ekspresu, nie za gorzka, nie za kwaśna, rewelacyjna crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2020-12-23
Bardzo dobra w smaku - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Grzegorz, Goszcza
2020-12-22
Wziąłem tę kawę, by mieć porównanie do Gusto Forte także z serii Lavazza Expert. Nie jest zła, ale również nie zachwyca. Zwyczajna kawa na co dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2020-10-26
very goog
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gdańsk
2020-10-02
Kawa super tak jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2020-01-04
Świetna na espresso, z fantastyczna creme :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALDONA, CZOSNÓW
2019-11-18
intensywna ,aromatyczna ,bez posmaku goryczki ,w dobrej cenie i szybkiej wydyłce do klienta.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Nextep, Kielce
2019-11-04
Intensywna i pobudzająca, jednocześnie nie jest bardzo kwaśna czy gorzka. Bardzo interesująca pozycja w relacji do ceny. Dałbym 4,5/5, gdyby się dało :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecin
2019-08-19
Oki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, ŁÓDŹ
2019-03-11
Bardzo delikatna, przyjemna w smaku, do cappuccino rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Olkusz
2018-08-08
Kawa naprawdę smaczna w dobrej cenie - chyba jedna z najlepszych tego producenta. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2018-03-07
Bardzo dobra jako espresso, pobudzająca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2018-01-13
Bardzo aromatyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2017-05-08
Smaczna, aromatyczna kawa mimo 70% Robusty nie jest gorzka. Zdecydowanie spełniła pokładane w niej nadzieje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-12-16
Aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
    pixel