Opinie o Kawa ziarnista Pellini Espresso Bar Vivace 500g

  • Kawa ziarnista Pellini Espresso Bar Vivace to wysokiej jakości mieszanka ziaren arabiki i robusty, w proporcjach 70:30, poddane średniemu wypaleniu, nadają kawie wyrazistego i aromatycznego smaku z zrównoważoną nutą goryczy i kwasowości.
Kod produktu: 8001685123772
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 61 Średnia ocena: 4.80
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Chełm
2022-07-03
kawa pellini expresso bar to dobrej jakości kawa , o łagodnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa-Wesoła
2022-06-09
Po tej cenie spodziewałam się nieco więcej. W smaku dla nad trochę za słaba j za mało aromatyczna. Raczej dla tych,którzy wolą nieco łagodniejszy smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2022-04-14
Bardzo dobra kawa, smaczna aromatyczna mniamiiiiii
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Krasnystaw
2022-04-13
jeszcze jej nie spróbowałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, RADOMSKORADOMSKO
2022-03-04
Bardzo dobra kawa. Zadowoli nawet najbardziej wybredne podniebienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2021-11-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Dąbrowa Górnicza
2021-10-28
Żonie smakuje bardzo, mi osobiście nie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Warszawa
2021-08-24
Pellini, piję i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-06-20
Dobra kawa pobudzająca aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żory
2021-06-14
Kawa b. dobra, espresso o mocnej cremie, smak delikatny, z lekko wyczuwalną goryczką
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Sosnowiec
2021-05-16
Bardzo dobra, o czekoladowym posmaku kawa i co najważniejsze nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2021-04-29
Dobra kawa, intensywny smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PŁOCK
2021-04-27
delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kraków
2021-04-25
W tej cenie bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Lublin
2021-03-12
Kawa rewelacyjna, polecam firmę oraz sama kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żory
2021-03-08
b. dobra kawa na espresso, delikatna w smaku, lekko czekoladowa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bronisława, Radomsko
2021-02-28
kawa smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Słupsk
2021-02-25
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Izabela, Bydgoszcz
2021-02-22
Dobra kawa ale dla mnie trochę za bardzo czuć nutę goryczki .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Jaszkowo
2021-01-02
Przepyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Suchy Las
2020-12-28
Dobra zwyczajna na codzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Stromiec
2020-12-11
Dobra, nawet bardzo dobra. Kawa kawą a sklep i obsługa jeszcze lepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, 80-125 Gdańsk
2020-12-04
Bardzo dobra kawa.Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Gliwice
2020-11-22
Jak zwykle szybko załatwione zamówienie. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Białystok
2020-11-19
Świetna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2020-11-14
Dobra kawa chociaż myślałem że będzie troszkę mocniejsza w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żory
2020-11-14
Kawa bardzo dobra, o czekoladowym posmaku. Brak goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Gdynia
2020-10-13
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Piaski
2020-09-19
mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Biała Podlaska
2020-09-10
Dobra delikatna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Uriasz, Wodzisław Śląski
2020-03-08
Kawa łagodna, mało goryczy. Nie ma szczególnego aromatu, ale za to jest naprawdę cielista.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2020-01-15
Bardzo dobra kawa bez mleka. Polecam. Zakupy w KONESSO jak zawsze na 6 z plusem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Milanówek
2020-01-07
Witam. Kawa poprawna.Duza gorycz. Zdecydowanie do kaw mlecznych. Obsługa sklepu jak zawsze pomocna i sprawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Kraków
2019-12-14
Doskonała do picia z mlekiem, zawsze wyczuwalny wyjątkowy smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, WROCŁAW
2019-12-13
POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2019-05-22
Dobra jak zawsze od Pellini. Smakuje dobrze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Żukowo
2018-11-17
Kawa przepyszna,Najlepsza jaką piłam , bardzo Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rybnik
2018-11-16
Dobra solidna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kraków
2018-07-19
Bardzo smaczna kawa - zarówno z mlekiem jak i bez.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2018-04-15
Bardzo dobra standardowa kawa, używana z aeropressem smakuje bardzo dobrze!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2017-12-26
Kawa zakupiona w sklepie Konesso zawsze jest doskonała, próbowałam różnych, ale zawsze wracam do Pellini, jak dla mnie świetna! Sklep bez zarzutu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2017-12-17
Dobra kawa połączona z mlekiem- polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2017-05-29
Kawa smaczna, ale szukam dalej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2017-05-20
Kawa o ciekawym smaku. Piję głównie z mlekiem i do tego nadaje się doskonale. Mogę polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-02-15
Bardzo dobra kawa. Smaczna i aromatyczna. Sklep jak zawsze na 5+. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-10-27
Smaczna, aromatyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Słupsk
2016-09-27
Zupełnie dobra kawa a i cena też.Jak dla mnie mało aromatyczna co nie umniejsza jej jakości w sposób zasadniczy.Polecam ją jak i sklep...jest ok!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tuchow
2016-09-17
Kawa ktora bedzie smakowac wszystkim. Moim zdaniem jest to optymalny wybor dla kazdego smakosza kawy.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: MAGDALENA, WROCŁAW
2016-06-05
kawa dobra, ale nie wyróżnia sie niczym szczególnym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Gorlice
2016-04-03
Kawa o ciekawym, pełnym smaku, czuć w smaku że jest mocniej palona jest wyraźnie bardziej pobudzająca niż czyste arabiki. Sklep działa super, wysyłka błyskawiczna. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowa Iwiczna
2016-01-03
Tą kawę kupiłem pierwszy raz. Nie jest kwaśna i to jest dla mnie zaletą. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, ZGORZELEC
2015-12-14
Kolejna kawa którą spróbowałem z przyjemnością. Choś spodziewałem się niemal fajerwerków - ale, spokojnie. W tej cenie - to dobra, łagodna i wyraźna w smaku kawa na relax - nawet bardzo dobra. Do mleka - mi nie podeszła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2015-11-30
kawę kupiłem po raz pierwszy ,ale chyba ostatni - to nie mój smak,ale sklep jak zawsze super,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Łódź
2015-11-29
Doskonała, jedna z najlepszych jakie piłam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-06-21
Dobra kawa za dobrą cenę. Sklep rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2015-05-10
Ziarna nie są może tak starannie dobierane i selekcjonowane, jak w kawach z górnej półki, stąd może niższa cena, ale nie jest to wadą, bo to smak gra w kawie główną rolę. Tak więc dobry stosunek ceny do jakości, kawa godna polecenia. Ja szukam kawy do mleka, więc dodatek robusty jest mile widziany. Kawa intensywna, przebija się przez "moje mleko", smakuje bardzo dobrze. No i kolejna super transakcja w sklepie. Czas oczekiwania i obsługa na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krzyków
2015-03-19
Dobra, niezbyt wyrazista, nie jest kwaśna i goryczy również nie czuć. Szukam dalej kawy idealnej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2015-02-19
Kawa bardzo dobra, chociaż wolę kawy jeszcze bardziej wyraziste w smaku (np. Kimbo espresso napoletano). Generalnie solidne 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Zabrze
2014-09-26
Kawę Pellini uważam za jedną z lepszych, lubię gdy jest dodatek robusty ponieważ jest bardziej kofeinowa. Polecam inne rodzaje Pellini. Naprawdę smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-09-22
super kawa, idealna do ekspresu ciśnieniowego, polecam sklep rewelacja!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-09-16
super kawa, idealna do ekspresu ciśnieniowego, nie za mocna, nie za słaba, polecam wszystkie kawy Pellini, zawsze jestem z nich zadowolony
Opinia naszego klienta w
    pixel