Opinie o Ekspres do kawy Nivona 821

  • Automatyczny ekspres do domu Nivona 821 w kolorze srebrnym posiada funkcję Moja Kawa, która umożliwia zaprogramowanie 10 własnych przepisów kawowych oraz One Touch Spumatore Duo Plus do parzenia jednocześnie 2 kaw mlecznych.
Kod produktu: 4260083468210
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 27 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warka
2021-07-26
Super produkt Najwyższa jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-07-19
Super cena super jakość jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Aleksandrów
2021-07-18
Jest super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, ZAMBRÓW
2021-07-16
ekspres jest cudny, robi pyszną kawę, łatwy w obsłudze,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Podolszyn Nowy
2021-06-27
Bardzo udany zakup. Przesiadka z leciwego już KRUPS EA9010 ujawniła nieodkryte dotychczas walory smakowe pitej kawy Opcji znacznie mniej ale w zupełności wystarczające. Ekspres dobrze się prezentuje w kuchni. Dla smakoszy kaw mlecznych dobra wiadomość - ekspres bardzo pomaga w utrzymaniu systemu mlecznego (i generalnie całego systemu) w czystości. Polecam dokupić szklankę / termos do którego wpina się rurkę. Podpowiem że te od Jury też pasują (Nivona nie była dostępna w momencie zakupu).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Puławy
2021-05-23
ekspresowa wysyłka, dobry kontakt, miła obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Turbia
2021-04-24
Super Ekspres polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Brzeszcze
2021-03-29
Polecam, bardzo szybko realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Zielona Góra
2021-01-08
Świetny ekspres. Obsługa bardzo prosta. Każdy z rodzinki ma już ustawioną odpowiednią kawusię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2020-11-07
Współpraca z tym sklepem to czysta przyjemność. To już kolejny ekspres zakupiony w Konesso. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam z wielką przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wyszków
2020-11-06
Ekspres rewelacja. Estetyka wykonania , fukcjonalność, własne przepisy . Ekspres zaparza doskonałą kawę. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo miła i fachowa obsługa, której warto się poradzić przed zakupem. Polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Niedźwiedź
2020-10-24
Bardzo dobry ekspre Polecam innym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdańsk
2020-10-10
super eksperes, prosty w obsłudze, dobrze spienia mleko, łatwy w czyszczeniu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Szczecin
2020-09-26
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Lublin
2020-09-26
Narazie wszystko w porządku, jestem zadowolony z tego ekspresu i jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sopot
2020-09-25
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Sulejówek
2020-09-18
Na espres Nivona postawiłem z kilku powodów. Najważniejsze że ma trzyletnią gwarancyje a nie jak inne tylko dwa. To ważne bo kiedy ekspres się zepsuje czasem jego naprawa jest nieopłacalna. Nivona ma dużo programów kaw. Ale co mnie bardziej cieszy, że ma programy własne. Sam sobie ustawiasz przepis na ulubioną kawę a nie na taką jaką jesteś zmuszony. Ekspres posiada świetny system płukania. Może minusem jest ilość zużytej podczas tej operacji wody no ale... Przynajmniej dobrze się wypłucze. Świetny design pasuje praktycznie do każdej aranżacji kuchni. Gabarytowo nie jest duży. Co ważne nie jest głośny. Pracuje dość cicho. Każdemu smakoszowi dobrej kawy bo taką właśnie ten ekspres parzy polecam nie będzie zawiedziony. Polecam zakupić od razu zestaw do czyszczebia. Nie przyda się może od razu ale na pewno. Ekspres sam informuje ktedy trzeba odkamienić lub wyczyścić tabletką ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Niegowa
2020-09-16
Sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bytów
2020-09-07
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa ekspresu bardzo wygodna, łatwo utrzymać go w czystości i co najważniejsze robi świetną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Biłgoraj
2020-09-06
Super obsługa. Super Ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2020-09-05
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2020-07-27
Ekspres bardzo fajnie się sprawuje. Nie było żadnego problemu z obsługą, ponieważ wszystkie wskazówki w języku polskim są wyświetlane na ekranie. Ekspres sam mówi, co kiedy trzeba zrobić. Jest to solidna maszyna i mam nadzieję że będzie nam służyć przez lata.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2020-06-22
Super expres+superowa kawa w gratisie.Realizacja zakupu przesyłka-wszystko zgodne z ustaleniami z obsługą sklepu.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2020-06-15
Rzeczywiście na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na grafikach :) Zaawansowany technologicznie, ma duzo ciekawych opcji, ale najlepsze jest to, że robi przepyszne cappuccino. Kawa dołączona do zestawu też jest wysokiej jakości. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Opole
2020-06-09
Ten ekspres to był świetny wybór. Jestem zadowolony z zakupu i polecam go wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-05-25
Polecam ekspres i sprzedawcę. Obsługa bardzo profesjonalna i chętna do pomocy :) Jeśli chodzi o maszynę to pierwszy raz miałem do czynienia z ekspresem, który robi 2 kawy z mlekiem za jednym razem. Przyznaję, że miałem wątpliwości co do ich jakości, ale obie kawy wychodzą bardzo dobre.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Bielsko-Biała
2020-05-06
W domu ekspres sprawuje się znakomicie pod każdym względem. Wygląda bardzo ładnie (znacznie lepiej niż w internecie), młynek pracuje po cichu, można bardzo fajnie zmieniać ustawienia parzonej kawy, a kawy z mlekiem są przepyszne. Nie mogę żałować takiego zakupu.
Opinia naszego klienta w
    pixel