Opinie o Kawa mielona Caffe del Faro Gold Extra Bar 250g

  • Idealna kawa dla miłośników połączenia delikatnej kwaskowości zrównoważonej przez subtelny posmak goryczki z wyczuwalnymi nutami czekolady mlecznej i owoców. Trwała, gruba crema zachwyci swoją delikatną teksturą. Skład: 65% Arabica, 35% Robusta
Kod produktu: 8033897361017
Producent: CAFFE DEL FARO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Świdnik
2020-11-21
Pyszna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Szczecin
2020-11-06
Zamówienie zrealizowane szybko i kompletnie. Można zaufać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2020-11-02
Rewelacyjna kawa, pełna smaku, choć mielona dużo drobniej niż inne. Trzeba dopasować metodę parzenia, żeby nie zatkać ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Świdnik
2020-10-09
Pyszna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Radzymin
2020-09-05
Wszystko szybko i sprawnie. Kawa jest pyszna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Świdnik
2020-09-04
Pyszna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2019-10-28
Bardzo dobra kawa, smaczna ale wyczuwalna goryczka i delikatna nuta czekolady. Wszystko z umiarem dlatego pyszny smak porannej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Szczecin
2019-09-22
Kawa Caffe del Faro Gold Extra Bar: super smak i crema, polecam na poobiedni relaks, z prawdziwą śmietanką, odrobiną miodu i cynamonu, koniecznie w pięknej filiżance Agnieszka Szczecin
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Witaszyce
2018-10-27
Doskonały aromat i ładna pianka. Polecam! Aczkolwiek osobiście wolę kawę mieloną Pellini Top :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2018-03-16
Mocna kawa -polecam na pobudzenie z rana:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2017-08-17
Uwielbiam kawy Caffe Del Faro - są wyjątkowo subtelne w smaku. Ta kawa ma delikatny posmak goryczki, który dodaje jej jeszcze aromatu. Bardzo dobra na każdy poranek :-) dobra kawa to dobrze rozpoczęty dzień!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-01-02
Kupiona na prezent. Osobiście piłam tę kawę w wersji ziarnistej po tym jak zauroczyła mnie Caffe del Faro Suprema 100% Arabica :) Również w tym przypadku nie zawiodłam się choć doznania smakowe zupełnie różne. Kawa mniej cytrusowa od poprzedniczki za to z wyczuwalnym posmakiem goryczki i delikatną nutą czekoladową. A wszystko to w idealnych proporcjach. Jak dla mnie miłość od pierwszego zaparzenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stalowa Wola
2016-10-15
Pyszna, pobudzająca kawa, doskonała na poranne rozbudzenie. Wyczuwalny posmak goryczki, przyjemny aromat. Lekka crema. Doskonale smakuje zarówno z mlekiem jak i bez.
Opinia naszego klienta w
    pixel