Opinie o Plastikowy Drip Hario V60-02 - Czerwony

  • Oryginalny czerwony dripper japońskiej firmy Hario pozwoli Ci na przygotowanie doskonałej kawy w dowolnym momencie i miejscu, trwały i bardzo łatwy w transporcie drip V60-02 może się stać nieodłącznym kompanem Twoich wyjazdów poza dom.
Kod produktu: 4977642730076
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 34 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Bydgoszcz
2022-05-30
Driper pojemny, na kubek kawy,ładnie wykonany.Wysylka sprawna i szybka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Łęczna
2022-05-30
Bardzo dobry drip za rozsądną cenę. Ma bardzo ładny kolor. Nie wygląda na plastikowy - przez swój połysk z daleka przypomina porcelanę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Grodzisk Mazowiecki
2022-05-29
Wszystko ok, nie ma się do czego przyczepić :) hario v60 i wszystko jasne. Kolor faktycznie transparentny. Ciężko tylko odkleić naklejkę z dripa, mogłoby jej nie być.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gorlice
2022-05-27
Najlepszy stosunek jakości do ceny. Polecam do większych przelewów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-04-27
To już mój kolejny zamówiony taki sam drip. Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomo, Pogórze
2022-04-18
Robi robotę, napar wychodzi, z resztą, Wy wiecie jaki wychodzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-04-11
Kapitalne!!!Kawa pyszna, taka mała rzecz a jak cieszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2022-04-02
Można uzyskać dzięki niemu świetną kawę za niewielką cenę. Bardzo dobrze się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Olsztyn
2022-03-20
Mam już mały od roku jest świetny polecam teraz zamawiam większy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Włocławek
2022-02-12
To jest mój ulubiony drip marki Hario. Pomimo, że jest plastikowy, ma klasę. Kolor jest głęboki a jakość plastiku - najwyższa. Używam codziennie, ostatnio również daję w prezencie rodzinie i przyjaciołom - prezent niedrogi, ale oryginalny i robiący wrażenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Opole
2022-02-12
Fajny, lekki przelew do zabrania np do pracy. Na codzień używam wersji ceramicznej, ale ten jest bardziej „kompaktowy”.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2022-02-02
Spełnia swoje zadanie. Wysoka jakość wykonania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-01-22
Taki tani drobiazg...A kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Ruda Śląska
2022-01-17
Bardzo fajny dripper, niektórzy mogą marudzić, że plastikowy, ale jest lekki, tani i się nie stłucze. W zestawie fajna, praktyczna miarka i moim zdaniem najfajniejszy kolor z dostępnych Hario
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wrocław
2021-12-08
Świetna i tania metoda na pyszną kawę. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lubin
2021-12-01
SUPER!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-11-14
Ciężko napisać coś więcej o klasyce - najbardziej uniwersalny, najlepszy w relacji cena/jakość - coś, od czego zacząć powinien każdy pasjonat kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Miechów
2021-09-16
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-08-23
Świetny wybór dla dwóch osób w podróży!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-08-14
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ostrów Wlkp
2021-07-26
Bardzo wysoka jakość tworzywa, szybko filtruje kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Poznań
2021-03-29
Najlepszy sklep z kawą i akcesoriami!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Myślenice
2021-03-19
Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Częstochowa
2021-03-11
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wrocław
2021-03-08
Prosty Driper. Niczego mu nie brakuje, elegancki i da się z niego uzyskać naprawdę pyszną kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2021-03-01
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Gdańsk
2021-02-17
Polecam, spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Meszna
2021-02-14
Trwały, poręczny, a przy tym bardzo ładnie się prezentuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bydgoszcz
2021-01-10
Jest to mój pierwszy drop od HARIO i jestem bardzo zadowolona z jakości produktu. Mój wcześniejszy był beznadziejnej jakości, a HARIO to jakość sama w sobie, solidnie się trzyma na szklance.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, Kłobuck
2020-11-30
Bardzo ładny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, KIELCE
2020-09-25
Drip sprawdza się bardzo dobrze i jak na plastikową wersję, wygląda ładnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Turów
2020-09-05
Wszsytko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wroclaw
2020-05-08
Świetny dripper, nie byłem do Hario, ale po miesiącu uważam że to świetny wybór. Zdecydowałem działa dużo lepiej niż w innym (gdzie cała powierzchnia filtra przylegała do ścianek).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Lublin
2017-10-04
Bardzo dobra alternatywa dla dripów wykonanych z innych materiałów. Przystępna cena i znakomita jakość!
Opinia naszego klienta w
    pixel