Opinie o Plastikowy Drip Hario V60-02 - Czerwony

  • Oryginalny czerwony dripper japońskiej firmy Hario pozwoli Ci na przygotowanie doskonałej kawy w dowolnym momencie i miejscu, trwały i bardzo łatwy w transporcie drip V60-02 może się stać nieodłącznym kompanem Twoich wyjazdów poza dom.
Kod produktu: 4977642724327
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wrocław
2021-12-08
Świetna i tania metoda na pyszną kawę. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lubin
2021-12-01
SUPER!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-11-14
Ciężko napisać coś więcej o klasyce - najbardziej uniwersalny, najlepszy w relacji cena/jakość - coś, od czego zacząć powinien każdy pasjonat kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Miechów
2021-09-16
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-08-23
Świetny wybór dla dwóch osób w podróży!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-08-14
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ostrów Wlkp
2021-07-26
Bardzo wysoka jakość tworzywa, szybko filtruje kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Poznań
2021-03-29
Najlepszy sklep z kawą i akcesoriami!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Myślenice
2021-03-19
Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Częstochowa
2021-03-11
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wrocław
2021-03-08
Prosty Driper. Niczego mu nie brakuje, elegancki i da się z niego uzyskać naprawdę pyszną kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2021-03-01
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Gdańsk
2021-02-17
Polecam, spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Meszna
2021-02-14
Trwały, poręczny, a przy tym bardzo ładnie się prezentuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bydgoszcz
2021-01-10
Jest to mój pierwszy drop od HARIO i jestem bardzo zadowolona z jakości produktu. Mój wcześniejszy był beznadziejnej jakości, a HARIO to jakość sama w sobie, solidnie się trzyma na szklance.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, Kłobuck
2020-11-30
Bardzo ładny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, KIELCE
2020-09-25
Drip sprawdza się bardzo dobrze i jak na plastikową wersję, wygląda ładnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Turów
2020-09-05
Wszsytko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wroclaw
2020-05-08
Świetny dripper, nie byłem do Hario, ale po miesiącu uważam że to świetny wybór. Zdecydowałem działa dużo lepiej niż w innym (gdzie cała powierzchnia filtra przylegała do ścianek).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Lublin
2017-10-04
Bardzo dobra alternatywa dla dripów wykonanych z innych materiałów. Przystępna cena i znakomita jakość!
Opinia naszego klienta w
    pixel