Opinie o Plastikowy Drip Hario V60-02 - Biały

  • Klasyczny biały dripper japońskiej firmy Hario pozwoli Ci na przygotowanie doskonałej kawy w dowolnym momencie i miejscu, trwały i bardzo łatwy w transporcie drip V60-02 może się stać nieodłącznym kompanem Twoich wyjazdów poza dom.
Kod produktu: 4977642724303
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-09-09
Dobry i tani dripper. Plastik nie odbiera przynajmniej temperatury tak jak np metal
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Pabianice
2022-06-20
Zgodny z opisem. Zależało mi na czyć prostym i nietłukącym co będzie spełniało swoją rolę na wyjeździe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-04-09
Jak spadnie na podłogę to się nie zniszczy. Nie potrzeba go nagrzewać jak w przypadku ceramicznej lub stalowej wersji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, WARSZAWA
2021-12-20
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Barcin
2021-09-30
Bardzo dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lublin
2021-08-12
Doskonała jakość!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Legnica
2021-04-22
Prosty i eygodny w użyciu, plastikowy to zdecydowanie najkorzystniejsza opcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kraków
2021-04-11
drip jak znalazł dla mnie poprzedni ceramiczny nie przetrwał lądowania na płytkach podłogi ten z pewnością w razie czego przetrwa taką przygodę bezproblemowe utrzymanie w czystości wystarczy opłukać po zaparzeniu i na suszarkę no i wielkość 500ml kawy za jednym razem ale i 300 też dobry sprzęt + bonus łyżeczka do omierzania kawy choć tu jednak bez wagi się nie obejdzie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Laszki
2021-03-22
Klasyk nad klasyki. Najtańsza, najtrwalsza i najprzyjemniejsza według mnie wersja dripa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Dąbrówka Wielkopolska
2020-10-04
Bałam się plastikowego drippa, ale ten nie dość, że jest conajmniej tak samo dobry jak ceramiczny to jeszcze jest dużo tańszy i odporny na stłuczenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-09-29
Produkt OK, nie ma się do czego przyczepić
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, KIELCE
2020-09-25
Wszystko w jak najlepszym porząddku, bardzo szybka dostawa a sam drip solidnie wykonany, spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Krakow
2020-07-27
Wszystko profesjonalnie spakowane, szybka wysyłka, to mój ulubiony sklep ^^
Opinia naszego klienta w
    pixel