Opinie o Waga Hario - Drip Scale - czarna

  • Doskonałej jakości elektroniczna waga japońskiej firmy Hario. Świetnie się sprawdzi do ważenia ziaren kawy do parzenia kawy alternatywnymi metodami. Drip Scale ma wbudowany timer, czytelny wyświetlacz i funkcję tarowania. Górna granica pomiaru to 2kg.
Kod produktu: 4977642021907
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 47 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2022-07-11
Mam czasami problem z włączeniem jej, ale jak uda się to zrobić, to działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Radzionków
2022-06-26
Waga jest ok, używam jej do aeropressu i robi to co ma robić, waży i odlicza czas. Za tą cenę jak najbardziej polecam, ale ma kilka wad, o których trzeba wiedzieć. Osobiście wolałbym przyciski mechaniczne od dotykowych, ponieważ często trzeba przyciskać 2-3 razy zanim waga zareaguje. Drugim mankamentem jest samoistne włączanie się poprzez nacisk na wagę np w plecaku co powoduje zużywanie sie baterii. Przez brak możliwości wyłączenia wagi „na amen” trzeba np. wyjąć jedną baterie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Niewodnica Kościelna
2022-06-23
Wszystko super jak zawsze. Waga działa bez zastrzeżeń polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Inowrocław
2022-06-13
Ładnie zrobiona, działa jak należy - minimalnie zbyt długo się "zastanawia" na starcie. Obsługa sklepu błyskawiczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Niewodnica Kościelna
2022-06-08
Wszystko super, jak zawsze. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irina, Kraków
2022-06-07
Mam wagę od kilku tygodni, działa bardzo dobrze. Wygląda stylowo, spełnia swoje funkcje. Na początku przyciski dla mnie były za mało wrażliwe na dotyk, ale po jakimś czasie przyzwyczaiłam się i nie zwracam na to uwagi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Konin
2022-05-28
Super jest to, ze minutnik jest razem. Trochę słabo widoczny wyświetlacz. Ogólnie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ostrowiec Świętokrzyski
2022-05-28
Chyba jedna z najlepszych precyzyjnych wag w tym przedziale cenowym. Dobre wykonanie, ładny design. Jedyne do czego można się przyczepić to niewielkie opóźnienie oraz pokazywanie wagi dopiero od 2g.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Warszawa
2022-03-21
Mierzy dobrze, działa bez zarzutu. Stoper się przydaje choć jak się go używa to nie można schować wagi zaraz po zalaniu wymaganą ilością wody ponieważ trzeba czekać aż czas upłynie. Ogólnie waga bardzo w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Katowice
2022-03-10
Świetny produkt, podstawa do robienia alternatyw. Waga ma niewielki lag, ale nie przeszkadza to w warunkach domowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Laszki
2022-03-05
Na razie waga świetnie się sprawdza. Nie byłem przekonany do dotykowego panelu sterowania - myślałem, że będzie bardziej niestabilnie działać w porównaniu do przyciskowych, ale się myliłem. Wszystko działa elegancko. Widać, że porządna konstrukcja - powinna starczyć na lata.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Radom
2022-03-03
Bardzo dobra waga, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Kraków
2022-02-09
Waga bardzo dobrze się sprawuje. Możliwość mierzenia czasu jest bardzo pomocna przy zaparzaniu kawy :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Suchy Bór
2021-12-30
Urządzenie znane już od kilkunastu lat. Wysoka jakość wykonania. Starczy na baaardzo długie lata.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Słupsk
2021-12-27
Niezwykle przydatna i komfortowa rzecz. Bardzo wysoka dokładność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-11-11
Waga bardzo dobra, spełnia swoje zadania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Bydgoszcz
2021-11-10
Bardzo dobry produkt. Szybka wysylka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2021-10-28
Extra obsługa, wszystko pro.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Chyby
2021-09-27
Świetna waga. Co do szybkości - mam porównanie ze "zwykłą" wagą kuchenną i hario bije ją na głowę. Dokładność do 0,1 g bardzo pomocna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Ząbki
2021-09-09
Moja pierwsza waga, więc nie mam porównania, ale zabawa jest dużo lepsza niż nez wagi. Najbardziej cieszy mnie (czyli człowieka, który się przesiadł ze zwykłej wagi kuchennej) jej dokładność i niezawodność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cristina, Gdańsk
2021-08-23
Super waga - na razie wszystko działa bez problemów. Ładna, solidna, i łatwa do użycie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-08-14
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Szczecin
2021-06-07
Działa i jest precyzyjna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Poznań
2021-05-23
Niedroga, dobrze wykonana waga, nie tylko dla baristy. Prosta w obsłudze, wskazania powtarzalne. Kolejny dobry zakup w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Norbert, Stalowa Wola
2021-05-21
Waga w porządku. Jedynym minusem jest znaczne opóźnienie w wyświetlaniu wyniku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2021-04-30
Super.Używam nie tylko do kawy, ale i do gotowania. I chyba rzeczywiście jest kuloodporna :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poznań
2021-04-08
Działa bez zarzutu. O wiele łatwiej się parzy niż w zestawie waga+telefon.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Płock
2021-04-04
Waga jest dość wolna, trzeba nauczyć się z nią pracować. Irytujący jest też fakt, że po kilku minutach bezczynności wyłącza się automatycznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnów
2021-04-02
Nadspodziewanie pomocna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Walbrzych
2021-04-01
Bardzo dobra waga ze stoperem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Sosnowiec
2021-02-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Łódź
2021-02-18
Prosta w obsłudze, odporna na zalania i łatwa w czyszczeniu. Mam drugi miesiąc i póki co nie ma żadnych zastrzeżeń. Nie słyszałem też, żeby szybko się psuły (znajomi używają od kilku lat), więc wygląda, że to dobry zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Łódż
2021-02-01
Waga spełnia moje oczekiwania , bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2021-01-30
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Łódź
2021-01-30
Jestem zadowolona z produktu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2021-01-29
Wszystko dotarło błyskawiczne, a do tego bylo ślicznie zapakowane z miłym kawowym napisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, SOSNOWIEC
2021-01-29
Jestem bardzo zadowolony. Waga wygląda bardzo ładnie i spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anastasiia, Gdansk
2020-12-28
Polecam! Tanio i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2020-12-11
Brakuje jakieś gumy na wagę dla bezpieczeństwa ale poza tym super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-11-12
Polecam. Super produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-10-08
Świetna waga. Używam na codzień, do parzenia ale i przy gotowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2020-08-11
Nie wiem czy można powiedzieć o wadze, że jest dokładna, jeżeli w różnych miejscach na wadzę pokazuje różna wagę, wystarczy, że przesunie się element na wadzę np. do tyłu wagi i waga pokazuję inną wielkość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rzeszów
2020-06-12
Bardzo dokładna i wygodna waga. Wbudowany stoper pozwala na bardziej komfortowe parzenie kawy. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kielce
2020-06-12
Jak najbardziej polecam. Przy parzeniu kawy waga ze stoperem staje się niezwykle użyteczna, dobrze wykonany produkt. A i może służyć nie tylko do kawy ...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Zielona Góra
2020-03-29
Przemyślany, bardzo dobry produkt. Połączenie stopera z wagą, pozwalającą na odważanie z optymalną dokładnością zarówno kawy do zmielenia, jak również masy podczas parzenia kawy. Zastępuje mi dwie wagi i stoper w zegarku naręcznym, których używałem przy parzeniu kawy, zanim ją kupiłem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel