Opinie o Waga Hario Drip Scale - czarna

  • Doskonałej jakości elektroniczna waga japońskiej firmy Hario. Świetnie się sprawdzi do ważenia ziaren kawy do parzenia kawy alternatywnymi metodami. Drip Scale ma wbudowany timer, czytelny wyświetlacz i funkcję tarowania. Górna granica pomiaru to 2kg.
Kod produktu: 4977642021907
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poznań
2021-04-08
Działa bez zarzutu. O wiele łatwiej się parzy niż w zestawie waga+telefon.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Płock
2021-04-04
Waga jest dość wolna, trzeba nauczyć się z nią pracować. Irytujący jest też fakt, że po kilku minutach bezczynności wyłącza się automatycznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnów
2021-04-02
Nadspodziewanie pomocna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Walbrzych
2021-04-01
Bardzo dobra waga ze stoperem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Sosnowiec
2021-02-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Łódź
2021-02-18
Prosta w obsłudze, odporna na zalania i łatwa w czyszczeniu. Mam drugi miesiąc i póki co nie ma żadnych zastrzeżeń. Nie słyszałem też, żeby szybko się psuły (znajomi używają od kilku lat), więc wygląda, że to dobry zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Łódż
2021-02-01
Waga spełnia moje oczekiwania , bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2021-01-30
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Łódź
2021-01-30
Jestem zadowolona z produktu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2021-01-29
Wszystko dotarło błyskawiczne, a do tego bylo ślicznie zapakowane z miłym kawowym napisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, SOSNOWIEC
2021-01-29
Jestem bardzo zadowolony. Waga wygląda bardzo ładnie i spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anastasiia, Gdansk
2020-12-28
Polecam! Tanio i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2020-12-11
Brakuje jakieś gumy na wagę dla bezpieczeństwa ale poza tym super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-11-12
Polecam. Super produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-10-08
Świetna waga. Używam na codzień, do parzenia ale i przy gotowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2020-08-11
Nie wiem czy można powiedzieć o wadze, że jest dokładna, jeżeli w różnych miejscach na wadzę pokazuje różna wagę, wystarczy, że przesunie się element na wadzę np. do tyłu wagi i waga pokazuję inną wielkość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rzeszów
2020-06-12
Bardzo dokładna i wygodna waga. Wbudowany stoper pozwala na bardziej komfortowe parzenie kawy. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kielce
2020-06-12
Jak najbardziej polecam. Przy parzeniu kawy waga ze stoperem staje się niezwykle użyteczna, dobrze wykonany produkt. A i może służyć nie tylko do kawy ...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Zielona Góra
2020-03-29
Przemyślany, bardzo dobry produkt. Połączenie stopera z wagą, pozwalającą na odważanie z optymalną dokładnością zarówno kawy do zmielenia, jak również masy podczas parzenia kawy. Zastępuje mi dwie wagi i stoper w zegarku naręcznym, których używałem przy parzeniu kawy, zanim ją kupiłem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel