Opinie o Filtry papierowe do dripa Hario V60-01 40szt

  • Papierowe filtry do drippów Hario o rozmiarze V60-01. Filtry są potrzebne do prawidłowego zaparzenia kawy w drippie. Kształ stożka sprawia, że filtry są łatwe w użyciu. Nadają się również do chemeksu. Opakowanie: 40 sztuk.
Kod produktu: 4977642723214
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 39 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2021-09-03
Idealnie pasują do V60-01. Ładne opakowanie. Nie pękają, nie drą się. Owinięte są jeszcze folią więc nie wilgotnieją.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Gostyń
2021-07-03
Filtry papierowe V60 01 - polecam. Sklep Konesso - jak zwykle na na sześć, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Trzebnica
2021-07-03
Dla mnie są to najlepsze filtry dostępne do V60. Mają nieco większą przepuszczalność od podobnych, dostępnych w większych opakowaniach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Sosnowiec
2021-06-25
Najlepsze filtry do v60
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-06-21
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-06-14
Spełniają świetnie swoją rolę, dobra cena. Na pewno będę je jeszcze kupował.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2021-06-13
Mam wrażenie, że są to nieco inne filtry, niż te pakowane po 100 (chyba nadal wg starszej technologii; brak zakładki i inny papier). Chyba wolę nieco te nowe, ale i tak 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kaz, Rzeszów
2021-06-05
Wszystko sprawnie przebiegło, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Wrocław
2021-05-31
Szybko, tanio i bardzo sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Stalowa Wola
2021-05-21
Oryginalne, bardzo dobre filtry. Jednak w mojej opinii ustępują miejsca na szczycie podium filtrom z drugiej fabryki w Japonii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Katowice
2021-04-12
Nie mam zbyt dużego doświadczenia jeśli chodzi o filtry do kawy więc moja opinia będzie raczej mało pożyteczna. Filtry spełniają swoją rolę, nie wyczuwam w nich jakichś zapachów mogących wpłynąć na smak kawy, a tym samym nie widzę żadnych powodów by ich nie polecić :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, LYSKI
2021-04-09
Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2021-03-23
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Wrocław
2021-03-07
Filtr jak filtr. Robi swoje nie psując smaku kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2021-02-28
Zakupione na prezent, paczka dobrze zapakowana, same filtry w tekturowym pudełku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Kraków
2021-02-27
szybka wysylka, wszystko w porzadku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2021-02-13
Dobre filtry do dripa. Tyle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Chorzów
2021-01-29
Dobra jakość. Idealnie pasują do dripa z tej samej firmy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Libiąż
2021-01-12
Polecam, sprawdzony produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Milanówek
2021-01-02
Zgodnie z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Ełk
2020-11-15
Bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2020-11-14
Godne polecenia. Nie wpływa na smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2020-11-09
Godne polecenia. Nie wpływa na smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Krzyżanów
2020-10-30
Filtr jak filtr, robi co ma robić :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, KATOWICE
2020-10-24
Najbardziej lubię właśnie te filtry, pakowane po 40 szt. - japońskie. Są najcieńsze, więc i najszybsze - najlepiej mi się w nich parzy, dają największą kontrolę. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Wrocław
2020-10-08
Filtr jak filtr. Co tu pisać. Nie śmierdzi, nie zapycha się. Działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Wrocław
2020-06-11
Filtry spełniają swoje zadanie. Spakowane są w kartonik. Oczywiście jakość na wysokim poziomie, nie pozostawiają posmaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-05-19
Najlepszy wybór do dripa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Gdańsk
2020-05-12
Dobrze wykonane filtry, spełniają swoje zadanie. Nic dodać, nic ująć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kraków
2020-03-06
Wykonane z materału o dobrej jakości, spełniają wzorowo swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Strzyżów
2019-12-15
Dobre filtry, spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, KATOWICE
2019-08-12
Klasyczne filtry do drippera Hario V60-01 - spełniają swoje zadanie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-27
Filtry dobrej jakości, zgodne z opisem. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Sosnowiec
2018-07-29
Filtry dobrej jakości, zgodne z opisem. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2017-09-10
Towar zgodny z opisem. Dobre wykonanie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-01-03
Filtry dobrej jakości, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2015-10-06
Filtry do najmniejszego dripera Hario. Wykonane z grubszej bibułki bardzo dobrej jakości. Są warte swojej ceny - kawa Illy Moka wyszła bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
    pixel