Opinie o Zaparzacz do kawy Hario V60 Drip Decanter 700ml

  • Drip Decanter Hario to połączenie Chemexa i Dripa. Składa się z filtra V60 typowego dla dripa i ze szklanej karafki, wyglądem zbliżonej do Chemexa. Urządzenie to pozwala na zaparzenie i podanie dobrej kawy w jednym urządzeniu, przez co jest funkcjonalne.
Kod produktu: 4977642142558
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Cisie
2022-11-16
Bardzo fajny nie mam zastrzeżeń żadnych po 2 tyg użytkowania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Gdańsk
2022-10-18
Ładny i fajny sprzęt, klasyk przelewowy, trzeba tylko uważać mozna łatwo stłuc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bytom
2022-10-16
Wszystko git, zaparzacz przyzwoicie się prezentuje :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, Gdańsk
2022-09-16
Polecam. Ciekawy smak kawy podczas parzenia tą metodą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-08-04
Bardzo poręczny zaparzacz na dwie duże kawki. Gumowy uchwyt b. dobrej jakości. Naprawdę warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Nowy Sącz
2022-07-26
Ciekawy design, bardzo dobrze wykonany. Parzenie kawy w tym "urządzeniu" wymaga jednak cierpliwości i czasu. Ale jak dla mnie - warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Udo, Warszawa
2022-07-22
Mi się podoba. Łatwo sie myje i ma dripper. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, SOSNOWIEC
2022-07-13
Proste i jednocześnie rewelacyjne rozwiązanie do zaparzania więcej niż jednej kawy. Całość bardzo dobrej jakości. Co dziwne Made in Japan (nie China)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Poznań
2022-05-11
Sprzęt fajny, super design. Tylko przelew i filtr moglyby byc większe bo sa mniejsze niz w standardowym v60 i tak naprawde jednorazowo woecej kawy w tym nie zrobisz. Wysylka mega szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Liszki
2022-04-28
świetny sprzęt, szybka dostawa, wszyscy zadowoleni z jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdynia
2022-04-23
Fantastyczny zaparzacz! Wcześniej miałam chemexa, który się zbił i zastąpiłam go tańszym hario i nie żałuję! Super jakość parzenia i dużo łatwiej się go myje - polecam każdemu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-04-09
Poręczny i praktyczny gdy chce się zrobić więcej niż dla jednej osoby kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Rakowiska
2022-03-07
Wysoka jakość produktu, poręczny,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2022-01-26
Świetny produkt, jak już się nauczysz obsługiwać. :) Ale to nie jest bardzo trudne i kawa wychodzi dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Przemyśl
2022-01-13
Piękny, designerski produkt. Ponadto funkcjonalny. Super sprawdza się w codziennym użytkowaniu i ładnie wygląda.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Gdańsk
2021-12-31
Genialne urządzenie, najlepsza opcja na przelew w relacji cena jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2021-10-17
świetny dzbanek , kawa wychodzi przepyszna, a design zachwyca. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Denis, Warszawa
2021-09-14
Świetnie spisuje się do parzenia codzienne dawki kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Elbląg
2021-08-11
świetny sprzęt
Opinia naszego klienta w
    pixel