Opinie o Kawa ziarnista Pellini Espresso Bar Vivace 1kg

Kawa ziarnista Pellini Espresso Bar Vivace 1kg - opinie w konesso.pl
  • Pellini Espresso Bar Vivace to wysokiej jakości kawa ziarnista, mieszanka arabiki i robusty w proporcjach odpowiednio 70% i 30%. Kawa palona średnio mocno - aromatyczna i wyrazista w smaku bez nadmiernych nutek goryczy czy kwasowości.
Kod produktu: 8001685122423
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 50Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, NOZDRZEC
2019-06-03
super mix - wyważone proporcje, konkretna kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-11-20
Polecam.Niezłe espresso.Przyzwoita cena.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gołkowice
2018-11-11
Polecam tą kawę, chciałam spróbować czegoś innego niż zawsze i trafiłam w 10 :)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2018-10-28
Uniwersalna kawa do biura, znakomity stosunek jakości do ceny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2018-09-13
Bardzo dobra kawa. Smaczne, dające rano kopa espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Poznań
2018-08-13
Kawa przepyszna! Chciałam wracać z urlopu żeby móc się jej napić w biurze! ;) :D
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Mielec
2018-07-06
Kawa bardzo dobra. Za ta cenie idealnie rozwiązanie. Nie za droga a w smaku bardzo dobro. Zarówno do espresso jak i białych kaw.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, Miękinia
2018-04-21
Dużo zależy od ustawień sprzętu. Jak dla mnie kawa idealna, espresso w smaku wspaniałe. Jednak żona twierdzi że kwaskowa. Napewno jednak będę dalej kupował tę kawę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-04-09
Bardzo dobra kawa, mocne espresso stawia rano na nogi. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Działdowo
2018-01-30
Pyszna kawa. Jakość cena rewelacja.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kuźnica
2018-01-04
Smaczna kawa o wyrazistym smaku. Na pewno jeszcze do niej wrócę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Zawidów
2017-10-22
Super z mlekiem jak i bez,aromatyczna,smaczna. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-06-12
Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rudns
2017-04-17
Kawa świetna z mlekiem, doskonała Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-02-12
Błyskawiczna dostawa. Kawa doskonała
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-01-21
Kawa świetna w smaku i zapachu za naprawdę uczciwą cenę. Polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wilczyn
2016-12-23
super kawa do espresso, czuć odrobinę kwasowości przy "dużej czarnej" - nadaje sie bardzo dobrze na poranne cappuccino
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Boguchwała
2016-12-04
Mocna, dobra kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Nowy Targ
2016-06-27
Jedna z moich ulubionych - to już drugie i pewnie nie ostatnie opakowanie tej kawy jakie zakupiłam w sklepie KONESSO!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2016-04-23
Bardzo dobra kawa, jak to Pellini :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2016-02-11
Dobra kawa za niska cenę Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-01-07
Kawa warta swojej ceny. Aromat, smak - OK. Pewnie kupię jeszcze nie raz:-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2016-01-07
Dobra ,mocna kawa w sam raz na pobudzające espresso . Błyskawiczna wysyłka .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Rzeszów
2015-12-29
dobra kawa - mogę polecić. Sklep na 5
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2015-11-03
kawa smaczna ale szukam dalej swojego ideału:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Zabrze
2015-10-12
Jak to Pellini - uważam, że nie potrzebuje rekomendacji. Bardzo smaczna kawa, a dodatek robusty powoduje zwiększoną ilość kofeiny i o to właśnie chodzi.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2015-05-21
Dodatek Robusty dodaje wyrazistości, kawa dająca "moc", co wyraźnie czuć w espresso. Zdecydowanie polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Warszawa
2015-03-18
Bardzo smaczna kawa, łagodna, aromatyczna, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2015-03-06
Kawa wyrazista w smaku, bardzo dobra z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kąpino
2015-02-16
Kawa bardziej wyrazista niż superiore. Mocniejsza, ale bez goryczki
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2014-10-23
Kawa dla każdego choć mojej żonie nie przypadła do gustu, ale tym się nie martwię bo cała paczka jest wyłącznie dla mnie i mnie smakuje wybornie. Jak do tej pory nie zawiodłem się na kawach Pellini, a ta jest wyborna oczywiście dla mnie bo nie dla mojej żony. Polecam z czystym sumieniem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-10-12
Kawa warta swojej ceny. Moc, aromat, smak - ma wszystko czego kawosz szuka. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, świebodzin
2014-09-05
Kawa jest dobra, aczkolwiek, nadal poszukuję tej właściwej, którą będę się delektował. Andrzej , Świebodzin
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Osiek
2014-08-13
Z wszystkich kaw jakie tu kupiłem ta smakuje mi najbardziej . Jest rewelacyjna .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2014-08-11
Bardzo dobra kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-08-06
Kawa smaczna, aromatyczna. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdynia
2014-08-02
bardzo dobra,świetna jakość do ceny. jest łagodna a jednocześnie ma smak.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anita, Kowal
2014-07-29
dobra kawa za tą cenę, najlepsza w postaci espresso,bez kwaśnej nuty,
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2014-07-25
Kawa bardzo dobra, aromatyczna, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Płock
2014-07-03
Doskonała kawa, bez nadmiernej goryczy i kwasowaści.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2014-07-01
Dość mocna aromatyczna kawa. Ja piję ją z dodatkiem mleka - polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, STARE MIASTO
2014-06-23
bardzo smaczna kawa ,fajny aromat, przyjemna moc , smaczna równiez z mlekiem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2014-06-19
bardzo dobra
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-05-19
Ciemno palona, zdecydowana i mocna w smaku, cappuccino będzie mocniejsze z tej kawy, crema także dość ciemna. Dobra kawa ale nie w moim guście, wolę nieco jaśniej palone. Jakość do ceny jak najbardziej godna polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2014-03-31
Kawa bardzo aromatyczna, świetna z mlekiem. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Wrocław
2014-02-05
Bardzo aromatyczna kawa do ekspresów cisnieniowych, dla mnie najlepsza kompozycja arabica&robusta- mocna, ale nie gorzka i nie kwaśna- doskonała do macchiato
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2014-01-23
Dobra jakość do ceny.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel