Opinie o Kawa ziarnista Pellini Espresso Bar Vivace 1kg

  • Pellini Espresso Bar Vivace to wysokiej jakości kawa ziarnista, mieszanka arabiki i robusty w proporcjach odpowiednio 70% i 30%. Kawa palona średnio mocno - aromatyczna i wyrazista w smaku bez nadmiernych nutek goryczy czy kwasowości.
Kod produktu: 8001685122423
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 196 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Sztabin
2021-10-25
Super polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-10-24
moja ulubiona kawa o każdej porze.polecam każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Lublin
2021-10-15
Przepyszna kawa, nie jest ostra, kwaśna. Ma łagodny smak i przepiękny zapach. Idealna do ekspresu ciśnieniowego. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2021-10-11
Mniam mniam pyszunia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2021-10-03
Trochę rozczarowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Jelenia Góra
2021-09-24
Bardzo szybk dostawa, solidnie zapakowane Kawka przepyszna !;) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Połczyn-Zdrój
2021-09-21
jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kąty Wrocławskie
2021-09-14
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Warszawa
2021-08-24
Pellini to jedna z moich ulubionych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-08-19
jedna z najlepszych kawusi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Połczyn-Zdrój
2021-08-10
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Nysa
2021-07-23
Pyszna, pachnąca, ulubiona kawa. Sklep na piątkę z plusem! Wysyłka, kontakt- wszystko na tip top
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIAN, POBIEDZISKA
2021-07-19
dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Żory
2021-07-19
Dla mnie najlepsza kawa z tej palarni, nieduża kwasowość, obfita crema. Chyba się od niej uzależniłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-07-18
Dobra kawa wysyłka super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-07-17
wyrazista w smaku,jedna z lepszych kaw do której wracam zawsze po innej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Dobre
2021-07-12
stała pozycja w moich zakupach, zawsze pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Katowice
2021-07-09
Kolejne zamówienie i kolejna świetna obsługa. Szybko, sprawnie bez najmniejszych problemów. Cena jest zawsze konkurencyjna dzięki czemu, sklep Konesso wygrywa wszelkie porównania. Dziękuję bardzo za miłą współpracę i do kolejnego zamówienia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Czeladź
2021-07-04
Zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kąty Wrocławskie
2021-07-03
Pellini Sepresso Bar - Super kawa, świetna krema, niska kwasowaość. Dostawa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2021-07-03
Supr kawa. Aromatyczna , posiada wyrazisty smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Warszawa
2021-07-01
Bardzo dobra kawa z delikatna pianką, jestem zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, WROCŁAW
2021-07-01
POLECAM FIRMĘ I KAWĘ - WSPANIAŁE ESPRESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Owińska
2021-06-30
Pyszna kawa. Jak dla mnie najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Ząbkowice Śląskie
2021-06-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2021-06-23
Aromatyczna, wyrazista i łagodna w smaku kawusia. Polecam do mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-06-21
Dobra kawa do biura
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ruda Śląsks
2021-06-18
Jak wszystkie kawy, które zamówiłam jest wyjątkowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Gilowice
2021-06-14
Pyszna kawa,miłe chwile.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Kraków
2021-06-14
Kawa super, jak w opisie, szybka przesyłka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kudowa Zdrój
2021-06-12
Najlepsza kawa. Delikatna cremowa ale ma swoją moc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2021-06-11
Całkiem Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Poznań
2021-06-10
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Goczałkowice Zdrój
2021-06-08
Rewelacja!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-06-07
Intensywny smak, najlepsza na poranne obudzenie się.Gdy raz w niej zasmakujesz to trudno ją zastąpić inną.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LENA, SULEJÓWEK
2021-06-07
Wysoki udział robusty sprawia, że kawa jest intensywna w smaku i aromacie. Polecam do kaw z mlekiem, jaśli lubisz czuć smak kawy z mlekiem, a nie mleka z kawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zawiercie
2021-06-06
pyszna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2021-06-04
Super kawa. Aromatyczna o wyrazinym smaku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2021-05-24
kawa smaczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Owińska
2021-05-20
Uwielbiam poranne i popołudniowe espresso z tej kawy. Idealna kremowa pianka i ten smak.;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2021-05-17
Polecam w 100%, szybko, sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Częstochowa
2021-05-13
Wszystko super. Kawa tak pyszna jak zawsze. Dobra dla ludzi z problemami żołądkowymi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dorota, Kalwaria Zebrzydowska
2021-05-03
Czasami smakuje inaczej niż się spodziewałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Połczyn-Zdrój
2021-04-30
Przepyszna kawa. Rano espresso, potem kawka latte i jest ok. Próbowałam różne kawy, ta jest super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kąty Wrocławskie
2021-04-25
gesta krema, miła goryczka, niska kwasowość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2021-04-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-04-16
Jest ok ale bazzara lepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ikar, Katowice
2021-04-10
Kawa pyszna. Bardzo ładnie zapakowana przesyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Owińska
2021-04-08
Filiżanka tej kawy to dla mnie czysta przyjemność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Katowice
2021-03-29
wszystko super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kudowa Zdrój
2021-03-21
Najlepsza kawa. Bardzo smaczna delikatna, kremowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Połczyn-Zdrój
2021-03-20
Super kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-03-20
Od dawna nie szukam innej kawy...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-03-19
Profesjonalna obsługa A kawka super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2021-03-13
Pełni to prlini. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Głogów
2021-03-12
stale zamawiam realizacja jest bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żory
2021-03-08
delikatny, czekoladowy smak, piękna i trwała crema w espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2021-03-07
Dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Owińska
2021-02-25
Jak dla mnie najlepsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2021-02-22
Kawa ma kwaśny posmak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kąty Wrocławskie
2021-02-17
Super smak, gęsta krema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Mińsk Mazowiecki
2021-02-17
To już moje kolejne zamówienie w tym sklepie, obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Głogów
2021-02-12
Cena bardzo dobra jak na taka jakosc produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zawiercie
2021-02-11
Kawa delikatna a zarazem wyrazista,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2021-02-09
Pellni jest moją ulubioną kawą.Piję ją od dluższego czasu. Gorąco polecam sklep Konesso i kawę Pellini.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Brzeg
2021-02-09
Wszystko super, zgodnie z opisem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Lublin
2021-01-15
Bardzo dobry, delikatny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Sztabin
2021-01-15
Towar i obsługa na piątkę ,jestem mega zadowolona i polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Radomyśl Nad Sanem
2021-01-14
Wyśmienita Kawa, Super Obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Owińska
2021-01-12
Jak dla mnie najlepsza kawa. Przesyłka bardzo szybka!! Od dawna korzystam z usług sklepu Konesso. Wysoki standard obsługi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kudowa Zdrój
2021-01-11
bardzo dobra kawa, delikatny smak. Najlepsza kawa jaką piliśmy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Lodz
2021-01-09
Dobra kawa ale są wyraźne różnice wilgotności między różnymi opakowaniami po 1kg.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-01-08
Bardzo lubię tę kawę, w tej cenie nie ma nic lepszego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skołyszyn
2021-01-04
Kawa bardzo dobrze komponuje się z mlekiem. Nie ma goryczy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kąty Wrocławskie
2021-01-02
Espresso dla mnie idealne, wyrazista goryczka a smak kawy nie podbity żadnym polepszaczem. Krema gruba i trwała. Mariusz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-01-02
Towar wysokiej jakości, wszystko zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Gdynia
2021-01-02
Łagodna i delikatna w smaku bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bau-Serwis, Pruszcz Gdański
2020-12-31
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2020-12-18
zadowolony klient
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2020-12-18
Sklep który ma pełen wybór kawy najlepsza jak dla mnie to Pellini Bar VIVACE I Bazara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Katowice
2020-12-14
Jestem bardzo zadowolona, polecam ten sklep. Szybka przesyłka, pyszna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Gdynia
2020-12-08
Najlepsza kawa i sklep polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Katowice
2020-12-07
Polecam wszystkim sklep Konesso. Szybko, sprawnie w EXTRA cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Gdańsk
2020-12-04
Kawa szyta na miarę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2020-11-30
wszysto ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Katowice
2020-11-21
Towar stale zamawiany więc sprawdzony, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Głogów
2020-11-12
Bardzo smaczna aromatyczna kawaZamawiam od dawna na Konesso.pl ceny naprawdę atrakcyjne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, TOMASZÓW MAZOWIECKI
2020-11-08
Bardzo dobra kawa, zamówiona kolejny raz, tak już do niej przyzwyczajeni, że inna już nie smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Ozorków
2020-11-07
Pyszna kawa. Najlepsza!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-10-31
Świetna kawa o intensywnym, pełnym smaku i wspaniałym aromacie. Dobra mieszanka, która dzięki dodatku robusty pobudza bardziej w jesienne poranki. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2020-10-30
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Gdańsk
2020-10-23
jak zawsze i nieodmiennie najwyższej jakości produkty i bezbłędna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2020-10-16
Jedna z najlepszych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Wieliczka
2020-10-16
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Marki
2020-10-13
Pyszna kawa. Delikatny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2020-10-12
Lubię tę kawę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Nysa
2020-10-09
Pellini, jak zawsze 5/5. Dla koneserów włoskich palarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Warszawa
2020-10-08
Świetna kawa, łagodna i aromatyczna - moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2020-10-02
dobra kawa, każdy ma inny gust, dla mnie ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ks. Jerzy, Poznań
2020-10-02
kawa PELLINI jest wspaniała. Kupuję ją od lat. Mocna. Smak odpowiadający mojemu podniebieniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kielce
2020-09-30
Wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2020-09-24
wszystko ok , profesjonalnie , szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Barcin
2020-09-22
Kawa jaką lubię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Radomyśl
2020-09-20
Bardzo dobra, polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2020-09-20
Bardzo dobra, mocna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Poznań
2020-09-18
Cała rodziny na trzy ekspresy ciśnieniowe pije tylko kawę Pellini. Może to przyzwyczajenie, ale chyba jednak to jakość i smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Chełm
2020-09-13
Super kawa o łagodnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2020-09-11
Pyszniutka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wolsztyn
2020-09-11
Uwielbiam smak i zapach tej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Zamość
2020-09-07
Mnie smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Murowana Goślina
2020-09-06
Jestem zadowolony. Przesyłka szybko dotarła do mnie a kawa Pellini jest dla mnie wszystkim!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kępno
2020-08-30
Szukałam kawy, której nie macie w sklepie ale Pani z obsługi przekonała mnie do kawy pellini espresso bar i faktycznie jest podobna w smaku. Bardzo podoba mi się takie podejście do klienta. Nie kupiłam kawy, którą chciałam w innym sklepie ze względu na świetną obsługę tutaj. Dziękuję i pozdrawiam Kasia ✌️☺️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Gdańsk
2020-06-25
Pellini to po wielu próbach moja obecnie ulubiona palarnia kawy. Kawa ziarnista espresso towarzyszy mi każdego dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2020-06-22
WSZYSTKO OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wrocław
2020-06-15
Bardzo dobra kawa do mleka. Nie za kwaśna, ale też bez mocnego aromatu, który mógłby zanurzyć smak mleka. Dodatkowy plus to stosunek ceny do jakości - kawa tania nie jest ale przy tej jakości akceptowalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2020-06-13
jedna z najlepszych kaw jakie do tej pory wypróbowalismy z mężem.Smakuje nam bardziej niż droższa Bazzara.wystarczająco mocna, nie za kwaśna z długo utrzymującą się pianką.polecamy na każdą porę dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Świebodzice
2020-05-10
4 gwiazdki za fajne komponowanie się z dużą ilością mleka- bez tego kawka moim zdaniem troszeczkę zbyt mocna. Zauważyłem też konieczność zmiany ustawień młynka, czego nie musiałem robić od ponad roku- bez tego kawa bardzo powoli kapała z dozownika. Ogólnie polecam jednak nie jest to majstersztyk.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2020-05-05
Dobra kawa "codzienna". Nie ma nadmiaru goryczy ani kwasowości, sprawdza się zarówno w espresso jak i cappuccino czy late. Nie jest pod żadnym względem wyjątkowa, ale przy rozsądnej cenie, jak najbardziej warta zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Gdańsk
2020-04-30
Bardzo smaczna, łagodna kawa - super pasuje do kaw mlecznych. W tej cenie póki co nie znalazłem lepszej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Pierwoszyno
2020-04-27
Kawa bardzo dobra. Godna polecenia. I jak widać w sklepie jest jej brak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Mińsk Mazowiecki
2020-04-24
Kawa bardzo dobra w dobrej cenie. Polecam sklep, zamawiałam już kilka kaw i akcesoriów do ekspresu i wszystko zgodne z opisem oraz szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, 80-125 Gdańsk
2020-04-23
Bardzo dobra kawa, serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Różyny
2020-04-19
Kawa bardzo nam smakuje. Idealna do kaw mlecznych. Przesyłka ekspresowa, zamówiona kawa o 14tej następnego dnia była u mnie. Gorąca polecam sklep Konesso i kawę Pellini.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2020-03-30
Kawa dobra, uniwersalna, bardzo przyzwoita. Nie jest gorzka ani kwaśna (nawet jak ktoś nie ma w doświadczenia w parzeniu), pobudzająca, ale nie za mocno. Nie ma się do czego przyczepić, oprócz tego, że nie jest to jakaś kawa wyjątkowa :) Polecam tym, którzy nie wiedzą czego szukają, bo na co dzień jak najbardziej jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jaroty
2020-03-25
Jestem początkującym "baristą" ale ta kawa mi bardzo smakuje. Dodatkowo świetna cena. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Paprotnia
2020-03-22
Polecam tą kawę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Błonie
2020-03-11
Za tą ceną bardzo fajna kawa. Kupowałem w promocyjnej cenie - 50 zł. Używam do kaw mlecznych. Smakuje lepiej niż z McDonald.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2020-03-04
Bardzo łagodna ale wyrazista kawa. Super do mleka. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kamienica Polska
2020-02-24
Pyszna kawa.Aromatyczna o wyrazistym smaku. Polecam do espresso. Kontrahent rzetelny i uczciwy profesjonalne podejście do transakcji komunikatywność najwyższego formatu. Przesyłka za każdym razem jest bardzo dobrze zapakowana, z czystym sumieniem Gorąco Polecam kawę i firmę Konesso !!! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zdunska Wola
2020-02-23
Godna polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sochaczew
2020-02-16
Kawa wyśmienita , pobudzająca , takie właśnie lubię , polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2020-02-16
Pyszna kawa.Aromatyczna o wyrazistym smaku. Polecam do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2020-02-08
Polecam tą kawę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2020-02-03
Pyszna kawa. Delikatna, a zarazem bardzo aromatyczna. Jak na razie moja ulubiona w tym przedziale cenowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2020-01-23
Zamówiłem kolejny raz. Jak zawsze niezawodna. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Kielce
2020-01-17
Najlepsza z Pellini :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lipki Wielkie
2020-01-09
Jak na tak sławną palarnie to dużo ziaren popękanych I ukruszonych. Delikatna w smaku, preferuje kawy o mocniejszym, lekko gorzkawym smaku. Za to espresso wręcz idealne, bardzo dobre cappuccino. Cena do jakości super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Nowa Ruda
2020-01-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kwidzyn
2019-12-28
Bardzo aromatyczna i szybko stawia na nogi. Mój pierwszy zakup do ekspresu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Owińska
2019-12-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Szczecin
2019-11-08
Bardzo dobra kawa, świetna do biura, bardzo dobra cena!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Nextep, Kielce
2019-11-04
Kolejna fajna, budżetowa pozycja. Intensywna i aromatyczna, lekko kwaskowa. Dobrze sprawdza się jako zakup do biura.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2019-10-26
Wyrazista w smaku, bardzo dobre espresso jak i z kroplą mleka, trwała crema zostawia „wąsy” na dobry początek dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, OLKUSZ
2019-10-24
Znakomicie smakuje wszystkim naszym klientom. Polecamy szczególnie w czasie oczekiwania wspaniałe espresso. Obecnie pijemy wyłącznie tą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2019-10-10
Pyszna kawa Kupuję ją bardzo często. NIE jest kwaskowa absolutnie! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, NOZDRZEC
2019-06-03
super mix - wyważone proporcje, konkretna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-11-20
Polecam.Niezłe espresso.Przyzwoita cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gołkowice
2018-11-11
Polecam tą kawę, chciałam spróbować czegoś innego niż zawsze i trafiłam w 10 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2018-10-28
Uniwersalna kawa do biura, znakomity stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2018-09-13
Bardzo dobra kawa. Smaczne, dające rano kopa espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Poznań
2018-08-13
Kawa przepyszna! Chciałam wracać z urlopu żeby móc się jej napić w biurze! ;) :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Mielec
2018-07-06
Kawa bardzo dobra. Za ta cenie idealnie rozwiązanie. Nie za droga a w smaku bardzo dobro. Zarówno do espresso jak i białych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Miękinia
2018-04-21
Dużo zależy od ustawień sprzętu. Jak dla mnie kawa idealna, espresso w smaku wspaniałe. Jednak żona twierdzi że kwaskowa. Napewno jednak będę dalej kupował tę kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-04-09
Bardzo dobra kawa, mocne espresso stawia rano na nogi. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Działdowo
2018-01-30
Pyszna kawa. Jakość cena rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kuźnica
2018-01-04
Smaczna kawa o wyrazistym smaku. Na pewno jeszcze do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Zawidów
2017-10-22
Super z mlekiem jak i bez,aromatyczna,smaczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-06-12
Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rudns
2017-04-17
Kawa świetna z mlekiem, doskonała Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-02-12
Błyskawiczna dostawa. Kawa doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-01-21
Kawa świetna w smaku i zapachu za naprawdę uczciwą cenę. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wilczyn
2016-12-23
super kawa do espresso, czuć odrobinę kwasowości przy "dużej czarnej" - nadaje sie bardzo dobrze na poranne cappuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Boguchwała
2016-12-04
Mocna, dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Nowy Targ
2016-06-27
Jedna z moich ulubionych - to już drugie i pewnie nie ostatnie opakowanie tej kawy jakie zakupiłam w sklepie KONESSO!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2016-04-23
Bardzo dobra kawa, jak to Pellini :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2016-02-11
Dobra kawa za niska cenę Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-01-07
Kawa warta swojej ceny. Aromat, smak - OK. Pewnie kupię jeszcze nie raz:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2016-01-07
Dobra ,mocna kawa w sam raz na pobudzające espresso . Błyskawiczna wysyłka .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Rzeszów
2015-12-29
dobra kawa - mogę polecić. Sklep na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2015-11-03
kawa smaczna ale szukam dalej swojego ideału:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Zabrze
2015-10-12
Jak to Pellini - uważam, że nie potrzebuje rekomendacji. Bardzo smaczna kawa, a dodatek robusty powoduje zwiększoną ilość kofeiny i o to właśnie chodzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2015-05-21
Dodatek Robusty dodaje wyrazistości, kawa dająca "moc", co wyraźnie czuć w espresso. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Warszawa
2015-03-18
Bardzo smaczna kawa, łagodna, aromatyczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2015-03-06
Kawa wyrazista w smaku, bardzo dobra z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kąpino
2015-02-16
Kawa bardziej wyrazista niż superiore. Mocniejsza, ale bez goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2014-10-23
Kawa dla każdego choć mojej żonie nie przypadła do gustu, ale tym się nie martwię bo cała paczka jest wyłącznie dla mnie i mnie smakuje wybornie. Jak do tej pory nie zawiodłem się na kawach Pellini, a ta jest wyborna oczywiście dla mnie bo nie dla mojej żony. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-10-12
Kawa warta swojej ceny. Moc, aromat, smak - ma wszystko czego kawosz szuka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, świebodzin
2014-09-05
Kawa jest dobra, aczkolwiek, nadal poszukuję tej właściwej, którą będę się delektował. Andrzej , Świebodzin
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Osiek
2014-08-13
Z wszystkich kaw jakie tu kupiłem ta smakuje mi najbardziej . Jest rewelacyjna .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2014-08-11
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-08-06
Kawa smaczna, aromatyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdynia
2014-08-02
bardzo dobra,świetna jakość do ceny. jest łagodna a jednocześnie ma smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anita, Kowal
2014-07-29
dobra kawa za tą cenę, najlepsza w postaci espresso,bez kwaśnej nuty,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2014-07-25
Kawa bardzo dobra, aromatyczna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Płock
2014-07-03
Doskonała kawa, bez nadmiernej goryczy i kwasowaści.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2014-07-01
Dość mocna aromatyczna kawa. Ja piję ją z dodatkiem mleka - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, STARE MIASTO
2014-06-23
bardzo smaczna kawa ,fajny aromat, przyjemna moc , smaczna równiez z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2014-06-19
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-05-19
Ciemno palona, zdecydowana i mocna w smaku, cappuccino będzie mocniejsze z tej kawy, crema także dość ciemna. Dobra kawa ale nie w moim guście, wolę nieco jaśniej palone. Jakość do ceny jak najbardziej godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2014-03-31
Kawa bardzo aromatyczna, świetna z mlekiem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Wrocław
2014-02-05
Bardzo aromatyczna kawa do ekspresów cisnieniowych, dla mnie najlepsza kompozycja arabica&robusta- mocna, ale nie gorzka i nie kwaśna- doskonała do macchiato
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2014-01-23
Dobra jakość do ceny.
Opinia naszego klienta w
    pixel