Opinie o Filtry papierowe Misarashi do dripa Hario V60-01 - Brązowe 100 sztuk

  • Zestaw 100 papierowych, brązowych filtrów do dripa Hario V60-01. Jednorazowe filtry zapewniają doskonały przepływ wody i zatrzymują kawowe fusy, oddzielając je od naparu.
Kod produktu: 4977642723344
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Anetta, Katowice
2022-07-07
Filtry są dosyć drogie, byłoby lepiej znaleźć tańszy odpowiednik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Józefów
2022-06-08
produkt zgodny z zamówieniem, realizacja błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2022-04-29
Sprawdzona jakość. Paczka 100 szt. Wytrzymałe wręcz idealne do dripa,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, BIAŁOGARD
2022-04-12
Zakupiłam filtry przystosowane do hario. Do tej pory używałam inne papierowe filtry dostępne w sklepach, które nie są przystosowane do drip-u. Teraz parzenie jest wygodniejsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2022-03-14
OK - działają :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Żary
2022-02-18
Dobry produkt, dopasowany do dripa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2022-01-12
Świetny rozmiar... nie tylo do dripa Hario ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Szczecin
2022-01-03
Filtry są w ofercie. Koszty dostawy do zaakceptowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2021-12-27
produkt wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-12-27
Niezawodne każdego ranka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Denis, Warszawa
2021-09-14
Dużo i Eko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Warszawa
2021-09-10
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2021-09-03
bezawaryjne filtry, bez papierowego posmaku, niezmiernie wygodne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Szczecin
2021-09-03
Filtry są w dobrej cenie, nawet z kosztami przesyłki. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Walbrzych
2021-07-01
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Warszawa
2021-06-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Żukowo
2021-06-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Turośń Kościelna
2021-06-24
Filtry bardzo dobrej jakości, podobywują się. Polecam sklep wszystkim miłośnikom kawy a i też herbaty...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2021-06-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kędzierzyn-Koźle
2021-06-21
Super, wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Trupel 51
2021-04-24
Super szybko i tanio
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2021-04-08
Tylko takich i 2 uzywam i osobiscie jestem z nich zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-03-27
Filtry jak najbardziej poprawne i działają, ale jeśli ktoś unika filtrów bielonych ze względów środowiskowych, niech się jeszcze raz zastanowi. :) W przypadku filtrów "brązowych" wypłukanie smaku papieru pochłania przynajmniej 0.5l wrzątku więcej. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Gdańsk
2021-03-01
Dziala
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2021-02-13
Mam nieco mieszane uczucia. Wszyscy mówią, że brązowe są bardziej "papierowe" i to czuć. Ja natomiast... nie czuję żadnej różnicy, a używam naprzemiennie brązowych i białych. Super produkt i tyle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-02-06
Najlepsze filtry do mojego V60
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Zabrze
2021-01-23
Dobrze spełnia swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Warszawa
2021-01-01
Filtry ok.Sprawdzają sie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Gdańsk
2020-12-05
Nie ma co sie rozpisywać, filtr jak filtr, pasuje do dripa hario jak w opisie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Rydzyna
2020-10-26
filtry oryginalne. Wszystko ok :)
Opinia naszego klienta w
    pixel