Opinie o Zaparzacz do Cold Brew Hario Mizudashi Coffee Pot Mini 600ml - Brązowy

  • Zaparzacz Hario, z którym przygotujesz kawę cold brew w swoim domu. Hario Mizudashi Coffee Pot Mini w kolorze brązowym ma pojemność 600 ml, składa się z 3 części i jest bardzo prosty w obsłudze.
Kod produktu: 4977642164307
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Rawicz
2022-10-22
Rewelacyjny stosunek jakości do ceny, a dodatkowo wysyłka ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Matylda, Gdansk
2022-09-26
bardzo dobrze wykonany zaparzacz, kawa wychodzi bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Elbląg
2022-08-24
Mniejszy jest lepszy niż 1l, polecanko dla osób chcących chlapnąć solo koldbru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Poznań
2022-08-20
Idealny do cold brew oraz zaparzania herbaty polecma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Gniezno
2022-08-01
Szybka obsługa i dostawa. Polecam Konesso. Zaparzacz Hario jest bardzo przydatnym i funkcjonalnym urządzeniem w gorące lato. Kawa pełna smaku i aromatów. Doby zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-07-30
Świetne, niezbędne narzędzie do cold brew. Dzięki niemu przestałem przelewać je przez filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2022-06-30
Solidnie wykonany dzbanek, podobnie jak filtr, który wygląda na bardzo wytrzymały. Cold brew wychodzi świetne!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romuald, Olsztyn
2022-06-11
fajne urządzenie kawa na ciepłe dni i zupełnie nowe doznania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Łowicz
2022-06-01
Kawa bardzo dobra. Proste "parzenie". Polecam ze spienionym mlekiem. Cały proces zakupu przebiegł bez problemu. Przesyłka dotarła szybko, porządnie zapakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Toruń
2022-04-14
Idealny produkt do przygotowania ulubione kawy na lato.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2022-04-02
Świetny zaparzacz do Cold Brew - sitko jest szczelne i żadne fusy nie pływają w kawie. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2022-01-14
Dla miłośników cole brew, spełnia swoje zadanie i do tego dobrze się prezentuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2022-01-06
Zastanawiałem się, czy cold brew będzie lepsze niż "ze słoika". Jest.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2021-08-22
Cold Brew wychodzi idealne! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Gdynia
2021-07-29
Rewelacyjny zaparzacz do cold brew. Hit tego lata jak dla mnie. Sitko bardzo szczelne. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-07-13
Świetny dzbanek, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2021-03-28
Świetny zaparzacz do Cold Brew. Kawa wychodzi wyśmienita, dzięki czemu upały nie straszne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Zabrze
2020-12-19
Dobrze spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Radom
2020-09-06
zgodny z opisem dla mnie O.K. polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel