Opinie o Aeropress GO - zaparzacz do kawy

  • Mniejsza wersja popularnego zaparzacza AeroPress, która zmieści się w każdej torbie lub plecaku. Zestaw zawiera AeroPress Go, kubek, pokrywkę, mieszadełko, miarkę, pojemnik na filtry oraz pakiet 350 papierowych filtrów.
Producent: AEROBIE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 144 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Suwałki
2023-01-31
Powiem tak jestem bardzo zadowolony zakupu. AeroPress Go super sprawa możesz zabrać prawie wszędzie a kawa bajka bardzo polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Poznań
2023-01-29
Genialny! W podróży jest idealny, nie mam żadnych zastrzeżeń. Do korzystania na codzień, rekomendowałbym większy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Yevhen, Wrocław
2023-01-18
like it. Easy to brew, easy to clean, easy to put into a bag while traveling.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2023-01-16
kupione w prezencie, osoba obdarowana jest bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kamionek
2023-01-13
Miłe zaskoczenie. Troszkę się bałem, bo to wymysł amerykański ale niepotrzebnie. Pyszna kawa i pełna kontrola nad co chce się osiągnąć. No i w przypadku GO fajnie, że jest to bardzo kompaktowa konstrukcja. Pyszna kawa dostępna w każdym miejscu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Sosnowiec
2023-01-05
Zaparzacz zajmuje mało miejsca, łatwy w obsłudze. Kawa wykonana w urządzeniu pozbawiona jest kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, Włocławek
2023-01-03
Świetny sprzęt, prosta obsługa, wykonany z dobrych materiałów, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2022-12-23
Fantastyczny kompan w podróży! Świetna kawa za każdym razem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cristina, Gdańsk
2022-12-14
Warto. Szybko do mycia, niesamowity kompaktowe, a zawsze mozna ufac przygotowanie kawa w metoda inverse.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2022-11-25
Aeropress w wersji "wszystko w jednym", nadający się do wrzucenia luzem do plecaka. Większa mobilność wiąże się jednak z mniejszą pojemnością (200ml) oraz węższym kołnierzem, przez co niemożliwe staje się przeciskanie kawy do szerszych kubków. Świetnym rozwiązaniem jest plastikowe etui na filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2022-11-06
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Rzęczkowo
2022-10-23
Smaczna klarowna kawa, wydaje się, że jest delikatniejsza niż parzona innymi metodami. Ten model to mój drugi Aeropres, zakupiony z powodu kompaktowości i łatwości w przewożeniu. Pomysłowe rozwiązanie: opakowanie i kubek w jednym. Jedyny mały minus, że z powodów spowodowanych dostosowaniem do opakowania i mobilności w tym Aeropresie przygotujemy jednorazowo mniejszą porcję kawy. Przy świadomym zakupie - gwarantowane zadowolenie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Puławy
2022-10-22
zamieniłem ekspres do kawy Tassimo na Aeropress i to był dobry wybór. Teraz pije kawe jaką chce i gdzie chce. Jeszcze młynek i będę w niebie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2022-10-22
Fajny! Trochę za drogi, ale robi robotę. A najlepsze w AreoPresie jest to, że nie ma sprzątania. Wystarczy opłukać wodą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2022-10-21
Sklep godny polecenia. Szybka dostawa, towar zgodnie z oczekiwaniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kutno
2022-10-15
Kawa zupełnie inna w smaku - o wiele lepsza. Sam produkt jest wysokiej jakości. Nie mam zastrzeżeń i polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kielce
2022-10-15
Świetny produkt. Przewyższył moje oczekiwania. Kawa wychodzi pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2022-10-15
Kupiłem aby spróbować. Teraz nie pamiętam kiedy ostatnio robiłem kawę inaczej niż w aeropressie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ryn
2022-10-15
Szybka i sprawna wysyłka, zaparzacz bardzo praktyczny w podróży. Łatwe używanie i mycie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Kraków
2022-10-15
Fajna sprawa. Spełnia moje potrzeby i pozwala wyciagnąć z ziaren wiecej aromatu niż przy tradycyjnym zaparzaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Biała Podlaska
2022-10-15
Nie bez powodu tak popularny sposób parzenia. Wersja GO ma w sobie wszystko co potrzebne do zaparzenia porządnej kawy. Pakuje się w „w sobie” i nie zajmuje dużo miejsca, także zabieram go na wyjazdy i do pracy. Polecam, zwłaszcza do eksperymentowania z kawami i procesem parzenia - w minutę do dwóch mamy kawę taką jak chcemy, bez fusów i zbędnego sprzątania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2022-10-15
Mały, zgrabny, łatwo wrzucić do plecaka z kawą i w drogę! Aeropress jak to aeropress - spełnia swoje zadanie w stu procentach. W zestawie dużo filterków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Katowice
2022-10-04
Aeropress prosty w obsłudze, idealny dla amatorów i osób zaczynających swoją przygodę z kawą. Bardzo fajna opcja na podróż
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Barany
2022-09-12
W końcu mam i używam, a to dzięki promocji w Konesso, której się nie oparłem ;) Kawa zaskakująco dobra, zarówno "etiopie", jak i środkowoamerykańskie. Ładnie uwypuklone smaki (metoda odwrócona, przez podwójny filtr). Materiały i wykonanie bez zarzutu, można się co najwyżej przyczepić niezamykalnego pojemnika na filtry, choć to drobiazg. Idealne rozwiązanie na wyjazd.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2022-09-05
Świetny zaparzacz do używania na co dzień, choć wolę klasyczny ze względu na wybraną metodę parzenia i potrzebę większej pojemności
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Lubin
2022-09-03
Aeropres dla osób interesujących się tematem jest znany. Jakość super, fajnie przemyślany sposób składania. Zasadniczo brak uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warsaw
2022-09-02
Świetny, mały, kompaktowy! Przemyślany desing sprawia, że wszystko potrzebne do zaparzenia kawy, składa się w malutkie pudełeczko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2022-08-29
Super na jakieś biwaki czy wypady w góry. Kompaktowy rozmiar łatwo zmieści. W plecaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-08-26
Wszytko sprawnie i szybko zostało zrealizowane. Produkt najlepszej jakości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2022-08-22
zaparzacz jest mały, łatwy w obsłudze, dobry na wyjazdy, zajmuje mało miejsca po spakowaniu, a kawa-przepysznie zaparzona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Warszawa
2022-08-20
kawa z tego zaparzacza smakuje super lepiej niż z nie jednego ekspresu . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tulce
2022-07-28
Bardzo jestem zaskoczony , że z tak prostego urządzenia jakim jest areopress, zrobić tak smaczną i aromatyczną kawę.Zakup trafiony w dziesiątkę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2022-07-10
Dobry, kompaktowy sprzęt, nie mam zastrzeżeń, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2022-07-02
Aeropress sprawdza się w 100%, używam go na wycieczki w góry i jestem mega zadowolony, naprawdę pomysł stworzenia wersji turystycznej kompaktowej jest wręcz idealnym na tego typu rozwiązania. Jedynym minusem tego zestawu jest pojemnik na filtry. Oba otwierają się nie ma jak ich zachaczyc aby były zamknięte wiec jeżeli będzie wiatr będzie ryzyko wysłuchania filtrów, stad jedna gwiazdka mniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wroclaw
2022-07-02
supeer sprawa polecam wszystkim kawoszom w ternie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Częstochowa
2022-06-25
Fenomenalna rzecz dla każdego, kto nie może żyć bez kawy! Sprawdzony w górach i na wycieczkach. Lekki,bardzo prosty w użyciu, a kawa smakuje wyśmienicie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Łódź
2022-06-24
Bardzo fajny aeropress. Jest mniejszy i bardziej kompaktowy względem wersji podstawowej, a dzięki temu zajmuje znacznie mniej przestrzeni, ponieważ wszystko mieści się w jednym pojemniku. Z młynkiem 1zpresso K-PLUS kawę można robić w trasie (wystarczy mieć termos z wrzątkiem). Oba urzadzenia mają kompaktowe opakowania, które z łatwością zmieszczą się w plecaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gorzów Wielkopolski
2022-06-21
Rewelacja. Poręczność i łatwość czyszczenia dużym atutem. Jakość wykonania na doskonałym poziomie. Stosunek cena-jakość wzorowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Bydgoszcz
2022-06-19
Kawa z aeropressu smakuje wyśmienicie. Trzeba jednak nauczyć się ją zaparzać. Nie ma jednej jedynie słusznej metody. Każdy musi znaleźć swój sposób. Ja ciągle jeszcze eksperymentuję. Zaparzacz jest dobrze wykonany i bardzo kompaktowy. Zajmuje mało miejsca podczas podróży. Jestem bardzo zadowolony zarówno z produktu, jak i z przebiegu zakupów. Mogę szczerze polecić zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Jozefow
2022-06-13
Super sprzęt, dobra i szybka dostawa. Dobry sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Bielsko-Biała
2022-06-10
miniaturowa wersja klasycznego aeropressu - czyli proste rozwiązanie na pyszną kawę w lesie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kwidzyn
2022-06-10
Kapitalny zaparzacz! W wersji GO świetnie sprawdza się poza domem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Mokry Dwór
2022-06-06
Z aeropressu jestem bardzo zadowolony. Wszystko działa jak należy. Kawa z niego przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Świdnica
2022-05-23
nie ma co dużo pisać aeropress dla tych co chcą eksperymentować, "go" dla kochających podróże.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Biłgoraj
2022-05-13
Dobra jakość, wszystko ok. Przyjemnie się używa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Olsztyn
2022-05-13
Wygodny w użyciu, kawa smakuje zupełnie inaczej niż podczas parzenia po "polsku".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Leszno
2022-05-03
Towar zgodny z opisem. To już drugi aeropress jaki zamówiłem, tym razem wersja turist
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Warszawa
2022-04-23
Atrakcyjna cena, dobra jakość produktu oraz szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2022-03-08
Wszystko w porządku, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2022-02-24
Super, na rower jak znalazł.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Białystok
2022-02-17
świetnie się sprawdza na wyjazdach :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ella, Warszawa
2022-02-16
Super! Poprawne expresso w 5min. Sklep jak zwykle 5+, dziękuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Katowice
2022-01-23
Sprzęt zgodny z opisem, szybka i sprawna wysyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Susanne, Świerklany
2022-01-21
Naprawdę jestem zadowolona! Kawa pyszna, smakuje mi nawet bardziej niż z kawiarki, a taka piliśmy do tej pory na wyjazdach. Na plus że wszystko się ładnie pakuje do kubka. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Poznań
2022-01-21
Świetna rzecz! Porządne wykonanie, łatwość czyszczenia, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stawiski
2022-01-20
Spełnia swoją rolę, cena dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kaja, Czaplinek
2022-01-18
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Koszęcin
2022-01-17
Szybko i sprawnie. Aeropres spełnia moje oczekiwania. Fajnie wykonany z dobrych materiałów. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Łomianki
2022-01-17
Bardzo przydatny na wycieczkach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Gdańsk
2022-01-17
Bardzo dobry produkt. Wiele możliwości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Nowy Sącz
2022-01-17
Bardzo fajny zaparzacz, mały i kompaktowy, wszystko w jednym pudełku. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Siewierz
2022-01-16
Wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Węgierska Górka
2022-01-14
Sprawdza się idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, JAWORZNO
2022-01-14
Urządzenie jest takie jak w opisie, działa, wszystko jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2022-01-14
Bardzo dobry produkt i ekspresowa przedświąteczna wysyłka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Białystok
2022-01-13
Parzenie kawy za domem nigdy nie było takie proste :). Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sonia, Bydgoszcz
2022-01-13
Super sprzęt, polecam każdemu fanowi dobrej kawki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Warszawa
2022-01-10
Świetne i poręczne urządzenie, zmieści się do każdego bagażu, a nawet torebki :) Kawa wychodzi bardzo dobra. Polecam z czystym sumieniem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Rybnik
2022-01-10
Wygodna opcja dla miłośników czarnego napoju - zabierz swój kawowy "mini ekspres" ze sobą w drogę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, PŁOCK
2022-01-08
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Gorzów Wielkopolski
2022-01-07
Świetny sprzęt w świetnej cenie. Jeśli chcesz dobrą kawę wypić tam gdzie jesteś to jest coś dla Ciebie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Olsztyn
2022-01-05
Sprawdza się rewelacyjnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2022-01-04
klasyk w przenośnym wydaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jary
2022-01-04
Bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Gorzów Wielkopolski
2022-01-03
Rewelacja, trzeba wielu prób, aby znaleźć smak, którego się szuka, ale nawet najprostsze przeciskanie daje świetne rezultaty a do tego łatwość mycia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zduńska Wola
2022-01-03
Świetny i praktyczny zaparzacz. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Nowy Sącz
2022-01-03
Wszystko ok, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tymoteusz, Kraśnik
2021-12-31
Najlepsza zabawka dla chcących czegoś więcej niż codzienna kawa dużym kubku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lublin
2021-12-30
Bardzo przydatny ekspress przy wyjazdach, kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Kędzierzyn-Koźle
2021-12-29
Solidne, dobrej jakości materiały, łatwy w użytkowaniu, bardzo mobilny. To plusy. Z minusów muszę wskazać kiepskiej jakości pojemnik na filtry (ciężko go skutecznie zamknąć), brak oznaczenia pojemności miarki (mała niedogodność).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Zabrze
2021-12-27
Świetny gadżet, na nowo nabrałem ochoty na parzenie kawy w domu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-12-27
wszystko super gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zamość
2021-12-26
Super sprawa w plenerze kawusia elegancko smakuje.polecam aeropress
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Chorzów
2021-12-24
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żanetta, Palędzie
2021-12-23
Super produkt, sprawdził się na wycieczce w górach. Znajomym kawa również smakowała. Polecam i dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecin
2021-12-22
To był strzał w dziesiątkę. Na ryby, na biwak, na spacer, a nawet do hotelu. Korzystam i jestem bardzo zadowolony. Polecam każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Szczecin
2021-12-21
Aeropress w wersji podróżnej. Wszystko w 100% zgodne z opisem. W zestawie dostajemy pakiet filtrów. Polecam tę wersję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arek, Gdynia
2021-12-20
Produkt zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Kętrzyn
2021-11-02
Rewelacyjny produkt do domu i na wyjazd.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Rybnik
2021-10-23
Wszystko w jak najlepszym porządku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Ełk
2021-10-18
ok!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ostrówek
2021-10-11
Towar zgodny z opisem, sprawdza się doskonale.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2021-10-04
bomba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Rybnik
2021-10-02
Pytanie o opinie o wszystkim to zmora dzisiejszych czasów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Konstancin Jeziorna
2021-09-23
Bardzo przydatny zaparzacz kawa bardzo dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: L, Skarżysko-Kamienna
2021-09-17
Najlepsza kompaktowa opcja na podróże.Sprawdzi się też w warunkach domowych, nie zajmując niepotrzebnie przestrzeni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wrocław
2021-09-06
Polecam tą opcję parzenia kawy w terenie dla wszystkich. Super prosta obsługa, łatwo się czyści, jest kompaktowa ( wszystkie elementy mieszcza się w kubeczku) a ten wchodzi do większej kieszeni bez problemu. Ale żeby uzyskiwać spektakularne efekty trzeba trochę poeksperymentować z kawą, mieleniem, zaparzaniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2021-09-06
Tylko dla tych którzy rzeczywiście będą go z sobą wozić. Dla pozostałych polecam zwykły
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Gdynia
2021-08-30
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-08-30
Idealna rzecz na wycieczki. nie za małe ale waga znośna. no a po użyciu zostaje niemal czysty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Kłomnice
2021-08-21
Podróżna wersja klasycznego aeropressa, sprawuje się świetnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Łódź
2021-08-10
Błyskawiczna przesyłka, produkt spełnia oczekiwania, wypróbowany w terenie, 100% OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Wroclaw
2021-07-31
O tym marzyłam- kawa ma świetny aromat!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kraków
2021-07-30
Produkt w pełni spełnił moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Warszawa
2021-07-17
Mega, po prostu mega. Bardzo poręczny, bez problemu można zmieścić w plecak, a kawa przepyszna. Po tygodniowym wyjeździe i robieniu kawy tylko w aeropressie, w ogóle nie tęskniłam za kawą z ekspresu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Prudnik
2021-06-28
Bardzo kompaktowy, idealny do podróży, sprawdzi się również w domowym zaciszu równie dobrze jak większy kolega
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bielsko-Biała
2021-05-28
To mój pierwszy Aeropress i jest ekstra! Już mi towarzyszył kilka razy na górskich wycieczkach i gdzieś na szczytach kawa smakuje wybornie. Fajnie, że jest od razu kubek i można wszystkie części pozamykać w taki pakiecik przez co nie lata wszystko po plecaku. Spoko jest też pojemniczek na filtry, słyszałem że w zwykłej wersji go nie ma. Polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łapy
2021-05-12
Cóż można napisać o produkcie który zna cały świat, ot mniejsza wersja większego brata tak samo dobra i do tego pakowna :) Polecam wszystkim podróżnikom z kawą w żyłach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Gdynia
2021-05-11
Zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2021-05-10
Bardzo szybka i sprawna transakcja! Aeropress Go polecam z całego kudłatego serducha.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2021-05-10
Świetny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Toruń
2021-05-09
Kultowy sprzęt, który nie zawodzi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2021-05-08
Produkt zgodny z opisem. Dobrze zapakowany na podróż do odbiorcy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Olsztyn
2021-05-08
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, kawa zrobiona w terenie dzięki areopressowi smakuje jeszcze lepiej. Żadnych problemów z realizacją zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Zabrze
2021-05-07
Fajne przenośne urządzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Kobiór
2021-04-30
Obsługa firmy szyka i sprawna.Obdarowany aeropessem jest niezwykle zadowolony.Urządzenie jest szczególnie przydatne w plenerze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-04-26
Wygodna, przenośna, w pełni funkcjonalna wersja Aeropress'a mieszcząca się w załączonym kubku z przykrywką. Nie jestem żadnym znawcą metod alternatywnych, ale na moje potrzeby zupełnie wystarczające. Trzeba tylko dobrać dobrą kawę, grubość mielenia i sposób przygotowania samej kawy, co daje ogromną ilość kombinacji. U mnie sprawdza się grubość mielenia pod espresso, ale to też zależy od kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Lubomia
2021-04-09
Kawa z Aeropresu jest pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Szczecin
2021-03-28
Zaparzacz w dobrej cenie. Przesyłka dotarła na drugi dzień po zakupie. Brawo!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hello., Siemianowice Śląskie
2021-03-15
polecanko! Towar 10/10 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2021-03-14
Gorąco polecam. Profesjonalizm na każdym etapie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Bukowno
2021-03-12
Towar dobry jakościowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-03-08
Wszystko w porządku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Kraków
2021-02-27
Świetna sprawa. Zgrabne, wytrzymałe i praktyczne. Jeśli ktoś potrzebuje - tak jak ja - dobrej kawy wszędzie, gdzie jest, to produkt zmieni życie na lepsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Kalisz
2021-02-26
Doskonały!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Radom
2021-02-22
Korzystam codziennie. Świetny na wyjazdy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Kalisz
2021-02-21
Doskonała rzecz!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2021-02-18
Rewelacyjna, szybka obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Łódź
2021-01-19
Lekki, mały, prosty w obsłudze i robi świetną kawę! Doskonała rzecz na wyjazdy! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Piekoszów
2021-01-18
Super opcja, szczególnie dla początkujących koneserów kawy! Jestem zakochana w tym sprzęcie, można dostosować smak kawy pod siebie, a sam proces przygotowania zajmuje maksymalnie 3 minuty!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Wrocław
2021-01-16
Aeropress go robi bardzo dobrą kawę. Ważne że bez fusów :) i pod względem turystyki ekstra wyjście, bo waży niewiele i miejsca zajmuje mało, a dobra kawa na łonie natury to jest Coś.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2021-01-11
Towar zgodny z opisem, dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Ełk
2021-01-08
Żona jest bardzo zadowolona. Kawę parzy już wyłącznie w Aeropresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdańsk
2020-12-17
Super sprawa, całkiem szybko można zrobić w tym kawę jak już się wprawi i nie ma problemu z czyszczeniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Luboń
2020-12-06
Wszystko ok, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-11-24
Świetnie przemyślane urządzenie, które zmieniło moje podejście do robienia kawy w terenie. Banalnie łatwe w obsłudze, kawa wychodzi rewelacyjna. Wersja "go" faktycznie nieco mniejsza od zwykłej, ale jak się nosi w plecaku to ma znaczenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2020-11-23
Ok. Wszystko zgodnie z opisem. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAWA, KOŚCIAN
2020-11-07
Super, teraz kawę mogę robić wszędzie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Ząbkowice Śl
2020-11-06
Super produkt. Wysoka jakość wykonania. Świetna opcja na zaparzanie kawy. Bardzo wygodny w użytkowaniu. Można zabrać ze sobą wszędzie i cieszyć się aromatem ulubinej kawy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Warszawa
2020-09-16
Bardzo przemyślane zaprojektowanie szczegółów, pyszna kawa, można nawet zaparzyć cold brew, jedyny minus to opakowanie na filtry pomieści max z 15, co przy dłuższych wyprawach nie wystarcza, dlatego warto dopasować dodatkowo pare. Jedna kawa z tego wychodzi tak świetna ze ten jeden minusik zdecydowanie zostaje przysłonięty przez resztę plusów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Konstancin
2020-09-11
Bardzo ciekawy sposób zaparzenia kawy. Delikatniejszy smak. Doskonała forma, zwłaszcza do transportu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rumia
2020-08-05
Jezeli sie zastanawiasz, czy warto kupic aeropress: TAK, zdecydowanie warto. Kawe robi sie latwo i wychodzi pysznie. Niuansow i receptur jest bez liku, a podstawowe sa w zupelnosci wystarczajace. Jezeli zastanawiasz sie, ktora wersje wybrac: niewiem. Roznica w rozmiarze jest niewielka, funkcjonalnosc bez zmian
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zakopane
2020-07-26
Bardzo poręczny, zajmuje niewiele miejsca. Idealny na wyjścia w góry ale równie dobrze sprawdzi się w innych okolicznościach przyrody i nie tylko. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2020-07-13
Idealne na wyjazdy, co prawda nie wychodzi z tego espresso jak deklaruje producent ale tego akurat się spodziewałam. Kawa wychodzi całkiem smaczne :)
Opinia naszego klienta w
    pixel