Opinie o Młynek do kawy Wilfa Svart WSCG-2

  • Wilfa Svart to niewielkich rozmiarów automatyczny młynek do kawy, dzięki któremu będziesz w stanie idealnie zmielić kawę do ulubionego sposobu parzenia. Trwałe, stalowe żarna mielą kawę bardzo równo do każdego z możliwych sposobów parzenia.
Kod produktu: 7044876057686
Producent: WILFA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Dluga Kościelna
2020-10-22
Mój pierwszy "profesjonalny" młynek, zatem opinia może nie być w pełni profesjonalna. Plusy; płynna regulacja grubości mielenia i rzeczywiście jest różnica, ustawienia timera co do ilości kawy także działa (ok. 5 sek. na jedną dawkę do ekspresu kolbowego). Minusy: nie zauważyłem, chociaż jest dosyć głośny. Jeżeli chodzi o grubości mielenie do espresso, to może rzeczywiście się nie nadaje, ale i tak korzystam ;-). Zatem Polecam na początek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tarnów
2020-10-13
Szybko, sprawnie, bez problemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2020-10-09
Szybka wysyłka, szybkie przyjście paczki. Młynek przyjemny w obsłudze, mieli dość szybko, dźwięk mielenia nieco nieprzyjemny dla ucha, ale bez przesady, przy okazji nie jest zbyt głośny. Ultra-kawoszem nie jestem, więc o jakości mielenia zbytnio się wypowiedzieć nie mogę. Przy ustawieniu odpowiedniej grubości nic mi nie przelatuje przez metalowe filtry do aeropressa, więc dla mnie wystarczająco dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Thomas, Wrocław
2020-10-09
wszystko gra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Gostyń
2020-10-06
To mój pierwszy młynek do kawy. Po miesiącu użytkowania, jestem bardzo zadowolony. Używam do mielenia po dripa i kawiarkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2020-10-03
Jestem bardzo zadowolona. Kawa smakuje o wiele lepiej w porównaniu do poprzedniego młynka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kożuchów
2020-09-16
Najlepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Tczew
2020-09-13
Wszystko OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, OTWOCK
2020-09-07
Wszystko super !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2020-08-31
Zakup przebiegł bezproblemowo. Młynek działa. Polecam sklep i sprzęt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Gdańsk
2020-08-30
Bardzo dobry młynek. Używałem go już wcześniej, teraz jestem posiadaczem od miesiąca i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Strzeniówka
2020-07-24
Polecam, młynek bardzo dobry, sklep również. Szybka wysyłka wzorowo zapakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gdańsk
2020-07-13
Jestem pod wrażeniem responsywności obsługi oraz szybkości realizacji zamowienia. Bezbłędnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2020-07-05
Świetny młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lublin
2020-06-18
Z młynka korzystam od miesiąca i sprawuję się bardzo dobrze. Kawę mieli równo, a oznaczenia na pojemniku na kawę są bardzo pomocne przy dobieraniu odpowiedniej grubości mielenia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Bielsko-Biała
2020-06-10
Użytkuje młynek od około 3 miesięcy. Jestem z niego bardzo zadowolony. Za każdym razem mam świeżo zmieloną kawę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kajetan, Siechnice
2020-05-23
Kupiłem za poleceniem Jamesa Hoffmana, wiec wiedziałem czego się spodziewać :) + Świetna jakość wykonania, + mieli wspaniale - ale nie pod espresso!, tutaj szukajcie czegoś innego) - szufladka na kawę ma specyficzny kształt, którego niektórzy nie znoszą. IMO nie jest wielka wada bo wgłębienie można (należy...) wykorzystać w celu zsypywania przemiału. 0? Niektórzy twierdzą, że jest głośny...dźwięk mielenia nie jest przyjemny, ale jeszcze mniejszą przyjemnością jest mielenie ręczne ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-05-21
Zdecydowanie polecam młynek - duże możliwości regulacji, wygląd (rzecz gustu) bardzo przyjemny, zgrabny. Świetny zakup, którego nie żałuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Hanusek
2020-03-09
Początkowo chciałem kupić młynek ręczny, ale że jestem z natury człowiekiem wygodnickim wybór padł na wilfe. Na moje potrzeby młynek idealny- kawa robiona w kawiarce. Łatwy do czyszczenia, dobór mielenia bardzo wygodny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Łuków
2020-01-03
Świetny młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Staszów
2017-10-30
Młynek idealny! Bardzo dokładnie i równa mieli ziarna. Można ustawić czas mielenia i grubość zmielonej kawy. Używam go do parzenia alternatyw i nie widzę żadnych minusów.
Opinia naszego klienta w
    pixel