Opinie o Młynek do kawy Wilfa Svart WSCG-2

  • Wilfa Svart to niewielkich rozmiarów automatyczny młynek do kawy, dzięki któremu będziesz w stanie idealnie zmielić kawę do ulubionego sposobu parzenia. Trwałe, stalowe żarna mielą kawę bardzo równo do każdego z możliwych sposobów parzenia.
Kod produktu: 7044876057686
Producent: WILFA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 53 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bogunice
2021-04-08
Młynek elektryczny spędził się podczas kawowych eksperymentów. Jedym z mankamentów jest pudełko. Lekka plastikowa konstrukcja bardzo się elektryzuje. A kawa często wychodzi bardzo pyląca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Brzezie
2021-04-01
Młynek apisuje się bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krościenko Nad Dunajcem
2021-03-28
Młynek prosty w obsłudze i spełnia swoje zadanie. Drobinki kawy w plastikowym pojemniku najlepiej się usuwają przy lekkim jego potrząsaniu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, STALOWA WOLA
2021-03-25
Młynek do kawy ma ją mielić i ten młynek robi to naprawdę bardzo dobrze, wyłącznik czasowy rewelacja, bezproblemowe czyszczenie pojemnika na kawę i żarna, elegancko wkomponował się w pozostałe sprzęty, zdecydowanie polecam wszystkim niezdecydowanym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Poznań
2021-03-23
Świetny młynek, błyskawiczna przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ziemowit, Bytom
2021-03-21
Wysyłka błyskawiczna. A sam młynek super. Po miesiącu użytkowania żałuję, że nie zdecydowałem się wcześniej na zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Konin
2021-03-16
Świetne urządzenie,kawa smakuje lepiej. Bardzo wygodne w użyciu, proste w obsłudze i czyszczeniu. Zachęcam do zakupu na pewno nie będziesz żałować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Żory
2021-03-12
Używam tylko przemiału najdrobniejszego do kawiarki. Mieli równomiernie. W porównaniu do mojego wcześniejszego pseudo-młynka to nieba, a ziemia. Teraz przy mniejszej ilości ziaren wychodzi więcej puszystej kawy! Oszczędność na kawie :) Zacięć na razie nie doświadczyłem (mielę Arcafe Mokacrema). Trochę głośno podczas mielenia, ale mi to nie przeszkadza. Krótko użytkowuje, ale mogę polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wiśniowa Góra
2021-03-12
Wszystko OK, błyskawiczna wysyłka. Produkt zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wrocław
2021-03-08
Bardzo dobry młynek, nadaje się do każdego sposoby parzenia kawy. Łatwo się czyści i wyciąga żarna. Prostota i funkcjonalność. Jedynym minusem jest plastikowy pojemnik na kawę, do którego kawa się przykleja, elektryzuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2021-03-07
Młynek mieli kawę bardzo dokładnie przy czym powstaje minimum pyłu. Kawa zmielona w tym młynku ma wspaniały aromat. Jest on łatwy w obsłudze. Minusem jest mały pojemnik na zmieloną kawę oraz to, że podczas otwierania pojemnika kawa się elektryzuje i wyskakuje z niego samoistnie robiąc spory bałagan.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Tarnowskie Góry
2021-03-07
Bardzo fajny młynek w dobrej cenie. Dokładnie to, czego się spodziewałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Łódź
2021-03-07
Bezproblemiwe zamówienie, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zelków
2021-02-28
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Kielce
2021-02-27
Polecam do metod alternatywych. Do espresso się nie nadaje. Pojemnik na zmieloną kawę się elektryzuje. Młynek ładnie się prezentuje w kuchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łucja, Warszawa
2021-02-21
Jestem zadowolona z mielenia kawy do ekspresu ciśnieniowego. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Zielona Góra
2021-02-21
Super spełnia swoje adanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2021-01-30
Młynek sprawdza się bardzo dobrze przy alternatywach. Stosunek ceny do jakości 10/10. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dzierżążno
2021-01-29
Świetny młynek i do tego dotarł bardzo szybko. No i ta cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Kraków
2021-01-26
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Jelenia Gora
2021-01-05
Bardzo latwy w obsludze, sprawdza sie super do mielenia pod alternatywy, rozne rodzaje grubosci
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gdańsk
2020-12-28
Młynek stanowi bardzo dobrą alternatywę do domu, w miejsce ręcznego młynka. Wolne obroty mielenia, nie oznaczają wolnego mielenia ogólnie rzecz ujmując. Obsługa jest intuicyjna i bezproblemowa. Ustawienia czasów mielenia, to już indywidualna sprawa użytkownika, ale zakres jest wystarczający dla każdej, wybieranej opcji mielenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Dobrów
2020-12-27
Wszystko ok. Bardzo dobrze mieli. Jestem bardzo zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Gdańsk
2020-12-26
Użytkuję młynek niecałe 2 tygodnie. Jak na razie jestem bardzo zadowolony - młynek elegancki, łatwy w obsłudze i konserwacji. Jakość mielenia zdecydowanie mnie zadowala. Polecam produkt. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2020-12-26
Młynek działa bez zarzutów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Gdańsk
2020-12-24
Bardzo dobry młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bytom
2020-12-23
bardzo dobry, choć nie za cichy młynek. możliwość ustawienia mielenia na praktycznie dowolny rozmiar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łódź (Łódź-Widzew)
2020-12-22
Obsługa jak i młynek na najwyższym poziomie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Luboszyce
2020-12-05
Super produkt. Bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Piaseczno
2020-11-20
Młynek działa świetnie,mieli precyzyjnie, łatwa regulacja grubości mielenia. Jedyny problem to elektryzująca się szufladka na zmielona kawe. Sklep godny polecenia. Szybka dostawa, towar doskonale zapakowany. Ponadto klient jest informowany na bieżąco na jakim etapie jest dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Warszawa
2020-11-13
Szybko i sprawnie. Produkt dobrze zapakowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-11-07
Jest doskonały! Bardzo polecam początkującym kawowym świrom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Dluga Kościelna
2020-10-22
Mój pierwszy "profesjonalny" młynek, zatem opinia może nie być w pełni profesjonalna. Plusy; płynna regulacja grubości mielenia i rzeczywiście jest różnica, ustawienia timera co do ilości kawy także działa (ok. 5 sek. na jedną dawkę do ekspresu kolbowego). Minusy: nie zauważyłem, chociaż jest dosyć głośny. Jeżeli chodzi o grubości mielenie do espresso, to może rzeczywiście się nie nadaje, ale i tak korzystam ;-). Zatem Polecam na początek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tarnów
2020-10-13
Szybko, sprawnie, bez problemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2020-10-09
Szybka wysyłka, szybkie przyjście paczki. Młynek przyjemny w obsłudze, mieli dość szybko, dźwięk mielenia nieco nieprzyjemny dla ucha, ale bez przesady, przy okazji nie jest zbyt głośny. Ultra-kawoszem nie jestem, więc o jakości mielenia zbytnio się wypowiedzieć nie mogę. Przy ustawieniu odpowiedniej grubości nic mi nie przelatuje przez metalowe filtry do aeropressa, więc dla mnie wystarczająco dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Thomas, Wrocław
2020-10-09
wszystko gra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Gostyń
2020-10-06
To mój pierwszy młynek do kawy. Po miesiącu użytkowania, jestem bardzo zadowolony. Używam do mielenia po dripa i kawiarkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2020-10-03
Jestem bardzo zadowolona. Kawa smakuje o wiele lepiej w porównaniu do poprzedniego młynka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kożuchów
2020-09-16
Najlepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Tczew
2020-09-13
Wszystko OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, OTWOCK
2020-09-07
Wszystko super !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2020-08-31
Zakup przebiegł bezproblemowo. Młynek działa. Polecam sklep i sprzęt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Gdańsk
2020-08-30
Bardzo dobry młynek. Używałem go już wcześniej, teraz jestem posiadaczem od miesiąca i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Strzeniówka
2020-07-24
Polecam, młynek bardzo dobry, sklep również. Szybka wysyłka wzorowo zapakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gdańsk
2020-07-13
Jestem pod wrażeniem responsywności obsługi oraz szybkości realizacji zamowienia. Bezbłędnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2020-07-05
Świetny młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lublin
2020-06-18
Z młynka korzystam od miesiąca i sprawuję się bardzo dobrze. Kawę mieli równo, a oznaczenia na pojemniku na kawę są bardzo pomocne przy dobieraniu odpowiedniej grubości mielenia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Bielsko-Biała
2020-06-10
Użytkuje młynek od około 3 miesięcy. Jestem z niego bardzo zadowolony. Za każdym razem mam świeżo zmieloną kawę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kajetan, Siechnice
2020-05-23
Kupiłem za poleceniem Jamesa Hoffmana, wiec wiedziałem czego się spodziewać :) + Świetna jakość wykonania, + mieli wspaniale - ale nie pod espresso!, tutaj szukajcie czegoś innego) - szufladka na kawę ma specyficzny kształt, którego niektórzy nie znoszą. IMO nie jest wielka wada bo wgłębienie można (należy...) wykorzystać w celu zsypywania przemiału. 0? Niektórzy twierdzą, że jest głośny...dźwięk mielenia nie jest przyjemny, ale jeszcze mniejszą przyjemnością jest mielenie ręczne ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-05-21
Zdecydowanie polecam młynek - duże możliwości regulacji, wygląd (rzecz gustu) bardzo przyjemny, zgrabny. Świetny zakup, którego nie żałuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Hanusek
2020-03-09
Początkowo chciałem kupić młynek ręczny, ale że jestem z natury człowiekiem wygodnickim wybór padł na wilfe. Na moje potrzeby młynek idealny- kawa robiona w kawiarce. Łatwy do czyszczenia, dobór mielenia bardzo wygodny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Łuków
2020-01-03
Świetny młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Staszów
2017-10-30
Młynek idealny! Bardzo dokładnie i równa mieli ziarna. Można ustawić czas mielenia i grubość zmielonej kawy. Używam go do parzenia alternatyw i nie widzę żadnych minusów.
Opinia naszego klienta w
    pixel