Opinie o Kawiarka Bialetti New Venus 6 filiżanek

  • Odświeżona wersja popularnej kawiarki Bialetti Venus, która posiada nowy kształt i grubszy dolny zbiornik na wodę. Bialetti New Venus pozwala zaparzyć 6 filiżanek kawy i jest przeznaczona do płyt indukcyjnych.
Kod produktu: 8006363028929
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 331 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2022-06-13
SZYBKA DOSTAWA, PRODUKT ZGODNY Z OPISEM, BEZ ZARZUTU
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Nowe Opole
2022-06-06
Produkt bardzo godny polecenia.Obsluga sklepu również.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kraków
2022-06-06
Kawiarka super. Spełnia wszystkie moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Warszawa
2022-06-03
Kolejny produkt firmy Bialetti i kolejny kontakt z firmą Konesso. Obie zasługują na najwyzszą ocenę. Serdecznie POLECAM !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Gliwice
2022-06-02
Kawiarka bardzo dobrze wykonana.Opnii o tym jak funkcjonuje narazie nie mogę wystawić, ponieważ jeszcze jej nie testowałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Warszawa
2022-05-29
Bardzo korzystny zakup. Działa sprawnie na indukcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kędzierzyn-Koźle
2022-05-27
Kawiarenka super :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nieznanowice
2022-05-23
Bardzo dobra kawiarka, jestem zadowolona, myślę, że posłuży przez kilka lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Marianów
2022-05-22
Super się prezentuje, elegancki wygląd . Polecam zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Sosnowiec
2022-05-21
Produkt bardzo dobrej jakości. Poprzedni przywiozłam 17 lat temu z Włoch i "służył" mi do dziś ale przyszedł czas na nowy i jestem zadowolona z zakupu właśnie tego. Polecam innym zakup w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Świebodzin
2022-04-28
Jestem b.zadowolona. Produkt elegancki. Kawa z tej kawiarki smakuje wybornie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Kraków
2022-04-20
Wszystko ok - produkt zgodny z opisem i szybka dostawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Farid, Kraków
2022-04-17
Idealna kawiarka, bardzo wysoka jakość. Pasuje do wszystkich kuchenek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Poznań
2022-04-11
Polecam zakupy w sklepie Konesso.Wszystko sprawnie.Przemila obsługa,Bardzo pomocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zielona Góra
2022-03-22
Podstawowy sprzęt do przygotowania bardzo dobrej kawy. Umiarkowana cena to główny atut urządzenia. Do tego bardzo dobre wykonanie od kultowej włoskiej firmy. Doskonale sprawdza się na co dzień w domu, ale także na wyjazdach. Konieczny jest jeszcze jeden warunek: dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Lublin
2022-03-21
SZybka sprawna obsługa. Kawiarka bardzo się sprawdza w codziennym uzytkowaniu. Bardzo poręczna rączka. Wysoka estetyka.Polecam bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2022-03-11
kawiarka super, szybka i bezproblemowa dostawa, polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wrocław
2022-03-08
Świetna kawiarka !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2022-03-07
Kawiarka ma piękny design, przygotowywanie kawy to teraz czysta przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2022-03-05
Klasyka gatunku. Najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tamara, Łomża
2022-02-26
Kawiarka super. To juz moja kolejna kupiona w Konesso. Chętnie tu wracam i zawsze zakup jest udany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Głowno
2022-02-25
Zgodna z opisem, super się sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Częstochowa
2022-02-11
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2022-02-11
super kawiarka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, POŁANIEC
2022-02-07
Zgodnie z oczekiwaniami szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Poznań
2022-01-20
Kawiarenka daje rade :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Wroclaw
2022-01-18
Znakomita kawiarka. Kawa robi się szybko i jest bardzo dobra. Nic się nie wylewa i dobrze się nalewa kawę. Ilość wystarczająca na 2 dobre kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Szczecin
2022-01-05
Świetne wykonanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Tomaszowice
2022-01-05
Bardzo jestem zadowolony z kawiarki Bialetti Venus 6. polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angela, Czeladź
2022-01-04
Towar zgodny z opisem , przyrządzona kawa przepyszna . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wisznice
2022-01-03
Piękna kawiarka i pyszna z niej kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Gdańsk
2022-01-03
Kawiarka bialetti świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Kalisz
2021-12-30
Wszystko w porządku. Szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warszawa
2021-12-29
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rudolf, Dąbrowa Tarnowska
2021-12-27
Kawiarka wykonana z wysoko gatunkowego materiału, dopracowana w szczegółach. Klasa sama w sobie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Łuków
2021-12-19
Super kawiarka super obsługa polecam dla poznania smaku kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Wrocław
2021-12-19
Najlepsza kawiarka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-12-13
Kawiarka Bialetti ma wszystkie kawiarki pod sobą.Cudnie wygląda,sprawuje się doskonale.Parzy przepyszną kawę.Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bielsko-Biala
2021-11-25
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Kawiarka rewelacyjna i w bardzo dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gostyń
2021-11-25
Świetna kawiarka, elegancka i wytrzymała. Po kilkunastu zrobionych kawach, nie ma nawet śladu na spodzie kawiarki od kuchenki gazowej. Przy innych kawiarkach stal już po pierwszym użyciu zmieniała kolor, ale nie w wypadku tej kawiarki. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Stalowa Wola
2021-11-24
Świetny produkt markowej firmy, bardzo dobra jakość, bardzo korzystna cena,kawa smakuje wyśmienicie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dukla
2021-11-19
Szybka dostawa.towar zgodny. Jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Pszczyna
2021-11-19
Super urządzenie kawa pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2021-11-18
Porządne wykonanie. Łatwo się czyści. Co ważniejsze dzięki grubej podstawie świetnie współpracuje z kuchenką indukcyjną (inne kawiarki z cieńszym dnem działały tylko w pewnym fragmencie palnika, tutaj nie ma tego problemu). Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Nowe Bielice
2021-11-18
Rewelacyjne urządzenie do parzenia kawy,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Gdańsk
2021-11-15
Kawiarka sprawdza się świetnie. Jest solidna, łatwo się myje, kawa wychodzi bardzo smaczna :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Grudziądz
2021-11-15
Kawiarka jest super, solidna i estetyczna, kawa z niej smakuje wybornie, samo zamówienie zrealizowane błyskawicznie, polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Chyby
2021-10-19
Genialna kawiarka. Używam jej regularnie codziennie od ponad 5 lat. W tym czasie wymieniłem jedynie uszczelkę. Ten egzemplarz był na prezent - obdarowana super zadowolona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, Gdańsk
2021-10-15
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-10-15
Świetny model. Dużo lepszy niż poprzednik o tej samej nazwie. Jakość materiałów nieporównywalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-10-09
Produkt wysokiej jakości bardzo dobrze się spisuje jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Gerard, Pabianice
2021-10-09
Objętość na jedną normalną filiżankę(200-220 ml)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadzik, Sosnowiec
2021-10-06
Kawiarka dotarła b szybko b polecam solidnie wykonana Teraz mogę delektować się esspreso w domu Zamówiłem też razem z kawą Ily B polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2021-10-03
Kawiarka sprawuje się bez zarzutu. Dobrze się odkręca i zakręca, jest solidna, stal łatwo się czyści.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2021-10-03
Kawiarka pierwsza klasa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Łaziska Górne
2021-10-03
Polecam sklep, wszystko zgodnie z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Białystok
2021-09-26
Piękny kształt, staranne wykonanie. W poprzedniej kawiarce przepaliło się dno, a ta ma je pogrubione, co na pewno przedłuży czas użytkowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Warszawa
2021-09-22
Jestem zadowolona. Ładny wygląd. Używam codziennie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Gliwice
2021-09-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Łuków
2021-09-16
Super kawiarka ciśnieniowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Bytom
2021-09-16
Wygląda świetnie, uchwyt się nie nagrzewa. Trochę się trzeba skupić na zakręcaniu. Jak się za słabo skręci to kawa wyciskana jest bokiem. Chyba ze względu na chromowanie gwint jest szerszy i przez to trzeba dokładniej zakręcić. Sitko puszcza dużo pyłu w kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Warszawa
2021-09-10
SUPER ,SUPER PRODUKT
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pionki
2021-09-10
Kawiarka bardzo solidna, wzorowo spełnia swoje zadanie. Wogóle byłem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia. Konesso.pl pokazał mi jak to wszystko powinno funkcjonować...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Gajków
2021-09-10
Bardzo udany zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Knurów
2021-09-09
Znakomita kawiarka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-09-03
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Milanówek
2021-09-01
Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Bydgoszcz
2021-08-28
polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pawęzów
2021-08-23
Bardzo dobra kawiarka , doskonale spełnia swoją funkcję. Zaparzona w niej kawa wychodzi pyszna i aromatyczna - w sam raz na dobry początek dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kozuchow
2021-08-20
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lublin
2021-08-14
Kawiarka solidnie wykonana. W porównaniu z klasyczną wersją na kuchenkę gazową, ta ma nieco mniej wygładzone krawędzie. Mam wrażenie, że nieco trudniej się ją zakręca - trudniej utrafić w gwint przy pierwszych obrotach. Producent w instrukcji zaleca używanie średnich mocy w kuchence indukcyjnej, co "zabija" efekt błyskawicznego gotowania. Wymienione drone wady są niuansami i w żadnym stopiu nie obniżają mojej oceny produktu. Napisałem o nich by inni kupujący mieli ich świadomość, bo ze zdjęcia ciężko to wydedukować. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Lublin
2021-07-14
Pod każdym względem godny polecenia - szóstka z dużym plusem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Nysa
2021-07-14
Towar po kilku użyciach robi pyszną kawę, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-07-13
Klasyczna kawiarka, dobrze się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2021-07-12
Świetna kawiarka, łatwa w obsłudze i konserwacji. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanislaw, Krakow
2021-07-12
Kawiarka wygląda solidnie i jest ładna. Nie wiem jak sprawdza się w praktyce, gdyż ją podarowałem. Kontakt ze sklepem pozytywny tzn. dostałem szybką odpowiedź na moje pytanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-06-29
i towar i realizacja zamówienia warte polecenia, co niniejszym czynię.:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-06-28
Polecam, kawiarka śliczna,szybka i spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Proszowice
2021-06-25
Kawiarka super się sprawdza, obdarowany zadowolony, ładna i polecam ją bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Gorzów Wlkp.
2021-06-24
Nowa Venus faktycznie grubszym dnem, więc nie ma ryzyka przypalenia . Także kształt, w postaci ukośnej góry, przypadł mi do gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natallia, Kielce
2021-06-21
Jestem bardzo zadowolona! Wszystko jest ok, zgodnie z opisem. Termin realizacji zamówienia w krótkim czasie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2021-06-20
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Dobra
2021-06-17
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Żary
2021-06-10
kawiarka bardzo ładnie się prezentuje, kawa wychodzi pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2021-06-10
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Warto dokupic od razu reduktor 6 na 3
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ania, Sadowne
2021-06-07
Wspaniała kawiarka, sprawnie wysłana, profesjonalnie opakowana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Warszawa
2021-06-04
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Warszawa
2021-06-02
Kawiarka super! pięknie wykonana, dostawa bardzo szybko. Polecam towar i sklep :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Wyry
2021-05-30
Kawiarka doskonale spełnia swoje zadanie. Kawa przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Krotoszyn
2021-05-26
Polecam w 100% !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Grodzisk Wielkopolski
2021-05-23
Świetna kawiarka. Solidna jakość. Kawa pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Koszalin
2021-05-23
To kolejna moja kawiarka firmy Bialetti i kolejne zadowolenie,choć ciężko było rozstać z poprzedniczką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, ŁAŃCUT
2021-05-22
Pyszna kawa. Świetna kawiarka. Usługi bez zarzutu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, LIPA
2021-05-22
Smak kawy z kawiarki bezcenny.Tydzień później dokupiłam kawiarkę na dwie filiżanki- tej na 6 używam,kiedy jest nas więcej a dwójka to dobre rozwiązanie dla jednej osoby. Produkt bardzo dobry,obsługa sprawnie i szybko. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Zabrze
2021-05-18
Jestem zadowolona z kawiarki. Solidna bardzo dobra jakość wykonania.Kawa wychodzi pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-05-16
Jestem z niej bardzo zadowolona. Bardzo dobry produkt. polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Sopot
2021-05-16
Najlepsza kawiarka jaką miałam, dodatkowo bardzo ładna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Olecko
2021-05-10
Polecam, bardzo ładnie się prezentuje i do tego pyszna kawa.. Szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Rydułtowy
2021-04-30
sprawdza się doskonale. Dla trzech osób jest idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kolbuszowa
2021-04-26
Bardzo fajna zaparzarka do kawy.Estetyczna, wygodna w użyciu. Kawa jest pyszna, zapach na całe mieszkanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Warszawa
2021-04-25
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-04-25
Super kawiarka. Od kiedy ją kupiłem, dotychczasowa kawa rozpuszczalna została odstawiona w kąt. Produkt wysokiej jakości, wszystko jest dobrze spasowane a sama kawiarka wygląda naprawdę na produkt klasy premium. Mogłaby być ciut większa (ilość kawy wystarcza na 1,5 kubka kawy (piję z mlekiem)). Jeśli chodzi o sklep - to nie mam absolutnie żadnych uwag. Towar otrzymałem kolejnego dnia, pięknie zapakowany i w dodatku z bonem zniżkowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, GDAŃSK
2021-04-25
Kawiarka jest świetna i pięknie się prezentuje. Dla nas idealna żeby zrobić kawę dla 2 osób. I najlepiej wyłączyć gaz, jak już kawa zacznie pyrkać, żeby jej nie przeparzyć. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2021-04-24
Najlepsza kawiarka i pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kalisz
2021-04-23
Świetny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Kielce
2021-04-23
Wspaniały produkt. Super działa. kawa jest idealnie zaparzana. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poddębice
2021-04-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Lwówek Śląski
2021-04-09
Produkt spełnia moje oczekiwania. Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Lublin
2021-04-09
Bardzo wygodna kawiarka na płytę gazową. Łatwa do mycia. Kawa jest bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Krosno Odrzańskie
2021-04-09
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Osowiec
2021-04-08
Super kawa dzieki tej kawiarce :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2021-04-08
Bardzo dobrej jakości kawiarka i szybka wysyłka. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, KIELCE
2021-04-08
Kawiarka super,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zabrze
2021-04-08
Pierwsza klasa. Kawa smaczna. Wykonanie bezbłędne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Opole
2021-04-08
Wszystko ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stara Iwiczna
2021-04-06
Jestem bardzo zadowolona z kawiarki. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andżelina, Pabianice
2021-04-06
Towar zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Czernichów
2021-04-05
Wysoka jakosc wykonania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Sandomierz
2021-04-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2021-04-03
Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Poznań
2021-04-02
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kielce
2021-04-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2021-03-30
Bardzo porządna kawiarka, wydobywa głębinie smaku kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Opole
2021-03-28
Kawiarka Doskonałą, pięknie się prezentuje, doskonale wykonanie. WARTA SWOJEJ CENY. ZA NIEDŁUGO KUPIĘ CÓRCE
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bytom
2021-03-27
W zbiorniczku wo wystarcz na 1 filiżankę, jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Sejny
2021-03-27
Jestem bardzo zadowolona z kawiarki. Produkt wysokiej jakości. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-03-25
Bardzo sprawna obsluga i wysoka jakosc produktu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-03-22
Miała najlepszą cenę w porównaniu z innymi serwisami :D Świetna jakość i błyskawiczna wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Gorzędziej
2021-03-22
Rewelacja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Mrągowo
2021-03-22
ok ok ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2021-03-20
Fajna kawiarka , kawa -rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Brzesko
2021-03-19
kawairka w pełni spełniłą moje oczekiwania :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Kraków
2021-03-18
Kawa z tego ekspresu smakuje tak samo jak 50 lat temu kawa z ekspresu na Węgrzech. Muszę sprawdzić czy wino będzie mi smakować tak samo jak 50 lat temu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Jastrzębie-Zdrój
2021-03-17
Szybka dostawa, przesyłka zabezpieczenia przed uszkodzeniem. Bardzo dobra jakość kawiarki, chociaż myślałem że będzie odrobinę wieksza. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Rzeszów
2021-03-16
Realizacja zamówienia po raz kolejny ekspresowa. Wszystko się zgadza, jestem bardzo zadowolona z zakupu. ☕
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartek, Warszawa
2021-03-13
Hula ,że aż miło, zapach parzonej kawy rozchodzi się po całej kuchni i umila poranna walkę z ciężkimi powiekami;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2021-03-11
Nowa odsłona kawiarki Venus spełnia wszelkie oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Siedlce
2021-03-06
Super czajniczek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Wrocław
2021-03-06
Super kawiarka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Kraków
2021-03-05
Używałam już kulka razy. Bardzo fajna wygodna kawiarka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Gdańsk
2021-03-04
Super jakość produktu. Świetnie Paryżu kawę, łatwy w muciu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2021-03-02
Świetna, Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Polkowice
2021-03-01
Polecam. Kawiarka piękna, kawa pyszna. Transakcja przebiegła bez problemu, szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Gdynia
2021-03-01
Kupiłem jako prezent, ponieważ mam taki sam i jestem z niego zadowolony. Nowy użytkownik jest bardzo zadowolony. Kawa wychodzi mocna i smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Katowice
2021-02-26
Extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radoslaw, Tychy
2021-02-23
Polecam gorąco! Wszystko w jak najlepszym porządku, a same kawiarki - Bialetti: jakość produktów broni się sama!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Katowice
2021-02-23
Bardzo udany zakup :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Opole
2021-02-22
Bardzo polecam, miła i elastyczna obsługa. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Kraków
2021-02-20
Solidnie wykonana prosta kawiarka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Toruń
2021-02-19
Bardzo polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Pępowo
2021-02-18
Błyskawiczna dostawa.Towar pierwsza klasa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kraków
2021-02-15
Wszystko jak należy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Brzeg
2021-02-13
Polecam na 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2021-02-12
Bardzo dobry zakup. Należy jedynie mieć na uwadze, że nie jest to duża kawiarka. Maksymalnie dwie nieduże filiżanki chyba że ktoś pije w filiżankach do espresso wtedy więcej :) DO tego bardzo gustowna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2021-02-11
Towar bardzo dobrej jakości . Transakcja przebiega profesjonalnie , szybko i w bardzo miłej atmosferze . Polecam Sklep , bardzo dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Niedomice
2021-02-11
Super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Łódź
2021-02-09
Ekstra produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2021-02-08
Szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łódź
2021-02-08
Towar zgodny z opisem. Piękne wykonanie. Zapach kawy niepowatrzalny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-02-03
Kawa z kawiarki przepyszna! Od tej pory pijemy tylko taką. Proces zamówienia szybki i bezproblemowy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Łódź
2021-02-02
Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi, szybkości realizacji zamówienia oraz komunikacji z Konesso. Produkt dotarł ekspresowo, mimo że było tuż przed Świętami Bożego Narodzenia. Od 1 dnia kawiarka jest w codziennym użyciu i sprawdza się doskonale!!! Dziękujemy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Garwolin
2021-02-01
Pyszna kawa wychodzi z tej kawiarki, łatwa w utrzymaniu czystości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lubliniec
2021-01-30
Bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, GDAŃSK
2021-01-30
SUPER, ZGODNIE Z TRADYCJĄ I PEŁNIA SMAKU I AROMATU,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Białystok
2021-01-30
Piękny design i wysoka jakość materiału. Bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-01-29
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Chrzanów
2021-01-21
Super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ogrody Gajowniczek, Wieliszew
2021-01-20
Bardzo elegancko prezentuje się w kuchni, zaparzona kawa jest bardzo esencjonalna i aromatyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Prudnik
2021-01-18
Zamówiony produkt spełnił moje oczekiwania i jest zgodny z opisem w 100 %. Zapewniam, że kawa z tej właśnie kawiarki daje dużo satysfakcji z głębi wydobytego smaku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Bełchatów
2021-01-18
Piękna kawiarka, starannie wykonana z dobrego materiału. Parzenie kawy to przyjemność. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Lublin
2021-01-18
Kawiarka super.Troche się bałam,że nie spełni moich oczekiwań bo kupowałam córce na gwiazdkę,ale nie zawiodłam się.Najwazniejsze że córka zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Władysławowo
2021-01-18
Towar OK. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sosnowiec
2021-01-18
Kawiarka bez wad. SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Legionowo
2021-01-17
Kawiarka spełnia oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-01-17
Kawiarka spełnia wszystkie wymagania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sanok
2021-01-17
Kawiarka znakomicie się sprawdza. Kawa jest mocna, aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Poznań
2021-01-15
Kawiarka spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łódź
2021-01-14
Szybko, sprawnie, bez problemów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2021-01-13
Bardzo ładna kawiarka. Doskonale spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Kalisz
2021-01-12
Użytkuję ją od 2 miesięcy regularnie raz dziennie. Gorąco polecam ten sprzęt, który jawnie pogłębił moje uzależnienie od kawy ☕ Produkt wygląda dokładnie tak samo, jak na zdjęciu. W zestawie nie ma kawy. Bardzo łatwo się go czyści.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Szczecin
2021-01-12
To już druga taka kawiarka,tym razem kupiona na prezent. Wszyscy zadowoleni. Jest solidna i wykonana z dobrego metalu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Ryki
2021-01-12
Obsługa super czas dostawy również bez zarzutów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Pisarzowice
2021-01-11
Bardzo fajna kawiarka, fajnie robi mi się w niej kawę za każdym razem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2021-01-11
produkt spełnia moje oczekiwania, kawa z pewnością smaczniejsza i lepsza niż w typowym zaparzaczu... kawiarka elegancka, porządnie wykonana, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Łódź
2021-01-11
Bialetti to klasa sama w sobie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Szczecin
2021-01-11
Na dwóch różnych płytach indukcyjnych działa. Udany prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Bielsko-Biała
2021-01-11
Kawiarka zgodna z opisem,dziękuję, polecam tego sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Zgorzelec
2021-01-11
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Pabianice
2021-01-11
Wszystko Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Krakow
2021-01-10
Polecam na indukcję. Stabilna i świetnie wykonana kawiarka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łapy
2021-01-10
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-01-09
Wszystko ok. Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wołomin
2021-01-09
Towar zgodny zgodny z opisem, bardzo sprawna realizacja. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sonia, Strzelin
2021-01-09
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2021-01-08
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zamość
2021-01-08
Super obsługa,szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Poznań
2021-01-08
Polecam. Bez żadnych problemów. Przesyłka w terminie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rudy
2021-01-08
Sprawdzony solidne wykonanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Katowice
2021-01-07
Idealna dla 2-3 osób. Kawa przepyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Szczecin
2021-01-05
Transakcja przebiegła pomyślnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-01-04
Szybko sprawnie i bezproblomowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WIOLETTA, GDAŃSK
2021-01-04
SZYBKO, DOBRY PRODUKT, MOZLIWOŚC PŁATNOŚCI PRZY ODBIORZE, DOBRZE OPAKOWANE
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Toruń
2021-01-03
Swietny sprzet. Profesjonalne wykonczenie za dobra promocyjna cene
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, BRZOZÓW
2021-01-01
To moja druga kawiarka z Konesso, jestem bardzo zadowolona z zakupu, kawa smakuje wyśmienicie; polecam sprzedającego i kawiarkę bialetti:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Kraków
2021-01-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Piaseczno
2020-12-31
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2020-12-30
Polecam kawiarkę, świetny zakup. Bo dzięki niej mamy lepszą kawę niż w biurze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wrocław
2020-12-29
Konkurencyjne ceny, błyskawiczna przesyłka, miły słodki gratis :) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Białystok
2020-12-28
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mosina
2020-12-28
Wreszcie kawa bez fusów :} Kawiarka solidna i estetyczna. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, KRAKÓW
2020-12-28
SZYBKA DOSTAWA , SPRAWDZA SIĘ
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gołdap
2020-12-27
Polecam, szybko, miło i profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Chełm
2020-12-27
Sprawdza się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kielce
2020-12-27
Towar solidny, ladnie wykonany, spelniajacy swa funkcje, godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2020-12-26
Doskonała kawiarka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Gdynia
2020-12-22
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, KRAKÓW
2020-12-22
Bardzo dobry produkt polecam sprzedawcę szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Warszawa
2020-12-20
Kawiarka super. Realizacja zamowienia bez zarzutu. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISŁAW, PAWŁOWICE
2020-12-20
Spełnił moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świdnica
2020-12-19
Kawiarka bardzo estetycznie wykonana i co najważniejsze wykonana ze stali nierdzewnej. Jakość kawy, w porównaniu do ekspresu przelewowego, z tejże kawiarki to jak porównanie nocy do dnia,wschodu do zachodu....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2020-12-19
Do tej pory używałam kawiarek aluminiowych, ze względu na płytę indukcyjną wymieniłam na KAWIARKA BIALETTI VENUS 6 FILIŻANEK i...pokochałam na zawsze...duża różnica w komforcie parzenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gogolin
2020-12-18
Bardzo polecam! Żona pije kawę tylko z tej kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Łomża
2020-12-17
Kawiarka rewelacyjna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2020-12-17
Bialetti to marka, której warto zaufać jeśli chodzi o tak ważne rzeczy jak poranna kawa. Działa jak trzeba w każdych warunkach, wygląda estetycznie, czego chcieć więcej Gdybym miał kupić kiedyś kolejną sprawdzoną kawiarkę, np. Na prezent, z pewnością zostałbym wierny marce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Krakow
2020-12-16
Uzywana kilka razy dziennie. Swietna prosta w czyszczeniu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Iwanowice
2020-12-14
Polecam. Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2020-12-14
Kawiarka jak i obsługa sklepu pierwsza klasa.Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Opoczno
2020-12-13
Bardzo polecam! kawa smakuje wyśmienicie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Węgrów
2020-12-10
Rewelacja towar i obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-12-07
Bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2020-12-04
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łódź
2020-12-03
Towar zgodny z opisem. Produkt najwyższej jakości. Osoba obdarowana szczęśliwa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Lublin
2020-11-27
Zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kusięta
2020-11-26
Polecam za tą cenę lepszej kawiarki na rynku nie znajdziemy. Ta pojemność kawiarki wystarcza na dwie standardowe filiżanki kawy lub sześć espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kalisz
2020-11-22
Polecam serdecznie wszystkim kawoszom!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2020-11-21
Szybko, sprawnie + dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Otwock
2020-11-21
Piękna kafeterkę, solidnie wykonana. Kupiłam ją na prezent i ciężko było mi się z nią rozstać;).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Poznań
2020-11-12
Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję, świetny sprzęt, kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Głosków
2020-11-08
Bardzo zadowolona jestem z obsługi. Kawiarka też ok. Polecam gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Krosno
2020-11-08
Super. Najlepsza kawiarka jaką kiedykolwiek mieliśmy. Świetnie się prezentuje. Rewelacyjna jakość. W dodatku atrakcyjna cena. Kawa naprawdę smakuje z niej wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Lublin
2020-11-07
Wspaniała kawiarka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Szczecinek
2020-11-06
Profesjonalna obsługa,błyskawiczna wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Czernikowo
2020-11-05
jeszcze nie uzyłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2020-11-02
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Wschowa
2020-10-31
Kawiarka jest bardzo mała , ledwo wystarcza na 2 filiżanki a nie na 6 jak podaje sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2020-10-30
Nie polecam niestety tej kawiarki. Pomimo długiego trzymania na płycie zostawia sporo wody w zbiorniczku, a kawa wydaje się lekko przepalona. Nie ma mowy o 6 filiżankach espresso, może dwóch. Trudno uwierzyć,że to włoska sztuka parzenia kawy. Spakowałam z powrotem do pudełka i zastanawiam się nad reklamacją.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, MALBORK
2020-10-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Tczew
2020-10-26
Nie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2020-10-26
Transakcja bez zastrzeżeń. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2020-10-20
JESTEM ZADOWOLONY Z KAWIARKI I OBSŁUGI - POLECAM .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Kurów
2020-10-18
Bardzo dobry towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Poznań
2020-10-16
Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Bielsko-Biała
2020-10-16
Dziękuję produkt zgodny z opisem . Szybka i terminowa wysyłka . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łuków
2020-10-15
Super produkt, zapakowany porządnie, szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Jaworzno
2020-10-12
pięknie wygląda i bardzo funkcjonalna! Nie chlapie ani nie pryska kawą (jak moja poprzednia) pokrywkę mozna przymknąć i zostaje pod takim kątem jak się ustawi co jest bardzo pomocne, kiedy się nie chce całkiem zamykać, a lekko tylko przymknąć.Zaparzam kawę od miesiąca i jestem bardzo zadowolona. Łatwo się myje.Nie wiem tylko, dlaczego dno od zewnątrz lekko zmieniło kolor na jakby przypalone. mam płytę ceramiczną i przeważnie utrzymuję ją w czystości...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Zielona Góra
2020-10-11
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Tychy
2020-10-11
Latwa w obsludze, kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Śleszowice
2020-10-09
To jest moja 4-ta kawiarka , takiej jeszcze nie miałem . Jest bardzo dobra w użyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Sosnowiec
2020-10-09
Bardzo dobry produkt!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2020-10-06
W kawiarce tej firmy wszystko się zgadza. I wygląd i funkcjonalność i co najważniejsze...aromat kawy. Kawy oczywiście kupionej w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2020-10-05
Super kawiarka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, KRASNYSTAW
2020-10-04
Dziwny zapach z pojemnika wodnego. I jak sie myje to wyczuwalny jest jakis nalot - moze to normalne... ale dziwne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Oleśnica
2020-10-04
Piękna włoska moka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bydgoszcz
2020-10-04
świetna kawa w rewelacyjnej kawiarce, idealna na wyjazdy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Piaseczno
2020-10-02
Bardzo dobry zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zielona Góra
2020-09-27
Super kawiarka i sprzedawca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Gdańsk
2020-09-24
Kawiarka spełniła moje oczekiwania. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sędziszów Małopolski
2020-09-21
Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, szybka dostawa, łatwy kontakt ze sprzedającym. Polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Białystok
2020-09-20
Kawiarka świetnej jakości. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Katowice
2020-09-19
Kawiarka użytkowana od miesiąca. Przeżyła już dłuższe pozostawienie na gazie i upadek z 1 metra. Początkowo kawa wychodziła kwaśna. Proponuję jednak nie zrażać się i poeksperymentować z ilością i jakością kawy, początkową temperaturą wody oraz mocą palnika. U mnie pierwsze dziesięć prób było nieudanych. Obecnie wychodzi mi już bardzo mocna i smaczna kawa. Polecam ten produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, GDAŃSK
2020-09-15
Produkt spełnia moje oczekiwania, da sie zrobic nim kawe do trzech cappuccino :) Dodatkowy plus dla Konesso za niska cene, szybka dostawe i fajne opakowanie z dadatkowa kawka i spinaczem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kraków
2020-09-14
Dobra jakość, kawiarka spełnia swoją funkcję, jest solidnie wykonana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Żukowo
2020-09-12
Jestem zadowolona z zakupu. Wszystko działa bez zastrzeżeń, kawiarka zgodna z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Legionowo
2020-09-07
Świetna kawiarka, prosta w obsłudze i w czyszczeniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-09-06
Kawiarka świetna. Pełne zadowolenie - kawa z kawiarki pyszna. Zresztą - to już druga, kupiona z myślą o innym lokum. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Szczecin
2020-09-04
Kawiarka super. Łatwo się czyści i jest szczelna. Działa na indukcji. Jedyny minus to, że da się wycisnąć tylko 200ml kawy, nie ma opcji by było to 300ml.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Warszawa
2020-08-17
Kawiarka super według mnie dużo lepsza niż aluminiowa ślicznie wyglada, łatwo się czyści.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, KRZCZONÓW
2020-08-05
estetycznie wykonana, kawa doskonała, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Biała Podlaska
2020-08-04
Kawiarka ok, ale na 6 filiżanek - serio?, chyba że ktoś lubi mocną kawę w malutkich ilościach, ja nie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Tychy
2020-08-03
Super kawiarenka jeśli bym mogła zdać 10 to daje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2020-07-24
Niezawodna kawiarka, idealna pojemność dla kilku osób.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kielce
2020-07-23
jestem bardzo zadowolony! polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gdańsk
2020-07-15
Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo. Kawiarka zgodna z opisem, sprawdza się od kilku tygodni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-07-13
Świetna kawiarka ok 250 ml
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Szczecin
2020-07-06
Sprawna, szybka transakcja. Kawiarka dobrze zapakowana. Teraz parzenie i delektowanie się piciem kawy to przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Żeromin
2020-06-29
Produkt zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Wolin
2020-06-28
Bardzo szybka przesylka, kawiarka super, polecam zakup w tym sklepie ja chcecie miec zamowienie na czas, na pewno jeszcze skorzystam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdynia
2020-06-21
Dolna część zmienia kolor pod wpływem temperatury...co jest wynikiem reakcji chemicznej .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-06-21
Bardzo dobry produkt albo dla jednej osoby - z jednego parzenia mamy duży kubek kawy - albo dla dwojga na 2 mniejsze. Ładny, estetyczny, dobrej jakości i w rozsądnej cenie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2020-06-20
Bardzo polecam! Ekspres bardzo dobrej jakości! Szybka realizacja i błyskawiczna dostawa! Super opakowanie i cytat w środku. Idealne na prezent :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kraków
2020-06-11
Produkt dobrze wykonany z wysoko jakościowej stali. Szybko się nagrzewa i robi bardzo dobrą kawę. Poleam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Gdańsk
2020-06-07
Świetnej jakości kawiarka. Działa bez zarzutu. Kawa wychodzi pyszna i aromatyczna. Obsługa, dostawa i zapakowanie pierwsza klasa ♥️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Grójec
2020-06-02
Polecam, kawiarka ładna i pojemna :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2020-05-21
Świetny prezent. Mąż zadowolony. Kawa wychodzi dla dwóch osób. To nie jest 6 filiżanek,jak w opisie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Laszki
2020-05-17
Bardzo fajna, pojemna kawiarka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kielce
2020-04-26
Kawiarka bardzo elegancka, solidnie wykonana. Przygotowanie urządzenia do pracy i samo parzenie kawy jest bardzo proste i intuicyjne. Bardzo dobrze działa z płytą indukcyjną. Jestem zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skołyszyn
2020-04-24
Świetna kawiarka. Bardzo dobrze wykonana, solidna. Można przygotować kawę dla dwóch osób. Wygodna w użyciu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Poznań
2020-04-05
Szczególnie polecam ten model na indukcję. To pierwsza kawiarka w moim użyciu. Dla mnie odpowiednia dla 2 osób. Jakościowo bardzo dobrze wykonana. Łatwa w przygotowaniu dobrej kawy i myciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Oksa
2020-03-21
Jestem bardzo zadowolona z tej kawiarki. W sumie to moja pierwsza kawiarka i jestem zachwycona. Super wykonana. Bardzo łatwa w użytkowaniu i myciu. Idealna dla 1 lub 2 osob. Kawa robi sie szybko. Uzywam na indukcji. Idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2020-02-15
Szczerze polecam tę kawiarkę.Na warunki domowe sprawdza się idealnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Łódź
2020-02-04
jestem bardzo zadowolona z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Polanka Wielka
2020-01-30
Kawiarka bardzo ładna i solidnie wykonana. Używam na kuchence gazowej i kawa robi się bardzo szybko. Kawa wychodzi mocna i aromatyczna, osobiście smakuje mi lepiej niż z ekspresu. Z kawiarki wychodzi nie więcej niż 200 ml gotowego naparu, przy odpowiednim zmieleniu ziarna (zbyt drobne zapycha sitko, za grube wychodzi lura). Kawiarka dotarła bardzo szybko i była solidnie zapakowana. Zarówno ja jak i osoba obdarowana jesteśmy zadowoleni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2020-01-17
Witam, towar jak najbardziej ok, szybka wysyłka, polecam sklep i produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-01-13
W kawiarce można zaparzyc smaczna kawę ale wydaje mi się, że nie można zaparzyc tyle ilości kawy jaka jest podana w pojemności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdynia
2020-01-12
Obdarowana osoba jest przeszczesliwa. Kawiarka bardzo wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-01-11
Urządzenie jest OK ale pomimo wielu prób ciężko jest z niej powtarzalnie wyciągnąć 300ml naparu, okolice 200ml to bardziej realna liczba. Przydałby się wskaźnik poprawnego skręcenia np. w postaci małych zaznaczeń na górnej i dolnej części kawiarki oraz miarka wyskalowana w ml wewnątrz górnej komory w której gromadzi się gotowy napar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kraków
2020-01-03
Kawiarka jest zrobiona z dobrego materiału, jest elegancka i bardzo praktyczna. nie tylko dobrze się prezentuje, ale również kawa z niej bardzo dobrze smakuje. Nie cieknie, nie rozlewa się. Stan idealny. Dobrze zabezpieczona przy transporcie. Starcza na dwie małe filiżanki lub na jedną kawę w kubeczku. Intensywność kawy zależy od łyżeczek kawy, które nasypiemy do pojemnika. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Legionowo
2020-01-03
Polecam, kawiarka bardzo dobra jakościowo, łatwa w czyszczeniu i w obsłudze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łódź
2019-12-25
Piękna, solidna kawiarka. Sprzedawca przywiązuje dużo uwagi do jej bezpiecznego zapakowania. Polecam wszystkim zainteresowanym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2019-12-21
Kafetiera najwyższej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2019-12-21
Doskonałe wykonanie i estetyka. Parzy doskonałą kawę. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hieronim, Szczecin
2019-10-16
Bardzo dobry sprzęt. Kawa wychodzi mocna i dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kaźmierz
2019-08-02
delikatniejszy smak i aromat w porównaniu z tradycyjnym parzeniem oraz brak fusów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Rzeszów
2019-06-16
Bardzo smaczna kawa. Wystarcza na dwie filiżanki kawy lub jeden kubek 200ml. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2019-05-13
Polecam, można teraz zaprosić byłą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Legionowo
2019-04-09
Kawiarka elegancka, solidnie wykonana. Pyszna kawa, dużo lepszy smak niż z kawiarki aluminiowej. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Legnica
2019-03-29
Bardzo dobra jakość kawiarki.Poranna kawa stała się wielką przyjemnością:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2019-03-18
Szybka dostawa. Kawiarka dokładnie taka jak się spodziewałem i taniej niż w innym sklepie stacjonarnym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2019-03-14
Kawiarka kupiona na prezent. Prezentuje się bardzo ładnie, mam nadzieję, że spełni oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Jaworzno
2019-03-11
Super. Ciocia jest bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zgierz
2018-11-05
Kawiarka wygląda ładnie a co ważniejsze parzy się z jej pomocą dobrą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata Anna, Chełm
2018-08-06
Kawiarka bardzo elegancka, sprawnie robi pyszną kawę. Z tej pojemności dla naszych filiżanek do espresso wychodzą 4 porcje. Łatwa w obsłudze i dobrze wykonana. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2017-06-11
Udany zakup, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Wiesław, Opole
2017-02-21
Kawiarka wygląda na bardzo solidnie wykonaną. Niestety plastikowy uchwyt od pokrywki rozleciał się już podczas pierwszego użycia. Pomimo tej usterki kawiarkę na szczęście można nadal użytkować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2017-02-14
Sprzęt cieszy oko i dobrze się trzyma po kilku miesiącach użytkowania, mycie nie jest specjalnie kłopotliwe. Kawiarka na 6 "filiżaneczek" - albo jeden większy kubek:) Używam na płycie indukcyjnej. Świetny sposób na ciche i szybkie przyrządzenie porannej kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Ledziny
2016-12-29
Kawiarka solidnie wykonana - ciężka. Sposób wykończenia dodaje estetyki. Kawa zaparzona w kawiarce pełna aromatu i mocy. Ilość wody w zasobniku ponoć wystarcza do przygotowania 6 espresso, natomiast mnie z żoną idealnie wystarcza do przygotowania naparu do 2 porcji latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Błaszki
2016-09-21
Bardzo dobra jakość wykonania, urządzenie bardzo proste w obsłudze i konserwacji. Można używać na płycie indukcyjnej. Smak kawy porównywalny do espresso z prawdziwego ekspresu ciśnieniowego; kawa nie może być jednak zbyt drobno zmielona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAMIAN, Gielniów
2016-01-11
Niezwykle prosty sposób na aromatyczną i pyszną kawę. Kawiarka praktyczna i łatwa w utrzymaniu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2015-06-29
Szybki i prosty sposób, aby ulubiona kawa smakowała jeszcze lepiej. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel